Valivali se faitotoʻa faitotoʻa: PASTIND ORD

Anonim

E masani ona tupu pe a faʻatau se fale faʻalua i totonu, totonu poʻo faitotoʻa faitotoʻa i totonu o le fale o loʻo tuʻua le fale. Mo se faʻataʻitaʻiga, e ono le mafai ona ofi le lanu i le lautele i totonu ao faʻatumauina le mamanu atoa. O lea, o i ai se manaʻo e suia faitotoʻa o faitotoʻa. Ae aisea ua suia ai pe a latou lelei lava, i se tulaga taliaina ma e sili atu nai lo le tasi sefulu tausaga? O le tali o loʻo i ai: E tatau ona e valiina le faitotoʻa.

Valivali se faitotoʻa faitotoʻa: PASTIND ORD

Vevela o le fale o le nofoaga ma le lacquer coating.

E le aliali mai le fetu o auala pe a tatou amanaia mea e fai ai le faavae o le fausaga, ma le tikeri o laei o luga.

Faʻafefea ona vali le faitotoʻa e mai mea eseese? O tulaga toto i tulaga e ese. Mafaufau ia i latou le faasologa.

O faitotoʻa faitotoʻa

Mo le manino, o le a e taʻuleʻaina le ata, o loʻo agaʻi atu i faitotoʻa. Inner Interness Dorners Expribted E mafai ona le mautonu ma oloa mai le natura gase, e ui lava o le muamua e faigofie ma aoga. Aisea? I luga o le tali, e mafai ona e faasino i foliga o le tekonolosi o le gaosia faitotoa mai vene.

Veneer - o mea e masani ona faʻapupula ma e leai se mea e sili atu, pei o le manifinifi o le tipiina o laʻau taua, fuafuaina mo le faʻauma o le faitotoʻa ma le tapoleni. O le faitotoʻa na tusia e le Veneer e faʻaliliu ai le vaega ma le natura o le paolo o laʻau masani.

Sili atu nai lo le faʻaaogaina uma o le vene soʻotaga faʻatasi ma se talie mamanu. MDF SODES (toe faʻaleleia fafie) o loʻo faʻapipiʻiina i le seleselega o pa puipui (tele o papa papa). O sea faʻavaʻa e nafa ma le nofoaga talafeagai e faia ai, faʻatupu ai ona faigata i le le lelei o le faʻanoanoa ma le siʻitia o vevela vevela. Mulimuli i le faʻapitoa tekonolosi, o le vene o le veneer o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le MDF-stab. O lona uiga, o le metotia o vevela e fai.

Valivali se faitotoʻa faitotoʻa: PASTIND ORD

Faasologa o le pisia o le faitotoa faitotoa.

O le faʻamamaina o le faʻauma i le pito i luga o loʻo faia ona o le au o toe foʻi mai i totonu o le fafie pe a malolo o le resid. E le faʻaaogaina ni mea e faʻaaoga ai. Ina ia maua ai se glossy glitter, o le mamanu e ufiufi e le sacquar lacquar i le tele o faaputuga. O ia e gafa ma le o le lanu mulimuli o le oloa. E taua le maitauina o faʻataʻitaʻiga o loʻo vaʻaia, faʻapea foi ma le faʻasologa, i totonu o le o loʻo tuʻuina atu mai le gaosiga e tele eseesega i le lanu o le tasi ma le isi.

O le mafuaʻaga iinei ua faʻaigoaina i le tulaga eseʻese o le laupapa laupapa tifaga, faʻapea foʻi ma lona tomai e toe faʻafouina ai le moli. Faatasi ai ma isi mea, o le ie puipui e vavae ese e se tasi laupepa e tasi o le faʻafitauli o loʻo omiga o le tuʻuina atu o fusi. O faʻataʻitaʻiga taʻitasi o le lalolagi atoa ma le amataga. E mafai ona e filifilia ni nai oloa latalata i le faʻataoto auala, ae i le ata ma le ata o le a ese pea i latou.

Tusiga i luga o le autu: fuafuaina o faitotoa o le kapeneta coupe faia oe lava

O nisi taimi o le avanoa i totonu o le mamanu ua tumu i sela cardippini sela, e faafaigofie ai. O lenei mea autu mo faitotoʻa faitotoʻa e taua: ia faia ni taumafaiga pe a le o le tatalaina o le tapunia.

O loʻo iai faʻataʻitaʻiga o loʻo ufitia i se tipi mai fafie, ae fai e tusa ai ma faʻailoga faʻapitoa tekonolosi ma le 2D. O faitotoʻa e faigata ona le mautonu i fafo atu o faitotoʻa i totonu o faitotoʻa. Latou lelei pe a faʻatusatusa i le mea mulimuli, o taoto i luga o se maualuga o le ulaula.

Suo

Valivali se faitotoʻa faitotoʻa: PASTIND ORD

Mea faigaluega mo faitotoa vali.

O le potu faʻaalu o le a taofia le taimi muamua o le taimi muamua mo se taimi umi mo se taimi umi ma lona manaia ma agamalu. E le fautuaina le faʻaaogaina o mea faigaluega e faʻamamaina ai le faitotoʻa o loʻo ia mafai ona tuʻua masoa loloto.

Purfirers i luga o le vai faavae o loʻo aofia ai vailaʻau malosi o vaega e faʻafesoʻotaʻi ma vale. O le faʻaaogaina o le mea mulimuli e mafai ona tuʻua ai perofeta matua i luga o le Lakequare.

Faʻafefea ona vali le faitotoʻa faitotoʻa?

Faʻasaina le faʻafitauli pe o le tuua o le lanu o le fafie laupapa pe suia atoa le lanu, e te manaʻomia le muamua mea. O le filifiliga o le auala e faʻaola ai le faitotoʻa e ala i nei fatu ona o le tele o faafiafiaga.

A o le filifilia o le muamuaredia sili ona auai ma i le i ai o tamaʻi tali ma ni mea leaga, o le a fetaui lelei, pe a maeʻa ona faʻamamaina ai le faitotoʻa i le polyrolol. Aveese ni tamai scratch gratch mafai i totonu o le lotoifale, apalai se lanu eseese o le foliga talafeagai.

O nisi taimi pe a uma le faʻatau o se faʻataʻitaʻiga manaia o le faitotoʻa o totonu, ua maua ai lona lanu e le tonu lea o le tasi na faʻamoemoe e vaʻai, ma e le tuʻufaʻatasia i le lanu mamanuina o totonu. O a mea e mafai ona avea i lenei mataupu? Matua fou (le faʻaogaina i le faʻagaioiga) mafai ona faʻatagaina le vale i se isi faʻamalosi, e aunoa ma le aveʻesea o le vaega muamua o le va eseese o le va eseese o le va eseese o le va eseese o le va eseese o le va eseese o le va eseese o le va eseese o le va eseese o le va eseese o le va eseese o le va eseese o le va eseese o le va eseese o le va eseese o le va eseese o le va eseese o le va eseese o le va eseese o le va eseese o le va eseese o le va eseese o le va eseese o le va eseese o le va eseese o le va tele I lenei itu, o le tino mautu o loʻo siʻosiʻomia, ae le o meaafale!

O le muamua vaega o Valnish ua aveese mai le faʻaaogaina o le mea e maua ai o le emery pepa poʻo se mea faʻapitoa o le mea faigaluega. E le taliaina le faʻaaogaina o le turbine turbine: Ona o le saoasaoa o le saoasaoa o loʻo tupu, e ono tupu.

Valivali se faitotoʻa faitotoʻa: PASTIND ORD

O le lafoina lelei o vali i luga o le vaa.

Afai e fuafua le faitotoʻa o le faitotoʻa e suia atoa (leaga e mafai ona vaʻaia mai le mamao mamao i le mamao foliga i le mea e le masani ai), ona tatau lea ona e sauni mo nisi ituaiga galuega. O le faʻasologa o gaioiga o le a aofia ai ma aʻoaʻoga luga ma pisia. Faʻaufola i luga o Veneraer e mafua ona o le le taua i le mafiafia o le mafiafia e tatau ona faia ma le faʻaeteete tele. Mo le leai o ni tomai talafeagai, e sili atu ona aoga i tagata moni tomai.

Mataupu i luga o le autu: pepa puipui i luga o le puipui

O le laualuga ua saunia e ala i le faʻamamaina o le pefu ma le manogi, aveese le vaega o le sili ona pele o le lakapi muamua.

O le sitepu muamua o le a avea ma sui o mea e faʻalavelave ai uma e ala i le faʻapitoa muamua. O le faitotoʻa mai le tagata vaʻa e mafai ona toe faʻatulagaina polygarethane, glyphthhale poʻo le vai vali. Nitrocrays mo Veneer e le mafai ona faʻaaogaina - e mafai ona aliali mai ni nofoaga maʻoti. O le sili sili ona manaia o le pisia o le vening o faitotoʻa faitotoʻa - ma le vai vai.

E vali le faitotoʻa, o le faʻamamaina o le primer e tatau ona faʻatali.

O le pisia o faitotoʻa na faia i le faʻavae o le veneral e mafai foi mai le manatu faʻapitoa o manatu. Peitaʻi, e foliga mai e mafai ona 'ausiaina o le iʻuga manaʻomia, aua e faigata tele ona filifilia le vali e le faigata i luga ma le laului. Ma afai o le pipiʻi le tapoleni, o le aʻafiaga o laʻau masani ua leiloa. Faʻatautaia lelei le toe faʻaleleia o se mea faʻapitoa o se mea e mafai ona sili atu. O lenei tulaga e taua le amanaia pe a faʻatau (pe faʻatasi ai ma le fale mautotogi) o lenei faʻataʻitaʻiga.

Valivali se faitotoʻa faitotoʻa: PASTIND ORD

Tulafono o le valivaliina o talipupuni ma vaega faitotoa.

Matou te toe faamamafaina atu: Ae e te leʻi valiina le faitotoa mai le vene, e tatau ona foia ai le faanatinati e suia le fua ma pe faʻapefea ona faʻaaogaina - varnish poʻo le a le sili atu.

I le suia o le faʻavae o le laʻasaga o le laʻasaga i luga o le vailaʻau oona, e mafai ona motusia le siosiomaga faʻalelei o le fausaga.

Ile tele itu, o le filifiliga lea i lenei mataupu e fesoasoani e lagolago ai ma le faʻapitoa i le faitotoʻa o le Vene.

Pisia o faitotoʻa faitotoʻa

I le aso, o le valiina o faitotoa o le vaega e mafai tasi auala e lua.

Metotia muamua. Muamua, o le vali e apalai i pito. Ona faʻamaufaʻailogaina ma le totoʻa vaega na faʻaleagaina o le ie. O le vaega fou o le primer e talosaga i le faamamaina luga. Ma o le vali ua uma ona faaee atu i luga o le Primer, ma faalua. O lenei metotia e talafeagai mo le faʻapipiʻi o faitotoʻa o faitotoʻa o loʻo sologa lelei.

Laco poʻo ni fuaiupu na o loʻo ufiufi i latou e tusa ai ma le faʻamatalaga manaʻoga mai le tagata gaosi oloa.

Le auala o le lona lua. O le faʻatulagaina o le pito i luga o le fata ma pusa o loʻo faʻaaogaina i le mataupu pe a fai o le laualuga o loʻo i ai le 'eleʻele. E nana ni mea sese i luga o fafie, e mafai ona e fai atu i le fesoasoani a paʻepaʻe paepae. Tuʻuina atu le paolo manaʻomia o le a fesoasoani i le veli. A o le valiina o soʻo se laualuga e tatau ona faʻaaogaina faʻapitoa i pulumu ma mea taua o le maualuga lelei.

Pisia faitotoʻa faitotoʻa

I luga o le laki lapotopoto, o le vali ua paʻu atoatoa, ae umi o le a le tumau. O lea la, o le mea muamua, o le pito i luga o le eseese o varnish ma le afaina o loʻo aveʻeseina e le masini ma, pe a manaʻomia, leai se mea na totoe ai.

Mataupu i luga o le autu: fale kesi burner

E le tatau ona faagaloina i lalo o le vaega puipuia o loʻo i ai le laupapa, o le fea o le a amata ona motusia pe a fai o le togafitiga i se mamao mamao. O le saunia lelei o loʻo faʻamamaina lelei i se solvent ma faʻaaoga se vaega o le primer-antispic palu. O le a faatali mo sina taimi e puipuia ai le vaega, ma faʻaaoga le vali.

Valivali se faitotoʻa faitotoʻa: PASTIND ORD

Le talitonuina o le faitotoa i luga.

O le vali e mafai ona faatauina soʻo se mea, talu ai o le Chiphboard o le le aoga i le ofutino e foliga mai i ai.

O le vali ua tufatufa atu i luga i luga e ala i le palu poʻo se velolopo le paleʻe. Ina ua maeʻa faʻamamaina le 1st vaega, o le lona lua o loʻo faʻaaogaina. O se aso mulimuli ane, na taua ai e le faitotoʻa vali e uiga o ni vaega manino, lea o le a latou faia ai le matafaioi o le puipuia i le taimi o faʻagaioiga.

Lafo mdf faitotoa

E mafai ona e valiina le faitotoʻa o le MDF. E mafai ona e saogalemu faatasi ai ma fuaiupu na aofia ai 2 vaega: Vannish: Valnish ma se faʻataʻitaʻiga, "Lakobians"). O le faʻatulagaina o le oloa o le a faʻaauau, ma i fafo atu o le maʻi o loʻo i fafo, o le a faʻaopoopoina.

O le aulotu o le lackers o le vai, e mafai ai ona aofia ai ma le loloto o le tufuga i totonu o le mdf, faʻatumu i luga, fausiaina le homogenetious ma manifinifi ma manifinifi ma manifinifi manifinifi. O le mea mulimuli o se puipuiga sili lea i le susu.

E matua fetaui lava o le lacquer ma tonic o loʻo fefiloi ma ua faʻaaoga i le taimi e tasi. E leai se mea e faʻaaoga e faʻaaoga ai vaega taʻitasi i le taimi e te le faʻatali mo le faʻamamaina o le vaega muamua.

E mafai ona e valivali ma se pulumu, ona e le manaʻomia lea o le Amiseula. O le mea taua o le mulimuli i le leai o se aofia.

A pipiʻi le faitotoʻa ma se faʻatusa ma se faʻaseʻe poʻo se faʻataʻitaʻiga, e faigata ona ausia le talafeagai o le vaega o le vaega. E vali i se tulaga e tatau ona na o polofesa.

MDF faitotoʻa e kuka faigofie lava: Ua feoaʻi ma le ie o le susu poʻo le ie taele e aveese ai ni fasimea.

Pogisa o faitotoa "Kanata"

Galue i Kanata e faigofie ona faia le atavali. Mo le leai o se faʻasesega o se faʻaseʻe poʻo se pulumu. E masani lava, na faʻatau atu Kanata ua uma ona ufiufi i le Primer. E tumau lava le mataupu mo laiti - faʻaaoga le vaega autu o le teuteu o le suauʻu.

Ae a leai, e le tatau ona faia le oloa. Nai lo le eleele, ua le talafeagai ai le vali. I le faaiuga o le Primer, o le laualuga e tatau ona sisita. A uma lena, o le atavali ua faia. I se tulaga ma le vali ese, le filifiliga "susu" e talafeagai, i isi tulaga o loʻo faʻamago mai le vaega muamua.

Ua manino ona manino o auala e vali ai le faitotoʻa i le va o potu o loʻo i ai lava aofaʻi.

Filifilia o se ituaiga sima, aua neʻi galo e mulimuli i le tekinolosi o le pisia ma tulafono, o lona uiga o le a mautinoa lava.

Faitau atili