Faʻafefea ona aveese le Linoleum tuai: Tulafono mo le le fiafia, mea faigaluega, fautuaga

Anonim

E masani lava, mafaufau e faʻatino toe faaleleia i le fale mautotogi i le fale, e te mafaufau pe o le a le mea e fai i le tuai lineuum o le aveese lea o le foloa fou mai luga. A maeʻa, o le tuai o lineum o nisi taimi e tele ai faʻafitauli. O le a matou talanoa atili e uiga i ai i auiliiliga.

Faʻafefea ona aveese le Linoleum tuai: Tulafono mo le le fiafia, mea faigaluega, fautuaga

Malulu o le unlding o linosum fum.

Muamua o mea uma, o le aveʻesea o le tuai vaega o Linoleum e le tatau ona o faatasi ma le fola o le susu e faʻaaoga ai emery. E le faʻatagaina foi e 'alo ai, vaeluaina, olo ma isi. Soʻo se gaioiga e faʻaleagaina ai linoleum e mafai ona aʻafia ai lou soifua maloloina.

O le a le mea e fesoʻotaʻi ma? E matua faigofie mea uma. I lenei folasaga, o lona 'ai poʻo le faʻavae ma le kulimi, e foliga mai o loʻo i ai ni vailaʻau pei o Asbestos fibers, ma atonu quartz fasimea. Faʻaleaga le laualuga ma pito i luga o le tuai vaega o Linoleum, ua e siʻitia le pefu i le ea e aofia ai mea leaga o loʻo aofia ai.

Afai e te manavaina se faʻavae, o le mea sili e mafai ai ona oʻo atu ai i le manava manava, ma i le sili ona leaga - i le suckological. Mo tagata e mafatia i tiga, o lenei paluga e afaina tele i le masalosalo i le masalosalo ma le faigofie ona mafua ai le osofaiga. O le a le auala e aveese ai le fola i le ituaiga o linoum?

Tulafono mo le le fiafia i le tuai o Linoleum

Faʻafefea ona aveese le Linoleum tuai: Tulafono mo le le fiafia, mea faigaluega, fautuaga

O le faʻapipiʻiina o le pule o linosum i pou.

O le tautala e uiga i tulafono mo le aveeseina o linoleam, muamua o le mea e tatau ona maitauina e tatau ona faia se tulaga le mautonu, pe a fai e le mafai e isi auala ona foia lau faafitauli.

  1. I le taimi o le galuega, e lelei tele le faʻaaogaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina o lua ma le maualuga o faʻamamafa. E leai se mea e le suia ai le moli uila i luga o le sukalati po o pulumu.
  2. O le isi mea taua: O le le mautonu o le fola o le fola o le a faia na o le fesoasoani i le le mautonu, mago aveese e le faatagaina. O le lauʻeleʻele ua aveʻesea e faʻaaoga ai le fofo leaga.
  3. O lapisi uma na fausia pe a maeʻa le linosum o le aveeseina e tatau ona afifiina i le lelei lelei afifi (mafiafia), o le mafiafia o le 6 mm ma sili atu. O lapisi lapisi o loʻo lafoina ai le faʻatau atu o lenei tagata i na dmus, lea e faʻatagaina ai ona faʻaaoga ai nei otaota.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e faʻafesoʻotaʻi le fale fale i le TV

Faʻafefea ona suia le toe foʻi o linouum?

Faʻafefea ona aveese le Linoleum tuai: Tulafono mo le le fiafia, mea faigaluega, fautuaga

Fola laupapa.

E pei ona tusia i luga, le le mautonu galuega ma le tuai linoleom e faia i le tulaga o le sili ona ogaoga. A leai se mea e te manaʻomia, e mafai ona e faʻaogaina ai filifiliga nei:

  • tuʻu se vaega fou o le foloa o le foloa i luga o le laʻau tuai;
  • feololo o le laualuga o le ogaumu tuai faʻaaogaina se faʻapitoa faʻapitoa o loʻo fuafuaina mo nei faʻamoemoe;
  • Faʻapolofesa sauni le laualuga o loʻo ufitia i le vaega tuai o Linoleum, ae le i uma ai se fola fou.

Ina ua uma ona filifili se lomiga fou o le fola o loʻo ufiufi, oe manaʻomia le faitau i faʻatonuga mo lona lalagaina, lea, e sili atu, o le faʻagasologa o le tapenaina o le faʻapipiʻiina o le a faʻamatalaina auiliili.

O le a le mea e tatau ona e aveese le lino tuai?

Faʻafefea ona aveese le Linoleum tuai: Tulafono mo le le fiafia, mea faigaluega, fautuaga

Linoleum faaputuga metotia.

O lea, o loʻo e faʻaiʻu lava e iai le manaʻoga e aveese Linoleum. O fea o mea faigaluega e ono manaʻomia i lenei mataupu:

  • O le mea autu o mea faigaluega mo puipuiga a le tagata lava ia (ipu tioata, totigilima, manava);
  • Fetaui lelei ma le uʻamea uʻamea; Siaki e talitonuina ma faigata lona nonoa atoa e magafagafa;
  • Faiga lautele e Fausia Fou;
  • o le tui manogi o loʻo i ai le maualuga-lelei faʻamama ma le uʻamea nozzle ua fuafuaina mo susu susu susu;
  • Mobile Sprayer;
  • mafiafia afifi; Faamolemole ia matau o latou tele e tatau ona talafeagai, ma o le uiga e faapenei e tupu;
  • Sili atu le lelei e le lelei.

O lea ua e iloa poʻo a mea faigaluega ma mea e te manaʻomia, e mafai ona e alu i le vave o le oona o le tuai vaega o linoleum.

  1. O le mea muamua o le faia o le faʻasaʻolotoina o le potu mai meafale ma isi i totonu. Aua nei galo ia fata, tulimanu, ufiufi i totonu o le fale ma isi mea.
  2. Saunia se potu, e tatau ona e tapenaina le fofo o le mea lilo. O le faia o lenei mea, e tatau ona le toesea i le vai i le faʻatusatusaina o le 100 g o lona uiga i le 1 lita o le vai ma sasaa le iʻuga o le faʻavaeina i le shrayer.
  3. Muamua, fufulu le laualuga o le fola ma se moli uila e faʻaaoga ai se uʻamea uʻamea. Ona e tatau lea ona e faia ni ata i luga o le laga o le linouum e le sili atu i le afa o le mafiafia o le fola o le fola. Oti o le a ofuina se tutusa natura ma o loʻo i le 20 cm vavae ese.

Mataupu i luga o le autu: Nofoaga e mafai ai ona e teu seevae

Aveese le au tau tuai e sili atu ona talafeagai. A o le tasi tagata faigaluega o le a faʻaseseina ai fasi fasi o linoleum, o le sekone e tatau ona lafoaʻiina se fofo o le fofo o le mea leaga. Lenei o le a faʻatagaina e aua neʻi siʻitia le pefu i le ea ma tausi lou soifua maloloina. Iloilo le saʻo o le faʻatinoga o lenei faiga e mafai i le tulaga o lagona.

Afai ua susu, ona e faia lea o mea lelei. Aua le aveesea sili atu nai lo le tolu fusuaga i le taimi e tasi ae aua le nofo i le fola o le tafana na lagonaina. Sili ona lelei, pe a fai o oe i luga o le a le o le a le o se nofoaga mamao pe ua uma ona faamama.

Faatasi ai ma fusi linosum, e tatau ona e aveese le faʻavae atoa, ma afai e te aveese ni fusi e faigata tele, ona mafai lea ona faʻaaoga le susu.

O mea uma e le mafai ona faʻapipiʻiina o loʻo afifiina i le saunia ato poʻo atigipusa ma o loʻo faʻatau atu i le fanua mo nisi mea e maua ai se mea.

O nisi fautuaga

Faʻafefea ona aveese le Linoleum tuai: Tulafono mo le le fiafia, mea faigaluega, fautuaga

Linoleam pito i luga ata ata ata.

Mo le faʻamoemoe o le saogalemu o lou soifua maloloina ma le ola maloloina o isi, na aveese uma e le ie linosum faʻapipiʻi i ato saunia. Mo le faʻamoemoe tutusa, e le manaʻomia le savali i luga o le faʻavae o linouum.

Afai i le faʻagasologa o le galuega o loʻo tatau ai pea ona e alu i lona luga, ona faʻafesoʻotaʻi lea o le fesoʻotaʻiga ma le tele o le vaega e tatau ona fufulu atoatoa. O ato tumu uma e tatau ona nonoa lelei ma faʻatulaga se lapataiga e uiga i le mea i totonu o latou luga, pei o le pefu o tagata.

Afai o ni vaega o linoleom ua faʻapipiʻi malosi i le mea na tupu, ona faʻaaoga ai lea o le scramic scraper e aveese. Aua neʻi galo e tatau ona e faʻaogaina lenei galuega i le isi itu.

A uma ona e fanaina ni fasi tolu o le linoum, e tatau ona e taofi atili le le fiafia mo sina taimi ma alu e aveese le tele o le fola mai le fola.

Mataupu i luga o le autu: gaosiga o se laulau mai laupapa ma o latou lava lima

O lenei faiga e faia na o le faʻaaogaina o se vailaʻau suamalie. Faʻapefea ona saunia le mea, faʻamatala i luga. A maeʻa ona faʻagasolo, o lagona e tatau ona maua ai se taimi ina ia faʻamaluluina foi i le fasimoli. O le lagona o loʻo faia o loʻo faia ai le faʻaaogaina o se scraper, ae e le mafai ona ou i luga. E tatau ona iai tagata faigaluega i luga o le pito i luga o le pito i luga pe o le aotelega o linoleum.

Ina ua uma ona aveese le fatufatu, e tatau ona e faʻaaogaina le faʻamamaina o moli moli. A maeʻa ona e faʻamamaina atoa le pito i luga o le fola mai le tuai o Linoleum, o le strimium o le a oʻo mai le mama.

I le maeʻa uma o taualumaga o loʻo faʻamatalaina, o le ae maua se mama, sauni mo nisi uila 4.

Faitau atili