Faʻafefea ona valiina le igoa ua lauiloa: foliga ma faʻagaioia algorithm

Anonim

I aso nei, ua manatu le autasi Cleaneting o se tasi o le sili ona mautu mea ua tumau. E faʻaaogaina lelei e faʻatulaga le fola, mo le gaosia o meafale ma totonu o faitotoʻa. Toe fai uma i le lanu ma le tusia o le laʻau masani, o le laumua o loʻo i ai se foliga manaia, faʻamanuiaina lelei le faʻaaogaina o parquet.

Faʻafefea ona valiina le igoa ua lauiloa: foliga ma faʻagaioia algorithm

Na filifilia le faitotoa i le tala.

O faitotoa i totonu na faia ma le faʻaaogaina o le Labitition o loʻo tuʻufaʻatasia le olaga umi o le olaga, lelei foliga foliga lelei, lelei le vevela ma foliga lagona. Ae faʻapena foʻi ni a o faʻamalosi tino faʻapitoa, lea e faʻaoga i taimi uma mo le tele o tausaga, e mafai ona leiloa se lalelei. Ina ia mafai ai ona tuʻuina ia te ia se olaga fou, o se Toefuataiga e taua, lea e masani ona i ai i le valiinaina.

Fuafuaina o le Toe Fuataina o le Tagi ma Vali

Faʻafefea ona valiina le igoa ua lauiloa: foliga ma faʻagaioia algorithm

O lanu o totonu i totonu o faitotoʻa.

I le taimi o faʻagaioiga, faitotoʻa taʻitasi ua tumu i umoa ma maosiosia, e faʻapitoa lava i lalo o le faitotoʻa. O nisi taimi e faigata tele ona aveese ai le leaga o nei masini leaga. Ona o lona fausaga, na toetoe lava e le o le ufiufi o le ogaumu e le mafai ona faʻatagaina ni ituaiga o gaosi.

O lea, e le mafai ona faʻaaogaina mo le toe faʻaleleia o le faʻaleagaina faitotoa o vaniina poʻo fuaiupu, lea e matua taʻutaʻua pe a togafitia fafie masani. O lenei e faʻamatalaina i le mea moni aʻo leʻi gaosia e nei mea o le a manaʻomia le Toefuataiga o le lamolemole o faitotoʻa, ma o le a vaʻaia i lalo o le vaneina.

O ata uma ma vale, na o vali e mafai ona maua ai le laminae muamua foliga lalelei foliga. Ae fai atavali ma ou lava lima e le faigofie e pei ona foliga mai e muamua vaai. O le autu autu o le leai o le atoa o le avhon, o lona uiga, o le, o le faʻapipiʻi i le va o le taʻoto ma le lanu lanu.

Lamolemole ua uma le faitotoʻa faitotoʻa o loʻo i ai le sili ona leaga e taofi ai le enamel, lea e masani ona faʻaaogaina mo ata vali mai fafie. O le vali e mafai ona maua i le masina, ona o le a sili atu le leaga o faitotoʻa nai lo le taimi aʻo leʻi gaosia. Ina ia malamalama i le faʻavae faʻavae o le teuteuina o le kolomina, e manaʻomia le mafaufau o le a lona fausaga.

Mataupu i luga o le autu: umukuka i se fale tumaoti - 100 Ata o le Faiga Mafano ma Aso Nei Manatu

Fausaga o le laupapa laupapa

Faʻafefea ona valiina le igoa ua lauiloa: foliga ma faʻagaioia algorithm

O le faatulagaga o le laupapa filifilia.

O le fanua o onapo nei o se mea e aofia ai le tele o vaega:

  1. O le vaega pito i luga o se puipuiga o le puipuia o loʻo nafa ma le mautu o le Komiti Faʻafoe i se isi ituaiga o faʻafitauli o faʻalavelave. Pei o se tulafono, e faia i pepa pepa o le pepa i se fofo faʻapitoa o Corundum ma Mempmine o loʻo teuina.
  2. Teuteu suauu. E aofia ai pepa, lea e mafua ona o le embossing ma valiina le tino o fafie.
  3. O le faavae e faia i palasitika po o le fiberboard. O loʻo mafiafia tele le faʻavae ma le pito sili ona lelei o mea uma o le laupapa laupapa laupapa.
  4. I lalo o le faʻavae o loʻo iai se mea e tupu ai (pito i lalo o le mea e nafa ma le lalagaina o le faʻasusu. O lenei vaega e matua faigata lava ona faʻaumatia, e masani lava ona tumau e matua tele lava i le malosi faʻamalosi.

I le i ai o manatu o le tuʻufaʻatasia o mea na faia mai ai faitotoʻa faataamilo i luga o tekonolosi o le a sili ona talafeagai mo le sailia. Muamua, e tatau ona e taulimaina faʻapitoa le vaega puipuia, ia faʻasoa lelei se faʻaaloalogia. Lona lua, e manaʻomia le soʻona faʻafefeteina ma le fufuluina o luga, ufiufi i le loloto o le sili atu ma le 2 vaega. A mavae lena mea, e mafai ai ona vali enameme.

Algorithm mo vali

Faapipiiina potu potu.

Mo vali vali faitotoa, o mea nei ma meaao mea o le a manaomia:

  • ieie po o ieie;
  • Latafe i totonu o saito o isi mea eseese;
  • manai.
  • Tausi i luga o se laau;
  • SWHO SAMOA;
  • Emale pf 115 po o le PF 226;
  • Fufulu mo le atavali.

Muamua o mea uma, e manaʻomia e saunia le tulaga lelei. Mo lenei faitotoa, o faitotoa ma le faaeteete ma le faaeteete mai mea e afaina ma mago. A maeʻa lena mea, e tatau ona aveʻese uma maosiosia ma faʻapipiʻi, apalai o le fagu uila poʻo masini olo. Uma le pefu o le lalagaina lelei e faaaoga ai se ie mama.

O le isi laasaga o le apalai lea. O le paluga o loʻo faʻaaogaina i le 1 pe sili atu vaega i se auala e fai ai se tasi le mafaufau ma se faʻasologa o le faitotoʻa. A e faʻaaogaina le tele o vaega, e manaʻomia le faʻatali mo le faʻamamaina atoa o le vaega muamua. Ina ua uma ona mago, o le afu o loʻo manaʻomia e ogatasi ai le tulaga lelei o le faʻaaogaina o pepa faʻavalo-tausi ma le faʻamaoni.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faia se 4-faʻapipiʻi taualuga: masini, nodes

Ona toe fufulu lea o le faitotoʻa ma se ie mama ma faia ma le matchepiper i tamaʻi fatu. O le galuega tele, o le faia o le faʻavae o le leaga ma se mea faigata, o le a faʻateleina ai le faʻamalosia o le puipuiga ma se lanu lanu.

Faʻafefea ona valiina le igoa ua lauiloa: foliga ma faʻagaioia algorithm

Vaavaai le faitotoa o le apamemea.

A oʻo foi i le faitotoʻa se mea lelei, e tutusa lava i luga o le fanua atoa, e manaʻomia le soloi o se ie vaivai o faʻanoanoa ma paʻepaʻe paʻepaʻe. A uma, ona vali lea. Talu ai o le a faʻaaogaina le enamel o le a faʻaaogaina i le tele o vaega, e manaʻomia le faʻamamaina o le paʻepaʻe agaga i le vai o le vai ma fefiloi ma le faaeteete.

E manaʻomia le tuʻuina o le au faʻaseʻe, ae o le pulumu vali, o le a faʻatagaina oe e te faʻatolu ai le moli atoa o le faitotoʻa. Le vali e le gata faʻaaogaina, ae matua mataʻalia foʻi. Ina ua uma ona faʻaaoga mea vali, o le faitotoʻa ua filifilia e tatau ona tuʻua atoa le matuā matutu le vali. Ona faʻaaoga lea o le 1 pe sili atu vaega o vailaʻau.

A matu atoa le vali mago, ua sauni le faitotoa. Ina ia mafai ona avea ma se sili aulelei foliga, e mafai ona e faʻaogaina le varnish, o loʻo faʻaaoga e faʻaaoga ai le pulumu poʻo le paʻu. Afai e tatau, o le tele o vaega o va eseese e mafai ona faaaogaina. O le mea lea e manaʻomia ai le vaega o loʻo manaʻomia e faʻaaoga 24 itula pe a uma ona faʻaaoga le muamua. O Valnish Cuting o le a tuʻuina atu i le faitotoʻa o le faitotoʻa ma athetics, e sili atu le tumau.

Toefuataʻiga o faitotoʻa faʻapitoa e le i ai ni faʻaletonu matuia

A iai le taʻoto o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le leoleoina o le faitotoʻa, ae leai ni aloaiga ma isi faʻaletonu ogaoga, e mafai ona faʻaogaina metotia toe faʻafouina.

Faʻafefea ona valiina le igoa ua lauiloa: foliga ma faʻagaioia algorithm

Nofoaga masani.

O lea, o se tamai pisia i luga o faitotoʻa e mafai ona salamō i le faʻailoga o le lanu tutusa o le laualuga. E mafai foi ona e faʻaaogaina le ie puipui.

Ina ia mafai ona taulimaina le faitotoʻa i le fuaiupu, e tatau ona e kuka:

  • Olo masini;
  • Emery pepa "leai";
  • fulufulu mamoe;
  • Safate;
  • veli;
  • Malyry swaller po o le vali.

O le galuega autu i le faʻatinoina o galuega o le aveesea o le pito i luga o le pito i luga o le laupapa laupapa laupapa. E manaʻomia le faia ma le faʻaeteete tele aua le faʻaleagaina le faʻavae. A aveʻese le vaega puipuia i se masini olo, o le pito i lalo o le sili ona gaosia e le oneone, ona alu atu lea i totonu o se ie malu o faʻanoanoa i le sologa.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona tapuni le faitotoʻa ina ua uma ona faʻapipiʻi le faitotoʻa

A o le solvents o le avetaavale, o le laualuga e tatau ona togafitia i se fuaiupu. O le faia o lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina se faʻaseʻe pe sasaa le fofo i totonu o le faalavelave. O le ie puipui i le auala e tasi e pei o vali, e manaʻomia le talosaga i ni vaega. 12 itula talu ona faʻamamaina, o le fofo e mafai ona togafitia ma faitotoʻa lacquer.

Afai o faitotoʻa i totonu o faitotoʻa i totonu o le potu ua matua ma leiloa lo latou matagofie o le matagofie, aua le faanatinati e lafo i latou. Ina ia mafai ona faʻaleleia le totonu, taumafai e valiina faitotoʻa faʻapitoa poʻo le togafitia i se fuaiupu. O lenei metotia o le a faʻaola ai le paketi a le aiga ae umi ona faʻaaogaina pea faitotoa o nofoaga nofoaga.

Faitau atili