Dereanty Doors femalagaiga ma ona lava lima: laupapa laupapa, uamea faitotoa

Anonim

Ina ia maua e le faitotoʻa faitotoʻa se vaaiga manaia, ae sa manaʻomia ai ma le i ai i taimi uma e tausi ia te ia: vali, ma isi Ina ia puipuia oe lava mai le soona faʻafitauli, e mafai ona e faia se isi mea - ia faʻatau atu le dermantin ma tuʻu le ie puipui ia i latou. I lea tulaga, o le tausiga atoa i fafo o le faitotoa o le a faʻaitiitia i le solo i luga o lona laʻei ma se ie susu. O le UnderHostery o loʻo faʻateleina faitotoa o le a faʻateleina foi lona vevela ma faʻapalepale, ina ia faʻamalosia atili e lou fale ma faʻafeusuaiga.

Dereanty Doors femalagaiga ma ona lava lima: laupapa laupapa, uamea faitotoa

Ituaiga o Mea mo le Ofutaʻiga o le Fale ulufale.

Galuega sauniuni

Ina ia iloa ai le faitotoʻa i le teuteuina lau amio lelei, e manaʻomia le auai o ia mea faigaluega:

  • Faatulagaga;
  • rofautte;
  • o le samala;
  • seleulu;
  • naifi;
  • sikulukalaiva;
  • faamemelo;
  • fufulu.

Mai Mea e tatau ona Sauni:

Dereanty Doors femalagaiga ma ona lava lima: laupapa laupapa, uamea faitotoa

Faitotoa a le faitotoʻa faitotoʻa.

  1. Demmancenin. O se mea failautusi ma le lautele o le 1.1-1.4 m lautele. E galue, o le a e manaʻomia se fasi nifo, o le itu o loʻo o loʻo sili atu i le 10-15 cm i itu uma e sili atu i le 10-15 cm i itu uma mo alauni.
  2. Laina. O le mea lea, o se synthet, o le pateta pe o le o isololo e atoatoa. O le filifiliga o le tasi poʻo le isi o le a faʻalagolago i lau agavaʻa o tupe.
  3. Teuteuga o le maea mo le tosoina o le Dematini.
  4. Teuteu fao. E faia i ni lanu eseese, ina ia e faigofie ona filifilia le filifiliga sili ona talafeagai mo oe.
  5. Kelu. E manaʻomia le faʻatau pe a e fuafua e faʻatino se uamea mamanu.
  6. Antipssitic. O le a manaʻomia mo le gaosiga o se kapoti laupapa.

A maeʻa mea uma e te manaʻomia, e mafai ona e aveʻesea le ogaumu tuai mai le pito i luga o le faitotoʻa, ma toe iloilo foʻi pe o e fana le faitotoʻa ma le maualalo pe leai foi. Afai o oe o le taimi muamua e maeʻa ai galuega, e sili ona e aveese le ie ma tuʻu i luga o luga o luga . Ina ua uma lena, ua fautuaina le faitotoʻa o laupapa ma tagofia le fasi mea e mafai ona puipuia mai le matagofie ma tagata fungas.

Tusitusiga i luga o le autu: o le a ulaula i le atunuu

E tatau lava ona ia maitauina, o le faitotoʻa o loʻo teuteu na o sina tasi le itu, o lea e te manaʻomia ona ou mafaufau lelei i le auala e faʻasaʻo ai. E mafua mai i le mea moni o le roller ua fausia i pito o le tipiina. I nisi tulaga, o se isi lala na faʻaaogaina, faʻafefea ona faigofie ona faʻamaufaʻailoga le faitotoa o le faitotoa.

Fafie faitotoʻa faitotoa ma ona lava lima

E te fafagaina le dermantin i le pito i luga o le faitotoa i le tele o nofoaga ma fao.

A maeʻa ona maeʻa le tapenaga, e mafai ona e alu sao i le maeʻa o galuega. O le mea muamua mai le pito i lalo o le Destant of Demathantine manaʻomia e fai ai Rollers o loʻo punou i luga o tumutumu o le tapoleni ma le pito i luma. E mafai ona latou faʻasusu pe faʻatumuina i le cotton.

Ma, i luga o le faitotoa, o se faaputuga o fale moe o loʻo puʻeina mea, i luga o le dematan ia lava pa'ū. I le taimi lava lea, mai le itu Loose, e manaʻomia le tuua o le tupe e tusa o le 8-9 cm. O pito o mea o loʻo vavaeʻese ma ua tapunia i le itu atoa.

O fao e tatau ona faʻamaufaʻailogaina e le sili atu nai lo le 10 CM suiga, talu mai la e faʻamaoni ai Darmanin.

Latalata i le matasele, o le faʻamaeaina o mea ua toe faʻaaogaina mulimuli. I lenei vaega o le ata o le faitotoʻa, o le a faia ai loa se faʻatau a le faʻaumala, na faʻaalu e pei o le jamb.

Ina ia mafai ona avea le faʻamaʻi o le faitotoʻa i le taimi o le faitotoʻa o le faitotoʻa, o le tagata ma le tele o nofoaga o loʻo tosoina ma se teuteu teuteu, lea e tumau ma masini teuteu. O le tuʻuina atu o le faitotoʻa o le ituaiga tulaga ese o le maea e mafai ona faʻapipiʻi i le ituaiga ata. E mafai ona e faʻaaogaina se mamanu i le ituaiga o se grid, ma e mafai ona e faia se vigneting vignette i le ogatotonu. O le faatatauina o le teuteuga o le maea e tele tele. O le sili ona lauiloa o latou e lafoina i le Ata. tasi.

Suʻega o faitotoʻa

Dereanty Doors femalagaiga ma ona lava lima: laupapa laupapa, uamea faitotoa

Ata 1. Filifiliga mo le faʻataʻamilosaga o se teuteu teuteu.

O le faʻagasologa o le faʻamaeʻaina o le uamea mamanu o le ie faʻaletonu ua ese mai i ni faʻatonuga muamua. I le tele o auala, o le alo malosi o uʻamea faitotoʻa e faigofie lava ma televave, aua e leai se mea e faʻasaʻo ai le faʻaumaina o meaʻai ma fao fao. Ile auala o le vaʻaia o le faitotoʻa, o lenei gaioiga e tele taimi e faʻaalu ai.

Mataupu i luga o le autu: O le puipui puipui i lalo o TV: Filifiliga filifiliga

Muamua, aveese mai le matasele ma le uamea uamea faitotoʻa o loʻo tuu i luga o le mafolafola luga ma lubricate o at pito i luga, o loʻo taumafai e tuʻu ese le vevela. O le faʻamalosi e oʻo mai i le pito i lalo o le faitotoʻa ma tuʻuina atu le kelu e ala i le alavai, ina ua maeʻa le tele o mea i itu e tatau ona teuteu ai i totonu o le sifi.

Le isi, o itu o le faitotoa o loʻo togafitia ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma faʻamaeaina mea. Lenei o loʻo faia i lenei faʻasologa: Muamua le pito i luga ua faʻasaʻoina, ona e alu lea i le itu ma le mataua, ona faapipii lea o le isi itu, ma i le iʻuga o le NIAZ o loʻo faʻamautu. A faʻatuina ni nifo ma saetiga, e tatau ona e iloa ma le totoʻa, e le mafai ona faʻalavelave, ma ua le faʻatuina ni puipui.

Ina ua maeʻa ona tafiesea le kusi, o le faʻapolopolo ua tape, ma o loʻo tautau foʻi le faitotoʻa i lona tulaga. O le faitotoʻa e mafai foʻi ona teuteuina le faitotoʻa. Pau lava lenei tulaga, nai lo le fao, o le kesi uma e masani ona faʻaaoga e faʻalelei.

O le a faʻatino e oe e le galuega a loia a tagata mo le tele o tausaga, ae le gata i le mea uma o le ata, ae e puipuia foʻi lou fale mai lona tolu-pati.

Faitau atili