Gvl (gypsim fiber taga) mo le fola - o le a lea

Anonim

Puna o loʻo tausia faʻamalosi pepa i o tatou olaga o se tulaga lautele atoatoa mea, faʻailoaina i lona tulaga lelei. Ae e oʻo lava i se mea lelei e mafai ona suia e se filifiliga faʻaleleia, ona o le faʻamamaina o papatusi mama.

Uiga

O le a le gypsum malosi pepa? O le faʻauma lea o mea e gaosia mai le faʻapipiʻi ma le faʻamalosia faʻamalosi vaega ma le sela lauʻeleʻele. Faʻafetai i nei faʻaopoopoga ma o le faʻamau gvl e sili ona malosi ma faʻatuatuaina, ma e le manaʻomia foʻi le tapunia o luga o laupepa laupapa. I se faʻaopopoga, o mea e le fefe i le afi, puipuia lelei mai le malulu ma e le punou i lalo o le faʻatinoga o avega tau le lelei.

E i ai le lua ituaiga o gvl: O le masani ma le masani ai ma le conproof gyptum kuka. O nei filifiliga uma e lua o Monolithic ma aua le faʻasalalauina o se vaega o le plaster i le drywall.

Gvl (gypsim fiber taga) mo le fola - o le a lea

O papatusi a le GVl ei ai mea e lua:

  • faigofie, saoasaoa ma faʻamama faʻamago mea i luga o le fola;
  • le lava o otaota ma le maualalo o lapisi lapisi;
  • sili atu le teteʻe i le faʻamamaina nai lo le gcl ma le dvp;
  • Monolith;
  • le manaia o le fanua;
  • Puipuiga mo Elotu ma le Soifua Maloloina;
  • faalumaina uiga;
  • Saogalemu o afi;
  • Le faalauteleina i lalo o le gaioiga o le vevela.

Ua uma ona le taua le leaga o mea mamago: faʻateleina le tau, faʻatusa i le digwall, ma le ono mafai ona motusia ma le sese lapisi. Ina ia faʻaititia le ono afaina ai o mea i le taimi o le faʻapipiʻiina o le faʻaaogaina, e le gata i le faʻaaogaina ma le faʻaeteete le faʻapipiʻiina o le faʻagasologa o le faʻapipiʻi pe a o ese oloa.

A faʻatau se ituaiga vai vai mo le foloa, e tatau ona e siaki le faʻailoga talafeagai i pepa taʻitasi, talu ai o nisi taimi latou te fefiloi faʻatasi ai.

Aofai o Talosaga

Gvl (gypsim fiber taga) mo le fola - o le a lea

Faaaogaina gvl o se mago mago mo le foloa o le fola. E masani ona faʻafefeina e lenei mea i luga o le faʻamalosia, o loʻo avea ma cerarate. O sea uiga lelei e tele, o le autu lea e le tatau ona faʻatali mo le faʻamago o le kolone, lea e masani lava e alu ai i le masina ile 45 aso.

Tusitusiga i luga o le autu: crafts mai maa ma le sami pobble (40 ata)

E le gata i lea, o le tele o le mago o loʻo tosoina e itiiti ifo nai lo le sima-oneone, e faʻaitiitia ai le avega i luga o le lugala. E taua lenei pe a fai o le fola i luga o le stragile sima fola po o luga o laupapa laupapa.

E mafai foi ona e fesoʻotaʻi ma le faʻamalosi gvl slats ma sima poʻo le polyers. O le taua tele o soʻo se vaega o soʻo se sima o le fefe i le susu, lea e manaʻomia le faʻaeteete mafaufau loloto i faiga susu.

O le tulaga maualuga o le tau o le cuteng o gyptum fiber pepa e tuʻufaʻatasia e le sili ona lelei o uiga. Gwl o le a faia le matafaioi ma le le mautonu malosi, ma le le mautonu. O sea togafiti fesoasoani e faapaleni ai le microclite i totonu o le potu, faʻaaogaina le tele o le susu mai le ea ma faʻamamafa i tua pe a lofituina le ea.

Ituaiga o gypsum fiber ie

Gvl (gypsim fiber taga) mo le fola - o le a lea

Gwl e gaosia i foliga o ie mamago, i le tasi lima. O laupepa uma o loʻo susu i le mea e toe faʻalogoina ai le vai, faʻapea foi ma le Primer, o loʻo faʻafefeteina le leiloa o lanu. O le tele ma le mana o le gwl ua vaevaeina i ni ituaiga se lua.

Paleni masani e tutusa ma masani sima fou pepa. O le tele o le 1200x1500 mm. O lea ituaiga mea e le naʻo le ufiufi o fata lanu, a faʻapea foʻi mo le faʻamaeʻaina o isi elemene o le fausiaina o pa, faia faʻalenatura, tagata laiti ma isi ato fausaga fale.

O le tele-faʻatulagaina pepa o loʻo puʻeina ai le faʻapipiʻiina o le le masani ai o loʻo i ai i le lautele ma tagata o loʻo i ai. Ona o le tuʻufaʻatasia o laupepa e uiga i le tasi ma le isi, o le Falk o loʻo faia - o se faʻamatalaga loka e faʻafaigofie ai le faʻavave o le fola o elemene o elemene. E lua ituaiga o pepa: 1200x600 ma le 1500x500 mm.

Gvl (gypsim fiber taga) mo le fola - o le a lea

Tagavai gypsum fiber pepa

Gvl (gypsim fiber taga) mo le fola - o le a lea

Laititi-fausaga gvl mo le fola

O ituaiga uma o GVl e fetaui ma le aofaʻi o uiga: Le sili atu nai lo le 1% le le fiafia, e oʻo i le 1200 kg / gA, o le faʻamalosi mai le 22 MPA. A faʻatau, e tatau ona e siakiina le maua o le maua ai o le lelei uiga lelei tusi faʻamaonia.

Mo le malosi sili, o le mea e masani ona tuu i totonu o le lua pe tolu vaega, ma e mafai ona faʻaoga uma o le tasi-fogaga o papatusi ma pepa ma isi laina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vaega muamua na fausiaina mai i le faʻalu ma ata toetū, ma le lona lua o loʻo sau mai le masani masani. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le usitaʻia o le le mautonu o le itu, o lona uiga, ia faataoto ai lea o le laʻau o le koma faifaiva.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se faitotoʻa mai laupapa: Mea, Meafaigaluega

Foliga o le taoto

O loʻo i ai vaega faʻapitoa o mea o fau mo le matutu saito vai, e aofia ai se seti o papatusi i luga o le Gwl ma le faʻapipiʻiina o le tasi poʻo le tele o afi. O loʻo maua ai foi e le au gaosi oloa tetele ni faʻamatalaga auiliili mo le faʻaputuputu o fola mai le gypsum fiber mea.

O le faʻavae faʻavae o lenei faiga o le faʻapipiʻiina o le couting e tatau ona faia ma le suia o papatusi e faatatau i le tasi ma le isi, o le iʻuga o le fola e pei o le piliki. Ona o lenei, o le vaega o le faʻamamaina na faateleina ai, e faʻateleina ai le malosi o le malosi i le va o le paʻu o mea totino. O le iʻuga, o le pito sili ona maualuga poʻo le tumau o loʻo mauaina. O le maimoa e tatau ona faia ia le itiiti ifo ma le 20 cm, ma sili atu - e 25 cm.

GWL STATIGING TOCKE TELE

Gvl (gypsim fiber taga) mo le fola - o le a lea

A o le i amataina galuega, o le masani ai o tapenaga o le pito i luga o le fola o loo faia. Lauma pito tatau ona toe faaleleia ma le eleele. A uma, o le efuefu ma le sima o le fale tipi o le fausiaina, fufulu le fola.

Afai o le mago o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le fola o le pa laupapa poʻo luga o le ata, o elemene uma o le ata ma le malosi o faʻamaulala o laupapa laupapa uma.

O le faʻasologa o le faʻapipiʻiina o le tosoina o se gypsum fiblei lau:

  • O le laʻititi o eseesega o le pito i luga (i luga o le 5 MM) ua aveʻesea e faʻaaoga ai se paluga lava ia pe faʻatumu le aveeseina o le fola i le fola i le fola. Tele e le mafaamatalaina ua faatumuina i se vaega omea, e aoga foi i le a le sili sili ona lelei mea.
  • O le faʻavae o loʻo ufiufi i se vaega o le susu. I le pei o lenei mea, o le po o le po o le polythyne tifaga e masani ona faatinoina, o loʻo sifi mai le flashk, laʻititi teisi atu puipui o le potu. O le ata mafiafia e tatau ona i ai 0.2 MM. E aoga le mafaufau i ai pe a taoto gvl i luga o le laupapa laupapa, e tatau ona mafai ona faʻaaogaina le faʻafefeteina o le folauga - e mafai ona talafeagai ai le pepa.
  • I luga o le tulaga o le lumanaʻi naliina, o se lipine lipine o le leaga poʻo minerale fulufulu ua faataatia. Faafetai i lenei vaega o le ata, o le mea e le o faʻailoaina pe a faʻamamaluina, ma o le a mamana foi le faʻafefete toto.
  • O laupepa o Gypsium fiber mea e toe gaosia e le poloketi, ia amanaia le fausiaina o le avanoa o le avanoa o pito.
  • O le vaega o loʻo sasaa - tamaʻi fatuina poʻo le fufuluina o oneone. O lenei faʻaliliuga o loʻo feoai e le Tulafono o Ataliʻi. O le vaega mafiafia e tatau ona i lalo ifo o le 20 mm. Afai e sili atu i le 100 MM, o papatusi a GVl e tatau ona ofi i totonu o le tolu faaputuga.
  • Afai ua tuu le foloa i luga o laupapa laupapa, e mafai ona e faʻaogaina le fulufulu fulufulu po o le tioata gaʻoa o le faʻaofuina, faʻapea foi ma le foma.
  • I luga o le faʻalumaina, o le gwl, o loʻo faaputuputu. O avanoa i le va o elemene e tatau ona avea ma lapoa e le sili atu nai lo le 1 mm i le lautele.

Mataupu i luga o le autu: Fomaic Plaster mo le faavae - o le sili fofo

Gvl (gypsim fiber taga) mo le fola - o le a lea

Mamago lau masini ata

O le maualuga o le fesoʻotaʻiga o loʻo faaputuputu, mou atu mai le pa o le potu. O le vaega muamua o le faʻafanua ua ufiufi i se mea faʻapipiʻi, ona tuu lea o le vaega lona lua i luga o le, pefu i le itu o elemene o le muamua ma tatau ma le tau o soʻoga.

I le faʻaopopo atu i le kelu, o le faʻaaogaina o tagata e faʻaaogaina, e tatau ona faʻapipiʻi i le mamao o le 30 cm pe a le o le 20 cm pe a faʻaaoga ai puni o gvl.

Gvl (gypsim fiber taga) mo le fola - o le a lea

O le lalagaina o GBL Foors i le lua vaega, pepa faʻapipiʻi fuafuaga

Mo fusiua, faʻailo faʻapitoa ma le faʻaluaina o mea faʻapipiʻi e tatau ona faʻaaogaina, talu ai o ni faʻailoga masani mo le dimwall e mafai ona tutoʻatasi mai le ogaumu. E pei ona faʻapipiʻiina o laupepa i luga o laupepa, o pulou o tufuga o oe lava e tatau ona toso i luga o le laualuga o papatusi fatu.

I le maeʻa ai o le faʻapipiʻi, o soʻoga uma o soʻoga o fao o loʻo maasiasi ai ma le oti. Afai o le HBL PAVID FOLAFOLAINA I LE MANUIA MA LE SAME SICDIDY, o soʻoga o soʻoga e tatau ona faia se faʻaopoopoga ma se maupuʻetaʻuga mea. Ina ua maeʻa, o le faapogisa o pito o le polythyleine ata ma le tapimoli paʻu ua tipi. Talu ai o le a leai se mea e mago ai iinei, e mafai ona amata o le faʻaʻesega o le teuteuga teuteu i le aso e tasi.

Faitau atili