O a ituaiga o ato ato i ai?

Anonim

Ua gaosia uma laʻau e ala i le vaaia o o laʻau i ni vaega eseese - papatusi, kuata, pa ma pa, laupapa, nifo. Ituaiga o laupapa ua iloga ona iloga i le tele o ituaiga.

O a ituaiga o ato ato i ai?

Faʻavasega o le ato ato i foliga foliga ma le faʻagaioiga metotia.

O le mafiafia o o laupapa na faia i aiaiga tuutuuga e mafai ona sili atu i le 100 mm, ua sili atu le aoga lautele nai lo le mafiafia o le matua. Bruzhev e le sili atu i le 100 mm mafiafia, o le lautele e tatau ona i lalo ifo o le mafiafia mafiafia.

Faʻafefea ona faʻatoʻilaloina le laupapa fuafua e faʻatatau i le faʻagaioiga

E tusa ai ma le metotia filifilia mo le gaosiga o mea mata mata, ua vaevaeina i totonu o le laumua. Mo le mea mulimuli, o le gaosiga o itu e fa e faamatalaina i luga o le tulaga ma pito i lenei mataupu, na o le mea lea na faʻamatalaina e tusa ma le oloa oloa e tatau ona faʻatagaina. Ozol ua taʻua o se vaega o le ogalaau, lea o loʻo puipuia i luga o vaega ina ua maeʻa masini teuteu. E aliali mai se fasi o le Blackboard e le mafai ona faʻaaogaina i luga o pito, lea e mafai ona faʻaaogaina i fausaga fausaga fale pe o le mea na faʻauma ai fale.

O le uncermismismisming ato laupapa ei ai pito i luga, o le vaega o le vaega pe le mimilo i mea uma. O loʻo iai le pito o loʻo iai le pito i luga o le pito i lalo o le palasitika, aʻo le faʻatagaina e le o se supyne pamp, sili atu nai lo mea taua nai lo le faʻatagaina tulaga. O lenei ituaiga o loʻo faʻaogaina i totonu o le mea e tele ai. E mafai ona faʻaaogaina e pupuni ai le tele o itu o le fausaga, le faʻagaioiga a le masini nana, ma isi filifiliga e mafai foi.

O a ituaiga o ato ato i ai?

Ituaiga o ato ato ma tipi logs.

Fuafua i le auala eletise, o mea e mafai ona faʻailo o mea i le fausiaina poʻo le milling, na faaita. O le mea mulimuli o ni mea e i ai le itiiti ifo i se tasi o le Ostrnun Cauves. Ina ia mafai ona gaosia se laupapa laupapa, o le vaomatua e na ona aveina ma se lapoa lava ina ia mafai ai ona faia ni avanoa i le malosi o Bruck. O Billets e tatau ona mago - O lenei mea e faia e faʻaaoga ai Steam potu pe i Vivo. Oloa e maua e ala i le togafitia o mea po o masini.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se moli mai le taʻiala kilia e faia oe lava

Faʻavasegaina o le ato ato, pepa

A faʻagaioia ala laupapa faʻaaoga o tupe faaluaina, eseese ituaiga o oloa e faia. O le faʻavasegaina e aofia ai papala ma tagata moe, paepae ma fale timuga, kuata, mauga ma isi oloa. Ituaiga o laupapa e ono eseese i auala o le galulue ma mea mata. E mafai ona e faitauina le sili atu lou masani ai ia i latou.

Ituaiga o ato ato

Le taimi, fuafua i luga o le aofaʻi o tuʻufaʻatasiga, o le a itu o Vaega o le a taʻua faʻalua-lima ono itu, o le a mimilo ai. O le mafiafia ma lautele o oloa e masani ona sili atu nai lo le 100 mm. O le ata autu o le latou faʻaaogaina o le fausiaina o fausaga lagolago, maʻa poʻo falefuamai, talu mai nei oloa mafai ona suia taua tele.

O le pa e talitutusa ma le pa, ae e i ai isi ituaiga. E faatinoina ma le mafiafia o le 100 mm, o le lautele e itiiti ifo nai lo le mafiafia mafiafia. Faaaogaina i le falefaigaluega ma falefaigaluega, mo le faamaeaina o fale, mo faataʻitaʻiga fale, mo pusa o faitotoa, alatoso.

O a ituaiga o ato ato i ai?

Lisi o le faʻamamaina o le faʻamamaina ma le masini malosi.

O laupapa e faatinoina mai logs pe lava ua mumu. O laupapa e le uroricumed ma faaputuputu. O le mafiafia e le sili atu nai lo le 100 mm, o le lautele e sili atu nai lo le mafiafia mafiafia. Talosaga - Pa puipui, Meatavetive faʻatulaga, Meafaigaluega gaosiga.

O le moe e fai ma sui o se oloa ma se laititi umi, ae lautele ma mafiafia. O nisi ituaiga o ituaiga o laupapa, o le a le tele o le satauro vaega e faamatalaina i le sili. O le tele o taimi e masani ona faia ai ni ie nofoaafi.

GRYNE o se fasi ogalaau, ma le manaia. I le gasologa o le vaʻai atu o ogalaau i luga o le tele o laupapa, o otaota e maua, o loʻo taua o mauga. E talafeagai ona faia fale le tumau pei o Sarai, e fetaui mo le fausiaina o le lolomiga i lalo o le taualuga.

Quaterda (Obapol) ua mauaina foi mai itu itu o ogalaau. O se tasi o laufanua o le mea faʻatau oloa, e leai se isi. E talafeagai le faʻaaogaina mo le gaosiga o laʻititi laiti.

Mataupu i luga o le autu: o le a le mea e tatau ona e faia e fai ai le umukuka ata

O le ipu o le afa o le ogalaau, lea ua maua pe a tipi i le ogatotonu. O papatusi e naʻo le tasi le itu saʻo. O le umi e faʻalagolago i le ogalaau faʻaaogaina o se mea mata. O loʻo faʻaaogaina tele mo le gaosiga o oloa i luga o loʻo i luga - potu moe, pa, o nisi taimi - mo le faia o se komuluti tele.

Faʻafefea ona faʻavasegaina laupapa i fafie

O le a faalagolago i le laau o le laʻau i luga o le laʻau, e mafai ona latou fesoʻotaʻi atu i se faʻaiuga poʻo se faʻasologa o le pefefe.

O feteʻenaʻiga e aofia ai itu, Spruce, pine, CEDar, afi. O le au faʻasao - Oik, Birch, Beek, Astala Apele, Popra, maple. Mo le fausia o fale, o meaola taua o laʻau e tele lava e masani ona filifilia, talu ai latou te itiiti ifo i le agaleaga, sili atu ona mafanafana i togafitiga, ia i ai le faigata ma le aʻiaʻi. E mafai ona faʻaaoga e fai ai ni fetuʻutuʻunaʻi. Ae e tatau ona foaʻi i le taimi o le feeseeseaiga ituaiga i o latou tomai e tele foʻi le foia o ni vailaʻau, o lona uiga e mafai ai e soʻo se ituaiga o ato ma le faigofie.

O Fafie e matua lauiloa. E aofia ai foʻi ma le pito sili ona totoe o faʻafou, o lea e faʻaititia ai le pasiaina o le afi. I totonu o le hardwood o se faʻasoasoaina taua tufatufaina o le ok - e tumau ma tumau. E mafai ona tufatufaina le laulelei i isi ituaiga e fa. O lea, o viʻiga filifilia o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o vaega i le fauina o vaega, ma se faʻatekinolosi o vaʻalele taʻavale, i isi itu taua.

Faitau atili