Tatala tatala Shawls ma Crochet: polokalame ma faʻamatalaga ma ata ma vitio

Anonim

E tofu tamaitai uma e faia le teuteuga ma le alofa tunoa. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina ni mea eseese. Lelei i luga o se fafine o le a foliga mai o se kolose vave shawl swewl. Oloa Heartic Oloa foliga mai lava o le ea ma faʻamanatu mai le mata, ina ia mafai ona e taumafai e nonoa se paʻepaʻe matagofie o le a muamua.

A uma mea uma, o le lima tusi e tatau ona faia le tele o le gauai ma le talisapaia. Niclewonmen o loʻo iai le avanoa e faʻamasani ai ma le tele o faʻavae laiti ma metotia ma isi auala. Ae o nisi taimi o le oloa e te fiafia tele ai e faigata tele ona maua i luga o le initaneti ma piki se polokalame mo ia. Ae i le lalagaina, o le onosaʻi ma le matagofie e taua tele, o le manaʻo e fai se mea e matagofie ma maualuga.

Ua naʻo le shawl e le gata i le fafine, e maua ai le alofa i le faʻatusa, ae faʻamafanafana foʻi. Tele faʻamanatuga e faʻaaoga e manava mo latou lava foliga.

Tatala tatala Shawls ma Crochet: polokalame ma faʻamatalaga ma ata ma vitio

Tatala tatala Shawls ma Crochet: polokalame ma faʻamatalaga ma ata ma vitio

"Fananau le fiafia"

O lenei faʻataʻitaʻiga na filifilia mai Ondrio Mekasini. O le matau sa faʻaaoga i lalo o le Numera 3 o le 290 g o le filo. Mattings DENSERME: 5.5 Matterns (Rapports) SprizonMolly - 15.5 cm ma 14 laina - 10 cm.

Tatala tatala Shawls ma Crochet: polokalame ma faʻamatalaga ma ata ma vitio

O le lalagaina o le oloa e amata i le pito i luga - o le filifili o 265 Airclamps - 33 Expport, e aofia ai 8 Getttles ma le tasi mo le o le o le ata. A e manaʻomia le siakiina 66 suafa mai le vaega autu, ma i le taimi e tasi e manaʻomia le faʻaititia o le lumanaʻi e le lumanaʻi. Pe a oso atu le oso i ni rowers i le itu tauagavale o le oloa, e tatau ona e siaki i le 5 perclakes. Mai le itu taumatau, e ono mafai e tagata tutusa ona faʻailoa mai, mulimuli mai ma le 66 laina, aʻo liliu atu i le amataga filifili.

Ina ua maeʻa ona fausia le tafatolu, latou te le vavaeeseina le filo, matou te amata saunia le kuka mai le pito i lalo o mea. Kimas Masters mai le tasi laina laina

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona toese se saketeted skirt: mamanu ma faʻataʻitaʻiga o suisui o sitaili

O le pito i luga o le mea e tatau ona nonoa i luga ma 3 laina. Ma mo le teuteuina o le, o le shawls i luga o pito o loʻo suʻi i se turt i le pepa mulimuli, 6 cm le umi. I le ata i lalo, o le matiti polokalame o lenei ua saunia.

Tatala tatala Shawls ma Crochet: polokalame ma faʻamatalaga ma ata ma vitio

Oloa mai le Faaosomaina

Ina ia mafai ona faʻafesoʻotaʻi lenei Shawl, e manaʻomia le ave o le filo o Geealong Meronio 1800 M - 100 G, ma mo a matou mea e te manaʻomia ai le lua vevela. Faaaogaina matau 2.5.

Le ata ma faʻamatalaga o lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina atu i lalo.

O lenei pulupulu e taʻe mai le mafuaʻaga, pe faʻapefea ona faʻaalia le laʻei i le polokalame. O nai mea e fiafia mai le ogatotonu. BNIT 5 laina ma nakid ma le ea o le ea i le va oi latou. A e manaʻomia e nonoa le 6 koluma e aunoa ma ni inlets, 5 pefu ma faʻafesoʻotaʻi le muamua o matapō i le koluma mulimuli - o le mama e tatau ona liliu ese. I le Ring Ring, 2 koluma e aunoa ma se nakid e tatau ona lalagaina, o le pio o 3 o le 3 o le ea - o se koluma e aunoa ma le Nakida - 4 taimi, 2 koluma e aunoa ma nikid. Faʻatele i le 11 koluma i le ogatotonu o le isi pito, ona faʻaauau lea i le polokalame. Ina ua uma ona fesoʻotaʻi le auiliiliga o le auiliiliga-mofs ma le tasi le isi i le taimi o le laina mulimuli o le laina mulimuli i le nofoaga o le sikuea, fuafua i itu uma o le sikuea. E manaʻomia le fusiina o le faʻaiuga o le pito o le semi-desids mai le itu sese. I PicO, e manaʻomia le siaki o le 'afa-ponaivi, 3 koluma e aunoa ma se faʻasa i ma ua toe afa foi le pou.

Ua sauni Shawl!

Tatala tatala Shawls ma Crochet: polokalame ma faʻamatalaga ma ata ma vitio

Tatala tatala Shawls ma Crochet: polokalame ma faʻamatalaga ma ata ma vitio

Olaga i le lanu piniki lanu

O le foliga tutusa o le paolo e matua vave ona faia ma e le mamafa. Matagofie tele o se mamanu ma skingshots ma atigilima foliga mai lanu piniki. Ae o tagata uma e iai a latou lava filifiliga, o lea e mafai ai ona e filifilia ni lanu.

Mo le masaga o lenei shawl, o le matau. 5.5 e manaʻomia ma le vulu 422 m. Blotting 10 Kettles - 6 CM. O le oloa ogatotonu mai le ogatotonu o le vaega i lalo.

Tatala tatala Shawls ma Crochet: polokalame ma faʻamatalaga ma ata ma vitio

Na kolu fai a Shawel i luga o le polokalama i luga o le polokalama i luga 1-8, ma le laina 9-28 - toe fai le galuega mulimuli e 10 taimi mulimuli ane, ae talafeagai le nonoaina o le fusi.

Tusitusiga i luga o le autu: o le sili-ona-iʻa keke. Meaalofa mo se tamaloa

Faʻafefea ona nonoa papaʻe, o le ae mauaina i lalo.

29th laina: Air Loop, liliu, o le koluma e aunoa ma se faʻapipiʻi e alu i le pou muamua ma lenei, ona fai lea o se paʻu, o se faʻapipiʻi, o le ea e le fusia ai se isi pou ma nukud) ma faia faatolu, o le koluma ma Nakad e lafo i le tamoe o le polesi, o le ea e aunoa ma se pou i se koluma ma lena, Air, aua le paʻi i le isi 'autau mai le ea o le ea, (pou i le nakid i le isi pou ma le larn, o le pou i le isi pou ma le pei, o gaioiga na e toe fai mai i le upu faʻatalanoaga ma le faʻaofiina o le ea, o se koluma e aunoa ma se pekid i le isi koluma ma se faʻapipiʻi, o le ea Faʻalelei, aua le faʻafesoʻotaʻi se koluma ma se faʻapipiʻi) gaioiga o le toe faia faatolu, o se koluma ma se faʻapipiʻi i le laina tuaoi ma lena. O le ea, matou te faamisi le adā o le ea o loʻo supaina, o se koluma e aunoa ma se nakid i le laina mulimuli ane o le pen, e le fesoʻotaʻi i le isi koluma ma le anit, air, Aua le afaina se koluma ma Nakud) ma o lea e tolu taimi, Colon ma Nukud i le pito i lalo o le Loops i le pito i luga e aunoa ma se faʻapipiʻi i le pito i luga o le lapping.

Tatala tatala Shawls ma Crochet: polokalame ma faʻamatalaga ma ata ma vitio

30th laina: O le futu i le tuʻufaʻatasia o se koluma ma se koluma e aunoa ma se koluma, o se koluma e aunoa ma se koluma i se koluma ma le auala ogatotonu , o se punitila e aunoa ma se vaeluaga o le pelaina tutusa, koluma e aunoa ma se nakid i se auala lata mai ma se kapeta i le isi koluma e aunoa ma se atota Seia oʻo i le iʻuga o le laina, o le faʻatonuga o gaioiga e le mafai ona suia, matou te faia se koluma e aunoa ma se pito i luga pito i luga shawl, matou te faʻamaeʻaina le fesoʻotaʻiga muamua i le laina muamua. Ua maeʻa galuega!

Tusitusiga i luga o le autu: Rainbow Scarf Waves Waves ma Bloting Deples

Vitio i luga o le autu

Lenei tala o loʻo maua ai le video, faʻafetai i le mea e mafai ona e fesoʻotaʻi ai le shawl na o oe.

Faitau atili