Manatu mo le Alatele ma Lou Lava Lima: Faʻamamaina o paso, fala, kapeneta

Anonim

Manatu mo le Alatele ma Lou Lava Lima: Faʻamamaina o paso, fala, kapeneta

Manatu mo se potu ulufale e fausia ai se matagofie, aoga, aoga fuafuaina o eseese.

E taua mo i matou le faia o le potu e avea ma cozy ma le mea talafeagai lelei. Tuu le kapeta i le ala savali pe o le fala. Asipepa i totonu o le 4 sikuea mita. M - uluai mamanu.

Tuu le avanoa mo le pusaaipoto. Fai le tele o mamanu ma ou lava lima. Ala maualalo i le ala savali. Afai o manatu o le fatuina o le urtar nai lo faitotoa tosina oe, fai se fuaitau. E mafanafana ni au fanafana.

Manatu mo le Alatele ma Lou Lava Lima: Faʻamamaina o paso, fala, kapeneta

O le nofoaga lea i totonu o le fale na muamua manatu ia i tatou. Auina atu manatu. Amu i le alatele foliga manaia tele. O totonu o le 4 m spacive square alavai o loʻo fuafua e manaia ma oona, na maua, mafaufau i o latou lava lima. Tusa lava pe o le vasega o le 3 sikuea mita. Ua uma ona iai se fanua e aofia ai manatu.

Faʻafefea ona faʻatulaga se alatele? O le tusi o le potu e faia ai le lagona faapena o le ae fesoʻotaʻi ai i se lio o tagata pele, uo. E tusa lava pe laʻititi le potu, taumafai e faʻaputu pea e mafai ona faʻamalieina i ou lava lima. Afai o le 4 sikuea mita. M - ua sili ai avanoa. O loʻo vaʻai foliga o loʻo i totonu o le alatele o le alatele. Auina atu manatu.

Ma afai e te laki ma o oe o ni tagata fiafia o le 4 M square, emrant le sili ona loto i ai manatu. Tuu le moli moli i le alatele pe fala. Afai o iai sau poto masani, e mafai e tagata faʻatau ona faia oe lava.

A e aumaia ni afifi mamafa mai le supamaketi, e manaia tele le tuu i luga o se mea i luga o se laulau, o le Tumbata i le ala savali. Ma le isi i le fluffy fala.

I le ala, le kapeta i le alatele pe a suo pe laei. Taumafai e faʻatulaga le avanoa i ou lava lima ina ia oʻo i ai mea uma. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se sipuni mo seevae, o se tagata faʻaemu, se isi. Faatautau matau faapitoa mo mea laiti i luga o le puipui, ma i le pito i lalo o le fala.

Faʻafefea ona maeʻa se tamaʻi nofoaafi? Amata i le faapipiiina o le pusaaipoto. I totonu o le potu o le 4 sikuea mita. m e mafai ona faʻapipiʻiina o ia o se conffer shorrobe. Faiga Faavae ma Faiga Faʻamamafatino, Faʻatinoina o Ata.

Mataupu oi luga o le autu: laufanua o le ata o se tamai taumafanafana fale (20 ata)

Faʻafefea ona maeʻa se tamaʻi nofoaafi? Faaopopo mea manaia i le mamanu. O le mafaufau lelei ma faʻamamafa le ituaiga e mafai ona le masani ai i fafo o le vase ma iqaiban, tuʻu i luga o le fala. Fai sau oe lava IQIBAN. Tuu le alatele i le taimi muamua na o le au malaga i se mea manaia.

Puipui

Manatu mo le toe faʻaleleia o se faitotoʻa faitotoʻa e mafai ona e maua ai le eseese. O le pa puipui e matagofie pe a latou teuteuina ma vinyl-maualuga puipui. Lelei ma pepa puipui, i lalo o le vali. Susu-malosi, fufulu. Puipui i le alatele siamupini.

Paso foliga mamanu - plaster po o le maa pe leai se maa. I le auala savali lea, o puipui, o le agaga o le ogatotonu o tausaga e nofo ai. Kapeti i le manaia tele alavai e lelei. Ofutino, pei o se alatoto alatoto i le papa. Arches i totonu o le a teuteuina le potu.

O lenei ua foliga mai e teuteu i puipui ma masini teuteu lelei, maa faaleaga. Manatua o fale maualuluga i luga e masani ona laitiiti. 4 sq. M. m e manatu o le chic. Tuu le kapeti i le ala savali.

Faʻafefea ona teuteu le alatele? O lea, taʻalo i ata vali, ma o loʻo faʻatuatua i le potu o le potu ma faʻalagolago i le kanesilali, ma lamepa, ammp. O totonu o le taua tele. O le mea lea, mo le puipui puipui, taualuga filifili mea o le malamalama o pastel ines.

White Hallway 4 sikuea mita. Sa faapitoa le matagofie matagofie. Manaia le fiafia i le ala savali. Arches, pei o se pasi, foliga sili ona lalelei i totonu o le 4 sikuea mita. m potu.

Tuufaatasi ma fola

Manatu Faʻafefea ona fai se fola o le fola i totonu o le alatele e mafai ona faʻaalia ai le tele o mea. Kapeti i le alatele e susulu malamalama.

COVER CARVERINE - LINOLEM.

Manatu mo le Alatele ma Lou Lava Lima: Faʻamamaina o paso, fala, kapeneta

Ua naʻo le amoina o le paʻu, e toetoe lava o le fufusuʻei. Pe faʻapipiʻi le foloa i totonu o se potu susu o le potu susu. O le a fetaui lelei i le mamanu o le potu.

E le leaga le faʻaaogaina o le fola e aofia ai le fola laupapa, ae o le maʻa maʻalelei. E sili le faia o le taualuga e vili ai le Brouptiade o le Matters ma em o iai manatu - faapipii agai i luga, pupula. E i ai la latou faʻata ma le potu e foliga faigata. O se filifiliga lelei i totonu o le totonu o le tele-maualuga, faia o le taʻotoga o le taʻele. E masani ona faia ni moli tusitusi.

Tusitusiga i luga o le autu: O le a le mea na foliga ai ie pupuni ma rosa i totonu

Tulimanu teuteu

Toaga e masani ona tumau. Faia manatu fatufatu i totonu. Afai e leai niʻu potu i totonu o le potu e faʻapipiʻi ai se pusaaitu, tuu le tulimanu maualuga kapeneta. Teuteuina i le tulimanu, latou te le tele le avanoa nai lo le masani ai. Ae maise lava, pe a tuʻu le meaafale masani - o loʻo gaogao itu ua leai ni mea, ma o loʻo aofia ai lea. Lata mai o le a foliga mai o se mea vaivai.

O loka, kiliva ma tautau i tulimanu i tulimanu, o le a foʻia le faʻafitauli o le lava o le avanoa i se tamaʻi auala. Aua neʻi galo e tautau ia te aʻu.

Meaafale

O le a le meaafale e filifili ai mo le teuteuina o le potu? E fuafua lava i lona tele, o lou tofo. O le a saʻo le fetaui i le mamanu o le pusaaipoto. I totonu o se tamai potu, lapoʻa, o le a le fetaui lelei faʻavae meaatu. Sili ona lelei.

Taumafai e faamamafa le avanoa mo le pusaaipoto. Faitotoʻa o loʻo agai i fafo pe gagau - lelei tele. Tele mea o e piiliina i totonu o le kapoti ma le toe manaʻomia ni mataʻai, o loʻo tautau i le alatele.

Tuu seevae i le potu laupapa. O fata, o loʻo tu i tua o faitotoʻa o faitotoʻa mai le faʻata (Matte) muamua, foliga o le muamua. O lenei faletusi faʻapipiʻi o le a nana le tele o mea. Fai ma ou lava lima po o le poloaiga. O faʻata e atagia malamalama, vaʻaia vaʻaia malamalama, faʻateleina le potu.

O le sliding donts e matua mafanafana pe a vaapiapi le potu. Ma le kapeta e matagofie i le alatele o le a fausia ai se siosiomaga leaga. O faitotoa o loo agai i luga o le nofoa afi i luga o le fola i le taualuga. O se tala faʻapea e sili ona fai le faiga e sili ona lelei e tusa ai ma lau lapoʻa e okaina pe i ou lava lima.

Afai o se fofo tutusa mo nisi mafuaaga, e le mafai ona e gafatia, tuu se tulaga tele o le faʻata masani i le puipui, ma o le a e faʻatulagaina se potu laei ma tautau.

Faʻatinoina manatu o loʻo i totonu. Arches i luga o le vaega o le 4 sikuea mita. Ma foliga lelei.

E mafai ona tuʻufaʻatasia meaafale i totonu o le potu ma ou lima i auala eseese: atiaʻe i le tulaga e tasi; Tusi i le tulimanu; Faia fua avanoa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se moli malu ma ou lava lima (Ata ma Vitio)

Afai e te mafaia, faʻatau se pusa-fale faʻapipiʻi, tusia i totonu o lau totonu. Masani:

  1. Kapeneta i luga o le tasi pe lua steash.
  2. Maatatau taugofie.
  3. Taofia le fata mo le teuina o pulou.
  4. Shoe teuina moega.
  5. O le fatafata, sa i ai le auupega, o le faʻata o loʻo feagai ma luga aʻe.

I se faʻaopopoga, vaʻai ma faʻatau se tamaʻi nofoa e faigofie ona fai ai seevae poʻo le faʻailoga. Latalata i le fala. Filifili meafale, tusia i le aotelega o le potu o le potu. Lelei tele. Se mea e fai ai ou lava lima. Afaina, mafaufau loloto manatu i totonu.

E maua mai e le Kapeneta meafale mai: MDF poʻo le laupapa. E mafai ona faia i papatusi eseese.

O na meaafale o le a le saʻo i totonu o le fale mautotogi, i isi potu, na faia e le potu mea meaafale mai le laʻau. I lea tulaga, faʻatau mea tau mafuaʻaga mo sili taugata. I luga o le maketi e te faʻatau uma mea tau mea e manaʻomia ai

  • Ultra-konapilima;
  • Taga mo le teuina o totigilima, isi mea laiti;
  • fata;
  • Manue, sili atu.

O nei mea e fai mai ai mai:

  • ipu tioata;
  • laau;
  • avea;
  • Chromium, isi mea.

O le lelei lelei foliga foliga manaia, kapeta i totonu o le auala tele na fausia ai le mafanafana. Asipepa i totonu o le 4 sikuea mita. Manaia tele. Hall mo le 6 sikuea mita. M ma manaia foi.

Faitau atili