Manatu faʻamaeʻaina faitotoʻa faitotoʻa

Anonim

O le faitotoʻa faʻaiʻu o se tasi lea o mea taua o le fale totonu. E toʻatele tagata e ona o loʻo taumafai e tufatufa ese lenei 'upega tafaʻilagi. O se tasi o le uluaʻi metotia o le faʻaaogaina o le maʻa teuteu. O lenei mea, e fausia ai i le fale o le faʻamafanafanaga, faʻapea foʻi ma le lelei o le i luga o le laufanua - puipuia i latou mai masini faʻaleagaina ma puipuia le tui o isi stimulus. Le teuteuina o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa o se auala sili lea e tu i fafo.

Aoga o maa

Mo teuteuga, e faʻaaoga uma ai le maʻa masani ma masani. Ae talu ai i se taimi na i ai, o le toe filifiliga lona lua e ao ona lauiloa tele i mafuaaga e sili atu ai taugata ma malosi. O lea, tatou mafaufau i penefiti o le poto autu.

Manatu faʻamaeʻaina faitotoʻa faitotoʻa

  • O le malamalama mamafa. Faaaogaina o lenei fatu, e leai se mea e manaʻomia e faʻatagaina ai le faʻavae ma le faʻaogaina o se mea taugata ua sili atu nofoaga;
  • O le umi o auaunaga o le olaga ona o lona susuga le saʻo, tumau ma le palapala palapala. Ia faafetai i na uiga, o mea ua mafai ona tautua i se tasi tausaga sefulu ma le tasi;
  • O mea o loʻo faia i luga o le faʻavae o mea e le oona, o le sili ona siosiomaga faʻalelei. Ia o ia ma mea faafoliga, ae le ofi i mea moni;
  • O le tau o mea ua fiafia e fiafia ai. Na tuuina atu le moni o le maa e fausia i luga o le faavae o le lautele, ona le maualuga lea o le tau;
  • Faapipiiina e matua faigofie ma vave. Mo faapipiiina, e le manaʻomia le faʻatauina o faʻapipiʻi faaopoopo faʻapipiʻi ma e leai se mea e te manaʻomia e totogi ai masters. Na pa'ū le teuteuina i le vaega o le maa manogi i o latou lima;
  • O le tele o mea e na o se ofoofogia. Masalo o se faafitauli tele o le filifiliga o mea. E leai se isi faʻaumatiaga o mea o sea tele o meaʻai ma laupepa;
  • Tetee i le vevela vevela. E le mataga ia faʻailoga mai le -40 i +70 tikeri. I ai o ni tomai, o le mea e faʻatonutonu e masani lava ona faʻaaogaina mo le feagai ai ma le feʻena o fana ma le pito i fafo o puipui o le fale.

Tusitusiga i luga o le autu: Aisea e le manogi manaia le foffing

Faauma filifiliga

Manatu faʻamaeʻaina faitotoʻa faitotoʻa

E tele filifiliga pe faʻafefea ona teuteu le faitotoʻa ma se maʻa teuteu. O mea e mafai ona e teuteuina uma le auala i totonu ma le avanoa faataamilo. A o le tulafono, taleti talosaga mo le uma o faitotoa. I le ulufale atu i le fale poʻo fale, o puipui i luga o le faitotoʻa e mafai ona faia se tasi leo maʻaleʻalea, ma o puipui i totonu faʻatulaga ma le lanu o le ala savali. O le faʻaaogaina o nonoa i lalo o le vaega teuteu o le a mafai ona faʻataʻitaʻiina ai le pupu poʻo piliki. A e faʻaaogaina ni pepa tetele, ae o se igoa moni lava pasi le faitotoʻa e fau ai i le tulaga o le papa i le papa.

Manatu faʻamaeʻaina faitotoʻa faitotoʻa

O faʻagaioiga i fale tumaʻoti e sili atu feagai ma maa tetele . E foliga mai e le masani ai o le le masani ai-tulaga, o le mea lea o le root mea o loʻo faʻaaogaina. Afai e te manaʻo e avatu i le fale i se tamaʻi ogatotonu, ona le maua lea o mea sili ona lelei.

Filifiliga o maa

Manatu faʻamaeʻaina faitotoʻa faitotoʻa

Tuuina atu le manaʻoga sili mo le mea, o le aso e tele ituaiga o faʻailoga teuteu:

  1. Luga o le sima. O lenei ituaiga e aofia ai ni mea faitino ma e manatu o le sili ona taatele. O le faʻaaogaina o simāina, fufulu, Faʻamalosiina mo le televave, valiina, ma Fagu.
  2. Popcevin maasiasi. Faaaogaina tele mo le fale puipui o le fale puipui. E aofia ai: omea, fanua spat, minerale ma valivali pigments. Le fausiaina o le malosi ma le mautu e fai ai e faʻaaoga le tele o kopi o omea. O le iʻuga, o le papupuni atoa e faia e oomi ai, ma pe a maeʻa ona mumu. O le manatu o le poletivin gineware e tutusa ma se maa - e le moni. Ae peitaʻi, e foliga mai o se ipu tioata i ai ni eseʻese lanu. E maualuga tele ana uiga: mafai ona tatalia ni avega ma ituaiga o vevela. E le manaʻomia le talosaga mo se umukuka i luga o le umukuka - gaʻo gaʻo e sili ona faigata ona fufulu ai.
  3. Conglomerates. E maualuga lona malosi ma le faʻasalaina, e masani lava ona maeʻa le pa i totonu o potu. E aofia ai le maamora ma le totoa, maamumu nutimomoia, oneone ma valivali vaipuna. O foliga e sili atu le tutusa o se mea leaga. E mafai foi ona faʻaoga mo puipui o fafo, e maualuga le malosi ma le onosaʻi. E le fefe i le malulu ma maualuga vevela. Tuʻu maualalo maualalo le mamafa faʻatagaina faʻapipiʻi galuega tutoʻatasi.
  4. Acrylic. O le sili ona aoga e mafai ona taʻua o lenei ituaiga maa. E masani ona faʻaaogaina mo le fale puipui o le fale. Talu ai o loʻo i ai ni faʻailoga lelei faʻapitoa. O lona fausaga e mafai ai ona e faia ni mea eseese i luga o le masini, ma e le o mafaufau i le taimi e tasi. O lona laufanua e mafai ona faʻamamaina i se ie mama, e aunoa ma le faʻaaogaina o isi vaituloto. Malamalama mea o loo faia lelei. E le maua i le faʻatasia o mea leaga, lea e mafai ona faʻasaʻo le faia i potu moe ma potu o tamaiti.
  5. Quartz. O le Quart mea e faaiʻu e le masani ona manaʻomia, ae e le mafai lava ona le taʻua. O le maa ei ai ni faʻailoga lelei: ma le onosaʻi ma le tumau. Mo lona gaosi, o se taimane dapray e faaaogaina.
  6. Gypsum. O le foliga sili ona lauiloa, o le manaʻo mo le tuputupu aʻe o tausaga uma. O lona maualalo mamafa ma matagofie ituaiga ituaiga avea ma taʻitaʻi.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona tipiina se uʻamea faʻapipiʻi?

Manatu faʻamaeʻaina faitotoʻa faitotoʻa

Lelei o le Plaster faʻavae faʻavae lelei le maʻa:

  • O le le gaoia o le susu. O le manatu o lenei ituaiga ua faʻaleagaina mai le susu. E le o faapea, o loo faʻatautaia e se vaega puipuia faʻapitoa, e taofia ai le soloia o se mea e susu ai;
  • Le atoatoa, aua le faʻaseʻe pe a avega;
  • Faigofie ona faʻapipiʻi, malamalama mamafa;
  • O foliga foliga e pei o le oneone oneone;
  • E mafai ona faia patino. O le faia lea o lenei mea, e tatau ona e maua se paluga mai le sipuni, foliga, vali pigese ma se mea lilo.

E kuka e manaʻomia le toʻotoʻo o le paluga mai le gypsum, ona faʻaopopo lea o le dyes. A uma, faʻatumu ni pepa. O le faʻatali mo le atoa o le fāina (24 itula) e manaʻomia ona maua ma le faʻaeteete i le mea e maua mai le teuteuina ma le lipiʻi o le susu-puipuia.

Faatonuga mo le faamaea

O le teuteuina o le maʻa povi e faigofie lava ona faigofie, ae e manaʻomia le muai sauniuni, meafaitino ma mea totino. O galuega e sauniuni ai e faʻaalia ai le maualuga o gatasi, e pei ona sa saʻo lava le maa i luga o le pa lamolemole. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina le gata o Plaster, ae o loʻo lelei foʻi. Lea e mafai e tagata uma ona filifili mo latou lava, o le a le mea o lava tupe.

O lea e te manaomia:

  1. Sima sima po o le kulimi faapitoa;
  2. Tulaga;
  3. Spatralas.

Ina ia faia se mea lelei faʻauma, muamua faia le laufanua luga e faʻatatau i le lumanaʻi o le maʻa i luga o le puipui.

Na o le tuʻuina, fai se fuafuaga mo le faʻaaogaina ma le suʻesuʻeina o pale taʻitasi. O lenei fesoasoani e le gata ina le mafai ona e maua le taimi, ae ia malamalama foi pe faʻafefea ona foliga foliga tutusa le faʻafouina o lea aso. A iai le kulue - lelei, e mafai ona e faʻaaogaina. A leai - saunia le fofo. Mo ia e manaʻomia: sima, oneone ma vai. O le fofo e gaosia i se fua faatatau: 1 couckec pakete i le tolu oneone. Faaopoopo vai i le auala o le tootuli. Faʻaaoga se faʻafefiloi poʻo se taʻavale mo le faʻamalosi.

Manatu faʻamaeʻaina faitotoʻa faitotoʻa

Glue poʻo se tali o loʻo faʻaaogaina i luga ma malu tele (e tusa ma le lima sekone). I tua o lena, e faʻaaoga le mea e peitaʻi. I luga o le maa (lona itu i totonu) e tatau foi ona apalai. O le faʻataʻitaʻiga e tatau ona fetaomi malosi i le puipui, ma o le tulaga mulimuli ane faʻapitoa. O lea, o le elemene o i tua o le elemene. O le faigofie o le faʻapipiʻiina o le le manaʻomia le faʻaaogaina o ni moli faʻapitoa mo lona galugatu, pei o laupapa. Ina ua maeʻa le soʻoga o le soʻoga poʻo chips, e mafai ona faia i le faʻapipiʻi faiga, e mafai ona malamalama i se lubricants faʻapitoa filifilia mo le lanu autu.

Mataupu i luga o le autu: Faapipiiina o le lafoina o le iron ogaumu i totonu o le ogaumu

O le teuteuga ma le fesoasoani a mea teuteu maa o le a oloina e le gata i le ulufale atu i le fale, ae o le a faia foi i le fale atoa. Fai lau faitotoʻa faʻapitoa. Manuia i taumafaiga.

Vitio "teuteuina o le faitotoa o le faitotoa"

I luga o le vitio, e faʻaalia e le fomaʻi se tali manaia mo le faʻamaeʻaina ole faitotoʻao tane.

Faitau atili