O loʻo matou ofuina le pa o le Papatusi laupepa e aunoa ma se faʻamatalaga

Anonim

O le sili ona lelei metotia e mafai ai ona e nanaina le puleaina i luga o puipui o le tumutumu o a latou laupepa mswash, o le taua-calfing "metotia o le ogatasi o puipui. O fao e faʻaaogaina e pei o faʻapipiʻi i lalo o le digwall. O le lelei o lenei auala o le faʻaititia o taimi ma faʻaititia le tau o mea faʻatusatusa i isi metotia. Ae e iai foʻi le faʻaletonu e fesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o faʻamatalaga.

O loʻo matou ofuina le pa o le Papatusi laupepa e aunoa ma se faʻamatalaga

O le siitia o puipui o puipui o plasterse o le sili sili ona faigofie auala i le maualuga tulaga faaletulafono.

Faʻapipiʻiina o se faiga faigata o loʻo aofia ai se uʻamea talaaga poʻo se uila uila e le faʻaititia le taimi faigaluega, o loʻo manaʻomia ai foi le sili ona maualuga agavaa o le matata o le ata. O lenei tekonolosi e matua manatu lava o le saʻo o mea uma o fua. O se tamaʻi mea sese na faia i totonu o le mamanu fuafuaina e faigata ona faʻasaʻoina i le taimi mulimuli o le faʻapipiʻiina. O le tau o le faiga atoa e maualuga tele e tele le eseesega i le va ma le "susu" o le pa. O loʻo iai le taʻele laupapa, ma o loʻo mafai ai ona e tuʻua le uamea faʻamatalaga, faataga oe e faʻaititia le tau atoa o mea, ae e le masani ona faigofie ona faʻaaoga le faʻatauga.

Tele tagata mafaufau pe le mafai ona faia e aunoa ma le faʻapipiʻiina o se fusiuila i lalo o mūgutu, aemaise lava pe a leai ni faʻafitauli i luga o le puipui. A uma mea uma, ona e mafai lea ona e lafoaʻi le mauaina o le taugata o elemene ma faaitiitia atili ai le taimi o le galuega. Faatasi ai ma lenei faʻapipiʻi e tele avanoa e faia ai se mea sese.

Masani le taufaasese

O loʻo matou ofuina le pa o le Papatusi laupepa e aunoa ma se faʻamatalaga

Polokalame o le fausaga o le laupepa sima.

Sei o tatou fai mai e na o le faʻapipiʻiina o le laupepa pito i luga o le puipui ma le fesoasoani a le o le a le aoga le tala. I le faʻaaogaina o ia faʻafaigofie, e faigata ai ona avea le pa lamolemole, ma pe a outou fumiti i ai, e faigata foi, matagaluega o le a faʻapipiʻiina i na nofoaga o loʻo faʻapipiʻiina. O se avanoa e faia i le va o le puipui ma ogaumu, susu o le a faaputuputu i ai, ona o le mea lea e sili atu ai le platterboard. Leai se mea e le mafai ona faʻapipiʻi e faʻamalosia ai papa mama i le taualuga. O se auala faapena mo se faʻataʻitaʻiga na o mea o loʻo e faia ai le faʻamago i se pa laupapa, lea o loʻo seasea seasea lava. E i ai isi auala e faʻamau ai le susu i le laʻau.

O nisi tagata atamamai e faʻaaogaina le faʻaaogaina mo le faʻafaigofie o le pamu i le pa o loʻo oso aʻe o faisa, ae o lenei mamanu o le a pupuu ma le aoga. O papatusi e le atoatoa ona faʻapipiʻi i luga o soʻo se laufanua. O le faʻatauina o lenei tusi faʻavae, e manaʻomia le faʻaaogaina o le puaʻe taugata, lea o le tau o lenei tekonolosi o le a maualuga tele.

Taumatau metotia

Ae o loʻo iai lava le auala e mafai ai ona e maua ni faʻaopoopoga o le fasi pepa faʻapipiʻi i le puipui e aunoa ma le faʻaaogaina o le uʻamea poʻo le laupapa laupapa.

O loʻo matou ofuina le pa o le Papatusi laupepa e aunoa ma se faʻamatalaga

Ituaiga o talatalanoaga mo le fauina o le laupepa.

Naʻo le le talafeagai mo le faʻapipiʻiina o le susu i le laau. A maeʻa mea uma, e iai le faʻapitoa faʻapitoa faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma polymer faʻapipiʻiina e pei o faʻapipiʻi i lalo o le digwall.

O le metotia na taʻua o le "matutu pipi e aunoa ma faʻamatalaga." E le gata i lea, a o le pa e aofia ai se kesi-poloka, o le faʻapipiʻiina o le mago mama i le puipui ua naʻo le mafai ona faʻatagaina. Ae maise lava, o le tautaʻuga i luga o le kesi kesi e matua fautuaina lava: E faigata ona fausia se taula i le, ia o le a tautua mo se faiga o laupapa laupapa po o se ata.

Mataupu i luga o le autu: Que maualuga-tulaga nofoa ma o latou lava lima

O le a le mea e tatau ona iloa aʻo leʻi amataina le galuega

O laupepa e maeʻa ai ina ua maeʻa le faʻapipiʻi, o le ai ai o se vaalele atoa mafolafola. Ina ia mafai ona alualu i luma le vaalele i le foloa, e manaʻomia le tuʻu i luga o pepa, tuleia i fafo le lapoʻa tele i luga o le puipui. O le a le tele o lenei 'upega tafaʻilagi o loʻo i tua atu o le pa puipui, e faʻalagolago i le tele o le kilia i le va o le puipui ma le plammerboard polokalama o le a iai. O le mea lea, afai e sili atu le le talafeagai nai lo le 5 cm, e taugofie e aoina se faiga e faʻaaoga ai se faʻamatalaga. Afai o se mea e le mautonu e naʻo le tasi, ona mafai lea ona aveʻesea ma se samala ma le chisl poʻo le pe uafu.

E le mafai ona faʻaaogaina le "faʻamago le" auala i totonu o potu ia e faʻataugofie, o le a faia pea, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le faletaele. Ma e le talafeagai lenei metotia mo potu lea e masani ona ufiufi ai pa i le susu. E tupu lea tulaga pe a fai o le puipui pito i fafo e leaga le fale gaosi, e tele lava mea e tupu i fale tuai.

O loʻo matou ofuina le pa o le Papatusi laupepa e aunoa ma se faʻamatalaga

O loʻo feagai ma puipui o le laufanua o le laupepa ma le kulimi.

E i ai filifiliga e lua mo le "faʻamago sima" metotia: faʻaaogaina moli e pei o faʻapipiʻi i lalo o dimwall ma e aunoa ma latou. O le faʻaaliga o Bearcons o loʻo i ai le taimi i le amataga o le faʻapipiʻiina, ae o le faʻavavevave galuega ma ie. Faapipiiina e aunoa ma ni moli uila, o le a ia amatalia galuega autu, ae tele le taimi mo laupepa taʻitasi. E fautuaina le vaʻai i le fetuutuunai i le va o le faʻaaogaina o beacons i luga o nofoaga tetele ma le musu mai ia i latou pe a galulue faʻatasi ma mea laiti. Faʻapipiʻiina e aunoa ma moli moli e manaʻomia le faʻaalia o pepa taʻitasi i le taualuga ma semi ese. E sili atu le faigata, pei ona i luga aʻe o le ono o se mea sese. Afai o oe o se 'autino tomai e mafai ona faia le tele o galuega "i luga o mata" ma maua lelei taunuʻuga i le taimi e tasi, e le fetaui ma oe.

Sauniuni mo le Galuega

O se lisi o meafaigaluega ma mea e te manaʻomia. Matou te aumaia se lisi o se polofesa meafaigaluega e le o iai ile fale o le aiga. A maeʻa ona faʻamatalaina le mea faigaluega, ua faamaoti nai lo le suia.

Mea faigaluega:

O loʻo matou ofuina le pa o le Papatusi laupepa e aunoa ma se faʻamatalaga

Faamamaina o puipui mai le malae tuai: A - faamamaina ma le scraper; B - Smoothing ma se aʻoaʻoga poʻo se faʻailoga o le ata; B - polokalame mo le siʻitia o le mea faigaluega.

  1. Tipiina naifi.
  2. E mafai e le electrolovka ma se faʻapitoa faʻatumuina i le vave ma saʻo le tipiina o laupepa o laupepa.
  3. Filo mo le faailogaina. Le tapenaina o se filo, tatou te manaʻomia ni komutaʻe. Afai e te galue i luga o se kesi-sima, manatua o faʻaoʻo e manaʻomia ona sikoa i se tulimanu o 450.
  4. Tulaga ma le plum. Faʻaaogaina se tulaga ma le laser poʻo le a faʻafaigofieina oe e le laser. A o le plum, e mafai ona ave se tamai uta i luga o le filo.
  5. O le container lea o le a matou solia ai se scypum fofo. Talafeagai ma masani pakete.
  6. Eletise ma le arzzle-fefiloi i totonu.
  7. Se seti o spaulas lea e tatau ai ona i ai se spathed spatrala.
  8. E manaʻomia le paʻu paʻu o le malaia o papatusi.
  9. Rofautte, Faipule, penitala, pepa e fai ai le makaina ma le tusi ata.
  10. Tulafono le umi mai le 1 mita i le lua - fuafua i le tele o ou luga.
  11. Tele le lautele pulumu ma sina pulumu mo le apalai o le prepar.

Mataupu i luga o le autu: tuufaatasia lima o tagata: Pile Fale gaosi oloa, Faʻafefea ona e faia, ata

Mea:

  1. O laupepa o le laupepa o loʻo i ai ma le mafiafia o le 12.5 mm. Ma le tele o laina, e tatau ona e ave ma se mangin le itiiti ifo ile 10%. Matou te galulue na o laupepa ua fuafuaina mo puipui.
  2. Faakelu, o le a le o le a tautua faigofie i lalo o le laupapa. I le tulaga o lona toesea, e mafai ona e faʻaaogaina se gypsum ptety, lea e manaʻomia le faʻaopopoina o le pva kee i le fua faatatau i le va o le 1:10 ma le 1-10.
  3. Vai. E masani lava kelu e faʻamalamalamaina i le aofaʻi o l vai e 1 kng o kelu.
  4. Lautele faamoemoega. Faʻataunuʻuina o le vaʻai i luga o le afifi, e mafai ona matua eseʻese lava e faʻalagolago i le gaosiga.
  5. Uila na faia o laupapa ma le mafiafia o le 7-10 mm.

Galuega sauniuni

Laʻasaga o le faʻasologa o le faʻapipiʻi i luga o le puipui.

Afai e te filifili e taumafai le "matutu mau" Metotia, e tatau ona e saunia le pa. O le faia lea o lenei mea, mama mai mea totoe o le pito tuai. O le faʻamamaina o le puipui, ufiufi i le tasi pe lua vaega o le primer, e faʻamago ai e tusa ma fautuaga a le gaosi oloa. I nisi afifi e i ai foi se ata o le faʻaaogaina o le primer.

O le va i le va o le laupepa o le laupapa faʻapipiʻi ma le taualuga, pe a fai tatou te galulue e aunoa ma se faʻamatalaga, e tatau ona i le 3 i le 5 mm, ma le mamao mm. O le mea lea, o le muamua nal faanatinati i le tulimanu pito i luga, matau le mamao i le taualuga, ma le lona lua i le pito i lalo o le tulimanu, faʻapea foi ma le tausiga o le mamao. Matou te faaloaloa le filo i le va oi latou, faʻaalia ai le maualuga i le faʻatasia ma le plumb. Matou te toe faia le taotoga mai le isi itu i le siakiina o le tulaga o le saʻo oa matou gaioiga. Ina ua mavae lena, matou te faʻafesoʻotaʻi faʻaili e filo, taumafai e fai laina atoatoa.

Ina ua ia mauaina le sikuea mai le filo, ma le fesoasoani a se tusi puʻupuʻu e iloa ai le maualuga o faiga e le o mafai ai "i luga o le mata", ae mautinoa. Matou te fiafia i ai, pe leai ni mea e sili atu nai lo le 20 mm. Afai o loo i ai sea unevenness, o le a tatau ai e faaaoga a substrate mai fasi pepa plasterboard, faatasi ai ma le tele o ituaiga o le 10 cm, lea e maua faasologa agai i lalo mai le taualuga i le fola i nofoaga ma faaletonu tele.

Matou te faʻaaogaina le auiliiliga o le faʻailoga i luga o le puipui, fuafuaina poʻo fea ma pe faʻafefea ona tipi le laupepa sima. Afai o le mamao mai le fola i le taualuga e sili atu nai lo le umi o le laupepa, ona faʻapipiʻi ai lea o se fasi lapisi e manaʻomia i le cheedker, i tafatafa o le fola. Aua nei galo e uiga i nofoaga e tatau ona tatou tuuai avanoa, ma e uiga i le otootoga o le paipa mai le puipui.

O loʻo matou ofuina le pa o le Papatusi laupepa e aunoa ma se faʻamatalaga

E manaʻomia le faʻaaogaina o se auiliiliga faʻailoga i luga o le puipui, fuafuaina poʻo fea ma pe faʻafefea ona manaʻomia e tipi laupepa mama.

Ia seti moli, e tatau ona tatou tosoina ni filo faalenatura filo i se mamao o le 40-50 cm mai le tasi. Ina ia faia lenei mea, muamua i luga o le tasi pa, o le a latou aveina se fao i le mamao ese mai i le mamao ma le tulaga e malupuipuia ai i le filo. "E masani lava ona ou faʻasaʻo le ki ma le ki," o le ae fai atu ai ma maua oe lava i le mea saʻo, talu ai foi lea filifiliga e i ai le aia tatau i le ola. Ona matou toe fai lea o le taotoga mai le isi itu ma faʻaloaloa le filo ina ia talafeagai i luga ma faʻamalosi tino i le itu. Mo fuataga, tatou te faaaogaina le tulaga ma le lima tausaga. Filo malosi, siaki uma avanoa.

Ma, i filo taitasi, e ala i avanoa i le 40-50 cm, tatou te faʻatinoina le kulimi ma le spat, o loʻo faʻaalia ai keke o le areto mai le tui. O le a spatlale i luga o le filo, siaki mai lea taimi i lea taimi, siaki ma se tulaga, ina ia le suia ai le filo lona tulaga. I le maeʻa ai o le faʻapipiʻi, matou te faʻatali mo le faʻamamaina atoa o le kulimi. Naʻo le mafai ona amata ona amata le faʻapipiʻiina o le laupepa.

Tusitusiga i luga o le autu: Postam Watch e faia oe lava: ata ma faapipiiina

Afai e i ai ni faʻafitauli tele i luga o le puipui, na faʻapea atu i le muamua, faʻailoga o le susuga o loʻo avea ma moli uila. O le a latou faia le vaega o talaaga. Ina ia faia lea, tipi le fasi, o le umi lea e latalata i le mea la e gata i le laata. Matou te talosaga ia i latou se vaega o le kulimi e faʻaaoga ai le nifo nifo vaʻai i se auala e o atu ai le kulimi i le lautele o se fasi. Ona faapipii lea i latou i le puipui, o le va i le va o le 50 cm, o timuga mai le tasi pito o puipui i le isi. O fasi vaega taʻitasi i le pito i luga ma lalo o le filo i le kiliki i luga o le tulafono, e masani ona siakiina le saʻo le faʻaaogaina o le tulaga. E manaʻomia foi le faʻapipiʻi o failautusi mai Merwall i le pito i luga ma lalo o le pito i luga, e le saʻo lava e ala i filo.

Afai o le le masani ai i luga o tatou puipui e tele, tatou te faʻaaogaina le kulimi i luga o fusi omea e le malu, ae o se faigofie spalala, o loʻo taoto sao i le ogatotonu o le stare o le stare o le stare o le stores o le ogatotonu o le stores o le ogatotonu o le stare o le plation o le ogatotonu o le stare o le ogatotonu, pe tusa o le 30 cm.

Faapipiiina o Papatusi Papatusi

Ina ua uma ona mago, e mafai ona e amataina le nanaina o le autu tele o le vaega o sima. Afai e te filifili e fai e aunoa ma ni moli uila, ua e maua le pa lamolemole malosi, e mafai ona e vave siitia atu i lea tulaga.

Muai tipiina le pepa kubarton pepa i luga o le itu na matou mauaina. E tatau ona manatua o lo o tuʻuina atu i latou i lea itu i le faʻasologa, e i ai tusitusiga; E tatau ona tatou tumau i le pati o nisi tagata gaosi tusi se faipule i luga o pito o le laupepa. Afai e te tulaʻi mai i latou i taimi nei, ona faigata ai lea ona fai le latou faʻaiuga. Oti tipi i se auala e fetaui ai a latou pito i luga o le laupepa o le pepa ma le notch. Matou te taumafai e fai ni laina faʻatoa o soʻoga o soʻoga o soʻoga, ma le faʻaupuga - i le puʻupuʻu e mafai ai.

Matou te amata le faʻapipiʻiina o papatusi mai le pito i lalo, aʻea i le taualuga, ona feʻaveaʻi lea aua matou te faʻaaogaina a matou polokalame. O le pepa muamua na alu i luga o tina e teu le va i le va o le fola ma le laupepa. O le kulimi e faʻaaogaina e faʻamamago ma se nifo nifo, faʻaalia i luga o le tino, ma le sili atu o le 5 cm mai le pito i luga o le laupepa e le sili atu i le laupepa, o le mamao lea Matou te le faʻaaogaina le talaaga, matou te taumafai ina ia faʻaaogaina se mea, ona o le a latou faʻatino le matafaioi a le 'auvaʻa, ma lana fesoasoani i le pa.

Afai o pa o le puipui e sili atu nai lo nifo o le spalala, ona tatou talosaga ai lea o le kuli "i le tusa o le 35-40 cm, e le mafai ona galo i le pito i lalo o le ipu ile 5 cm. Maua se mea lelei tele mo le nofoaga o le mea. I le va o papatusi, matou te tuua avanoa mai le 3 i le 5 mm.

Ina ua uma ona mago le kelu, e mafai ona e alu i le gaosiga o suisui i le masani masani.

Faitau atili