Na matou suʻi le faitotoʻa ma le drywall

Anonim

Amata i le amataga o le ola, e toatele e fia na o le suia o pa o puipui, pine ma fola, ae faia foi le toe fausia. E tuu e se tasi ni vaega faaopoopo, e fausia ai ni avanoa poʻo ni avanoa poʻo ni mea e maua ai faitotoʻa i se isi nofoaga. Tele taimi, o mea e sili ona maua e maua e faʻaaoga mo le toe fausia - plasterboard. Faatasi ai ma ia, e mafai ona suia le fale mautotogi e le faʻaaogaina ma tuʻuina atu puipui puipui ma le faʻatauaina o le ituaiga o samasama ma mama tele. Soʻo se faʻafitauli o faʻafitauli e mafai ona faia e faʻaaoga ai le gcl (demiwall). Faʻafefea ona suʻi le faitotoʻa ma plasterboard, o le a e aʻoaʻo i lenei tusitusiga.

Na matou suʻi le faitotoʻa ma le drywall

Ina ia suʻi le tatalaina o le laupepa, e tatau ona e faʻaoʻoina muamua faitotoʻa, ona faʻapipiʻi lea o le Hermal Creves ma le faʻavaʻa, pe a maeʻa le laupepa.

O le mea moni, e mafai ona e faʻaogaina le faitotoʻa ma piliki atu i ana piliki, ae ou te maua ai se faigata sili atu ma metotia. E faigofie lava ona fai le galuega ma le GLC, ae le manaʻomia ai se faʻaletonu faʻapitoa, ua lava lea e fai ai fesoʻotaʻiga mai se fomaʻi pe faitau se tusitusiga ma faʻamatalaga saʻo.

O fea e amata ai le fausiaina

A o leʻi taoto i le faitotoʻa, e te manaʻomia le mautinoa o loʻo ia te oe uma meafaigaluega talafeagai ma mea.

E sili le faia o le saʻo ina ia faʻalavelave ai i le galuega ona o le leai o se vaega. O le a e manaʻomia mea nei:

Na matou suʻi le faitotoʻa ma le drywall

Faapipiiina o fasi pepa i luga o le puipui.

  1. Laupepa o le laupapa. E tatau ona e filifilia i latou, mafaufau i foliga o le microclite o le fale mautotogi o le fale poʻo le potu o loʻo faʻatinoina le galuega o le galuega. Hunproof, Disisture tetee, acoustic - Filifili se mea e sili ona lelei i lau mataupu.
  2. Talaaga tusitala ma le faavae. O a mea o le a avea ai i latou o lau filifiliga. E tele taimi e masani ona faʻaogaina faʻamatalaga e faʻaaoga, e matua talafeagai le galulue faʻatasi ma i latou, latou te faʻamaonia le malosi ma le faʻatuatuaina o le mamanu ua faia.
  3. Mineral fulufulu. O se tasi o lona le malamalama lelei o le mafai ona sili atu le malosi o le vevela. I le taimi lava lea, e le leiloa lona suavai puipuia. O se leo tele lea i lenei, lea e le gata mai o pa, ae mo le taualuga ma le fola. E le gata i lea, e matua maualuga lava le teteʻe i Alkalis, foʻi ma suauʻu ma vai lelei e malupuipuia meatotino.
  4. O le samala.
  5. Vili.
  6. Lava-Taʻiala Faʻalu mo le Drywall.
  7. Sikulukalaiva.
  8. Fao.
  9. Spatuala, e sili le lua, Big ma laitiiti. Ma le lua o le a sili atu ona aoga.
  10. Ia, e mafai foi ona e filifilia se tagata sauniuni-faia fefiloi, o le a faasaoina lou taimi.
  11. Mea ola.
  12. Macieve naifi pe masani ai, ae e sili atu.
  13. Primer.
  14. Laititi faatoaga Lanufemput.

Tusitusiga i luga o le autu: Filifili ma suʻi o puipui i le pupuni: faʻatonuga mo le amataga

Foliga o le masini mamanu

Fai mai le faitotoʻa a le faitotoʻa: A - aveeseina o le faitotoʻa o faitotoʻa, B - Faʻateʻaina o le faitotoʻa o le faitotoʻa, i - aveese le satural folauga ma nofoa, e - toso le faitotoʻa faitotoʻa.

Afai o mea uma o loʻo i luga o loʻo avanoa, e mafai ona e amata galuega. Muamua, o le mea moni, e tatau ona e le fiafia ai i le faitotoa. O loʻo faʻaseʻe ai lau laʻau mai le mataseʻu, E faʻaaogaina o se samata, ona fesoʻotaʻi lea ma lea ma le fesoasoani a se faomea. Ua ave foi le togatogaina, ma e tatau ona e gagau.

O polofiti e fuaina ma tipi tonu i le itu o le faitotoa. O faʻamatalaga o loʻo i luga o le pito i luga ma le pito i lalo o le tatalaina o loʻo tuʻuina atu, ua faia i mea mamae ma fao. O faʻamatalaga autu e faʻaofi i totonu o taiala ma ua faʻasaʻoina foʻi ma tagata mama ma fao.

I le tutusa auala, o faʻamatalaga ma luga o le isi itu e tumau i le tutusa faʻasologa. O le a le tele, o le a e manaʻomia talaaga ma le laugatasi o laupepa, aua neʻi galo, aua neʻi e tapunia le faitotoʻa matala mai itu uma e lua.

O le faʻaaogaina ma le faʻaeteete le tele o le tele o le tele, tipi le sima faʻapipiʻi pepa ma se masani masani dummy naifi. Ua faigofie lava le tipiina o le itulagi, ae e tatau lava ona e galue ma le totoʻa, o lea aua le faʻaaogaina le le talafeagai le leaga.

Faʻapitoa Faʻapitoa Tagata mo Mrwall, Ufiufi le GLC, faʻapipiʻi pepa i le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o faʻamatalaga. Ia mautinoa o le mamao i le va o tagata taʻitoʻatasi o le tagata lava ia, e le sili atu i le 30 cm, o loʻo maua ai le malosiʻaga o lenei tulaga o le faʻatulagaina o le faʻatulagaina. I lenei vaega o le galuega, e tatau ona e tapunia atoa le glc tasi faitotoa.

A o le alu i le isi itu, ua uma ona iloa le ala o le faitotoʻa o le tosoina o le nofoaga o lote o le mea lea, aua le galo e uiga i le vevela ma le le mautonu. O le faʻavaʻa o faʻamatalaga o loʻo teuteuina i le fulufulu tino, ma na o le taimi na e mafai ai ona e puipuia le tatalaina o le GLC.

O le isi laasaga o se pu

Na matou suʻi le faitotoʻa ma le drywall

O le polokalame o le shacing o le spreams o plasterboard panels mo faitotoa faitotoa.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona fai ma le saʻo le taʻutino i le paʻu poʻo le punou? E iai se eseesega i lenei

Alu i lenei teuteuga vaega o le galuega lelei, a leai se isi mea uma e faapaleina i se puipui e le tutusa.

O avanoa uma o loʻo totoe i le va o le puipui ma le vaeluaina ma le nofoaga e faʻaoʻo ai le fao ma nofoaga o le faʻalavelaveina i lalo. Ina ua maeʻa se tusi lelei o le tufuga, e tatau ona e tuʻuina atu e faʻamago ai le itiiti ifo i le aso.

Ina ua maeʻa faʻamago, ave le spalasu i nofoaga na e faʻaaogaina le manai. E tatau ona faia e aveese ai le puipuia o le iloa o fasipepa, a leai e le mafai ona aoga le lamolemole luga.

O le vaega lona lua o le fola e faatatau i le pito i luga o le faitotoa muamua. O le vaega e tatau ona manifinifi, mautinoa ma le lelei le tulaga o le tulaga tutusa ma le puipui. O le vaega lona lua o le fasioti tagata e tatau ona tuʻuina atu i le matuitu.

Ina ua uma mago le vaega lona lua, e tatau ona e taulimaina le laualuga ma le oneone. E le tele ni taimi, ma i latou ua i ai se masini gau, o lenei galuega o le a le tuʻuina atu se mea ae o le fiafia.

Na o le na o le tele - i le taimi o se galuega e tele le pefu ua fausia, aua neʻi galo le mafaufau ma tuʻu i luga o le paʻu, mea ma mea uma e mafai ona afaina ai pefu .

A maeʻa ona e togafitia le laʻasaga i le oneone, o le a mou uma o le a mou atu, ma o le tulaga mulimuli o le taʻele o le pa o le Prider.

Faitau atili