O le tini fusi (faʻatumu) o le fola e fai ia te oe lava: o le faʻagasologa o le fusi

Anonim

A maeʻa pa puipui, o le taualuga, eletise eletise ma uaea na faia, o le foloa na faia, o le foloa e tuʻuina atu, e mafai ona e amataina le faʻapipiʻiina o le ili. Ua leva le taimi, o tagata ma le fefe o le a suia ai le inisiua i fafo atu i totonu o le fale po o le fale ma o latou lava lima. O lenei, ina ia mafai ona filifili i se mea lelei na tupu, ua lava le iai o se tamai meaai mama ma maua se vaega auiliili e aveese ai le toe faaleleia ona o le puupuu.

O le tini fusi (faʻatumu) o le fola e fai ia te oe lava: o le faʻagasologa o le fusi

I luma o le faʻatumu, e manaʻomia le tapunia uma tauemu ma le faʻaleagaina, aveese le tubercles.

Afai e i ai se isi lava e tatau ona tausia soʻo se galuega e fesoʻotaʻi ma le faʻasoaina o laʻau, laumeite, panotwood, linoleum i luga o loʻo i ai ni faʻafitauli ma le vevesi, i. Le filifilia le filifiliga, o le a o le a faileagaina tupe. O ai e fia savali i luga o le fola, o le fea o taumafai moni e soloia?

O le mea lea e tatau ai ona faʻataʻatia le vaega autu ma le promaner (pe a manaʻomia, ua mafai ona faʻatinoina), e mafai ona e alu i le vaega lona tolu - o le maeʻa lea o le fola.

Sauniuni gaioiga

Ina ua maeʻa le galuega e fesoʻotaʻi ma le aveeseina o le uʻu o le taʻele muamua, o le foloa ua tuai mai le palapala ma lapisi. Ole tulaga sili lea ona taua.

O le faʻalagolago i mea uma faʻanoanoa ma faʻaputuputu, e manaʻomia le aveeseina o le le talafeagai o tubercles.

O le tini fusi (faʻatumu) o le fola e fai ia te oe lava: o le faʻagasologa o le fusi

Fuga o le fomu: liligi, ogatasi ma uaeina.

O le vaalele o loʻo faʻaʻaisa ma se moli uila - o le sili atu le malosi, o le sili atu.

E pei o le Primer, e maua ai:

  • Alualu i luma le leai o le pefu ma le faia o le malamalama o le malamalama.
  • oppinezation o le mea atoa vai vele;
  • Luma o sili ona mamafa;
  • Talitonuina o le vaalele o le nofoaga ma le vaega o le nofoaga.

O loʻo filifilia uma ogatasi e faʻatatau ile eseesega, pisapisao fealofani, taimi ma le ituaiga o le foā o loʻo faʻataʻitaʻia.

Sand-cloment fogafale

Polymer-faavae faatulagaina. O se tasi o metotia masani e sili ona taatele mo le faʻatuatuaina ma maualuga-uiga o le fola e fetaui lelei ma le siʻosiʻoina o le siʻosiʻomia (ae i luga o le faavae o le susu metotia). O le sili atu le mafanafana mamanu, faʻavae i luga o le tau ma le lelei o le fua faatatau, o se fofo o loʻo faʻagaioia i luga o se faʻapitoa polymer faʻavae ma e aofia ai se fua o le 1 i le 4.

Tusitusiga i luga o le autu: umukuka fetalai mataupu faavae i le potu malolo

E mafai foi ona faʻaaogaina e faʻasolo mai ai vase, amata mai le 5 cm i le mea moni mo ituaiga uma o le fola.

A maeʻa ona tapena le faʻavae, e manaʻomia lava ia amata loa le faʻailoga mo le saʻo ma toniga o le 'aʻai o fafo. O le latou galuega autu o le avea lea o le a o le foe sima fola e mafolafola ma lamolemole pe a taoto. Faailoga e faʻaaoga le faʻaaogaina o le tagata lava ia e faʻaaoga ai le vai poʻo le le lava le auala, poʻo se auala e tasi o le auala - toso se laina fagota faigofie.

Ina ua uma ona faʻauʻuina ma le faailo, latou te amata tuʻu i luma le afio o ni suna. O fua o mea e faapitoa t-lote o fefaatauaiga, po o uʻamea uʻamea.

Ua mago lelei

O le tini fusi (faʻatumu) o le fola e fai ia te oe lava: o le faʻagasologa o le fusi

Ae le i amataina le fola, e taua le fufuluina atoa o le faavae.

O le matutu o le faʻamamaina e talafeagai atoatoa mo le atoa o le fola uma ma o loʻo i ai pea le lelei o le va o le tele o le aoga, ma le eseesega i le tau o le itiiti ifo i le 4 cm.

O le fuafuaina o le vaalele e sili ona tumu i le sili ona masani polythylene ata ma se lautele o 50 cm. O fasiga o le ata e tatau ona fetaui ma le Allen i le 100-200 MM. Ma o le taimi lava e tasi e tatau ai ona faʻalauiloa tuusao i luga o puipui, ae e le manaʻomia - moni lava 100 mita.

O le mea lea, o le folasaga o moli moli e matua le muaʻi iloaina ae le tau vaʻaia. Ae o loʻo ia i latou uma avanoa o le fesoasoani e fesoasoani ia te oe - ma le latou fesoasoani, e mafai ai ona faʻamanino le clayzit, ma mafai foi ona faigofie atu le numera o loʻo fesoʻotaʻi ma le laʻasaga maualuga. I se tulaga faapea, o le faʻalauiloaina o ni faʻapitoa ma lava le maua o se faʻamatalaga (p-foliga) ua fautuaina i lalo o le tusi talaaga, ma e malosi uma i le omea.

O lenei faiga e matua faigofie ma e le manaʻomia ai ni tomai, e ui i le mea moni o faʻamanuiaga o loʻo i luga o le tele.

Mataupu i luga o le autu: o le Linical Linoleum: O le a le mea o loʻo i ai, o iloiloga e uiga i le eco faʻavae, ata ma le taʻele o mea

O le tini fusi (faʻatumu) o le fola e fai ia te oe lava: o le faʻagasologa o le fusi

A o le faʻatumuina o le foloa, e manaʻomia le tausisi i le vevela vevela 15 ° C.

Ina ua maeʻa le frosting o le omea mea, latou te amata faasolosolo malie ona faʻaopopo le i ai o le gypsum fible elemene (gvl). Latou tuufaatasia ma fusia ma le faʻapitoa cone-foliga fao faʻapipiʻi saʻo i luga o pito. Ona o le faʻaaogaina o se faʻaopopoga faʻaopoopo (Pva), o laupepa e sili ona malosi ma maʻegofie le faʻapipiʻiina i le va o latou lava, suia atoa. E gagau ni laupepa e sili ona fetaui.

O galuega o loʻo faʻaumaina ma le faʻagasologa o le Price o le fola ma o latou lava lima: muamua o soʻoga o laupepa o ie gvl, faʻapea foi ma le nonoa o le fao, i le vaalele atoa. Faʻavae i luga o le tulaga o le tosoina, o le faʻalauteleina o le pito o le taʻele ma le le talafeagai cellophane e matua leaga lava.

Anapogi, o le faʻaʻaisa o le a fausia se malosi ma le mafiafia ma lamolemole vaega, ae e le mafai ona faʻaaoga e aunoa ma le fola. Talu ai o le le puipuia, o la latou vaʻai i fafo vaalele e iai se avanoa lelei e mitiia ai vai ma le suauʻu, "efuefu," ma isi mea.

E sili atu le faia o le primar e ave ai ni tuʻufaʻatasiga e mamanuina mo le faʻapipiʻiina o fefiloi.

O le paluga o loʻo saunia faʻapitoa e ala i le lautele o faʻamatalaga, o loʻo tusia i luga o le afifi lava ia - ma le lelei o soʻo se feeseeseaiga mai le mafai ona sili atu e le aoga ma lavelave iʻuga. Mo le maualuga uiga ma le faʻamalosiʻau faʻamalosi, e faʻatagaina ona faʻaaogaina se eletise eletise ma se faʻapitoa. Masalo, o le faigofie lea o le auala e maua ai se mea taua tele e aunoa ma ni lumps. O meatotino o le paluvai e mafai ona tausia e le 10 i le 20 minute (o loʻo vaʻaia le taimi tonu o gaioiga i luga o le faʻasoaina o le fofo o ia,

A maeʻa ona faʻatumuina i lenei tuʻufaʻatasiga i le faaiuga, latou te patino "pasi" e le tagata faʻatau masani.

Meafaigaluega manaomia mo galuega

O le tini fusi (faʻatumu) o le fola e fai ia te oe lava: o le faʻagasologa o le fusi

Taavale o le fola.

Pei lava o soʻo se fale e faʻatino ai, e manaʻomia foʻi le tosina i isi masini. Lenei mea e le gata faʻafetauia galuega, ae o le a fesoasoani foʻi e faʻasaoina isi taimi. O le vaega autu o le:

  • vili;
  • hacksaw;
  • sikulukalaiva;
  • lava-lipping scw;
  • maualuga;
  • roulette.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona Glue 3D Wallpaper: Taua taimi ma Fautuaga

E taua le manatua o lenei alualu i luma o le taimi, o le suia lava o se taimi, lea e manaʻomia ai le tomai ma le poto mai le tagata faigaluega. O lea, mo le mea moni, e sili atu le le aveina.

O filifiliga sili ona sili ona sili ona sili ona faʻamauina o le a molia ai lenei galuega e sili ona agavaa agavaa tagata faʻapitoa o loʻo faʻatautaia e le masani ai lenei taualumaga.

Peitaʻi, e tele mo le faʻamoemoeina o mea faʻatupeina o loʻo faia lenei gaioiga ma tutoʻatasi. Ma ua sao. Afai e te mulimuli i fautuaga uma ma usitaʻi i le faʻasologa o au gaioiga, o le a e mauaina se iʻuga tele. Manuia le toe faaleleia!

Faitau atili