Faʻafefea ona fai se maʻa pupula ma ou lava lima?

Anonim

O le asō o le faʻafitauli tele e faʻatumuina ai se fugalaʻau lamolemole. Mo lona gafa e tatau ona faʻapipiʻi isi taumafaiga. E tele metotia o le a le mafai ona fai.

Faʻafefea ona fai se maʻa pupula ma ou lava lima?

Ina ia mafai e le potu e faʻatulaga le potu, leai ni faʻafitauli tulaʻi mai, e taua le lamolemole le fola.

Ona matou talanoa lea e uiga i le faia o se folasaga ma ou lima.

Tulaga Tau Faasau Plup

E mo i latou e manaʻomia le folau pe a faʻapipiʻi ma faʻatumu. Ua lava le faia o se sili ona lelei-laina o le tino, o lea e tatau ona e fai atu i ituaiga o togafiti. I totonu o le tele o manaʻoga, o le sipipi i le lamolemole luga e aofia ai naʻo le lua autu:

Faʻafefea ona fai se maʻa pupula ma ou lava lima?

Fuafuaina o le fola o le fola ma le fesoasoani a le nofoaafi.

  1. E amata i le, e aoga le fai atu o le potafui ma le atuatuvale. E mafai ona fai le fola ma ou lava lima, ae e tatau ona e taulai atu i le nofoaafi. E teu i le faavaa ua uma. I le taimi lava e tasi, o le mamao va i le va ma le fola ia e le tatau ona sili atu 2 mm. Ae o le mea lea e mafai ona tatou talanoa e uiga i luga o le mataupu;
  2. E i ai manaʻoga ma le lautele o le malifa. I lenei tulaga, e sili le faʻaaogaina o le umi maualuga e faʻatonutonu ai. Snap Manaʻoga e le faʻatagaina se faʻailo o le sili atu nai lo le 0.2%. Mo le galue, e sili le le faʻaaogaina o se tulaga masani, aʻo ia sa faʻatapulaʻaina le umi, ma e tatau foi ona fuaina i le umi atoa ole potu, ma le tulaga le pasi. O le a ia taulimaina atoatoa le galuega.

Mea e mautinoa ai

O lea ua oʻo i le taimi e talanoa ai e uiga i mea taua o le a faʻatagaina e mautinoa le mafolafola o le fola luga.

Faʻafefea ona fai se maʻa pupula ma ou lava lima?

Faila ogatasi ata ata plywood.

O le faigofie mea ua uma ona toe faafoʻia tagata o loʻo faʻaalia i tulaga tutusa mo le tele o tausaga, o Palywood. E mafai ona iai ni vasega eseese. E na o latou le tiga o papa, e toetoe lava a soʻo se mea e mafai ona faʻaaoga mo le fola. A o ese mai e taua tele le faʻaaogaina o le Phaneur, o le mafiafia o le a le itiiti ifo nai lo le 8 mm. Lenei ua lava le tausisia o se mea. A leai, o ituaiga eseese o le faʻaletonu e foliga mai foliga mai.

Mau i luga o le Au Mataupu: Faʻafefea ona fai se paʻaga i ou lava lima? Faatonuga mo le faia o se pusaaiu

Laminate mafai foi ona faʻaaogaina mo nei faʻamoemoe. E le o ni elemene laiti, ae o le tele o tele, lea e masani ona maua ai le laualuga e fetaui ma le atoatoa.

Tele le fola o le isi filifiliga. E leʻo nisi o loʻo fesiligia ai oe lava tekonolosi, ae naʻo le saunia o le sauniaina o le polī le faʻamamaina, lea e sasaa i luga o le fola. Lenei o le malosi o tagata tosina e tatau ona faia na o oe mea uma. Na o le paluga o loʻo sasaa i luga o le fola, ona faʻasalalau lea i luga o luga, fausia se fausaga mafolafola.

O le liligi o loʻo faia i luga o se sima ma le paʻu o loʻo i luga o le oneone masani. O le sili ona alualu i luma o tekonolosi, ae o loʻo i ai i nisi taimi e faigata tele i tulaga o le tagata lava ia-iloa.

Avanoa o le Blidealtic metotia

O le a i ai nisi o na, igoa:

Faʻafefea ona fai se maʻa pupula ma ou lava lima?

Ina ua maeʻa le pito o le pito o le ata o le fola, e manaʻomia le soloia ma le faʻaeteete pefu uma.

  1. Ia mautinoa e faʻalatalata i le tapenaga o le ata fola. O mea uma e manaʻomia e puʻeina uma ata puʻe, ma ua faʻataʻatia uma le gaioiga.
  2. A e galue i vaega taʻitasi, e aoga le mataituina o le mama o le laufanua. E tatau atoatoa ona atoatoa, ma o lona uiga e tatau ona e maua se fesoasoani i foliga o se uo.
  3. A o le fatuina o se sima o lo o alu, e tatau ona faitauina. E iʻu i le mea moni o le vai, 'ua faʻaalia mai i lalo o mea faiʻai.
  4. O laʻei laupapa e faʻaaogaina e faʻaaogaina pe a oʻo i le tulaga, e mafai ona faʻapipiʻiina i le tulaga lava lea e faʻaaoga ai se faʻapipiʻi faʻapitoa.

Tamai togafiti o galuega

Soʻo se mea faʻapitoa e faʻaaoga e faʻaaoga ai le tele o togafiti laiti i lana galuega, e faʻatino ai e aoga i mea uma o manatu:
  1. O le faʻaitiitia o mea taua, e leʻo le tasi, ae lua vaega o le susu. O le a vena pe a o tauaveina galuega.
  2. Le faʻaaogaina o le tele o le tele o le faʻamalosi, o loʻo tauivi lelei ma ituaiga eseese o ituaiga o ituaiga. O se faʻataʻitaʻiga o sea mea e mafai ona tautua o se oʻi. A oʻo mai se tagata i le faleoloa ma ei ai lana filifiliga i le va o papatusi mea poʻo mea mea e manaʻomia e faia ai i le itu o le lua filifiliga. Mo le fola e talafeagai atoatoa. O le Gress Grey Glamible e talafeagai foi mo galuega.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se tutoʻatasi le siʻitia mo le faʻapipiʻiina o le nofoaga mo le faʻapipiʻiina o galuega

Galue: Fautuaga

Faʻafefea ona fai se maʻa pupula ma ou lava lima?

Ina ua maeʻa ona sauni le sima ua sauni atoa, e manaʻomia le faʻaaogaina o se Primer.

O lea, nei ua iloa nei e tagata O ana mea e manaʻomia e faʻaaoga pe a galulue, o le a o faʻatasi ma amioga ma. O lona uiga e mafai ona avea oe mo pisinisi. O le mea moni, e leai se mea faigata. E alu pea le galuega i le alalaga, ua na ona amata le amataina.

E mafai ona e alu i lenei mataupu mai le mea moni o le faigata o le sima fola ua sauni atoa. Ia amata i le, e tatau ona ogatasi ma Printing. E aoga le faʻaaogaina o le auala na talanoaina muamua na talanoaina muamua. O lona fesoasoani i le tulaga saʻo o le laʻasaga o loʻo fuafuaina.

Ia mafai ona e alu e susu. O le mea moni, o lenei ona le mea e le faʻatagaina e tau faʻaletonu, ae e mafai ona faʻateleina i le tiaʻiina o le le talafeagai. E le aoga.

E sili pe a faʻatulaga le suavai i se fasi e tasi.

Ae afai e le mafai lenei mea, e manaʻomia le aloese mai le faʻavaeina o ituaiga eseese o galu i luga. A faʻaaogaina ni fasi mea, ua faʻapipiʻiina e faʻaaoga le faʻapipiʻiina o le fusi. I le taimi lava lea, e tatau ona faatatau i se fasi e tasi.

Nei o mulimuli mai nei i se tasi o vaega sili ona fuafuaina o galuega uma, o le fausiaina lea o se tagi. Ua maeʻa e tusa ai ma tulafono uma, o lona uiga, e le manaʻomia le taofia o moli uila mai le faiga.

Faʻafefea ona fai se maʻa pupula ma ou lava lima?

O le tulaga o le fola o le fola e tatau ona siakiina ma le le lava le laser.

A uma o ia, pe a mapu, o lona faʻamaʻaʻa atoatoa, ona e mafai lea ona fesuiaʻi saogalemu i lana olo. O lenei ua e manaʻomia le faʻaaogaina o le laser, e faʻatonutonu le tulimanu o le pito o le fola. Ole tulaga sili ona taua lea o galuega e tatau ona apalai i le taimi nei. Afai e fuafua e tuʻu le aufaʻafoliga i Las, ona tatau lea ona faʻatumauina e o latou tulaga pe a faʻapipiʻiina. E aoga le matauina o le mea e fetaui lelei mai i le lagsi sao ma le le fiafia i le itupa.

I le va o le au mea e te manaʻomia e tuʻu ai le faʻamaliega. Afai e oʻo foi i nisi faiga teteʻe aʻo leʻi faia lenei mea, ona latou faʻaumatia ai i latou lava e ala i le faʻaaogaina o le puʻeata. O le vaega mulimuli o galuega uma o le palu pali. E tatau ona muamuapio i luga o le fola, ona fai lea ma seisi numera o siaki siaki. Naʻo le taimi lava e mafai ona e folau atu i le isi itu i le fola. Soʻo se tasi o soʻoga e tatau lava, o le mea lena, tutusa ma le eleele luga lava.

Tusitusiga i luga o le autu: snowshoes ma swab e faia oe lava

E aoga le avatua i se tasi fautuaga aoga, lea e taua mo i latou uma na latou filifilia e o se fola i lona fale na o latou. Ioe, o le aso e mafai ai ona e faia se tulaga faʻaletonu tele o le fausiaina o se tulaga e le mafai ai ona tuʻuina atu ai faʻamatalaga, aʻo leʻi faʻatapulaʻaina. E pei ona taʻua muamua, e manaʻomia mo lenei, o se masini e faʻatagaina ai le pule i le umi o le 4 M Ioe, e sili atu ona taugata. E mafai ona e lisiina. Tele kamupani fausiaina i lenei aso e maua ai se avanoa faapena.

Faaiuga ma le faalauteleina

O lea la, o lea ua iloa nei e tagata uma le ala o le ogatasi o le fola i lona lava fale po o le fale. Ua feagai ma malamalama malamalama, e tumau lava nai lo tatou te faʻaogaina i aʻoaʻoga. E te manaʻomia i taimi uma le matua leaga pe a faia lenei ituaiga o galuega. E aoga le manatua o mea faʻaletupe uma e faia se malosi mea e ono ono afaina ai. Latou faʻaputuputu susu, faʻapea foi ma le ea malulu. Lenei e ono oʻo atu ai i le mea moni o le fungis poʻo le fafine o le a aliali mai i totonu o le fale, ma o le sili atu lea faʻafitauli o le lalolagi.

Leai se mea e te ofo ai e faʻapea o le tulaga o le le lelei-lelei galuega, o le pito i luga, o le igoa o le linosum poʻo le parquet, o le a sau i le le mautonu i le lumanaʻi. Ina ia galue, e tatau ona e saunia mo mea uma. Naʻo ina ia e mafai ona maua se iʻuga sili ona manaʻomia. Aua le le amanaiaina o na tulafono ma manaoga e faamatala ai le pipili tutusa. Na o le faʻafetai ia i latou, soʻo se galuega o le a faia o le a sili atu lona maualuga ma i le taimi puʻupuʻu.

O lenei la le faitau vasega taʻitasi e le gata o le fola io latou lava lima, ae faʻaputupu foi. E tatau lava ona e manatua e sili atu le taua nai lo le faʻapipiʻi ma taoto.

Faitau atili