Faʻafefea ona faʻapipiʻi Papa ma pou i luga o faasitepu

Anonim

Aoina o le Pa Faigavai mo faasitepu, e manaʻomia le filifili pe faʻafefea ona faʻapipiʻi atigifana, fata, lagolago pou. E le faigofie mea uma, aua o le faapipiiina o paleni mama e fuafua i le ituaiga faasitepu, mea faitino lea na fai ai le sitepu ia lava. I le taimi lava e tasi, e sili atu ona manatu o le sili atu o le manatu

Aofai o Balyanin ma Lagolagoina Plillars

Muamua lava, e manaʻomia le filifili i le tasi o le tasi Palainasine o le a i luga o le sitepu pe lua. Taliaina uma filifiliga. O le itu lona lua e manaʻomia ai le filifili poʻo fea lava ma poʻo le a foʻi taimi e mafai ona avea ma pou lagolago. E tele filifiliga:

  • I le amataga ma i le faaiuga o le artal.
  • Ala i le sitepu.

    Faʻafefea ona faʻapipiʻi Papa ma pou i luga o faasitepu

    Tele taimi, o le faasinomaga e tu i le amataga ma i le faaiuga o le sitepu

  • Lua sitepu.
  • Tolu laasaga.

O se numera tele o koluma i luga o faasitepu e manaʻomia pe a fai o le bassuters e manifinifi poʻo le faʻatumuina - e le o le faʻatatauina, ae e le o utaina "

Tuu le makaina mo pou ma bassine

I soo se tulaga, o pipili uma ma fula i luga o le tulaga e tatau ona tu i luga o le tasi laina sao. E le gata i lea, afai o le faataamilosaga / le lautele o pauna / lagolago lagolago e ese, o loʻo iai i luga o le laina tutusa o latou nofoaga. Ina ua uma ona faʻapipiʻi uma Papae ma pou, afai e te vaʻai i le laina, e tatau ona i ai uma mea i totonu o le vaalele.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Papa ma pou i luga o faasitepu

O le tulaga muamua o le faʻapipiʻiina o le faʻatulagaina - faʻailoga o le faʻapipiʻi nofoaga o le koluma ma balyanin

O le a le mamao mai le pito o le tulaga e maua ai le mama

I le averesi, o le pa o le Ballian e faʻapipiʻiina i se mamao o le 6-10 cm mai le pito, ae mafai foi ona maua le pito. Filifili e te fiafia i ai. Ae e manaʻomia le filifilia o lenei mamao e iloa ai le nofoaga o le a manaʻomia ai e fai ni pu mo le faʻapipiʻiina o le paleni o Palyanin.

E iloa ai le mamao o loʻo i ai le algorithm. E masani ona agai mai le mea moni o le starcacacase poʻo le mamana e tatau ona i se mamao o le 2-5 cm mai le itu o le tulaga. O le tele o le pou po o pa o loʻo vaevaeina i le lua, faʻaopopo le mamao o le mamao i le pito ma matou maua le tau manaʻomia.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Papa ma pou i luga o faasitepu

O le mamao mai le pito o le tulaga o loʻo filifilia e le faʻamalosi

Seʻio tatou faia se faataʻitaʻiga, fuafua le nofoaga faʻapipiʻi o le Bastalater. Tuu i ai latou i ai se sikuea satauro lalo ifo, 80 * 80 mm. Mai le pito o le tulaga, e tatau ona latou faia mo le 3 cm. Aofai o le a tatou maua: 8 cm / 2 + 3 cm = 7 cm. O le mea o le nonoa o le vaega o le vaega O le a manaʻomia e tolopoina 7 cm. Ua ulufale foi pe afai o le ballasters o le lapotopoto: dimeter 7 cm, mai le pito i luga, o le pu, o le pu, o le a le pu, o le pu, o le pu, o le pu, o le pu, o le pu, o le a le pu, o le pu, o le pu, o le pu, o le pu, o le pu, o le pu, o le pu, o le pu, o le pu, o le pu, o le pu, o le pu, o le a le pu o le ki O le afu o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faia i se mamao o le 6.5 cm mai le pito o le tulaga.

Algoorthm faapipiiina balyanin

O Le Auala o le Faʻaogaina o le Paʻasan Laasaga e O Laʻasaga e Mafai Ona Faʻamatalaina faapenei:

  • I le pito i luga ma lalo o le tulaga o le Snan mai le pito o le tulaga, faamatala se mamao, e faʻalagolago i le tele o pou / paleni.
  • I le va o togi e tu sao. E mafai ona e faia:
    • I ai / fesogiina i totonu o le tui fuafuaina / o le--tipitipi foliga, agai i le filo i le va oi latou;
    • faʻaalia se laina i luga o le le lava tulaga;
    • Ua faʻapipiʻiina se pa / taʻitaʻi.

      Faʻafefea ona faʻapipiʻi Papa ma pou i luga o faasitepu

      E mafai ona faʻapipiʻi le pamu e mafai ona faʻapipiʻiina tasi pe lua i le sitepu. E i ai foi le filifiliga - lua i le tasi, tasi i le isi, i le isi vaega toe vaevaeina toe lua ma faapena, sui ma lua

  • I luga o le lamilo saʻo. E sili atu ona talafeagai le faia o lenei mea ma se kapeta tele ma le penitala. I tulaga taitasi, e liliu mai i fafo o se laina lea o le a tatou faʻaalia ai ogatotonu o koluma ma paleni.
  • O lenei la e taua le i ai o le mea e faʻapipiʻi ai faasitepu. Ia mautinoa e tu i le pito i luga ma lalo o le arpa. O le muamua tuʻuina pou mo le apefai i lalo ma i le pito i luga o le aʻasaga. Ona maua lea lea o le a tutu ai auvae. Matamata o le mamao i le va o latou na tutusa pe toetoe lava tutusa. O le le talafeagai o le 1 CM (faʻataʻitaʻiga, i le va o ato uma, 9 cm ua maua, ma i le va o le tasi pou ma le piliki o le pili.

O le galuega tele o lenei tulaga o le faʻaliliuina sao i le sitepu faʻapena. O le lona lua o le filifilia o se mamao i le va o koluma ma ni alofilima ina ia e le maitauina le mata. Afai e le mafai ona faia mea uma i mea uma, e mafai ona e faia symmetric - lapoa pe laiti tuu mamao i luga o pito pe suia i le tasi pe lua. E leai ni fofo lautele, talu ai e tulaga ese le pipiʻi taʻitasi, ma ona tapulaʻa ma mea.

Taualumaga mo le potopoto

Ina ia mafai ona faʻapipiʻiina o tuuga i luga o le sitepu, e aunoa ma se mea e faʻateʻia ai, e manaʻomia le faʻaalia manino o faʻatusa uma.

  • Faʻamau lua pou pito i luga - i le pito i luga ma lalo o le atoʻatoa. O loʻo faʻaalia lea mea mai le pito o le pou i le pito o le tulaga o le mamao lea o le mamao (masani 3-6 cm). Afai o le sitepu e faia i luga o le koser, o loʻo latou setiina i latou i le tuʻufaʻatasia o pito, pe a uma ona mulimuli i le mamao mai itu uma e lua itu.
  • O le maea agai i le va o le lua ato ato. O le faʻaaogaina o le tagata lava ia o loʻo faʻaseʻe i totonu o le latou nofoaga tutotonu, o le twne ua faʻavaeina, e tusa ai ma le a manaʻomia e faʻatulaga nofoaga o Paleni o Paleni, e mafai Nai lo o se maea, e mafai ona faʻapipiʻi se taʻiala pe a e mautinoa e le sefe i se isi mea.

    Faʻafefea ona faʻapipiʻi Papa ma pou i luga o faasitepu

    O le faʻasologa o le faʻapotopotoga o Sigari Ralings e aofia ai le tele o gaioiga faʻaopoopo

  • O matalaʻapapa ua nonoa, ua tuʻu ai pou o loʻo iai nei. O lo latou tulaga e faagaoitia ma ina ia o le a le pito i luga o le a i ai i se filo / taiala.
  • A faʻapipiʻiina elemene taʻitasi, o lona tulaga ua filifilia:
    • Pou / o aleni e tatau ona tu i luga malosi, e aunoa ma sina meatasega. E tatau ona siaki i ni vaalele e lua.
    • E tatau ona latou i luga o le laina lava e tasi ma ua uma ona faʻapipiʻiina, "le savali" i le itu taumatau poʻo le agavale.
  • I luga o pou o loʻo tuʻu i luga o le rasing (ma se subsolutor pe leai - faʻalagolago i lou manaʻo).

Le isi, o le faʻagasologa o loʻo taʻuina mo le lona lua. O le pito i lalo nai lo le faʻapipiʻiina o le vaomatua pito o le tuʻufaʻatasia o pou lagolago i le tulaga o liuga. O se auala faapitoa e faʻalagolago i le ituaiga ma mea e manaʻomia, ae e manaʻomia le mafai ona mafai ona fai ina ia mafai ona suia le tasi i le isi, ao faigofie ma e le masani ai.

Faapipiiina o le laupapa paleni ma pou

Tele malilie o le faʻapipiʻiina o le faʻavae o le sili atu faigata nai lo le gaosia o le faasitepu moni: tele tele o nodes, e leai ni tulaga e fetaui lelei mo uma. O le lavelave lena. Masalo e sili ona faigata ona faʻapipiʻi laupapa laupapa. O mea o loʻo palasitika, ae o faʻafitauli foi: o le mea lelei-atoatoa elemene i le taimi muamua, i le tausaga poʻo le lua e mafai ona tafafao ma se sili atu le fiafia. O le mea lea, i le faʻapipiʻiina o pou ma Paleni Atunuu mai le laʻau e matua matua, e aofia ai ma sili ona maoaʻe, faʻaopopoina o faʻaseese pe a mafai. O lea o fesoʻotaʻiga o loʻo faia.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Papa ma pou i luga o faasitepu

E le o le sili ona matagofie faʻapipiʻi o le paleni o fafie i luga o maa po o sima sitepu, ae faʻatuatuaina

I le aotelega, o le pamu poʻo le pou e tumau i laupapa o le tulaga, poʻo le kosouro - e faʻalagolago i le mamanu o faasitepu. O le faasitepu i totonu o le Cosom ia lava fesoasoani, Ona, tele lava o le a matou talanoa e uiga i le faʻapipiʻiina o le tuʻugamau i laʻasaga.

Faatasi ai ma le fesoasoani a se bolt (muchahar) i le tulaga

E i ai le faigofie filifiliga - e ala i le nonoa o apepamini ma pou lagolago i le tulaga. Pau lava le mea e manaʻomia: O le mafiafia o le tulaga e tatau ona lelei - sili atu nai lo le 40 mm.

I lea tulaga, aua o le faʻapipiʻiina o le bapers poʻo pou i le itu filifilia, o le pu e ala i le pu o le pa o le 8-10 mm e oʻo i le 12 ma le 14 MM e faalagolago i le Balasine koluse vaega vaega). O le pito sili ona itiiti o le Shohahar umi o le 80 mm (o le malologa e mafai ona ulagia). I lalo o le pa puipui o le pu o se lapoa lapoa. A maeʻa ona faapipiiina, e tatau ona ia aʻoaʻi ina ia tumau le lagolago o le Komiti i le itiiti ifo i le 5 mm. O le faʻaiuga o le pu ua tapunia ma se teuteuga o le laina (e mafai ona e filifilia se palasitika talafeagai lanu pe faia mai fafie).

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Papa ma pou i luga o faasitepu

Faʻapipiʻiina o le paʻu o le fama o fafie: freak i le tulaga

O le bol e faʻaofi i totonu o le pu, o le pu i totonu o le ogatotonu o loʻo tosoina e le 2-3 mm laʻititi lapoa nai lo le lapoa o le bolt faʻaaoga. O le ata faapitoa e faʻalagolago i le fafie: O le tamoʻe fafie, o le le tele o le eseesega i le va o le 'au e tatau ona fai. O le loloto o le amataga o le a tutusa ma le umi o le elea.

O le polt o loʻo tosoina mai lalo ifo, pasese i le sitepu, ulufale i le tino o le tufuga. Ua siaki i luga o le filo, faaaliga. Mulimuli ane faʻamalamalamaina mai lalo ifo o le faʻaaogaina o le iʻuga o le sili atu le lapoa. E lelei le filifiliga i lena, i totonu o lea, o le fesoʻotaʻiga e mafai ona faʻamalosia - pe a fai e te aveeseina le pai ma, faʻaaoga le ki, faʻaititia le ki. Ae o le "Susay" galue seia uma le pu i fafie e tele naua mai le pito i tua. Ma o ia (o le backlash) o le a aliali mai vave pe mulimuli ane - mai avega e faasino i itu eseese, mai gaioiga masani e tupu i le fafie. Ma o le fesoʻotaʻiga e le faavavau.

I le gasolo pe filo

Afai e le mafai ona maua mai le pito i lalo, e i ai le filifiliga mo le faapipiiina o le paleni i wanks (50 * 10, 60 * 12, 70 * 14 mm). O le au manumalo e filifilia se tele, lapoa lapoa. Faapipiiina o le Balossine i lenei mataupu o le: O se pu i le sitepu o le loloto e tutusa ma le afa o le efuefu. O le lona lua o le tutusa le pu e toso i le pito i lalo o le alofilima. O le lapoa o le Drill o le 1-2 mm e itiiti ifo nai lo le lapoa o le dummy.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Papa ma pou i luga o faasitepu

Faapipiiina o se fusi mai se laau i luga o le sami

O le EPoxy glue o loʻo sasaina i pu uma, o le uaina e faʻaofi i totonu o le tulaga i le tulaga i le tulaga seʻia tu ai, o loʻo tuʻuina e le bapers i luga. Aua e taua le talitonuina o ia o lo o siʻomia ma le kulimi, e mafai ona e afifiina atoa le vaega o le tufuga.

O le tasi taimi: saili mo le malutaga mai le fafie tutusa e tutusa ai sitepu ma mala. E tutusa a latou le sili atu le vevela, e tutusa lava le tali atu i le malaia, faʻateleina le faʻanoanoa. Lenei o le a faia le fesoʻotaʻiga sili atu le tumau. Faapipiiina o Palyanin i luga o le otaota - aga masani, ae le o le auala sili ona maufaatuatuaga i aso nei. Muamua, e mafai ona gagau le faʻatauga, lona lua, o le fesoʻotaʻiga lava ia o loʻo faʻaloloina pea. O lea i ni nai tausaga o le a e sailia ai se auala e faʻasaʻo ai le talatalanoa.

Nai lo le susu, e mafai ona e faʻaogaina se pine pine. O le auala e faʻapipiʻi ai le simanine e le ese. Tutusa uma, e na o le pisa e aunoa ma le sasaaina o se pu, e ui lava ...

I luga o le puleaina

Le tele o le "tuʻufaʻatasiga faatoaga" metotia, o le a le fiafia tele i polofesa, ae o le faigofie ona malamalama ma faʻatino - le faʻapipiʻiina o le bapenter i luga o le fusuʻaga o le tagata. Mo faapipiiina i laʻasaga, faʻailoga mo se laʻau ma le lapoa o le itiiti ifo 6 mm ma ua faʻaaoga le umi o le 60 mm. I itu uma, na latou tuu lua (aofaiga, mo le 8 fao).

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Papa ma pou i luga o faasitepu

O le faigofie ma sili "sese" auala. Faʻapea foi: tele o faʻafitauli ina ia tapunia le le mautonu tulaga

E manaʻomia le mimilo ia i latou i le afa o le tasi o le 30-40 °, i lalo o le pulou i pu-faʻafefete pu. Faʻapipiʻi le fao, ona tapunia lea o pu i le tata o le laʻau e tasi pe faʻateʻi ma le punou i luga o se laau.

Ma zipbolt (zipballt)

E mafai foʻi ona faʻatonutonuina ni tala faigofie, e mafai ona faʻatonutonu i sitepu, ma lima. E talafeagai le faʻaaogaina, ae e taugata. Afai e te faʻatuina le afi ma ou lava lima ma "mo oe lava", o se filifiliga lelei lea. Faʻapipiʻi se Bassusne ma Zipball e lelei talu mai le fesoʻotaʻiga e mafai ona mulimulitaʻi i le aveeseina o le tuala.

Zipballs e aofia ai se filo filo ma le le mautonu ulu ulu. E lua ituaiga:

  • o le lua felelei fesootai filo filo matata o le tutusa tutusa;
  • Mai le tasi filo mata (ituaiga 13.600).

O le vale e i ai ma le magafagafa e lelei e lelei pe a fesoʻotaʻi o se palula ma nofoaafi, o se faʻatafunaina ma lagolago lagolago. O le SICK SIP-BULL e lelei mo se mea lilo o le masani masani pa. Pau lava le mataupu o le faʻapipiʻiina o le tulusi i luga o sitepu, o pou lagolago i luga o le fola, o le osooso ole fola lona lua. O fuaitau o lenei fusi e mausali - o le lapoa o le 8 mm, o le umi lea e 96 mm, ma le faʻatuatuaina o le faʻapipiʻiina o le mamaga e le tatau ona masalosalo.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Papa ma pou i luga o faasitepu

Zipbolt masini mo le masani ai vaega sootaga

O le Algorithm lava e talitutusa ma le mauga i luga o le mulivae: E manaʻomia le tosoina i le laʻasaga ma le futu le pu mo le faʻapipiʻiina o le fana. O le umi o le tatalaina i vaega uma e lua e tatau ona tutusa ma le umi o le mulivae, minus le maualuga o le ulu.

O le eseʻesega o le tekonolosi pu e manaʻomia e faʻapipiʻi ai le ulu e masani ai i le tasi. I le tele, e tatau ona fai ma sina lapoa o le ulu o ulu o ulu, ma lona nofoaga tutotonu e tatau ona faaputuputu ma le axis o le pu i lalo o le mulivae. A maeʻa ona faʻapipiʻi le sture, o se pusa 'aisa e faʻapipiʻi i totonu o le tekonolosi pu. E i ai sloud slouts i luga o le ki. Faʻapipiʻi le ulu ina ia avanoa slots. Faatasi ai ma le fesoasoani a o le hex ki o le 6 mm, ua faʻapipiʻiina i nei slots, o le ulu e afe i le taofiina o le pulupulu i le taofia o le pulufana.

A faapipii i lalo le faʻasino o le fusi i luga o le fola i luga o le fola ma se zip-bolt, fesili e ono tulaʻi mai e tusa ma le faʻapipiʻi metotia. Afai o le fola o le laupapa, o le vaega o le filo ua na o le natia. Afai o le foloa o le sima, e mafai ona e faʻaogaina le vasa taula. Afai e iai ni mokesi uamea, o le po o le po o le mafai ona vaseina. O le ala mulimuli, e ala i le auala e sili ona talitonuina: e ui lava o le a le toe tafao faamasani le ivi.

Faʻafesoʻotaʻi "Istochkin Tal"

O le isi auala e tuʻufaʻatasia ai vaevaega ma sitepu o le jaunery. Faatasi ai ma le fesoasoani a le togalaʻau ma posike o se faʻapitoa foliga - o se folo moli. O lenei filifiliga e mafai pe a fai e te faia ni auupega a oe lava pe i ai ni a latou mea mautu i le umi i le pito i lalo.

E tutusa foʻi le faʻapipiʻi o le paleni o le atylin pe a fai o le alavai ua fuafua e toe faia mai le pito o sitepu. Ona tipi ai lea o pu i le tulaga o se trapezum i sitepu mai le iʻuga, o le tutusa foliga i luga o fulafula. O pito o pito o loʻo tipiina o loʻo malamalama i le tusia o le gluex poʻo le epoxy resin, tuʻufaʻatasia ma faʻamautu.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Papa ma pou i luga o faasitepu

A faʻapipiʻi se "folo tap", e mafai lava ona e faʻamalosia le fesoʻotaʻiga o le fusuʻaga ma sitepu

Faatasi ai ma lenei metotia o faʻamaumauga, o fata mo sina taimi - aʻo le i faʻamago le Gliue - e manaʻomia e faʻasaʻo i se tulaga saʻo, pei ona latou o ese ai. Ina ia faia lenei mea, fausia se faʻatulafonoina e le aunoa e malamalama ai i le kulimi e ala i le kulimi.

Ina ia faia ni sitepu i luga o le itu e sili atu le lelei, o pito ua tapunia ma luga o le sili atu o lofini masini. O le a mafai ona "totoina" i luga o keke, fao, lava-tipitipi ia fao, pamu. O le filifiliga e matua tutoatasi, ae o le sili ona faʻasaʻo ma le le mautonu o le otaota. O se faʻapipiʻi tutusa o le paleni e faʻavae atoa i luga o kapeta a le kapeta, e manaʻomia lava le usitaia o le sili atu.

Faapipiiina o Balyanin i luga o Koshor (faiaoga)

A faapipii i le siama i luga o le fale matasili i luga o le fale faafiafia poʻo le koor, e mafai ona e faʻaaogaina uma metotia o le faʻapipiʻiina o le paleni: i nofoa, stulls, zopball, zipws. E mafai foi ona e faia se alalafu folo, ae o le a i ai na o ese i se isi vaalele, ae peitaʻi, atonu, sili atu. E teuteu, e mafai ona e faʻaogaina ni fuafuaga i itu uma e lua.

O le eseesega i le va o le aleni o loʻo faapipiiina i luga o le koor (le faiaoga) o le fata e tatau ona i lalo ifo o le tulimanu ina ia tutu i luga o le alia ina ia tutu i luga o le tulimanu. Ae, i le tipi i le tulimanu o le laufanua, e faigata ona e popole i se pu e alu i luga o le anxis o le elemene. Ia e leai ni faʻafitauli i nei faʻafitauli, faʻaiʻuga muamua pu, ona e feinu ai lea ile pito manaʻo. O se togafiti faigofie e sili ona faigofie le galuega.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Papa ma pou i luga o faasitepu

Faapipiiina o Balyanin i luga o le Tour: O le faiga e faigofie

E i ai le tasi faʻamatalaga faʻapitoa fuafuaina i luga o le sitepu ma se taʻiala. Fai se subfalsennik: o le pa, o le a "nofo" i luga o le autoto na mafua ai le vanu i le pito i lalo. O le fata e faʻapipiʻi i le sub-bolt, bolts, o pa poʻo le tasi-ata (sili ona leaga filifiliga). O le filifiliga a oe, ona faʻapipiʻi lea o lau tusi atoa lava i luga o faiaʻoga. Sootaga - Faʻapipiʻi, e mafai ona faʻaaogaina bots, Samama, fao mo le faʻatuatuaina. Ae o latou mo isi faatuagaga.

E i ai le isi metotia e masani ona faʻaaogaina naʻo le ituaiga o faasitepu: O paleni paleni ma fao pe o le ata o ia lava, o le mea teuteu i le va o le backetters e tapunia i le loka avanoa. Faatasi ai ma lenei metotia o le faʻasaʻoina, o le a mafai foi ona e faʻaaogaina le kelu - o le a le o le sili atu.

O ni nai upu e uiga i le faʻaleleia atili o le faʻatuatuaina

O mea faʻapipiʻi uma o loʻo faʻapipiʻi - i luga o mata, o le faʻaaogaina o le tagata lava ia, o le faʻaliliuga, o le pona - i le taimi ua faʻavaivaia ai, o foliga mai o le backlas. O se auala le mafaatusalia lea. Pe a utaina, o le afi e matua teisi. I le taimi muamua, o le mitagatia o le vaega o se laupepa, e matua le vaaia. A faʻaaoga, e faʻateleina le faʻaletonu o loʻo iai le vevesi o loʻo i ai le "Savali". O le fasi laau māmā, o le saoasaoa o le pito i tua o loʻo aliali mai. E tatau ona e aveese ma toe fausia. O le tapulaa maualuga lea i le tuai o le taimi lenei, faʻaaoga ni isi avanoa faʻaopoopo metotia.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Papa ma pou i luga o faasitepu

E i ai se faʻapitoa faʻapitoa mo le paleni i luga o le faiaʻoga

Tele taimi, o loʻo faʻaogaina ai le malosi o le kelu e avea ma isi faʻamalosi tino. E mafai ona e faia soʻo se tagata faʻatasi pe epoxy resin. E leai se aoga e vaʻai ai mo le sili atu ona taugata - O nei galuega lelei. O tagata o loʻo misi uma togi. E mafai ona e lipili le faʻaofuina o le tagata lava ia faʻaofuina / fao. Mo le sili atu le pipii o le nofoaga o loʻo faʻaaoga ai le kelu, faʻamamaina mai le pefu / lapisi, ua olopalaina le moli moli.

Faapipiiina o metallic bassine

Faapipiiina o Palamine na faia o le uamea faigofie: E i ai ni mea faʻapitoa - patupatu, o loʻo 'ai, o loʻo' autafa i sitepu poʻo le itu o sitepu. Ua tumu foi Papenana i le faʻapipiʻiina o elemene, o le fata, o le pou. Pau lava mea e manaʻomia o le filifilia o elemene o le talafeagai pepa / lapoʻa.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Papa ma pou i luga o faasitepu

O le faʻapipiʻi uʻamea paʻu i sitepu e faigofie tele

E tasi le manatu: o le tele o faʻamau o loʻo fuafua e faʻasaʻo ai pulu i totonu ia latou faʻaaoga le fusi saito. O lea, o fao e le o faʻamoemoeina, o se fesoʻotaʻiga vave e amata ona "fulufulu". O le mea moni, e mafai ona latou fafaga i ni nai taimi, ae le mafai ona ola tatou. Afai e faʻatagaina le mafiafia o le uamea - mai le 1 mm ma sili atu - e sili atu - e sili atu le faʻaaogaina o le faʻaaogaina.

Krepim e laa

O le faʻailoga o nofoaga o faʻapipiʻi o le uʻamea o loʻo tupu ai le pa o meaola o meaola e pei ona faʻamatalaina i luga. Muamua, matou te filifilia se tasi i le tasi fata e tu i luga o le sitepu pe lua, ona tatou tufa lea i isi mea uma e tutusa ma lea lava mea uma. I le otootoina o nofoaga o faleie. E masani ona latou "nofo i lalo" i luga o 3-4 faʻapipiʻi. O le tagata lava ia e faʻasusu, pe a fai o sitepu o laupapa poʻo mea o loʻo i ai le sima poʻo le piliki sitepu.

O loʻo faʻaofi le Pa o Celessin / fata i le faʻapipiʻiina o pusa, ua malolo ma le malosi. "Pue" e sili atu mai le fa itu - e le aofia ai le avanoa i soʻo se itu. Ile mea lea, o le faʻapipiʻiina o se uamea o uamea (shinless, o le sauka-faʻapipiʻi, chrome steel) ua maeʻa. Na o le isi manaʻomia e faʻapipiʻi ai le 'āiga, e le o se mea foi e matua faigata lava.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Papa ma pou i luga o faasitepu

E pei o le mea lea e avea ai ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi mo le faʻapipiʻiina o uʻamea pito i luga o le Prefab Railing.

Afai e mafiafia le mafiafia o le tuba o le atoʻana uʻamea uamea mo le faʻamamaina, e le mafai ona filifilia le fesoʻotaʻiga talafeagai, e manaʻomia le saogalemu o paipa i le fale puipui i faleito Clamp, e le tatau ona faaumaina. O lenei fesoʻotaʻiga e sili atu le faʻamamaina. E mafai ona e vili i pu i totonu o paipa, tulei le pamu talafeagai tele i totonu.

O le isi filifiliga e faʻapipiʻi ai se samani mai le pa: o le omo i le pito i lalo o le laulu, fao i le sitepu. Afai e te manaʻo i le pu i le sitepu, e mafai ona e faʻapipiʻi le nati.

Itu (faʻaiʻu) faʻapipiʻiina o le balyanin ma pou

Faʻamautu ia ato i sitepu o se auala fevaevaeaʻiga o faʻapipiʻi, ae e i ai le isi auala: e faʻasaʻo ai i le fale. E faapena foi, e mafai ai ona lafoina le taua o soʻo se ituaiga: laupapa, mageso. Mo uʻamea ma tioata, faʻapitoa faʻapitoa e manaʻomia - o loʻo pipii i le puipui, ma o latou lava se falemaʻi ma le faiga mo le faʻasaʻoina o le faafanua mo le faafanua mo le faafanua. O pou laupapa ma paleni e nonoa i luga o le zipball po o le lauulu lauulu / o oe lava-ofi i lalo, nana le ulu i lalo o le sikaiti tapuni.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Papa ma pou i luga o faasitepu

Puipui mo le faʻapipiʻiina o se liliuga o se taamilosaga

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Papa ma pou i luga o faasitepu

Filifiliga mo le muamua o le uʻamea uʻamea

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Papa ma pou i luga o faasitepu

Ma le faʻapipiʻiina o pou laupapa i luga o pou, o le nofoaga o faʻapipiʻi e mafai ona faia i le ituaiga o teuteuga

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Papa ma pou i luga o faasitepu

O filifiliga e ese

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Papa ma pou i luga o faasitepu

Bractive mo le faʻasaʻoina o le lakapi o loʻo pipii i le puipui

Faatasi ai ma le faʻaiuga faʻapipiʻi o fata, o faasitepu e masani ona faia ma lagolago pou faʻapipiʻi pe a uma se mamao. I le va o koluma, faatumu, e le o loʻo faʻatatau i le apefai, ae naʻo fata lagolago. O le mea moni, e leʻo lea tulafono, ae e faʻapitoa ai lava ia ituaiga e maua ai le tele o faʻasitepu ma se fuʻafuga tutusa o le palusi ma lagolago pou.

O le taimi o le auala o fusi saito ua pasi mo soʻo se faasitepu ma se nofoa moe. Ae fai, o mea sa tatau ona iai lava le lelei o mea e ave ai le poto masani. O le metotia o le faapipiiina o faasitepu o faasitepu foliga mai o se mea le masani ai, o loo faaopoopo ai le faasalaga.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Papa ma pou i luga o faasitepu

E mafai ona faʻapipiʻiina e le Lawrey Sptening i laʻasaga, ae le mo ituaiga uma o faasitepu

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Papa ma pou i luga o faasitepu

Faapipiiina le pa mo sitepu ma le isi itu o le mauga. O mea faʻapipiʻi e faia vave "fausia-i" i le nofoaga

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Papa ma pou i luga o faasitepu

O le isi filifiliga mo le faia o le folasaga ma le itu o le mauga i le faasitepu

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Papa ma pou i luga o faasitepu

Mo i latou e le tigaina i le Claustrophobia

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Papa ma pou i luga o faasitepu

E mafai ona e faʻasaʻoina taʻitasi taʻavale taʻitasi

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Papa ma pou i luga o faasitepu

Le masani masani

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Papa ma pou i luga o faasitepu

Itu faʻapipiʻi o le tioata o le tioata - i luga o loka faʻapitoa

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Papa ma pou i luga o faasitepu

Premub Soure Staircase ma le itu mauga o fata i faasitepu

E masani lava, e faʻaaoga e le fata taʻitasi e lua loka, lea e tu i se mamao o le 5-10 cm tasi mai le isi. A makaina, e mafai foi ona e faʻaogaina se filosofia, ma le faʻamalosi poʻo le lāvai. O le nofoaga e filifilia tele i le ogatotonu o se tasi o sitepu. O le numera o fata e filifilia e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o le faʻavae o le faʻavae o le a latou feoaʻi ai. Mo fafie, o se sitepu masani o le 50-80 cm, mo piliki, sima, etc. E mafai ona e faia mamao mamao.

Mataupu i luga o le autu: montsage moligaga tekonolosi

Faitau atili