E fai foi oe lava

Anonim

Alii, fafine, o tagata o loʻo taofia o le fanau o se tasi o tagata sili ona fiafia i ai i le vaega faʻaonapo nei alamanuia. O lea ua faʻasalalauina ua tumua i latou i ni faʻataʻitaʻiga eseese o foliga eseese, lanu ma lapoʻa ma o loʻo unieseʻe le faʻaupuga. E tusa ai ma se tasi o le tele o lomiga o le amataga o tagata ua paʻu, ua talitonu o toaitiiti lava oi latou na amata ona fai le fusiua le teine ​​Faraʻo e leʻi maua le avanoa. Ona iʻu ai lea i taimi mamao o le fouvalega, na latou faia ai ua tuufaasologa faatasi a latou lima mo i latou lava ma a latou fanau. I Europa, ma le faamaualuga o le tupu, o le faaeega a le au kalani na faʻaaogaina atoa le fafine o le tagata soifua, ma fai i latou e fai faleoloa. O fafine ma teine ​​e le o le soona manatu i lenei mea matagofie mai le vaaiga. O le tele o tina a le ofuvae naunautai ofuvae ma tagata fai feololo ma foliga le fiafia!

E fai foi oe lava

Mea manaomia ma Meafaigaluega:

  • Elastic band 2-3 cm (pe tusa o le 3 mita le umi);
  • Uamea pine;
  • masini suisui;
  • Filo.

Paʻu mo le faʻamalolo

Faʻalauteleina le GUM ma faia ni mea talafeagai. Ina ia mafai ona faia le saʻo o fua, tipi ese ni fasipepa lua o le tele o faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga. Faʻamau uma pito o le paʻu o le paʻu i luma o le soʻona o le tagata o loʻo mamanuina. Faʻaloaloa teisi ma, faia se koluse i le pito i tua, faʻamau uma pito o le gul i luga o le fusi fusi. I le nofoaga e faʻatasi ai ni taʻaloga e lua, ma sefe ai ni mea e suʻe ai. Aua le faʻamalamalamaina le faʻaputuga lapoʻa ina ia lelei le tagata. Oti ese le tele o gam, alu i pito o le 2-3 cm mo mata.

E fai foi oe lava

Faapipiiina gum

Afifi i itu uma o le Gum i le 2-3 Cm ma laa i luga ina ia faia le matasele. Faʻaofi le o loʻo iai le matasele. Ia mautinoa o le pito i luma o le pati e le o le pito i fafo.

Mataupu i luga o le autu: O togafiti uma o le teuina o le teuina o facanas

E fai foi oe lava

Faamaeaina o le fausiaina o le mafai

I le mea na faʻatumauina ai au mea fai, ma faʻavasega ma le faaeteete se tasi i se tasi, e tatau ona i ai se auala saʻo. Synod o le mafai ona faʻapipiʻi e ala i le faʻapipiʻi uma o le fa o ofu i ofuvae. Sauni!

E fai foi oe lava

Sauni

Afai e te manaʻo e fai le tagata totogi mo se tamaititi, e mafai ona e faʻatau mai se paʻu o soʻo se lanu pupula, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o lanu-pipili. Faaaogaina o se manatunatuga, e mafai ona e faia mo le pepe taofiofi ma ou lava lima, faaalu le itiiti ifo o le maualalo o le taimi ma tupe. Talu ai ona aoga tele ma tuputupu aʻe a matou fanau, mo le filifiliga, o faʻamatalaga e tatau ona faʻapipiʻi muamua mo vaega taʻitasi o le gusi. Fetuunai faʻamatalaga e mafai ona faʻatauina i se faleoloa suʻisuʻi, faʻapea foʻi ma o le tele o le lautele o lanu ma tulaga. Manuia ia te oe!

E fai foi oe lava

Faitau atili