Laititi potumoe mamanu, faʻafefea ona maua ai se tamaʻi potu

Anonim

Laititi potumoe mamanu, faʻafefea ona maua ai se tamaʻi potu

Ia, a mafua mai ai le mamanu o se tamai potu o le potu moe i se lagona o le mafanafana ma aoga tele, aoga. I totonu o le potumoe, e tatau ona i ai sina upu laititi, ina ia faigofie ma ua manava, tusa lava pe o le a le tele. Sili atu meafale ma mea faigaluega fesiitai i isi potu pe avatu, lafoa. E mafai ona ou faʻaaluina le potu e faʻaaoga ai moli, mafanafana o mataitusi tetele ma le lanu o puipui, faʻatupu se siosiomaga o le vevela ma le mafanafana.

Ave e faateleina avanoa

E tele metotia faʻaalu e faʻaaogaina i totonu o potu laiti, ae o le mea e sili ona taatele pe a faʻateleina le vaʻai i le avanoa e faʻaaoga ai moli moli i le puipui o le puipui. Ae o le malamalama tele o le totonu o totonu o le tamai potumoe e le fiafia i ai. Afai matou te fiafia i pastel ines ma nisi monophone i totonu o potu laiti, e mafai ona uma ona faʻaaoga le potu ina ia iai ni faʻailoga manino i lanu malamalama.

Mafaufau i filifiliga:

  1. O le pa, teuteuina i se faʻata tele poʻo se faʻata tele, o le tele o mea e faʻaosofia ai le mafiafia o potu laiti o potu moe. Faʻamamaina o le puipui atoa ma le maualuga-lelei faʻata e taugata, ae o se vaega, e matua le aoga. O le iʻuga o le faʻateleina o le lapoʻa o le potu e maofa ai.

    Laititi potumoe mamanu, faʻafefea ona maua ai se tamaʻi potu

  2. Ia vaʻaia le faʻalauteleina o le avanoa, faʻaaogaina meaafale maualalo: Sofa, moega poʻo le nofoa. Faauma le mamanu o se tamai potumoe ma uumi uumi ma e sili ona pupuni o le a faʻateleina ai le maualuga o le taualuga i totonu o le potu.

    Laititi potumoe mamanu, faʻafefea ona maua ai se tamaʻi potu

  3. Moli. Ae le faigofie, ae ia o lena malamalama malamalama e le vaaia i totonu o le potu. O lamepa e tautau i luga o le tumutumu o le faʻaulu mai i le meaafale, le faʻata, o le faʻata ma pe faʻafefea ona taʻu atu e le tagata manatunatu ia te oe. E mafai ona e faʻaogaina se sili sili ona lalelei.

    Laititi potumoe mamanu, faʻafefea ona maua ai se tamaʻi potu

Faauma

I totonu mo le potu moe a le potu moe, vagana le paʻepaʻe, o le olive ma slades o pige ma isi paolo e aoga tele mo le vaʻai loloto. Ae ia manatua o le toʻafilemu toʻafilemu e le sili le leaga nai lo le Palesitina e faʻauma ai le potu. O le lanu samasama poʻo le lanumeamata e mafai ona tuʻuina atu le potu faʻataʻitaʻi tulaga ese.

Mataupu i luga o le autu: O ituaiga o le vevela o le solo solo

I le vaeluaga o tamai potu moemiti e tilotilo lelei atoatoa i le pepa afifi i fugalaau laiti, tuufaasolo mai fuainumera, galu. Afai e te fiafia i pepa afifiina mo ni ata tetele, e tele ai ni fasi pito i luga o le lalolagi i luga o le lalolagi, ona le tatau lea ona e faatauina. Na latou vaapiapi le vaega. O le tamai potumoe mamanu e le faia se tuaoi.

Fesootaiga Taulaʻi i le vaega lava e tasi i totonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, vali i se pupula pe sili atu ona pogisa pe a faʻatusatusa atu i le autu, puipui. Masani ona filifili mai i le laupapa, po o le faafeagai. E le gata i le pisia, e mafai ona faʻatulaga ma mea e faʻapipiʻi ai (vinyl faʻapipiʻi, apalai, isi).

Laititi potumoe mamanu, faʻafefea ona maua ai se tamaʻi potu

Vaitaimi

E i ai ni tulafono ma foliga e mulimuli i le tuuina atu o le totonu o se tamai potu moe. Sone e ese mai le malologa:
  1. Ia mautinoa o le lanu o le puipui faʻapoleʻo e le faʻatusatusaina ai le mea autu.
  2. E taua le le foliga tutusa lava.
  3. O sina fale, ma toe fai, vali na o le sikuea, o le liʻo, e iloga ai le isi foeuga mai le ulu o le ulu pe faataamilo i le TV i le isi itu.
  4. Afai e te faʻaaogaina le pepa puipui i le taimi muamua, faʻatau le tele o le tele, ave ni nai ofu tutusa, naʻo nai aliʻi pogisa, le isi lanu (mo lau tofo). Latou faia le sone. A le, ave se fasi (faʻataʻitaʻiga), suʻe se supamaketi poʻo le maketi faapena.
  5. O nofoaga o soʻoga o soʻoga e mafai ona matagofie i se tuaoi. O le faʻavao e foliga lelei i luga o le homogenous poʻo le monophonesion.
  6. O totonu o loʻo i totonu o le sone o loʻo mafai ona teuteu ma tuʻutuʻuga poʻo ni pepa.

Meaafale

Faʻafefea ona tuʻu se potu laʻititi? Meataʻalo ma mea e le aoga, mama. E lelei tele seti o potu i totonu o le potumoe, ae a le faatagaina le itu tanoa, tuu le meafale e fetaui lelei ma le "'ai" sili "mita taua. Aua le taumafai e oomiina le atoa "Councyman's Seti", pei o se tuaoi:

  1. Moega po o le sofa.
  2. Kalama.
  3. Fale po o le kapeneta laiti.
  4. Pusa toso.
  5. Truema.

Filifili meaafau laiti. O ia o Chassis i tagata Sasae. E fetaui lelei mo laulau, o le aufaʻatau, o le fatafata o taʻavale e le i ai vae. O lea o le ata o se tamaʻi potu o le potu vaʻaia e foliga mai o le vaega o loʻo aliali mai

Tusitusiga i luga o le autu: o le maualuga o le faitotoa e vevesi ai le tele o le amataga

Ua filifili le leoleo mamoe loloto, ae maualalo o lena tele o mea taua na tatau ai i ai. Lelei pe a fausia le pusaaila-i ma luga o faitotoʻa o le faʻata. Tuu meaafale autu i puipui. Taumafai e tuu le taumafataga ina ia leai ni avanoa tetele i le va o mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le taʻalo o le laulau i talaane o le moega.

Faʻatau manino otootoga ma faigofie mamanuina meaafale fai. Vaʻai ina ia leai ni faʻailoga tetele i luga. Ua faatau atu le palasitika i taimi nei. Ua latou tausia mea ia i latou. Afai e te manaʻo e fai ni tamaʻi pusa ma ou lima, ona ia fai lea o le toeaina i ou seevae, ave i fafo ma le lanu lanu ma faʻalelei mea i ai.

Mea faigaluega

Afai o ato laiti mai le vine o loʻo ofi i totonu o le ata o se tamai potumoe, ona pa teine ​​o le a le lalolagi. O loʻo vaʻaia e le ostobe, Statuttes i luga o fata, moega taʻavale. Latou te faia le potu manaia tele.

Taualuga

O le ata o se tamai potumoe e mafai ona maua ai le atoa o le taualuga o le taualuga poʻo se vaega na taofia ai le taualuga. Ae e tupu o le tui puipui o loo faatulagaina i luga o le faitotoa, se faamalama, i totonu o pa, isi filifiliga. E sili le faia o le paepae pe palu pastel lanu.

Fola

O le lalagaina o le fogafale o le fola o le mea lea e lauiloa nei. A faʻapea o le matai o loʻo i totonu o le diagonal, o le a foliga loloto le potu. Talu ai, na manatu ai le maʻi o se lelei le ogalaau. Fiafia e tuu le "Kerisimasi O Laau o laau", "faasologa".

Sofa pe moe?

Moega

I totonu o potu laiti i le moega i le moega ma le sofa e i ai ona lelei ma valoia sese. Faʻalua moega i totonu mo se tamai potu moe e talafeagai aua e masani ona iai ni avanoa pusa, lea e i ai le moega pe a maeʻa le taeao. E te le tau aumaia i latou i le kapoti i aso uma. Peitaʻi o le ata o se potu puʻupuʻu o le a foliga mai o le a foliga mai o le mea lea.

Afai e te mafaufau lelei ma ia filifili o le moega e sili atu le talafeagai, e sili atu lou malamalama i ai i lalo o le faaputuga (isi). Matou te manaʻomia se faʻataʻitaʻiga e leai se tele, mamafa o le ulu o le laupapa ma e leai ni vae. I luga o uili i le tulaga maualuga. Faafetai i lenei faʻataʻitaʻiga, o le nofoaga o le a vaʻai tele tele.

Tusitusiga i luga o le autu: fuafuaina o laupapa i luga o le fola: o le numera o laina ma sikuea mita

O le manaia filifiliga i totonu mo se tamai potu moe, o se moega, i foliga o le transformer. Ua i ai foi o ia ma osofaiga ua faalauteleina. I le itu e mafai ona avea ma fata po o fata e liua i totonu o se laulau po o laulau. Lauiloa filifiliga ma pe a i luga o le laupapa laupapa. E mafai ai ona tatou tuu:

  1. Harazaryer.
  2. Bigchi.
  3. Se masini mo le fuaina o le mamafa.
  4. Kofe faia.
  5. Isi mea faigaluega.
  6. O vailaʻau.
  7. Tuu ata manaia.
  8. Saili le faaputuga o tusi ma mekasini ua e faitauina i le po.

Latou fai mai o le tuu o le transformer e sili atu le mamao, e tutusa i le faamalama. O le ai ai le avanoa fua ma mo se laulau komepiuta.

Sofa

I totonu o potu moe laiti, o le squa e foliga sili. E tele naua se vaega aoga. E faaauupela ma ia ma o ia o le malu. Piilimaina e le "Tusi" o ia. Ae e tatau ona e taoto i aso uma ma piilima, pe oʻo foi i nisi taimi e le faigofie tele.

Pusa mo ia foi i totonu o le moega i ai, e faigofie. I le mea e tatalaina ai foliga, e tele ai le avanoa e pei o le moega. O le mea autu o le faʻatau maualuga-lelei, lelei.

Laititi potumoe mamanu, faʻafefea ona maua ai se tamaʻi potu

1.4 M moega ua taua "afa-tasi". Masani - 1.6 M, 2 M le a le foliga manaia i totonu mo se tamai potumoe. O filifili, mafaufau i le tuputupu aʻe ma mamafa o le toalua, aua o se tamaloa e masani ona tele naua.

Afai e te avea se "tupu" tupu ", ona tumau lea o le fuaitau i le tasi lima ma le lelei, pe a fai o le tapulaʻa 70 cm pe sili atu. I soo se tulaga, i le tasi itu, e le mafai ona le fiafia ma le tele e le fiafia e moe i le puipui. Ae afai o le mea lea e matua faʻatinoina i lau miti o se potu malolo malu mo le lua - faʻatau.

Faitau atili