Lamination gaosi pe a uma ona taoto: foliga

Anonim

Laminate o se tasi o le sili ona saʻili-pe a uma ona faʻaaoga le fola i le aso. E ese mai le faitulafono, e pei lava ona iai se matata tele o le laupapa lanu, e mafai e se tagata ona maua se filifiliga talafeagai mo ia. O nei mea e sili ona lelei faʻailoga i fafo atu, ma le manuia le faʻaaogaina o laʻau masani. O le faʻagasologa o le faʻataʻatia o lenei ituaiga o le taina e le fesoʻotaʻi ma nisi faigata.

Lamination gaosi pe a uma ona taoto: foliga

O le folasaga o le fola o se malosi ma faʻatuatuaina mea e maua ai le mullayer fiberboard ma se maualuga maualuga o le tele o le susu susu.

Laminate o se sili malosi faatuatuaina. E faigofie lava ona le tausia o ia. O le mea lea, o le faʻagasologa o faʻagaioiga e naʻo le fesoʻotaʻi ma lagona lelei. O le fola e aofia ai lenei ituaiga o loʻo faʻaalia e le faʻapitoa faʻapitoa. E le pei o le laupapa Cititt, laminae faasino faasino i se tau maualalo vaega. O le mea moni, o lenei ituaiga mea e tele uiga talafeagai, ae e le o faʻalavelavea faʻafitauli ma faafitauli, o tulaga taʻitasi ma tulafono autu o le faapipiiina e tatau ona manino manino. Le togafitia o le laumua pe a uma ona tataina se taua taua.

O lea foi e le aoga le faʻapipiʻiina i le faʻapipiʻiina ma faigata ma faigata, o uiga tatau uma e tatau ona saunia:

  • O le manava malosi mo ni foliga;
  • totigilima e puipuia mai le afaina;
  • sparaula ma paʻu paʻu;
  • vaivai tele;
  • Soʻo se poʻo se poʻo se ie

O le Greinding loka ma ie

Lamination gaosi pe a uma ona taoto: foliga

Laminate folaga ata.

O le laumua o loʻo faʻataʻitaʻia i le faʻateʻaina o ofutino o loʻo i ai le maualuga o le ofuina o le leaga. E le fefe e faateleina avega. Ina ia mafai ona faaoʻoʻu atu i le ulumatua mo se taimi umi ma lona matagofie, ona tagofia lea o le faʻateleina o le avega i lona faʻavae, o le vasega tuʻufaʻatasia o le 'olo tatau ona faʻataʻatia.

E tusa lava pe o le tausisia o lea aiaiga, e manaʻomia le mataituina o le tulaga o na faʻatulagaina o fale. Lenei e tatau ona manatua i le taimi o faʻapipiʻi. O togafitiga saʻo ma faʻatusatusaina o sea fuafuaga e tatau ona muamua.

O nisi taimi e taʻe lava, maosiosia, chips o loʻo aliali mai i totonu o panels. Ina ia mafai ona toe faafoi atu le laualuga i le ata muamua, e mafai ona e faʻaogaina le totty ma wax. O le muamua o nei mea o loʻo avea ma paʻu loloto, o le vai lua o loʻo i luga o le tulaga manaʻomia.

Toefuatai o fafo

E ui lava i le malosi ole lamina, o le saʻo le faʻaaogaina e faigofie ona maua ai sea una mai i se tulaga masani.

I fafo atu o le ogalaau i fafo mafai ona puipuia ma le faapitoa wax.

Lamination gaosi pe a uma ona taoto: foliga

Laminate fola loka loka.

Mau i luga o le autu: O a ni mea e fai ai se taualuga i le atunuu ma ou lima?

O mea autu e oʻo atu ai i le sprearel o le vaega pito i fafo o le laumua e aofia ai aʻafiaga o le vaega o le opela o fola savali i mulivae ma, o le mea moni, o le mea moni, o le mea moni Le pito pito i lalo o le tau o ituaiga mea, o le leaga o le a iai lona uiga. E oʻo lava i le le manuia o le mea o le a tuʻu i luga o le laʻasaga i luga o le laualuga.

O le penitala o le a fesoasoani le penitala e fai ai mea leaga. O le iʻuga o lona faʻaaogaina, e le mafai ona e mauaina i le suiga atoa o le Vaega. O peni nā e mafai ona eseese lanu.

I se taimi e le gata i lea, o le faʻaogaina o le faʻaaogaina o sea auala o le a puipuia ai luga o le laumua i le mea mafai ona i luga o le susu i se nofoaga tatala. WAX Pepecls faia se teuteuga ma puipuiga puipuia. Faʻapea foʻi, latou te fausia se pa puipui e puipuia ai le laʻau mai le faʻateina o le teʻi, o vaʻalele o luga. O le taimi lava e faʻaogaina ai fesoʻotaʻiga a le loka, mulimuli i le laupapa filifilia e pei ona masani ai.

Faagaioiga sitiseni Wax

Lamination gaosi pe a uma ona taoto: foliga

Laumua o faataatia o fuafuaga.

A e iloa, o se tasi o nofoaga sili ona fiafia o laumeni o le kaneota fatuina. Ua latou le taliaina se fanua puipuia, ina ia faigofie ona latou faaleagaina ona o le masani ai o le le fiafia o le alu ese mai fafo ma mai le itupa latou. Lulu o se faʻaiuga o togafitiga ma wax maua ai se ata puipui, o lea o le susu o le afatu. Le faʻaaogaina o se penitala e naʻo le naʻo nofoaga o le 'aʻai. O le iʻuga o ia 'ona afaina, e mafai ona e ausia le mea nei e mafai ai ona e faʻataunuʻuina mea nei, i.e O loʻo foia ai e le faʻaaogaina o isi galuega:

  • Faʻaleleia atili le malosi o le vaega, faia latou e le toʻesea latou lava ona o le taunuʻuga o mea mamafa;
  • E fesoasoani le setiina o se fanua laugatasi ma e aunoa ma le tele o taumafaiga;
  • E le faia le faavae o le foloa i le fogafale.

O lenei e mafai ona faʻatau laumua ma le maualuga lokaina, ae o le latou tau o le a matua ese lava. I le isi itu, o se faʻatauga o le a manuia, ona e le manaʻomia le faʻaalu o se taimi i le faʻagasologa o le gaosi o suisui, e tatau ona liloina le tele o mea leaga faaitiitia.

Lamination gaosi pe a uma ona taoto: foliga

Faafetai i penitala, pe mafai ona e puipuia le fola i le fogamailima mai le tele o aʻafiaga, pei o le susu, faʻamafanafana pe feula.

Ina ia sefeina le tele, e mafai ona faʻatau se maupuna, lea e aofia ai o le wax. A o le i tataina, tago loka ma sea vaega. E le tatau ona i ai ni faʻafitauli i le faʻatau o punavai, aua o le toʻatele o tagata gaosi ua galulue i le vave tuʻutuʻuga o le laminare.

Mataupu oi luga o le autu: Allpaper ata Ata 309: I le Handndy Gyusey, Aso Faaonaia, Manatu, pe faʻapefea ona nonoa i le fale mautotogi,

O le scratches o loʻo tulaʻi mai i le faʻapipiʻi faʻagasologa e mafai ona togafitia ma le penitala o loʻo faʻatau atu i faleoloa fau fale. O uiga ia o le a fesoasoani e toe faʻafoʻi le laumua, aveese le tele o mea.

I le tulaga o le ogaoga faʻaleagaina i luga o le laʻau, o le wax tatau ona apalai i se mafiafia mafiafia i le tele o faaputuga, taʻitasi e tatau ona mago, ona manaʻomia lea o le faʻamamaina o latou. O le penitala e faʻavae i luga o le wax ae leʻi faʻaaogaina i luga, e manaʻomia le taofia, ona la uu le pu ma mago. A o le i faia le gaioiga, e tatau ona e faʻaaogaina se fasi vaega o le tuʻuga i luga o le fola ma manino lelei. O le filifilia lelei o le lanu o le wax penitala o le a ulagia e le mafai ona mafaufauina.

Taulimaina le laumua pe a uma ona faʻaeʻeina e mafai ona faʻasaʻoina masgic ma emulsion, o loʻo iai Amom Wamx, Parafen, Polyarethane. O nei mea faigaluega e fausia ai puipuiga, o se ituaiga o pa puipui i luga o le fola luga. Ona le fefe ai lea o le laumua i le dumpine, o le fusuʻaga o le pefu i luga ma i le va o ie.

Lamination gaosi pe a uma ona taoto: foliga

Tusi o faʻasologa o faʻasologa ma olo i le fola laupapa.

Ina ua maeʻa le laumua, e tatau ona fufulu lona lelei lelei, e mafai ona e faʻaaogaina le moli uila. Mea uma, o se mea sili ona laiti e tatau ona aveesea. E le mafai ona e faʻatagaina le pefu e ulufale i le avanoa i le va o papala.

Māʻi o se mea faapena na faia ai mea uma na faia i luga o le prox e tatau ona faʻaaogaina naʻo le faʻagaioiga o loka, talu ai o le wax faʻaaogaina i le laumaʻo e faʻasoa ma le leaga.

O le taufaamatau e faatatauina ma se paʻu paʻu i luga o le fesoʻotaʻiga itu o le laumei paliʻi. O le tele o auala e tatau ona aveeseina, ona faatino lea o le valiina o le togafiti lelei.

I le taimi atoa o le galuega, Tausia le saogalemu o le shourrainer faiga: o lenei mea faigaluega o le a faʻamavaia ai ma le malosi i nei togafiti. E tatau ona e ofuina se manava. O le taimi lava e fai ai le laga (pe tusa o le 4 itula), e fautuaina e fufulu le moli atoa o le fola.

Faapitoa polyrol mo lauminate

Lamination gaosi pe a uma ona taoto: foliga

Parqut Lyolet ata i luga o le ata.

Ina ua uma ona taoto se fanua laugatasi, e mafai ona e faia se ata faʻapitoa, fou ma lamolemole. E mafai ona faia lenei mea i nisi tupe.

O le taimi lava e faia ai le gase, ua olopalaina le fanua laugatasi ma se polyrol. O fua o le faʻasaoina o nei tupe e mafai ona eseese. O le malo malosi lea, ma se vai vai i le ituaiga o se spray. E le manaʻomia le polyrol e faʻatamaʻia tele i le fola. Faʻatupuina faʻapitoa e tatau ona maua vaega ma ni faʻailoga o le taua tele.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se cornice mo pupuni Roma ma o latou lava lima

Togafitiga Togafitiga i lenei vāua e matua tatau. Ina ia lamolemole le fofo, ma e tutusa lava, e taua le faʻaaogaina o le faʻamalama poʻo se ie vaivai. E faʻaaoga se mastic i luga o le laina o le lamella, na te faʻamutaina ai le tupu o ni feʻeseʻeseaʻi ma pisia. Ina ua maeʻa le laumei, o le lotoa o le mastic poʻo le sullic e masani lava ona fesoʻotaʻi ma se sili sili ona malosi malosi malosi ma le taimi. Peitaʻi, o le iʻuga o le talosaga o loʻo tautala mai ia te ia lava.

Lamination gaosi pe a uma ona taoto: foliga

O le polokalame o le apalai kelu i le laminate i le taimi o le toe faaleleia.

O le faʻavae o le laminate e mafai ona pupula ma le matte, o lea e tatau ona i totonu o le faʻagaioiga o lona uiga. O le mea lea, e fautuaina le filifilia oi latou e faʻavae i luga o meatotino a le laufanua o le fola o loʻo ufiufi. Ma, o le afu le massy masy le talafeagai ituaiga o le laumua, o le falale o le a sili atu ona matagofie. Afai o le mea filifilia ma le fesoʻotaʻiga e le ogatasi, o le a foliga ma le loto o le foloa.

O le taimi lava na maeʻa ai le faʻagasologa o le alaga o le laminate, e tatau ona e faʻaaogaina ni auala. E manaʻomia le faia o lenei, o se tulafono, faʻalua mo le tasi le tausaga. O taualumaga o le a fesoasoani e faʻatumauina le laumei i News, lamolemole pepa. O le iʻuga o le faʻaauau pea o le savali i luga, o aʻafiaga o le la o le la o le a foliga le talafeagai ma mo se taimi umi e faʻafiafiaina ai le matagofie, aoga ma matagofie.

Foliga o le faʻagaioiga o soʻoga o soʻoga ma le sami

Pe a uma le tuai tuai, e ono tupu ni faaputuga. Ua tapunia i le fofo faʻapitoa o le vaʻa. O se mea ese o le uiga ese mo le gaosiga o avanoa. O foliga ma faʻaoga o tekonolosi e tutusa ma na na talanoaina muamua tupe.

Peitaʻi, o le sami e sili atu ona mau, atoatoa, masini le mafaamatalaina. Sa iai seleni o loʻo faʻamaonia e lona nofofaʻatasi ma le faʻatuatuaina. E le fefefe le lagi i le tele o le vevela, e mautinoa ai le atoatoa o le kupita o avanoa, sui tauva i le va o fanua laupapa. Filifilia o le lanu lanu mea, e manaʻomia le vaʻaia lelei o ona faʻailoga faʻailoga ma se tala o le a tumau pea o le a tumau ai.

Laminare o se faʻavae faʻavae mo soʻo se itupa, o loʻo faʻamamaina ai le potu, e aumaia ai se poto ma mauoa foliga. Ma le manuia le filifilia i le auala i le fale fogafale e foliga sili ona manaia ma manaia. Mo le tausiga o le setete muamua, tomai faʻapitoa ma taumafaiga manaʻomia. O le Falelauasiga Laumua e ala i auala faʻapitoa o le a faʻatupuina ai, o le a mafai ona fufulu ma le vai e aunoa ma le fefe, a o puipuia ma le faʻaeteete. Ina ia mafai e le fola mai le laminate mo le tele o tausaga, e tatau ona faʻagaioia.

Faitau atili