Faʻafefea ona fai se ata faʻapipiʻi i luga o laupapa laupapa ma o latou lava lima

Anonim

Ina ua maeʻa le fausiaina o se fale laupapa mai se pa, e manaʻomia le tagofia o lenei tulaga - Ou te manaʻo e vaʻai i le ata faʻafanua i luga, faʻapipiʻiina i totonu. Ina ia mafai ona ou faafaigaluegaina le taua, e le tatau ona ou faafaigaluegaina tagata maualuluga, ua lava le faataunuuina o tulafono masani e taliaina e avea ma ogaumu faavae.

Wooden Coom e faʻaaogaina tele i fale tumaʻoti, i totonu o fale mautotogi - fola. Ae e mafai lava ona fai se mea e fai ai le mapu o le taualuga i le fogafale mulimuli, e sili atu nai lo le fausiaina o se sitaili lautele.

Faʻafefea ona fai se ata faʻapipiʻi i luga o laupapa laupapa ma o latou lava lima

Laupapa laupapa e faʻaaoga tele i fale tumaʻoti.

Sauniuni sauniuni

E manaʻomia le faʻatatauina o tau uma e manaʻomia e fausia ai se ata faʻavae.

Matou te manaomiaina:

  1. Apefai;
  2. Guild Guy;
  3. Le lava le manatu faapito, vaega;
  4. Taumafai mea, vevela ma le autosoni;
  5. Fausiaina le tulaga, o le talafeagai naifi;
  6. Antiseppitic, fauga tupe, afi puipuia.

Faʻafefea ona fai se ata faʻapipiʻi i luga o laupapa laupapa ma o latou lava lima

Antiseptic

I le taimi muamua, sa ou siaki ai le utupoto mo le auai o ni faaletonu: cracks, chips, curvature, goto i luga o le tino, promen, o le mea e mafai ona faia pe a e tatau ona faia e tasi ma mo le tele o seneturi.

O le ata tusia faʻatasi ma utupoto e mafai ona togafitia ma se affispotic ma le faʻaopopoina o le sipuni ti o le fausiaina lautele, o lea e leai se palu eseese.

Crnovawaya sili atu ona faauma

E tele mea mataʻina e tele mo le Black Clareilagh Brander masini, o loʻo fuafuaina o totonu, o le faʻapitoa o le potu, tusa lava pe leai se faʻasaga i lalo o le potu. Fuafua i le mafuaʻaga o le totonu o le potu, o le teuteuga ua filifilia, decor.

Faʻafefea ona fai se ata faʻapipiʻi i luga o laupapa laupapa ma o latou lava lima

Barbell le taualuga

Faʻataʻitaʻiga, mo le toe faaleleia, totonu, pe a fuafua le mamanu, o le fili i totonu o le taele e le mafai ona faʻaaogaina e vaega nei:

  • Eseese laupapa laupapa laupapa: Chipboard, Fiater, Plywood, ona o le le fiafia tele o le a latou foliga mai.
  • Palasitika, e mafai ona latou valavala ma se ata faʻavae, o le taualuga lea i lalo o le laʻau ma aso anamua, faʻamamafa ai le faʻafefeteina o le a faia, ona faʻatafunaina ai le fofo o le tagata maloloina.
  • Taako o loʻo i ai i luga o le a tuʻu i lalo pe a vevela. E mafai ona avea o se rake ma MDF, e taua le faʻamaninoina aʻo leʻi faʻatau.

Mataupu i luga o le autu: Castle mo le fale palasitika

Faapipiiina o le Komiti

O se faʻavae faʻatuatuaina mo le ofaina o le mamanuina o mamanu. O le faʻasologa o faiga gaosi e ala i le ato folau, patipati, lea e tusa lava pe a leai se fefunaina ua mafai ona faʻamamafa soʻo se aso tuai, aemaise lava i aso tuai.

O laupapa e faʻapipiʻi i luga o le mamao o le sili atu nai lo le 30-40 cm mai le tasi i le isi - pe a fai e le lava a matou tupe. Lelei - luga o le initaneti ma le laititi avanoa i le va o le tasi ma le isi. Ae faʻapea foi, pe a fai o le laupapa laupapa o le a tuʻuina atu mamafa omea ma se au fai mea anamua, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi o le uila, ma i totonu o le ofe totonu o le clampoboard, o le mea lea e mafai ona e faʻasaoina ai O le tele o le taimi e tuʻufaʻatasia ai auala uma i luga o le tasi utupoto.

Faʻafefea ona fai se ata faʻapipiʻi i luga o laupapa laupapa ma o latou lava lima

O le ata o le gaioiga a le gaioiga poʻo le faʻatauga

E i ai le tasi metotia mo se maualuga-lelei masini o se ata faʻataʻitaʻi, lea ou te fiafia tele i ai: boards (inisi, 25 mm) e le ofi i luga o le uumi, faitotoʻa, ma fafo, ma fafo, I lalo o laulau, i le itu o le fale, na vave foi auala uma. Mo le mea lea, o loʻo i ai ni tagata se toʻalua, ua manaʻomia oe e fai i le va mamao i le va o le puipui ma o loʻo taoto le utu i le isi, ou te mau ai le fasi ipu uʻamea. I lalo o le latou Manuerla (Raked Rake, mo le faigofie o le fausiaina), i lalo o le pito i luga, mai itu e tolu, o le a ou faapipiiina le pito i luga laupapa i le itu .

Faʻafefea ona fai se ata faʻapipiʻi i luga o laupapa laupapa ma o latou lava lima

Pusa i se fale tumaoti

Atamai i le amataga o le laupapa

Mafaufau i maatainu autu o galuega, faʻatagaina le faia o se ata faʻavae ma se laʻau laupapa i le laʻau laupapa e televave ma sefe le tele o laupapa.

E taua le a mo le laupapa le a mo le umi atoa o le potu, taʻoto i luga o puipui, e matua leai se mea e tutusa ai, ma tipi le tele o otaota, e le o le tele o patele. O folasaga uma i le umi atoa o loʻo iai i fafo atu i luga o le puipui, ona latou fafagaina ai lea e le tasi tagata, ma ua latou foia faʻalua i totonu o le fale i luga o le fale i luga o le fale i luga o le fale i luga o le fale i luga o le fale i luga o le fale i luga o le fale i luga o le fale i luga o le fale i luga o le fale i luga o le fale i luga o le fale i totonu o le fale i luga o le fale i luga o le fale i luga o le fale i luga o le fale i luga o le fale i luga o le fale i luga o le fale i luga o le fale

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faʻaaoga maea, maea ma maea i totonu (54 ata)

Faʻafefea ona fai se ata faʻapipiʻi i luga o laupapa laupapa ma o latou lava lima

Tomai laupapa

A maeʻa le mea, ona o loʻo faʻamamaina e ia te ia lava-o utupoto. E tatau ona suia o le 2-faʻoloa ua lava e uuina se tagata i luga o le blackboard mai luga, e faʻafaigofie le galuega pe a faʻaaoga ma le latou teuteuga. Afai o le umi e sili atu le manaʻomia, ona le faʻapipiʻi ai lea o isumu i le utupoto mulimuli, pe a fai e paʻu ese i luga o le utu i luga o le umu i le isi itu.

O le leiloa o le umi e faigofie ona aveese le metotia lava tutusa - o le sapalai o mea uma, faʻaleleia o le lagy, o le toe o loʻo totoe o loʻo tipiina e le apamemea na lamolemole.

Faʻafefea ona fai se ata faʻapipiʻi i luga o laupapa laupapa ma o latou lava lima

Tuafa o le tuufaatasiga e faia oe lava

Faaumaina le faaiuina

O le masini o la matou mamanu o se tamai slot tumau mai le pito, mo le mea na e tipiina ai le lautele talafeagai o le atoaga o le atoaga o le atoaga, sosoo ai ma luga o utupoto. Ona fai lea o se tasi itu sa ma tautua ai i le laupapa.

O ruberroids, Maouerlat, faʻamanatu ia te oe le rubroid fasi, faʻamanatu ia te oe e leai ni a matou laupapa mai le pito, e fesoʻotaʻi ai ma le tele o loʻo mafai ona vaʻavaʻaia, e le mafai ai ona i ai i le pito i luga, e fesoʻotaʻi atu ai i le pito o loʻo maua ai i le pito i luga o le utupoto. Ina ua maeʻa le faapotopotoga, sa latou faʻusula i Malaerla, ma tuʻituʻi ia Bū.

Faʻafefea ona fai se ata faʻapipiʻi i luga o laupapa laupapa ma o latou lava lima

A fai le galuega, aua nei galo e uiga i le saogalemu

A faʻatinoina galuega faʻamuta, e matua taua lava aua le faʻatagaina le laʻau laupapa, e le tatau ona fasia i luga o puipui ma nofoaga o utupoto, e aloese ai mai manuʻa.

E i ai foi faleoloa MDF - O i latou o se lagolago mausali mo le Ettobodiant o tagata mamanu i Mataimoa Tamaitai Mataiitiiti, ma Faʻauma. O le Fono Aoao o loʻo faʻatinoina tele sili atu nai lo le komiti. A o le paluga o papatusi laupapa e seleseleina le MDF papatusi, ona o toe totoa o le a faia saʻo i le faʻavaʻa mo le fusi. Aua le taʻua o le maualuga o le Afi lea a le MDf, o le mea lea na maliu ai papatusi, ae o le faʻapopoleina o faʻavae e tupu vave, lea e taua tele.

Faʻafefea ona fai se ata faʻapipiʻi i luga o laupapa laupapa ma o latou lava lima

Luga o le fafie o laupapa laupapa

Hydro ma Spapiazole Fono Aoao

E amata i le, e tatau ona folafolaina mo le a le aoga o le a faʻaaogaina pe a fai o se tasi potu vevela o le a faʻaaogaina, e leai se manatu o le ata .

O le pamu a Steam o loʻo alu ese atu i le tulaga o le nuʻu, e manaʻomia tele i le tulimanu, e paʻu i lalo ma le Allen, o loʻo faʻaalu i luga o le Allen. Lenei o le a fesoasoani e puipuia ai le pito i tua ma se laupapa laupapa mai le liligi ma suia.

Mataupu i luga o le autu: faavae mai pipi o pipi i lalo o le veranda ma o latou lava lima

Faʻafefea ona fai se ata faʻapipiʻi i luga o laupapa laupapa ma o latou lava lima

Prosopration o le taualuga - lelei ma lelei

Le mautonu o le fetolofi

Ma le sese o le faʻaesea o le vavaeeseina, o le faʻaumatiaga o le faʻamuamua i le taufaʻamataʻu, o se faʻaosoina o le afi, aua e tatau ona le mautonu i itu uma, ona e le feololo ai itu uma e mafai ona feʻena ai itu taʻitasi isi.

TAUA! Afai e le fuafuaina coundes cuter, ma o le mamao mai moli moli i le ata o le a itiiti ifo nai lo le 5 cm, e manaʻomia le tele o le nonoa o moli o moli mai le vevela.

Ua lava le tipiina i mea papaʻu pe a o le 20 cm, i le lamepa lelei mo le saogalemu o le afi, ma elefane nifo. E taua le faʻapipiʻi o nei nofoaga e oʻo i le taimi o le faʻapipiʻiina o le mea faitino - fuaina mai le puipui o le nofoaga, ona tuu lea e le igoa mai luga, i le faaputuga o le 20 cm.

Faʻafefea ona fai se ata faʻapipiʻi i luga o laupapa laupapa ma o latou lava lima

O le malosi o le le fiafia e faʻaitiitia ai le malosi o le malosi

E faʻapena foʻi le papupuni vasa, e ui ina faʻaputu mea i le vevela, e mafai ona faʻamalolo ma taitaʻiga o teuteuga. O lea, o le fuafuaga o le fuafuaga e mafai ona taitai atu ai i iʻuga faanoanoa mo le totonu ma le faʻamaoni o le potu.

Ae talu ai o lamepa ma le decor o loʻo tuʻuina atu i le taualuga, pei o le uaea, e lava le maualalo, i nofoaga o faʻavave, faʻapipiʻi vevela i luga o le steam papupuni, 20 i le 20 cm sikuea. vaaia, peitaʻi o le a fesoasoani e faʻasaoina le totonu o le potu, ma le faʻaleagaina ai le faʻamoemoe o le mamanu ma le paoa.

Faʻafefea ona fai se ata faʻapipiʻi i luga o laupapa laupapa ma o latou lava lima

Faapipiiina o le vevela vevela i totonu o le laupapa laupapa

A o tatou vaʻaia se laʻau laupapa i ou lava lima e mafai ona faia vave ma lelei. E le gata i lea, e mafai e fasi le ata faʻapipiʻi oe lava, saoasaoa, sili atu nai lo le tele o tagata faigaluega.

Faitau atili