O le a le mea e ofuina i lalo o le sakete?

Anonim

O fafine oketi ua ofuina mai i le taimi umi. O se tulafono, sa tuu i latou i le tele o fasi i le taimi e tasi - sa faʻapipiʻi atu i le laupepa sima ma faʻatagaina le koqutheulaly e alu ese mai le hem ma le le tele o le heffles ma le le tele. E mafai ona iloiloina le malo o le fale sima o le sefululima o le seneturi talu ai, pe a fai e lua aulelei ma feminine sili ona matagofie - o le lautele beck ma se conter beck.

E tusa ai ma tulafono o le masani o lea taimi, o le tuʻufaʻatasiga poʻo se faʻapipiʻi maualalo o loʻo faalagolago i lalo o le laei poʻo le sakete - saʻo pe o le mea masani ai. O le tuʻusaʻo faʻataʻitaʻiga o le tisu o le tisu (umi pe puʻupuʻu) na ave e suʻiina i luga o le ufiufi, o loʻo maua ai se tulaga sili ona lelei, o se mea e mafai ai ona faʻapipiʻiina o tagamea.

Amataina i le aso malolo "Mini" ma potutu o Panyose, na amata ona o ese atu mea faapipii i le faʻaaogaina o laei o le tofi o le tofi. Ae ui i lea, e tatau ona manatua o se lelei fanua o lenei mea taua o le tamaʻitaʻi o fafine e faʻalagolago i le mea ua faʻaaogaina i lalo o . E taua ma o le fesili o le mea lea e ofuina i lalo o le maualuga o vaomatua, pei o lavalava manino ma skirt.

Manino ma le matagofie

O le a le mea e ofuina i lalo o le sakete?

O le faʻauiga o ie e le mafai ai ona nana le vaega o le tino e masani ona faʻatauaina. E ui lava o le mannequins i luga o ponaium ma fetu i luga o le mumu auala savali e masani ona faʻaalia ai o loʻo malamalama lelei i luga o le "poto", e leʻi lolomiina. I le olaga moni, e le faʻatagaina le foafoaina o ia tulaga, faʻapea foi i le kamupani a tagata vavalalata. E le tatau ona faagaloina ni mea e mafai ai ona fai e saʻo pe a ou paʻu ma ata, aemaise vae ma pou foliga matatataso.

Mataupu i luga o le autu: lauulu mo pepe mai le satin lipine ma fulufulu: Master vasega ma vitio

O le a le mea e ofuina i lalo o le sparparent skic po o laei? O le tele-tele o le osofaʻiga o le iʻa o vaitau ua mavae ua le toe talafeagai. Peitaʻi, toetoe lava o tagata uma taʻimua-masani-faiga o loʻo aofia ai i o latou taumafanafana aoina o ofutino mai le manino manino ma mesh tisciving ma le faʻatasia o lanu. O sea mea e mafai ona puʻupuʻu e mafai ona puʻupuʻu, fausiaina o se osofaʻiga o se mini-strirt aafiaga, ufiufi i luga o le laʻau fugalaʻau. O se filifiliga matagofie ma le le fiafia e mafai ona e ofuina i lalo o le sporparent bew, o se puʻupuʻu o le tasi o le tasi o le tasi lanu (e aunoa ma le pomu).

Afai e te manaʻo e ave se sukuina o le suka e pei o le podium faʻataʻitaʻiga o loʻo i luga o faʻaaliga, ma aua le fefe e foliga mataga, o le a e manaʻomia ni paʻu faʻapitoa poʻo le maualuga

Ae o le ofuina i lalo o ni taʻaloga manino e puʻupuʻu poʻo "uila" e le tatau ona i ai i soʻo se mataupu.

O tagata adomas o ni mea faʻapitoa ma se moli sili ona lelei e mafai ona toe avea ma se lush skics - o se ofu talaloa e pei o se siva paʻu pepe.

O mea faigaluega uumi

O le faʻavaivaia i le lalolagi e faia ai le fafine moni a le fafine, o le faʻataʻitaʻiga e le mafai ona o mai i fafo atu o le masani. Ae ui i lea, o le lalelei o lavalava i se sitaili e manaʻomia foi ni mea masani:

O le a le mea e ofuina i lalo o le sakete?

  1. O le uumi uumi mai le opaque ie e toetoe lava a le mafai ona sui i luga o le mataupu, ma krnolin e masani ona ofuina i lalo o le polo ma fai ofu.
  2. I lalo o le tamaʻi saket ofu laʻau, o se tulafono, leai se mea vagana link, e ui lava pe a le o le ie pupuʻu.
  3. O le ata moni i le retroy i le retro style mafai ona fausia pe a fai e te ofuina se skirt tele sili atu le sili atu, umi, e sili paepae ma se matagofie matagofie.

Mataupu i luga o le autu: Tatala o mea e fai ai le auta. Mekasini ma polokalame

Skirt i le taumalulu

E ui lava i o matou taimi o le tele o fafine o loʻo faʻaauau le tau malulu o le tau na amata ona fai ofuvae, ae o se vaega o latou taofiina se tautinoga i le statch style. Tusa lava po o le a lava po oa o lenei filifiliga, e le manaʻomia e ana lagolagoina ana mea, e masani lava ona puapuagatia. E tele ni sao i se filifiliga tele o le mafanafana o le sili ona lanu o lanu sili ona eseese ma le tino.

O le a le mea e ofuina i lalo o le sakete?

O mea e sili ona talafeagai mo le taumalulu sakete o le mafiafia o le polen o ie, paʻu, paʻu, sudee . O le tele o taumalulu o loʻo tapunia ai vae e mafai ona tapunia vae i le sili ona tapuvae, e masani ona tele na faia i le faʻafanua ma faʻaopopoina o le suilapalapa. O le sili ona faigofie ma aoga i le malulu malulu o le umi seia oo i le ogatotonu o le vae. I soo se tulaga, o le faʻamoemoe manaʻomia o le a faʻamafanafana ai le mafanafana poʻo le maggings, faʻapea foi ma seevae maualuga.

Faitau atili