Aplon mo umukuka ma ou lima lima

Anonim

I le faagasologa o le kukaina o meaai suamalie, o le toatele hostesses atoatoa galo e uiga i sea soa taua o se talieleele mo le umukuka. Ae o Ia o se mea taua tele e puipuia e le gata i le paʻu, suauu suauʻu ma palapala i lavalava, ae manaia tamaʻitaʻi. I lenei vasega o le vasega, o le ae aʻoaʻo pe faʻafefea ona suʻi se tulaga lelei ma le umukuka ma ou lima. Ma o le ie mo lo tatou talipani e le o se mea e tatau ona faatauina. O le ofu po o le sakete na tautua i le mataupu, o se matagofie foi talieleele e mafai foi ona suʻiʻese mai se fafine mimita. E masani ona ia ofuina le faitotoʻa ma le pito i lalo o lima, ma o le taimi muamua ma tua o loʻo tumau pea.

Mea manaomia ma Meafaigaluega:

  • Mo faavae o lo tatou laiga, e taua le avea o se cottoton ie ole 125 cm;
  • Mo taga, o le pogai o isi lanu e talafeagai - 50 cm;
  • Faapea foi mo Tari e manaʻomia se lipine lipine - 3 m.

Matou te faamanatuina manatu

O le ie autu e tatau ona pipili i le afa. Faatasi ai ma le fesoasoani a se mea papaʻu poʻo se fufulu, tusi se laina faʻapipiʻi, o le umi o le 2 centimita i le pito i luga o le tisu o le 17 cm. I le ata, o lenei gaioiga e faʻailogaina i le tusi "a ". Mai le pito i lalo, i luga o le fusifusi punou, mark 43 cm. O le tusi lea o le tusi lea, o le a masani ai i le faʻailoga o le C. 50 cm. Ole mea lea e mafai ai ona tuu mai tusi mai le 50 cm o loʻo faia ai se faʻailoga - manatu e. Ma le papaʻu, faʻafesoʻotaʻi laina uma, pei ona faʻaalia i le ata. Gagau i le afa o le Apron ma tipi ese i luga o laina faailo.

Crause Karmushki

Mo taga, fua ma ave le 40-cm tafatafa mai se isi lapisi.

Mataupu i luga o le autu: hippopotics amiguuuchbi crochet

Amata suisui

Liliu i luga o le tele o le ie mo le silasila. Fai se 1.5-2 Cametimeter Beend mai itu uma i totonu o le ie. Tipi le ie ma tape mea uma. E tatau ona e faia se auala i luga o itu o loʻo valiina, o le lautele e tutusa ma le lipine kuka.

Sejk Karmushki

Liliu le pito o le toe tusia mo se taga i le 1.5 cm ma mafatia i le atoa o le faapipipi. Tuu i luga o le taga talimalo mai i se isi ie. Ia mautinoa o loʻo i le ogatotonu o lau tali i le ogatotonu o lau apili ma le lagolago. E tatau lava ona fai sau taga tele, ae afai e te manaʻo, mafai ona e faia lua taga mai ai. Faʻaaogaina se pule poʻo se faʻasologa, Fua le taga manaʻomia ma tuʻu le auivi. Sauni! I tulaga nei, o le a mafai ona tuʻuina se spalati, faʻailoga poʻo le a foʻi manaʻoga i totonu o lona umukuka.

Faaopopo lotu

Faatasi ai ma le fesoasoani a ni manaʻoga, nila poʻo isi masini e sosoʻo mai i le lipine pu. Faamalo, o lou tali ua sauni mo le umukuka! E mafai ona fetuʻunaʻi ma faʻatutuina umi - e talafeagai tele pe a fai o le tane ma le toʻalua o le a faʻaaogaina le tuputupu aʻe o le a faʻaaogaina.

Faitau atili