Fale i le fale mo aikona

Anonim

Fale i le fale mo aikona

O le pito i luga o le pito i aikona o le mataupu e manaʻomia i totonu o fale o Orthodox Chamop.

E mafai ona e fetuutuunai i le faʻatulagaina o le Au Paia a le Au Paia ma o se sa faʻatau i le faleoloa masani i le faleoloa. Ae o le tama na faia ma o latou lava lima e foliga sili mo le taulaitu.

O a ni mea e mafai ona ou faia ai se tu mo aikona?

O le masani ai, sa faʻaaoga se laʻau e fai ai se atigilima tulimanu i lalo o le aikona. E ono ono fai se laupapa pine tusitusi, ma tau aoga (paepae, cherry, ma isi. O le foliga mai o le mea faʻaiʻu o le a faʻalagolago i le lelei o mea.

I le po o aso nei, mea inu e pei ona faʻatauaina o le taua o lea ituaiga o laʻau, ae o latou taʻuina o le a le mafua ai ni faigata poʻo ni tinoitupe tetele.

O Plywood poʻo le le faigofie o le Plywood poʻo le USSP, pei o se komuta tele, faʻataga oe e fai se mea faʻapipiʻi, ma masini sili ona lelei ma masini.

Fale i le fale mo aikona

Faʻaopopo atu i le faʻasologa o fafie poʻo ni mea, o le ae manaʻomia:

  • Eleni e electrolovka ma lima-faa-le-faatulagaga;
  • 'Au i le sikulukalu
  • Manatu o le tagata lava ia, meaafale, tagata auai Gelu;
  • oneone i le lapoa ma le tamai saito;
  • Valivali po o vali.

Atiina ae se ata o se pito i luga o le pito i luga o le aikona e mafai ona tutoatasi faʻaaogaina ata ma ata. O fua o fua e tatau ona filifilia e mafai ona filifilia e faʻavae i luga o le tele o aikona ma o latou aofaʻi.

Faigofie tu mo le aikona

O le tasi-tier le paʻepaʻe o le paepae o loʻo iai na o le lua vaega: o le tulimanu o elemene ma curly cornice (barma), o le mea e sili ona faia ai galuega.

O le curly matagaluega o le tipi e tatau ona muamua tusia i luga o pepa, ona faʻaliliu lea o le ata i luga o le pepa faʻapipiʻi e faʻapipiʻi i le afa o le afa o le afa o le afa. E ala i le mamanu, tusi le pito i luga o le pito, tipiina le mamanu ma se tusi regill q. Afai e manaʻomia le fata, o le tulimanu oxon e mafai ona teuteuina i le susunuina, atavali poʻo kapeti.

Tusitusiga i luga o le autu: Manatu-Magisfiers: Vitio lesona ma se faamatalaga o le galuega o le crochet

Fale i le fale mo aikona

Ina ia fausia le mamanu o le vaega o le vaega o loʻo i luga o le laupepa, e tatau ona e tusi se tulimanu sao. O itu auai e tatau ona fetaui ma le tele o le aikona pe a na o ia, pe sili atu e tuʻuina atu ni ata laiti o le Au Paʻia, Wimp, ma isi.

I le faia o le tolopoina o le manaʻomia tele o le tulimanu, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia pito o le laina sao. O le iʻuga e manaʻomia ai le aveeseina o le vaega i totonu o le tuʻuga o le tuʻuga o le fata o loʻo faʻapipiʻiina le fata mo le aikona i luga o le puipui.

I le pito o le itu umi o le tulimanu tulimanu pu mo le gasolo. O se vaega o le tatau ona faia i luga o le pito i le mamao nai lo le mafiafia o le laupapa, lea na faia ai le cornice. Lubricate le lalagaina ma kelu ma faʻapipiʻi i totonu o le pu. Fuafua i luga o le tele o le tulimanu o le dican teʻa, e mafai ona 2 pe sili atu.

O le vave o le itu o le itu sese o le Cornice e tatau ona 'aua e te galueina ina ia le aoga le pu. O le fesoʻotaʻiga e faia ma le glue, pe a uma ona faʻaaoga le vaega e te manaʻomia e fetaomi faʻamalosi le tasi i le isi seʻia faʻamagoina atoa.

O le faigofie fou mo le tulimanu o le pito i luga e mafai ona faʻasaʻo i luga o le puipui ma uamea matape i luga o pito o le pupuʻu o le tafatolu. E mafai ona e folau ai le pa puipui o le ai ai o le a vaeluaina elemene o le a faataatia. O le umi o le tele o slats e tatau ona teisi atu nai lo itu o le tulimanu ina ia le faʻalavelave ai le cornice i le fata o loʻo taʻoto ma le faʻaupuga.

O le fata mo ata ma o latou lava lima e mafai ona valivali ma acrylic ma isi vali, ufiufi ma le manino manino ma le faaeteete ma le faaeteete ma le faaeteete ma le faaeteete.

Fale i le fale mo aikona

O le tulimanu lapisi o fata mai Plywood.

O le tulimanu o le fata e mafai ona faia e faigofie. O le eseesega i le va o le muamua lomiga o loʻo faʻapipiʻiina i le puipui, ae i luga o le auala lagolago, o le fea e sili atu le faʻaaogaina ma le lelei.

O le pito i tua o sea fata o loʻo aofia ai le lua tutusa, o le faʻata i vaega o auiliiliga. Ata ma le tele latou ua filifilia le le mautonu. E mafai ona e faʻafesoʻotaʻia i latou ma le au pas-drawers poʻo ni afifi ma kulu, i luga o le tasi i le pito o le isi ma ave le taʻavale tutusa.

Tusitusiga i luga o le autu: o le lima o tamaloloa o loʻo avea ma nila nila: polokalame ma faʻamatalaga o lavalava mo tagata ma ata ma vitio

Fata mo le binons paʻepaʻe e mafai ona faʻapipiʻiina e cronitis. Mo le gaosiga o isi tulimanu faletalimalo mo aikona, tulimanu ma o le lapotopoto pito i luma o lo o faaaoga. Faʻamaumauga o fata e sili ona faigofie mo le faʻaofuina o le faʻaʻaisa, faʻaseʻe i totonu o le pito i totonu o tua. Afai e te manaʻomia se fata faigata mo le tolu-o le sili atu o le pito i luga poʻo le sili atu o le sili atu, ona mafai ai lea ona faʻateleina le umi o le pito i tua ma seti se isi numera o soʻo se mea ma tele.

Kyot ma le devor

Fale i le fale mo aikona

O le fata mo le BICON BOKK e mafai ona matua faigata foliga na o le foliga mai. E le sili atu faigata e faia nai lo filifiliga muamua. O le ata o le a fesoasoani ia latou aiga o le fale e fai ai se pito i luga o le pito i lalo ma o latou lava lima i ni nai aso, faʻaaogaina na o le jigsaw.

Mo tua, mafiafia plywood (8-10 mm) mafai ona faʻaaogaina, o se mea manifinifi (3-4 mm) e talafeagai mo le ufiufi. O le ata o le fili o loʻo agaʻi atu i se laupepa ma manifinifi ma le faʻaeteete ma taʻoto ma le faʻaeteete ma le faaeteete ma se tusi lesona jigsaw i luga o le faʻaputuga. Mai le mafiafia o Plywod faia le pito i tua o tua. Itu vaega e tatau ona 2 PC.

O le fata mo le ato laupapa laupapa o le alu faapenei:

  1. O faʻamatalaga o tua o le pito i tua e sili ona polesi i luga o le spikes ma vali i se pouliuli lanu.
  2. E tipi ese mai le plywood 8 Mm tulimanu e tusa ma le polokalame (2 PCs.).
  3. Saunia teuteuga o le faʻapipiʻi e ufiufi ai ma le vanina poʻo le valiina auro ale prorylic vali. Toe foi i tua i tua.
  4. O le pito i luga o pito o tulimanu e faaulu mai ai ma glue ma faʻapipiʻi i totonu o pu tutusa i tua o le tua.

O le fata mo le tulimanu okona e lata ona sauni. I le itu lava e tasi, o fausaga faʻamalosi e mafai ona faia, faʻateleina le numera o tulimanu.

O le mea na faia ai le tagata lava ia mo aikona, laupapa, pe a fai o le a foliga mai, pe a uma ona vaaia vaega e taulimaina vaega i luma o le galugalu pe faataamilo i le fata.

I le leai o o sea mea faigaluega, o lenei gaioiga e mafai ona faia e faʻaaoga ai se faila ma le Emery pepa. O itu e mafai ona faʻamaninoina i le faʻatusatusaina o le lanu poʻo le geld.

Mataupu i luga o le autu: fausaga o le la sitaili ma ona lava lima mo le aoga: Matai vasega ma ata

Faitau atili