Oloa mai le ausa mo tagata amata ma o latou lava lima ma ata ma ata

Anonim

O manu i o latou lava lima mo le amataga o le sili ona faigofie ma aitia o ni amioga i luma o aganuʻu, o le a fesoasoani ia te oe e faʻatautaia le metotia o loʻo iai ni mea matagofie ma mea matagofie. E galulue ma ni paʻu o le ae manaʻomia se uaea poʻo le filo, faʻapea foi ma se laina fagota ma se nila faʻapitoa. Faatasi ai ma le fesoasoani a le ausa, e mafai ona e faia ou lagona ma Lariats e mafai ona avea ma mea taua i soʻo se fale i soʻo se fafine.

Ina ia maua mai le poto masani i le taulaga o le a fesoasoani i le faia o se nuu faigofie, lea e mafai ona pupula ma se uluai potu teuteuina.

Oloa mai le ausa mo tagata amata ma o latou lava lima ma ata ma ata

Laʻau faigofie

Mo fafie e te manaʻomia:

  • Afi afi uaea lanu lanumeamata pe siliva lanu pe a ma le 60 m;
  • Utu o lanu e tolu (30 g o piniki ma lanumoana, 40g lanumeamata), e mafai foi ona e faʻaaogaina ni faʻamatalaga manino ma auro;
  • polokalame.

O lenei oloa "laʻau o le alofa" o le a i ai i le foliga o se fatu, ia aoga le galuega i le mafiafia o le mamini uaea mo le faʻavaʻa, ua maeʻa lelei.

Ina ia maeʻa le au fai togafiti e saunia ai le Plaster, PV Glue, Pary Fusi, Brown Aceric vali mo le ogalaau.

Oloa mai le ausa mo tagata amata ma o latou lava lima ma ata ma ata

Oloa mai le ausa mo tagata amata ma o latou lava lima ma ata ma ata

E tatau ona e amata faia ni mea faigaluega mai lau laʻau lanumeamata, mo lenei mea e tatau ona e tiʻetiʻe se uaea, aua le tipi ese le core, o le taimi manaʻomia lanumeamata - 40 g. E mafai ona alu O tuʻua mo ni nai itula, ae e mafai ona e tosina mai ni fesoasoani laiti e galulue ai, o le a fesoasoani e ave taʻavale i le faʻavae i le faʻavae.

Ina ua sauni le filifili lanumeamata i luga o le Coreil i luga o le COIL, e mafai ona e alu i laulaau: Alu i le pito o le 12 ofu, fai se matasele, mimilo i le faavae o le tolu liliu. Sosoo ai i le matasele mai leisi 12 ofu. I paranesi taʻitasi e faia ai le 7 Kettops. Ona tipi ese ai lea o le uaea, tuu se lanu gaogao. Fai mai foi le lapotopoto ma lau.

Oloa mai le ausa mo tagata amata ma o latou lava lima ma ata ma ata

E tatau ona i ai ni avanoa laiti i le va o lau, e manaʻomia mo 0.5-1 cm. Aofai o le aofaʻi e faia i le faʻapotopotoga. Ina ia ave se lala e tasi mo le ogatotonu tutotonu o matasele, e masani lava o le lona fa i le laina, uu i ai, piili le uau i le afa. O lenei ua mimilo i taimi i le va o laupepa. Faaputuputu foi isi avanoa.

Mataupu i luga o le autu: Poroments polokalame ma le kolose pulou ma faamatalaga ma vitio

O le isi e tatau ona e faia fugalaau. Muamua lalagaina laiti piniki ma lanumoana. Aofai e tatau ona fai 22 fasi, 11 taitasi lanu.

Oloa mai le ausa mo tagata amata ma o latou lava lima ma ata ma ata

O lenei e tatau ona tipi ese le uaea mo fugalaʻau taʻitasi - 25 cm. I luga o le vaega e ofuina ai le pipi, gaoioi 3 sili atu o le uaea i le isi itu, faʻapipiʻi. Ma o le taimi nei e alu ai i le faʻavaeina o pene: i luga o le tasi pito 9 pi ma faʻamalamalamaina le matasele. O lenei lava e tutusa tepale ma le iva tagata fai uaea ma i le pito lona lua. Fai se isi tasi matasele i luga o vaega taitasi, mimilo pito.

Ma ia fai fugalaʻau lapopoa, e tatau ona e faʻaogaina ni au fai togafiti ma polokalame mo tagata amata mo tagata amata, aua o paʻu taʻitasi na vavaeʻese i se lio uma 6 botuan. Sili atu lanu e manaʻomia e faia ai 6 fasi lanu taʻitasi, e aofia ai ma le ono ogālafu.

Oloa mai le ausa mo tagata amata ma o latou lava lima ma ata ma ata

Mo le tasi Pepe, tipi ese 30 Centimeters o le uaea, ia faia loa le matasele, ina ia tumau le pito i luga o le stil. I luga o le tamai pito i luga o le 5 'oti, i le umi - 7. O le umi o le umi e punou ai faataamilo i le laititi ma afifi i le faavae tasi. O le isi mea, o le umi na te manaʻomia le selesele 7 fusi ma punou. Na amata le pe apamemea, e tatau ona lamu i le galu o Farani lapotopoto lalagaina. Ona ofu lea i matafaga, ia toe foi, toe 12 o le vai, o le pito i luga o le pito i tele taimi ma tipi ese le uaea o totoe.

O le fugalaau o le a manaʻomia foʻi le paʻaga e mafai ona faia i le tolu sitepu o le auro o le lagi. O le Stemes Swors faʻatasi, ona amata loa lea i le faʻaaogaina o peleni: muamua 2 ma afifi i le paʻu ma le uaea, 2 faʻasolo, ma le mulimuli 2.

O isi mea uma e mulimuli ane e tatau ona paʻu i se siaki siaki e foliga sili atu le moni.

O lenei ua toe mafai ona liligiina le vaalele o le faʻapipiʻi ma vali. O le a se laʻau e foliga mai e i ai i le taimi nei, e mafai ona e vaʻai i le ata:

Oloa mai le ausa mo tagata amata ma o latou lava lima ma ata ma ata

Faigofie, ae ua sauni le lalagaina matagofie ma Ua saunia le laʻau!

Mataupu i luga o le autu: o le mata o tamaiti o loʻo i ai ma le 'ava ma papupuni

Vitio i luga o le autu

Faitau atili