Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

Anonim

E lelei lava ona lelei mai le fale o le fale e fai se mea aoga, ma afai o le gaoi ua maua foi ma matagofie - le fiafia e faaluaina. O le isi faʻataʻitaʻiga o faleʻaiga mai paʻu. O nei teuteuga oi ai nei, teuteuga mo le falesa poʻo le togalaʻau o loʻo faia, eseʻese maseu ma fugalaʻau, e fausia ai mea mananaia ma faia foi Dacha Dovent - Lautele.

Fugalaau mai le vai

Seʻio tatou amata i le mea sili ona tele, atonu o moega faigofie o moega ma fugalaʻau. E te manatu faia se tele-tipy fugalaau o le lau? Masalo ae le o le vaivai. E i ai ni nai fasi foliga eseese, vali i lanu pupula ma gagau le ata - tasi i le isi. O lea e le paʻu lau faʻaseʻe, fusifusi o paʻu mai totonu ma le fesoasoani a se sikulukalaitui ma le faʻapipiʻiina o oe lava. Lua i le tasi fesoʻotaʻiga o le a lava. I totonu o le moe moe, laau toto laau. Ina ia le paʻu le palapala, e mafai ai ona teu le paʻu i totonu o se fasi o se fasi geothextile. O le a aveesea ai le sili atu vai, a o le a le avatua i le lalolagi. Matagofie tier fugalaʻau ua sauni.

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

Paʻu paʻu

Afai e te fiafia i moega fugalaʻau, e mafai ona e faia na mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, gagau le kalapu vaipuna ile foliga o se gofie. Muamua taoto ma faʻamau le paʻu i le pito i lalo o le fusi. Faʻatumu le eleele i le ogatotonu o paʻu, faʻapea foʻi ma avanoa avanoa i totonu o le lio. O iina mo se faʻaopopoga sili atu e mafai ona e faia ai se taʻele piliki poʻo isi lapisi lapisi, e pupuni ai le lalolagi teisi ma le mafaama. I luga o le sauniaina o luga, feololo mai le pito sili atu nai lo le afa o le paʻu paʻu, taʻoto lona lua. Ua fusifusia foi i latou lava, o le ogatotonu e moe i le eleele, ma o le autu o loo alu aʻe i luga. I luga o le pito i luga o le pito, e mafai ona e totoina fugalaʻau maualuga, ma i lalo o le pito i lalo - cheb pe tuʻu i lalo.

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

Se isi auala e fai ai le paʻu paʻu

O le isi filifiliga o le fugalaʻau moega i le ituaiga o le chammilile o loʻo i se tasi tier. Mo lona fasiotia, paʻu paʻu e tatau ona tipiina.

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

Fugalaau fugalaau mai paʻu

Faʻafefea ona tipi paʻu

I se tulaga lautele, o fale gaosi gaosia mai paʻu, latou te manaʻomia e tafi. E le faigofie. E le faigofie ona faigofie ona tipi ese le itu i luga o le isi itu. Tagata e tele lima ma le lelei o le toa e faia i le lima. Lelei, i le ala, aʻoaʻoga mo le fufuluina ma le fusi tauau atoa. Afai e mafai ona e tipiina se naifi, faʻamalamalamaina le pa puipui ma le puipui: O le paʻu, o loʻo "faʻalogo pea" le uʻamea, ma o le laulu ua faʻasaʻo lemu.

Faʻateʻa foʻi le autafa ma se eletise eletise po o se ata. Oti ese o le olo aua na vave ona aoga le skedch. Talu ai o le olo, tusa lava pe na o le, na o le pau le mea na muamua fafagaina, o lea e mafai ona e ulufale i le pylon o le eletise eletise. Sili atu galuega lenei mea faigaluega. Mo le tipiina o le paʻu ave le laulu ma le fesuiaʻi o le uʻamea.

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

Mai paʻu ma pito i luga, e mafai ona e faia se moega maualuga mo strawberry

Afai e tatau ona e tipiina le puipuiga, fai ma le jigsaw poʻo se naifi, e le aoga. I soo se tulaga, o se naifi masani. E oo lava i le uʻamea uʻamea e mafai ona tipiina le blades mai le steed steel, ae e le manaʻo i ai e manaʻo se tasi e faʻamalosia se mea faigaluega tuai. O le mea lea, latou te galulue soo i se taimi tele ma se paluga. Ina ia aua neʻi i ai ni faʻafitauli, o le ua puipuia e faʻasaʻoina: Mafaufau i taimi uma e uiga i le saogalemu. Afai o le autafa o loʻo tipi ese ai, o le lipine tape e sili ona lelei, e mafai ona ofi. Oti o le a le foia.

Tusi i luga o le autu: faapipiiina o le eletise (cable) mafanafana fola ma o latou lava lima

I le auala e fai ai se tamaʻi faʻatanoa mai le paʻu, faitau iinei.

Uili Vaa: SOOK paʻu

Afai ei ai le paʻu i se paʻu tuai o le uili, e mafai ona e faia se fugalaʻau vale mai i luga o le vae.

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

Valivali Vali mai le The Gold Auto uili

Mo lenei, o le tasi itu ua tipi i luga o le savaliga. Ma liliu i fafo. E le o se mea faigofie lea: E manaʻomia tele le malosi tino ma le finafinau. O le paʻu paʻu ma faʻatele atu i le taimi muamua e le aoga. Afai i mea uma lava, i fafo atu latou te faia i le taimi o le savaliga. E tatau ona loloto, ae le o. O le a fesoasoani foi pe a iai le loloto o le itiiti ifo ma le 5-7 i le pito o le tipi. O le a latou foliga pei o le fula i luga o le tino.

Aisea ua liliu ai? O le ata i totonu e susulu atu, ma o le ituaiga e mafai ona sili atu le manaia, aemaise pe a le laina o le pito i luga o le pito, pe a le totoa. E aliali mai i fafo o se teuteuga ma le matagofie.

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

O le isi veso o le Turo

I se auiliili pe faʻafefea ona liu le pasi, vaʻai ile vitio.

E faʻapena foʻi, e mafai ona e tape le pasi e aunoa ma se uili. O le faasologa o gaioiga e tutusa. Muamua vavae ese se tasi o le itu - tuusaʻo tuʻusaʻo pe zigzag. I le "Otofi" na oo lava i le, e tatau ona tuuina. Talafeagai e fai ma le laupapa. I le faʻailoga ona tipi lea o le eletise eletise poʻo le naifi (pe a fai o le parththetic comrd).

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

O le faʻagasologa o le liliu o le paʻu tuai i le fugalaʻau togalaʻau

Ioe pei o lenei: Latou te o mai i totonu o le paʻu, o loʻo avea i latou i pito o le pito ma toso aʻe i luga ma latou lava. E taua le ausia o le iʻuga muamua: pe a le o le le tusa o se vaega na faʻaalu. A faʻapea e pei o le paʻu i le ata i lalo, ua leva ona manuia. Ua atiaeina, e faʻaauau pea ona liliu le pito ma tu i luga o le vaega o loʻo i ai - ina ia le toe liliu.

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

Liliu le paʻu e aunoa ma se wheeler disk

Toe vaʻai foi i ai, vaʻai ile auala ile vitio. O le taimi lenei e tape le paʻu e aunoa ma se uili (tipi i le ala ma se naifi).

E oʻo lava foʻi ia te ia lava, faʻatupu se paʻu i totonu e le leaga. Afai e te valiina - e avea ai ma sili atu. Afai e te manaʻo, e mafai ona latou tuʻufaʻatasia - eseese lanu, fua, eseʻese faʻapipiʻi: luga o le paʻu poʻo luga o vae.

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

Faapipiiina filifiliga

I taimi uma matagofie fugalaʻau fugalaʻau. Aemaise lava i le Ampel laau. E mafai foʻi ona faia ni paʻu, ma isi mea e fai. I le ata i lalo, lua auala e faʻasaʻo ai paʻu paʻu i isi tulaga. O le mea muamua o le faʻaaogaina o le faʻamamaina mo lenei, ia o fao poʻo oe lava-siteki i le mauga. O le lona lua o le faʻaaogaina o le fetaui - tolu fa rod e ofuina le paʻu. O le i ai o le faʻaaliga i le manaʻoga o le tier, e tatau ona faʻasaʻo, i le uamea na mafai ona faia faʻatasi ma le fesoasoani a le clampsm.

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

O le tele-titi tiring

E le mafai i taimi uma ona tuu se rone i le eleele: O nisi o nofoaga o loʻo manatu o le tasi sikuea mita o loʻo iloga faʻafitauli. I lenei tulaga, na o mai ai tagata ma le agaga faamalieina faasusu ma le tele foi o paʻu tuai. Naʻo sina vaega laititi e tumau mai le paʻu atoa, o lea e tatau ona e tipi tele ... sili ona onosaʻi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia le faʻamalologa i le foliga o le pepe pepe, parrot, rooster ma isi manu felelei. O nisi manatu e le iloa se ata.

Mataupu i luga o le autu: Faaipoipoga o le palasitika faamalama

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

Kashpo mai paʻu - Parrot, Rooster ma Dolphin

O nei togafiti uma mai le paʻu. Na o sina vaega o na mea - o ulu ua faia i le mafiafia o tamala. Oti ma le soloia o le vaega o le Manaʻomia foliga, ua maeʻa ma le fesoasoani a le faʻapaopau o le faʻaaogaina o mata o ia te au, mimita ma le kulimi (o se mea lilo, ma le vali. Faʻafefea ona fai se parrot mai le paʻu o loʻo vaʻai i le vitio.

Mai le paʻu tipi e mafai ona e faia se ala mo se togalaʻau e tautua mo le tele o tausaga.

Crafts mai le paʻu mo le faʻatoʻaga

O le manatu masani o tagata e le faʻatapulaʻaina ma latou faia mea ofoofogia o teuteuga mai le tuai taavale taʻavale. O le masani masani tuʻaiga o fuainumera o manulele ma manu. Ma o le tagata sili ona pele, masalo o le amio - Swan. E aliali mai e pei o le alofa tunoa ma tali tutusa, aemaise pe a e iloa ni a ni togafiti.

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

Swans faia o vai

O le galuega autu i le gaosiga o togalaʻau mai paʻu o le saʻo faʻailoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o na Swans i le ata i le pito i luga, e leʻi umi atoa le ulu. E mafai ona faia e sili atu le talitonuina e ala i le faia ai o se atigi manifinifi. O se faʻataʻitaʻiga o paʻu tipi - i le ata i lalo. Oti ia laina e mautinoa sili ona faigata, ae o le taunuuga e sili atu.

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

Auala e Tausia ai le Swan Mai le Turo Tea

E tusa ma laina lolomi, Ua fasi le paʻu, ona liliu atu ai apaau. I le taimi lava e tasi, ua malu le ua. O lea la e mafai ona suia lenei vaega, e mafai foi ona fao atu ma se uamea uamea ma fao. A e paʻu mea uma, e leai se mea o le a vaaia, Ma e mafai ona suia le ulu, ma e talafeagai foʻi. Televave "nofo" i le faamoega mai le isi paʻu. Lea e tatau ona faʻapipiʻi e le tagata lava ia: o le fuainumera e tatau ona faʻatumauina ma le tumau.

E i ai le isi faʻaleleia - apaau. E mafai ona latou tuua e pei o, e mafai ona e tipiina mai le paʻu o paʻu ", ma e mafai ona faia fulu i lalo o papala papa (mai le tasi fagu. E aliali mai i fafo atu o se manulele ...

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

O le tino o nei mea teuteu teuteu e faia o paʻu, ma vaega uma o le teine ​​teine

Faʻafefea ona fai se swan mai le paʻu - amata mai le tipiina ma le faʻauma i le faʻaiuga mulimuli - vaʻai i le vitio.

Mo le tekonolosi e tutusa, mafai ona e faia ni fuainumera mo teuteu se taupulepulega po o se togalaau. E sili ona faigofie le faia o le rane: o le tino o le tasi pe lua lanu lanu, e mafai e lima ona faia o le teuina o itu po o a ni mea laiti, mata, foliga mai, mai i se plem.

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

Frog mai vai

Fai ni isi urosa, flamingos, dracon, kolokotaila, giraffes, zobras, asini ... e faigofie ona fai atu e leai. O nisi gaoi mai paʻu e vaʻai i le ata ata.

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

Utu mai i paʻu tuai

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

Molimau mai le paʻu e fai ia te oe lava faigofie

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

E lanumeamata pama lanumeamata i le taumalulu

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

Asini mai le faʻi o paʻu - faia mai fafie

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

Fafo mai le Ture - e seasea lava ...

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

Snake-Gorynych's ata mai paʻu i luga o le booth ... faʻailoga))

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

Alofa alofa piniki i totonu o le kamupani CC))

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

Dragon mai paʻu - o le ua le lava o le a faʻapena

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

Zebra ma giraffe e faia e ala i le tutusa mataupu faavae - eseesega i le umi o le ua ma le lanu

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faia se komepiuta komepiuta tulimanu ma ou lima lima

E mafai ona e faia mai le paʻu o paʻu mo le malae taʻalo. Aemaise lava le tele o mea e sili ona fiafia i ai le au fai togafiti mo tama: o le tagata lava ia-tapulima-ulu fana, fana, taavale, o le a latou ioe.

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

O le manu feʻaveaʻi o le fanau mai paʻu e talafeagai mo le agalelei

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

O le vaega o le a mafua ai le le fiafia tele

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

Tele-taʻaloga taʻavale

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

Uila afi ma se stroller o paʻu tuai ...

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

O le manaʻo e faʻavavau o tama e ta le taua i le taua o le a faʻateleina pe a iai se fana i luga o le upega tafailagi ... .. A o le mea moni

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

O le tagata lava ia o le tagata-o le a tosina mai ai fana, atonu, e le gata i tamaiti

Togalaau ma le atunuʻu paʻu meataʻalo

E faigata tele ona talitonuina, ae mea na mafua mai i paʻu, o taga, laulau, nofoa. O nei mea uma e mafai ona faia mai le tero tuai. O le faigofie auala e faia ai le sui: e tuʻu ai le sili atu ona fetaui lelei (pe leai) o le tasi i le isi, Copold mai totonu ma le fao. Top tumu i le tumu i le mafiafia o meaafale, suʻi ma tuʻu i luga o se mataupu. Afai e te manaʻo, e mafai ona e faʻapipiʻiina vae: a itiiti mai e faʻamau ai uili mamoe: ma e le faigofie le fola, o le fola o loʻo malupuipuia o le lagona (luga o puipui puipui).

O mea nei o le laasaga lea-i le sitepu ata, e puʻeina ai le vaega autu o le fatuina o se laulau poʻo se parphonic mai le paʻu. Matou te manaʻomia ni isi lio e lua mai le Plywood poʻo le alavai o se foliga talafeagai, o le hemp rope e faʻaaogaina mo le teuteuga. Mai le teineitiiti, e te manaʻomia le kulue ma le fusiua, faʻapea foi ma le valevale ma pulumu e faʻaaoga ai. E faʻafesoʻotaʻi le lio ma se paʻu, o le a e manaʻomia se sikulukalaiva ma le faʻapipiʻiina o le tagata o le tino - fasi 8-10 ma itu uma.

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

Puff poʻo le laulau mai le paʻu tuai

Le isi, matou te ave le fana o le fana ma faamama le kulimi, matou te talosaga ai i le autafa. Afai e leai se mea taugata i le faatoaga, ave le kelu, lea ua i totonu o se lapoʻa lapoʻa, pei o le "faʻauma i oʻu faola". E faigofie mo i latou i le fana a le aulotu. Faaaoga se fasi i luga o le autafa, pipii le ofu ulu. Ma - i le pito i luga.

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

Faamama itu o le hemp rope

I le tutusa tekonolosi, teuteuina o le tapuni o le laulau (Prapph). E tatau ona e amata amata ona teuteu mai le ogatotonu: matou te apalai le kulimi, tuu le maea.

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

Teuteuina o le tapuni o le laulau

Faaiuga o le galuega - varnish. Tatou te le faia sina mea lelei, e le amanaiaina foi. O le mea lena e tatau ona tupu o se taunuuga. Afai na e faia se laulau, e mafai ona tuu le tioata - le maea, e le o ufiufi i va eseese, e le o le sili sili ona lelei mo le laulau, e ui lava ... matagofie ...

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

O sea laulau Baffictic na avea ma paʻu tuai ma le paʻu

Eseesega e mafai ona ausia i le aluga o le faavaa. E mafai ona suʻi mai le tapuni o le faʻafiti.

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

Manaia puff ...

E mafai ona e fesootai - o se lapoa lapoa foliga manaia.

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

Closeted mataupu o le lapoa maualuga - foliga manaia

Afai e te manaʻo e suʻe ma laʻei, e te le manaʻo e faʻaaoga, e mafai ona e faʻaaogaina mea tuai na tipi i luga o fasi. Ua tipi i latou i luga o le umi o ni fasi ma le mafiafia o le 3-5 cm, fafagaina i polo ona fusi lea o le faailoga. E tape le manaia, aemaise lava pe a fai o ni lanu e tuufaatasi.

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

Oti le mea tuai i luga o le auvae, matagi i le tanoa, liliu le pito i luga o le pito. O le iʻuga o loʻo i ou luma

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

Tutusa auala i lanu eseese

Afai e te manaʻomia se paddd o se maualuga, mimilo e lua paʻu faʻatasi ma tagata taʻitoʻatasi-ave, ma i totonu o lenei pepa galulue faʻatasi ma ia.

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

Faʻafefea ona fai se paʻu maualuga

Ture Crafts: Felauaiga, fugalaau, fuainumera, togalaau meaafale

O le taunuuga o le galue

Mo le isi filifiliga, vaai i le vitio

Faitau atili