Hip hop lavalava mo teine ​​ma tama: brands ma aga masani

Anonim

Hip Hop Stofury Style o se tasi o ituaiga o auala auala. Na afua mai i falepuipui, mativa latin kuata ma uliuli ghetto o Amerika o 70s. O lenei faiga o loʻo avea ma vaega o le musika a le musika ma o se laʻau atoa o le hip-hop. Taʻaloga tetele ma talavou Brands faia lavalava, mea faigaluega ma hip-hop style seevae. Ma o tagata lauiloa e fafaga i hip-hoppers ma ofutino e pei foi o talavou masani.

Hip hop lavalava mo teine ​​ma tama: brands ma aga masani

Hip-hawa sitaili i lavalava faʻaalia, muamua o mea uma, o le manaʻo e tu i fafo, faʻaali lona uiga ese . O se luʻi ile agaleaga o mataupu faavae o le ola mama, o le agaga faʻapaʻu ma totonu o loʻo iai e iai. O lenei sitaili o loʻo i ai o le iai o se mea o loʻo sau i fafo atu o taimi masani o olaga ma olaga. E leaga le fanauina? Ma, i luga o le mitiafu e tatau ona avea ma se upu mataga. Lata mai o le sefe? O lea e tatau ona e faʻaopopo le pupula ma le auro i luga o lavalava. Teine e faʻaalia i le ghetto chite ofu.

O lavalava i le sitaili o le hip-hop o loʻo avea ma e masani ai i taʻaloga. I totonu o le ofu o le hip-hopper ina ia mautinoa ia avea:

  • Lautele fagu ma le maualalo tele o le puimanava;
  • Afghan poʻo Zuyava ofuvae (valaʻau "ofuvae ma susu");
  • O mimita ma mitiafu ma mitiafu;
  • Iutu;
  • Taaloga peleue po o se tamai;
  • Baseball Ca, fundana ma le pulou mata;
  • Malosiaga.

O se mea laititi o lavalava mo le hip hopper tagata. E manaʻomia e teineiti le puʻupuʻu puʻupuʻu. I lenei sitaili, o seevae e taua tele - krgam ma sneakers.

Hip hop lavalava mo teine ​​ma tama: brands ma aga masani

O se tulaga iloga o le hip-hip lavalava o se aoga tuai - baggy stishouette. Peitai, sili fetu talafeagai mea ma e oʻo ina taʻutaʻua uma o le beadni. I luga o ofuvae toetoe lava o loʻo i ai lava ni taga lapoʻa tetele.

Tele e masani ona fusifusi lavalava vali ata vali i lanu pupula ma le moni aafiaga. Ae uliuli pe paʻepaʻe mea ma tusitusiga e le itiiti lauiloa. E masani lava o le igoa o le ata o le musika, o le ituaiga poʻo le taʻaloga, o potu ma igoa o le lakapi poʻo le au pasiketipolo. O fugalaʻau o fugalaʻau i le hip-hop aganuu e uliuli, lanumeamata ma mumu, ae o lea ua faʻaaogaina i luga o se pa puipui..

Mataupu i luga o le autu: pese "Monkey" Crochet ma Faʻamatalaga ma Faʻaputuga

I lenei ituaiga lavalava, e taua le tuʻufaʻatasia o elemene uma o lavalava, seevae ma mea e lelei. E masani lava i le ata e tatau ona i ai se ituaiga o vaega, tuʻituʻi ese mai le lautele lautele. Atonu o se mi-ofutino, ma le talitonuina.

O le Multi-Fielder i ofu, saili mo ofuvae, e le faigofie ona nonoa le aumea. E masani lava, o le ofuvae ma le lima lima e faʻapitoa lava e faʻaleleia atili ai le faʻatapulaaina o le faʻatamala i foliga.

O lavalava i le HIP-HAP Style Proves Bropter Scrage Brandrands (Nike, Adodas, reebok) ma fale maualuga. I se faʻaopopoga, soʻo se fetu o taʻavale-hip, rn-b, rap poʻo le pop musika, maua ai le lauiloa matagofie, faʻatupuina ai lona lava faʻaputuga o lavalava.

O nisi tagata gaosi e faʻapitoa lava lavalava taupulega, mo se faataitaiga: o le tupu o ofu, na i ai le auala iva, lima e iva, lima, fatugafaga, tala a le NYC.

O lavalava mo teine ​​e tele lava e tutusa ma le sili ona masani ai ma r'n'b style: faʻalumaina, faʻaoʻo lea o chiccess concess. T-Shirtsos ma Redlands ma le Symmetric lalo po o le lima lima i le tasi tauau e matua lauiloa tele. Tele o ni mea pupuu-fetaui lelei ma pupuu o lanu pupula. E masani ona ofuina e teine ​​le ofutino uumi i luga o le pito i luga o le pito i luga. I le taimi lava lea, o le aghoutte e pei o le maualuga o le tane.

Hip hop lavalava mo teine ​​ma tama: brands ma aga masani

Mo le suʻi o le sitaili o lenei sitaili, faʻaaoga ofu-ono, faigofie-fai-laei ma manaia mea. E le gata i lea, o mea e tatau ona pasi lelei le ea ma aveese le sussure. O lea la, ua faaaogaina Denim, Bontywear, Spacey ma vaiporo nei falai.

O lavalava ua fuafuaina mo le siva e tatau ona sili atu ona lelei, o lea o le hip-hip infit mo se savaliga ma uo e matua ese lava mai le pusa mo le siva. Mo le faʻatinoga o le ai ai o le a lava ni ofuvae mata, o ofutino poʻo ni mitiafu ma mitiafu ma ofutino i totonu o le pa. I tua atu, o lavalava o hip-hop o laei o le saolotoga ma le faigofie, o lea e le tatau ona e ofuina ni ofuvae maualalo pe tele ni ofuvae ma ni fasi.

Hip hop lavalava mo teine ​​ma tama: brands ma aga masani

I le fale kalapu poʻo se pati, o le mea moni, aua le faia e aunoa ma ni tagata faʻatau ma ofuvae ma le puimanava maualalo. Lingerie e foliga mai i lalo ifo o le ofuvae - o le isi HIP-HAP Style Pisinisi Card. E popole i tagata uma ma teine. E tatau ona manatua, faʻamatalaga uma o le aufaʻasoa ma le latou tuʻugamau ia latou uiga i totonu o aganuu sipi. O le mea lea, e le tatau ona lua mitiafu faʻatasi ma le gagana, aua le iloa le faʻaliliuga, poʻo le le mafaufau kopi o le sitaili sili.

Tusitusiga i luga o le autu: Beads Rottle mo Amataga: Uta Attment Schemes faigofie roses ma vitio tutorial

Faitau atili