Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Anonim

O le teuteuina o le upega tafailagi o se galuega e sili ona ou fiafia i ai o dachens ma tagata e ona fale. Taʻalo matagofie fugalaʻau, fugalaʻau moega ma moega - o se teuteuga moni. Peitaʻi, e leai se mea e fiafia ai i mata e pei o vai o vai ma vai tino e siʻosiʻomia e ala matagofie. Afai foi e i ai pea le vaalele a le vai mai fafo, e aliali mai le tulimanu i se nofoaga sili o malologa. Afai o loʻo e faʻatautaia pea ma e le gata i se vaitumea ma ou lima, ae o se faʻafitauli matagofie, o loʻo latalata i se faʻataʻitaʻiga poʻo ni tagata tapuaʻi o le a potopoto i lenei peni.

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

O lenei vaipuna ua faia i ou lava lima, pei o le pito i tua: subprof moli moli uila ma se pule malosi e sui ai le lanu

Punavai masini

O le faia o se vaipuna i le atunuʻu e le manaʻomia tele tau. Ioe, e faʻalagolago lava i le tele o le faʻasao o le vaituloto ma mai le auala e te mafaufau ai. E tusa ai ma le metotia o le fausiaina o vaipuna ua tapunia ma tatala ituaiga. O loo matou talanoa e uiga i le le faaaogaina o le vai. O le pepa tapunia e faʻaaoga ai le aofaʻi e tasi o le vai, tuli i totonu o se lio. Tatala - taimi uma fou. Faatoʻaga ma le atunuʻu o le atunuʻu e faʻafaigofie ai le tapunia ituaiga: o latou masini e faigofie ma sefe. Ioe, e tatau ona faʻatatau le suavai ma suia i taimi faʻa-taimi - ua faʻafailele ma faʻaleaogaina, ae e le lapoʻa tau.

A oʻo le avanoa o le tulaga tatala i le vai siiina faiga, faʻatonutonu lona tulaga, alavai ma taʻitaʻi. O le mea moni, o le mea moni, faʻaaogaina le vaipuna o se atigipusa mo le faʻatumuina o le vai aʻo le i faigata i le faʻatoʻaga, ae o le ipu e le mafai ona galue i lenei auala.

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

O se palasitika o loʻo vaaia, ma o le pamu o loʻo i le pito i lalo, taumatau i le nofoaga o loʻo tulaʻi mai ai le paipa i le vai

I le sili ona faigofie, o nisi na faamau togi ma le malosi o le pamu e manaʻomia mo le gaosia o le tamaʻi vaega o le vaipuna. E mafai ona fetuunai le agavaʻa - o se palasitika faʻapitoa mo se vaituloto, o se paelo, o le taʻele o le paʻu, o le pesini, o se paʻu paʻu, susulu ata, etc. O pamu e sili atu faigata.

Pamu mo vaipuna

Pamu mo vaipuna faʻatau atu faʻapitoa, ma fausia-i faila. Ina ia faia le vaiunoa i ona lava lima, e mafai ona e faatauina na faatusa. E matua faigofie i le galuega faatasi ma i latou: Tuu i totonu o le pusa, sa latou faamautuina ai ina ia o le a le gaoioi, liligi i le vai, faia amata manipulations (faamatalaina i le faatonuga) ma liliu i.

O vaipuna patu e ese le mana, siitia se vaalele i mea maualuluga eseese. E masani ona aofia ai avanoa, o loʻo suia ai le natura o le vaalele. Latou fafaga mai le 220 vi Network, e i ai faʻataʻitaʻiga e taufetuli mai le la fugalaʻau. Na faia ni mea sa fai vave ona e leai ni faafitauli i soʻo se fesoʻotaʻiga, aua e le manaʻomia le transstream. Pau le mea e le afaina o se otometi ma uzo i luga o le laina o le a fesoʻotaʻi le pamu. E naʻo le mea lea e faʻaleleia atili ai le saogalemu. O le tau o le laititi ma le malosi-patu pamu mo le vaipuna e $ 25-30. O ni faʻataʻitaʻiga aoga o ni nai selau ma le sili atu.

E mafai ona e faʻaaogaina se pamu e tasi i le vaipuna. Ae e manaʻomia le faʻatau pe faia se faʻamama (e mafai ona e faia se oneone) ma se faʻaupuga maualalo. O se kulupu o le saogalemu mai le masini ma le UZO i luga o le laina ma o le a leai se isi. O lenei polokalame e aoga ai, pe a fai o iai sau pamu tuai, ia e le o faaaogaina nei.

Faʻafefea ona fai le pamu

E mafai ona e faia se vaipuna e aunoa ma se pamu? E mafai, ae o se pepa tatala. Mo se faʻataʻitaʻiga, e aveese mai i le vai paipa vai paipa - tutotonu poʻo vai sapalai vai poʻo le vaieli. O le vai o le vai o le a avatu ai le maualuga o le vaalele. I le faʻapipiʻi o le pito i luga o le paipa, e mafai ona tatou suia lona foliga. Ae i lenei ituaiga fale, e tatau ona e sau i le mea e aveʻesea ai le vai. E mafai - toe foi i le vaipuna pe i le vaitafe, i se togafiti mo vai, ma isi. E ui lava o le pamu o loʻo iai ma sea faʻalapotopotoga, ae na o le faʻamamaina vai i totonu o le fale, ma o le vaipuna e na o le tasi lea o le tafe faasino.

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Punavai faalapotopotoga faalapotopotoga e aunoa ma le le mautonu pamu

O le filifiliga lona lua o le faʻatuina lea o nisi koneteina i le maualuga, e tuʻuina atu i le vai i ai, ma o iina e tuʻuina atu i paipa i lalo ifo o le apaʻau i lalo ole vaipuna. Ina ia fausia se sili atu pe faʻaititia le maualuga maualuga o le vaalele, o le koneteina e tatau ona tausia e 3 mita ma luga atu. Ae o loʻo iai le fesili: Faʻafefea ona tuʻuina atu vai iina. Toe mafuta ma le fesoasoani a le pamu, ae le faalauteleina. Latou taugofie, ae manaʻomia le faʻamama. E iai foi le manaʻomia i le lua o loʻo faʻapipiʻiina ai masini. Mai le vaegava o le ponaivi, o le paipa ua fusifusia.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona filifili pupuni mo Khrushchev e fetaui lelei

Faʻafefea ona fai se vaipuna faitau iinei.

O tuaga Fusi

I lenei vaega, o mea uma na faigofie i le faaali mai o le au taitai. Latou fafaga mai le 12 v poʻo le 24 v, o le fea e sili atu le saogalemu nai lo le masani masani fesoʻotaʻiga. E i ai ni pulumu e tamoe mai maa i luga o le malosi malosi.

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

O tuaga Fusi

O le pito i tua e mafai ona faia e faʻaaoga ai le moli auala o le susu ma le tutusa moli ma lamepa. Mo lo latou malosi, e manaʻomia se suiva, e liua se vāina o 220 f i le 12 poʻo le taimi e masani ona faʻatau atu i latou i le nofoaga e tasi lea e leai ai ni faʻafitauli. Faapipii Faaputelega: O le saipati o loʻo i ai makee puipui, o le lipine mafai ona "fana" mai le abpler, naʻo puipui e le manaʻomia, o lea e le mafai ona gagau lona fusi.

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

E i ai le suiga o le lanu. Ata mai le 8 i le tele o afe

Polokalame o vaipuna o eseese tulaga ma ata o la latou mamanu

Mautinoa e te iloa o le vaega tele o le vaipuna o lona pesini. O le aano lea, o le tutusa faʻatatau, ae o le tele atu o mea faigaluega - paluga. O le vaitaʻele e mafai ona faia ia le sili atu i le tele o auala eseese ma o nisi o latou e faʻamatala i totonu o se isi mataupu, aua latou te le faʻamatala le ipu mo le vaitaʻele. Maualuga totogi i le faʻalapotopotoga o vaipuna ma le latou faʻatau.

Tamai vaipuna

Mo le masini e manaʻomia se pusa ma pamu. I luga o le faagaau e sau mai le pamu ua tuu i luga. E mafai ona avea o se maʻa maa lea e manaʻomia ai le popole pu, o se lapoa o le sili atu nai lo le paipa lapoa. O nei papatusi o loʻo taamilomilo ai le tasi i le isi e le isi e le ituaiga o tamaiti aʻoga.

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Le polokalame o le faʻapotopotoga o le faʻaʻoleʻole o le vaega mo le fale

Ina ia aloese mai le tele o vai, e manaʻomia le tuʻuina atu o se alavai i lalo o le tulaga maualuga i totonu o le pusa e tape ai le paipa, alavai pe o le togalaʻau. E mafai ona faia eseʻese: faataamilo i le ipu o loʻo faʻatulaga se aoina o le vai - fai se sima faʻafefe poʻo se faʻapipiʻi palasitika. O le a fai foi le vai o le a aoina i se mea. E masani lava ona tumu faiga penisini, o le faʻafitauli e le o i le faʻaseʻe atu, ae i le leai o se vai - ua faʻatauvaʻa, ae e mafai ona e alualu i luma.

O le vaipuna e fai ia te oe lava: Vitio lipoti 1

Ma o lea ua faia ai le Lipoti o le ata Faʻafefea e lenei polokalame ona faia se polokalame e faia ai se faʻafetai i ona lava lima. Na matagofie.

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

I le foafoaina o lenei teuteuga teuteu o loo i ai ni itula

Ina ia faia lenei vaipuna na ave:

  • Sikuea palasitika fugalaʻau va e aunoa ma pu;
  • se tamai pamu mo le vaipuna;
  • Palasitika paipa ma le umi o le 0.7 m, o le lautele o le tino e pei ona ofuina i le gauaʻi i le galugatia;
  • Ato o mea teuteu fafie;
  • E tolu ie siliva e tolu;
  • O le mumu mumu na faʻapipiʻi i luga o le ipu.

Mai le mea faigaluega - o se masini vilivili e vili atu i totonu o le pa pa pa le sili atu nai lo le paipa lapoa.

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Faapipiiina o le tane mo le vaipuna

I le Fale Faʻavae Tuuina le Pepese, tuu, Lima latalata i le Sima, piliki. E manaʻomia mo le mautu o le mamanu ma ina ia faʻaititia ai le tele o manu felelei. O loʻo avea i latou o se faʻalapotopotoga lagolago lea. I le va o mea lilo na matou tuu ai le pamu ma se fagu talafeagai, sasaa vai ma siaki pe faʻafefea ona aoga.

I ogaumu i totonu o le fale faigaluega na tulivae pu. E tatau ona i ai i le ogatotonu o mea ia o maa e le liliu ma a latou tulaga faigata.

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Gagau vaipuna

O le mea e malolo ai le ogaumu i luga o piliki pepelo, o le mea o totoe o le a le mafai ona suia le ogatotonu o le kalave. Faʻatulaga le muamua, matou te momoe ai le o totoe o maʻa. Ina ua maeʻa le fasi mulimuli, latou te faia se faʻailoga i luga o le paipa. O le maʻa mulimuli ua aveʻesea, na o le pito i lalo o le pito o le paipa sasaina, ona toe foʻi lea o le vaega mulimuli o le nofoaga. A liliu le vai, e foliga mai e faʻasaʻo saʻo i le maʻa. Matua le masani ai ma faigofie.

Lipoti 2.

O le lomiga o le itu na faia o le vaipuna sa faia i lea lava mataupu faavae, ae na lo le o le paipa na faʻaogaina se mea pupula, ma nai lo le maʻa - snig - snag - sū - snug - snag - snag - snag - snag - snag - snag - snag - snag - snag - snag - snag - snag - snag - snag - snag - snag - snag - snag - snag - snag - snag - snag - snag - snag - snag - snag - snag - snag - snag - snag - snag - snag - snag - snag - snag O le aafiaga na amata ona o le matagofie.

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Fai sina mea itiiti ma ou lava lima

E sili ona manino mea uma e leai ni manatu. Mai le ata muamua e ese mai i le i ai o le grid. Lenei o le faʻaopopoina o le tele o le vai: o le pallet ei ai le tamaʻi laʻititi.

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Teuteuga

Seia e vaʻai, e faigata ona e mafaufau i le faigofie o le faia o se matagofie matagofie o mea. E uiga i paipa - E sili atu le faʻaaogaina o polythylene - o loʻo lelei o latou ma le fefe i le ultraviolet.

Faʻafefea ona fai se vaipuna o le paʻu, vaʻai le lipoti vitio.

Potu po o le Desktop

O Pili-Punavai e tutusa mataupu faavae, naʻo le pamu e faʻaaoga ai le malosi maualalo. E talafeagai lava mo Gay Gariums, ae aunoa ma le toe ita. E oʻo foʻi i latou e toetoe a le leoa. O le a matou faia se vaipuna i le Iapani sitaili. I le faʻaopopoina o le pamu, o le ai ai se tamaʻi pusa faʻapitoa mo lea. I lo tatou tulaga, ova mai le mumusu susunuina. O se Bamboo fasi e tusa ma le 70 cm umi (faʻatau i totonu o le faleoloa fugalaʻau, faʻatau atu o se lagolago mo le tele o laʻau), o se vaega o le olaola o le bamboo ma le tele o tamaʻi lima. O nei mea uma e liliu ese ai lena matagofie.

Mataupu oi luga o le autu: decor o le kofe laulau e faia oe lava: sitaili ma fatufatuga

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Fale Mini Anti Pluntaner Fai Oe Lava

O le mea muamua o se fasi o le bambo o le tipiina i ni vaega o uumi. O ia i totonu o le tala o le papepa e le o le pala mo se taimi umi. O se tasi o itu e tatau ona i ai se paʻu paʻu, o le lona lua e lamolemole. Vaʻai ina ia umi le fasi pito sili ona umi e latalata i le pito sili ona paʻu sa i ai le "soʻoga". O le pito i lalo o le i lalo o le 5 mm i lalo ifo o lenei mafiafia. Toe o loʻo i ai i le Vasega E iai le Vasega, ae faigofie ona faʻapogai o lenei vaega i le pamu fua. E lavea ai, ae o le slim ogalaau o se manifinifi manifinifi ua liliu i fafo.

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Vaai Bamboo i luga o ni vaega se tolu o le tele o uumi

Matou te tuʻuina se tamai pamu i totonu o le asini, matou te tuʻuina i le pito sili ona umi o le BAMBo - o lona umi e tusa ma le 35 cm. I le isi itu, o le avanoa e faʻatumu ai o loʻo faʻatumuina i le va o ia i le va o ia i le va o ia i le va o ia i le va o ia i le va o ia i le va o ia i le va o ia i le va o ia i le va o ia i le va o ia i le va o ia i le va o ia i le va o ia i le va o ia i le va o ia i le va o ia i le va o ia i le va o ia i le va o manu felelei.

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Faatumu le OIN Ali Urtun

O le lua o vaega o totoe o le matutu o le matutu o le maele i lo matou "faagaau". E mafai ona e faʻaaogaina se ofu fugalaʻau. Pau lava lena mea, faia se mini-vaipuna i o latou lava lima. E tumau pea le sasaa vai ma liliu i luga o le pamu.

I le tutusa mataupu, o isi polokalame e mafai ona fai. O lea ua e malamalama pe faʻapefea ona faigofie ona sui le mamanu. Ni ata mo musumusuga.

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

O le isi potu o le vaipuna mai le BAMBOO i le Iapani sitaili

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

O le pito i luga o le auala o le carnite o le granite ma bamboo

O leisi ituaiga, sili atu ma masani ai ma masani ia matou, e masani ona faʻaogaina tutusa lava manatu ma tutusa mea faigaluega. Eseesega i mamanu. E mafai ona ave se sima tele pe tutusa foi pefu. E taua tele le leai o ni pu mo alavai. O le a le sili atu o le tulaga o tekonolosi: ia vaevaeina ma se palasitika vaega i le lua pe tolu sone, i le tasi sasaa sili atu ma le mosisture-alofa.

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Faʻafefea ona fai se faʻailo a le mini

O le vaega lona lua o le a avea ma tane. Naʻo le taimi o le faʻapotopotoga o le faʻasalalauga e manaʻomia ai le tele o le faʻamamaina: o le vai ua filogia tele. O le mea lea, faʻaofi le tasi i le tasi mata tioata mai mea faʻamamaina ma se isi sela - muamua - o se uaea poʻo se palasitika ma le eseʻese sela, ma i se tamai pamu.

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Desktop mini vaipuna

E mafai ona fai sau lava lima e le gata i le tuʻufaʻatasia o lenei kesi ipu, ae faʻapea foi ma le pamu. E Faapefea? Vaai i le vitio.

Pobble vaipuna

Manaia tele le mamanuina o vaipuna ma lima. O a latou pesini e le na te manatu mamafa i ai, o lea e pei o se vai mamago matutu o le, e aunoa ma se pesini. O le mea moni, o loo i ai le pesini, a ua teuteuina i manu, o loʻo faʻataʻoto lea i le gū e aofia ai le tane.

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Matutu mama o pobable - masini ata

I le Doug Kitty e faʻapipiʻi ai nisi tane. O lona voluma ma le tele e tatau ona aulelei lelei: e aoina uma le spushes, pe itiiti ifo o le tele o latou. O le pamu o loʻo tuleia i totonu o le koneteina, ufiufi i se uʻamea poʻo se palasitika o loʻo mimilo ma se sela papaʻu. E tautua e puipuia ai i le tele o pipili mai le ulufale i le vai, ma i luga o lenei mea lelei lelei, e mafai ona e faia se alavai o le mafiafia uaea. O lea pe a e faaaogaina ni ofu. Afai e te taʻoto i le maʻa maa, e mafai ona e faʻaogaina ni laupapa poʻo ni pa.

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Faʻafefea ona fai se "faʻamago" vaipuna ma ou lima lima

I le tamaʻi lima, masalo, e sili atu le faia o le faafeagai: muamua o le faʻavae mo le taoto i se sela tele ma se sela tele. E le tatau ona puapuagatia ma le filifiliga o sasaa, ma le lapisi o le a le pa'ū i totonu o le vai.

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Rockery ma le puna - o lenei vaitumea mafai ona foliga pei

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Mo le mamanu o le togalaau i aso faaonapo nei, o lenei filifiliga e talafeagai.

Afai e mafai ona e faifaimalie, e mafai ona e sau ma le manaia tele masani i lenei faavae. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi o filifiliga ma le togalaʻau o le vai. Afai ua teuteuina lau togalaʻau i se masani masani, o se vaipuna o le vai e faigata ona fetaui lelei, ae i le atunuʻu itu - tele.

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Trialt Fouttane mai le vai

E pei ona e vaʻai, o le vai o le a oʻo i le vaʻa le lava natia o loʻo nana, ma mai iina le pamu tao i le vai apa.

Latalata i le puipui

O lenei o se filifiliga masani - o se tamai poʻo se lapoa lapoa o le vai e tafe ifo mai le puipui, tafe i totonu o le pesini. A o uma ona e mate, i le pesini ei ai le pamu e fafaga ai vai i le vai i vaiputi vai. E faigofie mea uma, pe a e iloa faapefea auala. Mataupu na o le faʻatinoina ma le faʻatonutonuina.

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Pa pa'ū vaega

Ina ia mafai e le pamu e oso ai, o loʻo toso i se ituaiga o ogaumu mamafa. E ui lava o le ala savali, na o le tele na latalata mai. I le tulaga, e masani ona i ai foliga laiseleti lelei, ae pe a filifilia e aoga e tatau ona ou mafaufau iai.

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Plassic Plat Preatini

Afai e te fuafua e faia se mea tutusa ma le puipui i le fale poo le pa, Vaʻai i lona susu. Tusa lava poʻo le a le pa o le vai i luga o le puipui, o le a pa'ū ai le sua faʻanoanoa ma le faʻanoanoa. I le itiiti ifo, e manaʻomia ia lat i le hydrophobic o le tele o taimi. Taumafai e saili na mea e le suia tele le lanu o luga.

Tusitusiga i luga o le autu: filifili se mea e sui ai le linoum i luga o le laupapa laupapa

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

O le isi vaega sili

E mafai ona eseese ituaiga mamanu. I le pito i luga o ipu o loʻo fai ai le mafolafola i luga o le vai tafe le puipui. O le aafiaga e manaia tele. E taua o le laualuga o le a pa'ū le vai e palu pe matua malie ma matua fealofani.

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Matagofie sili ona lelei mo ctttiges i le faiga o le itiiti o le itiitiga po o aso nei

Fouttane Cascade

O tagata sili ona manaia o loo matamata Jets. O lenei ituaiga o vaipuna o loʻo taʻua ai o le kapisi poʻo ni kasa. Faatasi ai ma se faʻalapotopotoga, o loʻo suauʻu vai mai le tasi ipu i le isi. I le tulaga o le uaea po o se togalaau o le vaipuna, e mafai ona e sau ma foliga manaia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le uamea a le au fai ipu, o Leek, Matupoto, e ui lava i mea tuai o togavao.

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Fouttane Cascade o le togavao

E faigofie le faʻavae o faʻalapotopotoga o se vaega; o le tele o vaʻa poʻo ipu tuʻusaʻo i le tasi ina ia paʻu ai le tusi o le vai mai le tasi i le isi. Lalo o le sili ona tele le tele o le taupopo, ma o le a le pamu. E tautua i le vai i luga o le hose i le pito i luga toto toto.

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Se isi teuteuga o le togavao

Faʻafefea ona fai se pesini mo le vaipuna

Afai e te manaʻomia se pepa masani - o se taamilosaga, sikuea pe ova pe ova pe o le a sasaina le ea o le vai, o le faigofie auala e maua ai se vailaʻau talafeagai. E eseʻese a latou ituaiga ma le voluma - mai le sefulu o lita i le tele o tone. I le lanu, latou te masani lava uliuli ma lanumoana. E ui lava e foliga mai e sili atu le faʻamoemoe e ave le lanumoana lanu, ia manatua i luga o le faʻafitauli o le filogia e sili atu ona iloa. Ina ia le foliga mai o le vaipuna, e masani lava ona faʻamau le faʻamamaina o sea ipu. Mai lea itu, e aoga le ulo micro - vai matautia, ma e tatau ona fufulu faaalu umi.

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

PASCK BOWN Group Plantan

O le mea e filifilia e mafai ona tipiina i totonu o le eleele ma le eleele, pe tuu le itu. Tele taimi masani i luga o le papota teuteuina ma maa po o lima. Fuafua i lenei mea, filifili le loloto o le lua. O le eli i le tele tele nai lo le pesini.

A poʻo le faʻafefea ma le mea e mafai ona e gaosia le togafiti e mafai ona faitau iinei.

A maeʻa le loloto loloto, o aʻa o lapisi - o aʻa ua aveʻesea, o le sikuea o le pito i lalo, o le oneone e tusa ma le 10 cm. Ua ia faitio ai. I luga o le faavae saunia tuu se pesini, tumu i vai. I le va o le va o puipui o le ipu ma le lua, oneone po o eleele moe moe. Oneone - pe a fai o le eleele omea, ma le eleele - pe a fai o le mea masani. O le moe i se tamai vaega, e faʻapipiʻiina - tutusa, ono poʻo le le fiafia o le moe. Ae tusa lava pe o le a le lelei o lou loto iai, sauniuni mo le mea moni e lua vaiaso, e tatau ona faʻaopoopo: o le a nonofo i lalo mo le tele o penefiti.

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

O le pesini na faia i luga o le eleele tulaga

E mafai ona e faia e aunoa ma ipu ipu palasitika. E lua isi filifiliga: Fai se tane o Monolithic sima. I le tulaga lea, e mafai ona e faia se vaipuna i le itu. E umi ma taugata le faiga, ma e tusa lava poo le a le aoga e alagata ona popole.

O le taugofie o le eli o le eli le lua ma tuu i se ata tifaga. I se tulaga faaletagata, o soo se potuchylehat sili ona talafeagai, ae o le a tumau i le tausaga, atonu lua. Le isi na amata ona pasi vai. Faapitoa faʻapitoa mo vaitaʻele e sili atu lo latou faʻatuatuaina i lenei nofoaga, ae latou te aoga i tupe, ae latou te mafaia ona faʻatautaia mo le tele o tausaga. O le tekonolosi o le gaosia o se ipu mo le vaipuna na pueina i le ata.

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Faailoga o Pit ma World Works

Le laasaga muamua - eli ma faʻasalalauga o puipui. Ina ua maeʻa le tulaga manaʻomia ma fua, ua ausia, laina mau o loʻo tutusa ma ufiufi i se vaega o oneone. O le a puipuia le ata mai le ono leaga.

I le lua kitty, matou te faʻapipiʻiina le ata. Totonu, e tatau ona pepelo e aunoa ma le popole i le feteenaoi, saoloto. O ona pito e moe ai ma eleele, fetaomi atu i papa. Ina ia puipuia le aʻa o aʻa o laʻau i le ata, e le manaʻomia le faʻavaivaia genthoxles. O le a leai se mea e leai se mea, malosi malosi i le va. O loʻo faʻaaogaina pe a o auala o loʻo faʻapipiʻi ina ia le nutimomoia ma o laʻau e leʻi faʻaleagaina. O lea e le faigata le vaipuna.

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Faatoloto i se ata ata

Na faataatia ese atu vae i luga o le puipui. Afai o tagata mativa ua laa, e tatau ona taʻoto papa i luga o tulaga taʻitasi. Ina ua toeitiiti maeʻa le mamanu o le ipu, ua tuu le pamu. O le ipu ua tumu i le vai ma le suʻega o loʻo faia i fafo - ma ipu i luga o le fufusi ma le faʻatinoga o le pamu.

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Ata tifaga-foliga ata teuteuina ma maa. Ina ua uma ona tuu le pamu

O le mea moni, mea uma, pe a fai e fesoʻotaʻi le eletise, e mafai ona e taufetuli le vaipuna.

Ata-Manatu o le Faamauina

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Faʻafefea ona fai se vaipuna: 6 ituaiga

Faitau atili