O a ituaiga o tipi i luga o le laau?

Anonim

O le galuega a le galuega a le Kapeneta i taimi uma sa i ai i le Avaluega ma magafagafa. O nei aso, o le mafai ona fai ni mea mananaia o laʻau na te mafaia e maua se tele tele o auala e maua ai ni tupe lelei, ae faʻapea foʻi ma le manaia matagofie. Ae ina ia mafai e le tausiga o laʻau ona maua le fiafia ma e le mamafa, o se meafaigaluega faʻapitoa o le a manaʻomia.

O a ituaiga o tipi i luga o le laau?

O mea faigaluega uma mo fasi ie e tatau ona faia i le malu.

E tafao faamasani, o se seti o mea faigaluega mo se kapeti e tatau ona iai ni masini mo ituaiga nei o galuega:

  • filo;
  • mimita;
  • Mama ma foloina;
  • faasee;
  • tolotolo;
  • DLLBÉ.

O le i ai o se faʻailoga, pe faʻafefea ona gaosia le laʻau, e manaʻomia le mafaufau i galuega uma i se auiliiliga.

Meafaigaluega gaosi oloa

E masani lava o ituaiga uma o masini ua fuafuaina mo galuega i luga o laupapa laupapa e faaigoaina o le assostors. E ono aofia ai i fasi pa o loʻo tipi, saws, fusu, chisels, fuafuaga faʻapitoa ma sili atu. O mea faigaluega taʻitasi ua fuafuaina mo se ituaiga o sauniuniga o le fafie.

Taitasi faletupu ia filifilia taitoatasi le mea faigaluega talafeagai mo ona talosaga ma tofo. Ae afai e leai se poto masani a se tagata i le laʻau gaosiga ma ua amata ona auai i lenei ituaiga gaioiga, e aoga e usitaʻia au fautuaga o le koma.

Laau tipi mea

O a ituaiga o tipi i luga o le laau?

Tipiina mo le matagi na osofaia.

Le gaosiga o soʻo se mea mai fafie e amata i le tipiina o avanoa. O mea tipi mo le tipi tipi o loʻo i luga o lanu e masani ona faʻaalia ai chips pe faʻapipiʻi i le taimi o faʻagaioiga. A faʻaleleia le laupapa laupapa, tusi lesona gaosi faʻaogaina naotogi, maua, tasi lima-limatusi, ma le faʻapena. O mea faigaluega nei e mafai ai ona e galue i le ala "mai ia i tatou lava". O lona uiga, o le gaoioi o le lima o le matai o alu i le isi itu o le itu.

I le tele o atunuʻu ese, o loʻo faʻatinoina i luga le gaioiga i fafo 'peʻa faʻatinoina le faʻatonuga o le Master. I le avea ai o se tulafono, mo lenei, o mea faigaluega e faʻapitoa faʻaaogaina mo lenei metotia - hacksaws, saws, etc. Nei o ni fusi papupuni, lua-lima lima taofi ma vavae vale.

I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le manatuaina o mea e tele o togafiti, pei o le faʻailoga, tipiina i latou lava "e taulaʻi atu i manuʻa matuia.

E iloa foʻi leisi tulafono na faʻaaogaina e le Kapeneta: Afai e manaʻomia le fetuutuunai o le tele o laʻau, o se auala "e faʻaaoga, i le taimi o le galuega. Lenei e le talafeagai mo se ata faapena e pei o le topē, o le mea na o le galuega o le "luga o latou" i totonu o latou "faʻaaogaina o faʻafiafiaga o le pulumu lima.

Mataupu i luga o le autu: Iloilo ma le faʻamatalaga o potumoe meaʻai

Faʻafefea ona inu fualaʻau

O a ituaiga o tipi i luga o le laau?

Vaaia mea faigaluega.

Ina ia faʻaputuputu se laʻau, e masani ona faʻaogaina masini paʻu tele, ona valaʻau lea o le naws. O latou, o i latou, e mafai ona umi le umi, transversee poʻo le lautele vaʻaia. O lea, o sana na fuafua mo transvert meainu e i ai ni nifo tafatolu tafatolu, o isi mea e aofia ai ni foliga e lua mo filo i le taumatau i le taumatau i le taumatau i le taumatau po o le itu taumatau i le taumatau i le taumatau i le taumatau i le taumatau po o le agavale. Saws mo le aupito umi o meainu e faaauupegaina ma nifo i le foliga o sina. O lenei ituaiga ua faʻatagaina ai nifo e faʻaputu ai i latou ma latou i ai i le tino o fafie. O le aufana o le tulaga lautele e i ai nifo i le ituaiga o se tulimanu sao e mafai ona tipiina le fibres e pei o ma faatasi ai ma le tulimanu.

O ituaiga uma e saofai ua vaevaeina i ni ituaiga nei:

  • faigofie;
  • hacksaws;
  • tasi lima.

O le aufana inisinia o lipine, lua-ala, penisini ma lapotopoto.

E masani lava, o le tipiina o le tagata faigaluega e tupu i le fesoasoani a le aufana nawnse, o le le mautonu o le tasi-lima lima pe lima-lima, ma le hacksked Mo le tele o galuega i luga o se laʻau, saws ma lapoʻa lapisi o loʻo faʻaogaina, mo le saʻo le faʻagaioiga - laititi-fua.

Rolling ma sneaking o fafie

O a ituaiga o tipi i luga o le laau?

Tautala: a - kamuta; B - auai; i totonu - ruyatky; g: Coliun; o - Tesla mo le gau saito o fanua; E - TESLA MO LE SOUPTPALPTE filo.

Mo le gaosia o avanoa mai pa, tiʻetiʻe poʻo ni ogalaau, o ituaiga nei o laupapa tipi o loʻo faʻaaogaina: axes ma kolone. Colong o se mamafa mamafa, o loʻo faʻaaoga pe a e manaʻomia e tipiina le tumutumu. Faatasi ai ma le kisi, uamea po o uila uʻamea ua faʻaaogaina, o loʻo tulia i totonu o le tino o fafie ma faʻafaigofie mo ia. Ua maeʻa ona faia ni avanoa i le fale (kapeta) malamalama axes e malie e ofuina i luga o le fusi i luga o suauʻu faʻapitoa.

O le tipiina o le laualuga o le laupapa laupapa, o le TESL ua faʻaaogaina - o le ituaiga o le ax, lea e masani ai le lau o le lautpopor. Ole mea lea e tatau ai i le mea e fai ai le gaosiga o le concave po o ni mea faatauva. Afai e tatau, o le TESL e mafai ona faia ma o latou lava lima mai le mafiafia uʻamea ipu ma le maʻa ma le gaʻoa mata.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga mai Beads faia oe lava: Laasaga i Laasaga Faatonuga

Faapipiiina o mea sao ma le fia iloa

Planer mea faigaluega mo galuega fafie.

O le malaia ua taʻua o le tipiina mai luga o le laʻau o laʻau manifinifi o chips. O lenei faiga e manaʻomia le faʻaaogaina o le tusi lesona pe liliu i ata o loʻo mulimuli mai ai i le ituaiga: o ni naifi, lua-lima lanu ma le simikaina blogs, runhead. Faʻamaeʻaina o le Plan e masani ona faia e lala e tasi pe faʻaluaina pe faʻalua ona faʻatulaga i totonu o le uʻamea poʻo le fale fafie. O le mafiafia o chips e faʻalagolago i le atoaga o le a le mea e faʻaalu ai le mata poʻo le fale. O le laititi, o le manifinifi o le laupapa laupapa.

Mo le gaosiga o curves poʻo vaega faʻataʻavaleina, pei o rivets mo parrels mafai, o fuafuaga faʻapitoa e faʻaaogaina, o loʻo faʻaaoga se ituaiga o le Convex naifi. MO BULLETTS, UNBAVER i le isi itu o le vaalele, o Gorbachi Rovenki. E i ai foʻi fuafuaga mo le fausia o pito o pito ma vaapiapi o loʻo i ai i laupapa poʻo laupapa.

Ituaiga ma Faamoemoega o Chishings

O le Chislis o le sili ona lauiloa ituaiga o tipi mo le gaosi o le fale. E masani lava mo le tipiina o se laʻau, o masini ua faʻaaogaina, o le uʻamea o le uʻamea, i luga o le lauʻeleʻele mafolafola, o le pupula ma se mea leaga. O le Shank e teu i luga o le laupapa laupapa ma se mama.

O a ituaiga o tipi i luga o le laau?

Tipiina meafaigaluega mo fasi laupapa.

O le tele o chizings o lona uiga o lona finagalo. O lea, o masini sao ma lautele o loʻo faʻaaogaina mo le vavaeeseina poʻo le tipiina o le convex poʻo le lamolemole avanoa. Valivali meafaigaluega ua fuafuaina mo fafie gaosi i nofoaga vaapiapi i nofoaga o auiliiliga. Ina ia galulue ma laupapa mautu laupapa poʻo le mea e sili ona fiafia i ai le brony Afai e tatau ona e faʻamamaina le laʻau ma le faʻamilo poʻo le umi o le kaviva, o le chisel ua faʻaaogaina, i ai se mafiafia uʻamea rod. Ma le isi, o se manaʻomia meafaigaluega i lenei mataupu o le a avea ma Kiyanka, o le a tanumia ai le Chisser loloto i fafie.

O papa e faʻamamaina lelei le laʻau mai fua e le talafeagai ai, ae o le autu autu o nei mea faigaluega o le oti lea o oloa lavelave. Ina ia fausia ni ituaiga o fale i le tino o motu eseese, o ositaulaga e manaʻomia - chizing ma curding poʻo galugalu-mata. O i latou o le a faʻatagaina oe e faʻatupu se faʻalauteleina o le manaʻomia radius ma loloto. Muamua, o le pu o loʻo tipi i totonu o le lautele graurracos, o le umi o laiti e mafai ona faʻaaogaina, - e ui lava, etc.

Tusi i luga o le autu: Faʻafefea ona fesoʻotaʻi le puipui i lalo o le Tile: Sauniuniga ma fesoʻotaʻi ma pe o le faʻapipiʻi o luga i le umukuka

E le gata i lea, o le galuega a le potu e le mafaufauina e aunoa ma le faaaogaina o tulimanu. Faatasi ai ma lenei mea faigaluega, o nofoa tafafao e tafatolu ma potu o loʻo tipi, e masani ona faʻaaogaina ma filo-opeo.

Faʻaoga o tagata faʻapitoa

I le faʻaopopoina o mea uma o loʻo faamatalaina o loʻo faʻamatalaina o le laupapa e faʻaaoga ai isi masini. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se nofoaga pito i siosiomaga e faʻaaogaina i le gaosiga o mea fai meaʻai e manaʻomia le faʻaaogaina o le sipuni vanu. O mea faapena ua fuafuaina mo seneturi ua mavae. O le mamanu o ata tipi e mafai ai ona faʻaaogaina i latou i le ala "o ia lava" faʻatasi ai ma isi itu o fafie.

E masani ona avea o se masini sipuni, o se mea lua-itu e masani ona faʻaaogaina i le ituaiga o le mataʻitusi "t". O lenei mea faigaluega masani ona taulimaina avanoa mo le oloa o le tele lapoa. Oti o se sipuni-sitaili o loʻo faʻaogaina e tipi ese ai liʻo, mai poʻo a ni ata, isi mea faitino o ipu ma sili atu e mafai ona gaosia.

O le manuia o le galue e pei o le alofa o le kalani couving ma faʻapitoa e faʻamoemoe tele i luga o le tulaga lelei o le mea faigaluega. O le mafuaʻaga lea e manaʻomia ai le muaʻi mauaina le mea taua uma, ma amata loa lea lea o lea galue.

Faitau atili