Fausaga fausaga sipala o fale

Anonim

Ole mea taua ma le faaonaponei e ese mai o latou fefefe o fausaga fausaga o fale, balcon ma logsias. O le faʻaaogaina o le fausaga o le pupula o loʻo amata talu ai nei. O le mafuaʻaga, o lenei tulaga fou, ma le fesoasoani lea o loʻo tuʻuina atu ai le faʻatulagaina o vaega.

Faʻafetai i le aunuʻuina o mea faʻamaʻimau i aso nei, e mafai e se tasi ona fausia ni toniga toniga toniga e le gata mai tioata, ae maʻa, uʻamea ma aliʻi. O lenei ituaiga o glazing e le maualalo uma i le malosi ma le malamalama i isi ituaiga. Ma o lea, e i ai le sili ona lelei suiga o tioata, lea e mafai ai ona faafaigofieina le avega i luga o le ogaumu ma i le taimi e tasi e maua ai le mamanu mautu. E mafai ona tuʻuina atu faiga faʻavae e tuʻuina atu le talafeagai le vevela o loʻo itagia, o loʻo tuʻufaʻatasia ma ia maualuga lona maualuga o le Ecogy.

Eseese eseesega

Fausaga fausaga sipala o fale

O le mataupu faavae o le fausaga mutia

O le tulaga iloga iloga o uiga o le fausaga glazing o le leai o se mea omea i totonu. Afai o le glazing o loʻo faatinoina i itu uma e lua, ona e le aofia ai le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o siʻomaga ma faʻaofu.

Ua taua foi bolpet ma vave, e tasi. I lenei tulaga, o lenei metotia e igoa o le Semi-faʻavaeina.

Fausaga fausaga sipala o fale

O lea, o le faʻatulagaina o le sitaili o le stade e toetoe lava o tutusa uiga o le le mautonu-biti, ae naʻo e leai se photosc photorc. Matou te tuʻuina atu le tulaga iloga o foliga:

  1. O le auala faʻatonutonu o loʻo aofia ai fata e faʻapipiʻi saʻo ia tauau, ma Riglels o loʻo i ai tafailagi.
  2. Mo le gaosiga o vaega o vaega, eseese mea e faaaogaina. O se tasi o mea e sili ona taatele o se ominini faʻamatalaga ma ni lino faʻapitoa e faʻamautinoa ai le vevela o le vevela.
  3. O le faʻavasegaina o le faʻavaʻa ua faia i le va o le pito i luga ma lalo ifo o le tele. O le auivi lava ia e mafai ona vaʻai naʻo mai i totonu o le potu. I fafo, na o le toe lua glazed Windows e vaaia. O le sui o latou i le va o latou tele faia e tasi le numera tasi.

Vaega o tioata pusa

Fausaga fausaga sipala o fale

Faʻalua-Glazed Windows mo le faʻavasegaina glazing

O se tasi o mea sili ona taua o le fausaga o le ata o le masini o le lua-glashed. O la latou faʻavae o lena tioata, tuu i fafo, ua tele naua le lapoʻa nai lo totonu. O le mea lea e faʻamautinoaina ai lona faʻatuatuaina o le mauga faʻatuatuaina i le faʻavaʻa, pei o le tioata i totonu ma fafo o loʻo faʻapipiʻiina.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se fofoa i le fola ma ou lima?

Mo le gaosiga o ipu tioata, e lua ituaiga o pa pizers ua faaaogaina. Tioata fafo - couly, totonu - triplex.

Ma le isi, o latou foliga e iai ni sui o le va o tioata pusa. E tatau ona le itiiti ifo 1-1.2 cm e faʻamaonia le faʻamaoni o le mamanu i le taimi o le faʻalautele o uʻamea poʻo tioata. O ia suiga e masani ona tupu i le vevela o eseesega.

Ae tatau ona manatua e le tatau ona e faia ni au nai lo 2 cm, talu mai ai lava o le a le foliga o le glazolith. O lenei mea o le mea taua o le mea na tupu ai foliga vaaia o le faapaologa.

Fausaga fausaga sipala o fale

Faapipiiina tioata ma le fausaga tele

Faaleleia foliga

O le fusiina o le lua-glashed Windows o loʻo faia e faʻaaoga ai le sikauti ollant. O mea ia e mafai ai ona e puipuia le glazing elemene mai soʻo se siosiomaga ma inisinia aafiaga, faʻamautinoaina o le faʻatuatuaina o le talitonuina.

O le saʻo le faʻaaogaina o le sami, e mafai ona e le aofia ai le tioata o loʻo suia ma le olaga o chips, faʻapea foi ma le puipuia o potu mai le matagi ma timuga.

Fausaga fausaga sipala o fale

Taligalu

O uiga lelei o le Sinacone Sealant mafai ona mafua mai:

  1. Talitonuina. Faatasi ai ma le fesoasoani a le sami, e mafai lava ona kelu e le gata i le tioata, ae o uʻamea foʻi, maʻa ma le tapau elemene.
  2. O lona lanu e mafai ona filifilia i lalo o le tuliga o le solo, ma e mafai ona e faʻaogaina le lanu.
  3. I ai le lelei o uiga e masani ai le tele o mea vevela vevela. E mafai ona latou galulue uma mo Minus 300 ma ma le 400.

O nisi faaluaina-glazed Windows o loʻo faʻaogaina i totonu ma le fausia o elemene, ae o le faʻaaogaina o le taligalu e le aofia ai. Talu ai ma le fesoasoani a lenei mea o se tioata pito i fafo o le fausiaina ua faapipiiina. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le faʻataʻamilomilo gau, vaʻai lenei vitio:

Subtypes o le fausaga glazing

Fausaga fausaga sipala o fale

O se tasi o ituaiga lelei o le glazing scrasides o le vaega. E tuʻufaʻatasia ia ituaiga pei o fausaga ma televiʻe. O se vaega o le faʻaaogaina mai i totonu o le faʻamatalaga o le clapping o cupponism scrussisms, ma faʻamaufaʻailogaina ma le silico o loʻo faia naʻo le ipu vai i fafo.

Fausaga fausaga sipala o fale

E mafai ona faʻaoʻo atu i totonu o le tele o taʻavale ma le tele o taʻaloga ma le faʻaluaina. E faʻalagolago i le filifiliga o le faʻapipiʻi faiga.

Tusitusiga i luga o le Mataupu: Kopipi faamalama. Faapipii faamalama ma le kuata

Faʻavasega o loʻo iai le ata o loʻo i ai le tulaga autu: O loʻo tuʻuina atu ni vaega tetele o fusi ia e le o latou vaʻai mai i fafo. O le mea moni, ua latou tuu i le va o tioata. E tele taimi e masani ona taumafai e aua neʻi faʻaaogaina nisi mea faʻapipiʻi, ae naʻo le faʻasoasoaina o le sami.

A maua ai le mafanafana o le simumu suamalie, swavel loka o lo o faaaoga.

Faatasi ai ma lenei faʻapipiʻi, o le nonoa o faʻamatalaga o loʻo faia i totonu o le tioata. O le tioata lava ia o loʻo taofia e faʻaaoga ai ni palu faʻapitoa e pei o ni pulupulu foliga mai o latou foliga. Mo auiliiliga e uiga i le tioata scrades, vaʻai lenei ata manaia:

Manuia tele

Fausaga fausaga sipala o fale

Glass Contedes maua ai le fale se taimi nei o le le mautonu vaaiga

Mafaufau i le faʻaaogaina o le sifi i luga o le fausaga, o le tele o ona lelei le malamalama e mafai ona iloga:

  • O aso nei ma nai foliga taua;
  • maualuga tikeri o aʻoaʻoga;
  • maualuga le teteʻe i le faʻaalia i le fafo atu siosiomaga;
  • Talitonuina leo ma le malosi o le faamasinoga;
  • atigifu;
  • Umi o le taotoga.

Fausaga fausaga sipala o fale

O nei mea uma e mafai ai ona faʻatino lelei tekonolosi e tusa ai ma faʻailoga faʻatonutonu. O le mea moni, o le faʻaaogaina o le faʻavae o le ata e mafai ona matauina pe a fausia fale fou.

O le mamanu o aso nei e maua ai se faʻaaliga fou e tusa ai ma manaʻoga o tagata fou tekinolosi:

  • Ona o le mea moni o le mamanu o loʻo i ai tioata atoa, o le amataga o le moli masani e faʻamautinoaina;
  • Manatu maualuga-otootoga faʻapipiʻi e puipuia ai le saogalemu o le faʻagaioiga saogalemu. Faʻalua-glazed Windows o loʻo tetee i le ultraviolet, inmospher ristation ma soʻo se isi mea tau tamaoaiga;
  • Tausiga lelei. Faʻafetai i le talitonuina o le faʻamamaina o le faʻamaufaʻailogaina o le auvae, o le faʻaputuputu o le palapala ua le aofia ai. Alminim Eved E tumau pea tumau.

Faapipiiina

Fausaga fausaga sipala o fale

I le faʻapipiʻiina o elemene o le fausaga o le ata, lua metotia e masani ona faʻaaogaina: lua-lua-itu ma quicaprale.

O le masini tiʻetiʻe masini ua faia e tusa ai ma lenei mataupu silisili:

  • O le a o le faapolopolo o loʻo faʻapipiʻiina o povi ma pato;
  • E faʻapipiʻiina faʻamalama e pei ona taua i lalo: i itu uma e lua, o le Mauga ua finau e se mau, ma isi itu e lua o loʻo tumau i le faʻaaogaina o taʻavale faʻapipiʻi.

E fa-itu o le module metotia e na o le sili ona lelei. I itu uma, o le tioata faʻalua-glashed o loʻo faapipiiina i le faʻateleina o le sami. Mo auiliiliga, vaai lenei vitio:

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fufulu mai le okeni: faʻatonuga

O le autu autu e tatau ona faia pe a o le fausaga o le fausaga tele o se maualuga maualuga o le le mama.

Talu ai nei, na mafai ai ona maitauina le fausaga o fale o fale i le fausiaina o fale tumaoti. O lenei metotia e le oʻo i ai maualalo i ituaiga masani o sila, ae malo i le asthetic, faʻamamaina ma faʻalelei.

Faitau atili