O le tele o moli moli i le sitaili o le faamaonia

Anonim

O le tele o moli moli i le sitaili o le faamaonia

Lamepa i le sitaili o le faʻamaoniaina o loʻo tuʻuina atu i le potu faʻamalosi tino O se uiga uiga o se sili ona faigofie o le sili ona faigofie o lenei i totonu o lenei mea e fai i luga. O ia lamepa o le sili ma le ea, ua faʻamalosia i se filifiliga tatala, faʻatino se vine vine poʻo le ivō. Ua faia e Plafones le tioata ma o loʻo valiina le mea ma le mama.

O lamepa e teuteuina i le popcelain ma laupapa laupapa na faia i foliga o fugalaʻau poʻo tuugalamepa. Valivali mo mea tuai auro ma le siliva siliva e taʻu lelei ai le nofo lelei ma le mautu. Faafilemu moli malu e fausia ai se siosiomaga alofa mafanafana i totonu o le fale.

Faamaonia le malamalama lelei

I totonu o nofoaga, o le ogatotonu o le sone e iloga, susulu atu e le malamalama o le tele o le ogaumu o le moli moli ma le tele o moli moli. O se laʻau paʻepaʻe e paepae, uiga o le sitaisaga masani, e faia ai le potu mama, ma moli mama.

O le tele o moli moli i le sitaili o le faamaonia

E fautuaina le faʻaaogaina o le malosi-malosi malamalama o le malosi o loʻo faʻateleina ai le malamalama. O le le fiafia o le potu na aveese mai le ogatotonu o loʻo tuʻuina mai i le faʻamalologa ma le Depktop o lamepa, lamepa ma puipui puipui.

O loʻo tuʻuina atu i latou i galuega poʻo nofoaga malolo: i luga o le laulau moega, i luga o le kesi, latalata i le nofoa, sofa pe i luga o le puipui u.

Ina ia fatuina ai le faʻamamaina o le moli moli, fola ma le puipui o le puipui e tatau ona i ai i le maualuga e le sili atu i le 1 - 1.5 m. Uma potu lisi. Filifilia fetutaʻiga ma le ata o le moli autu, e tatau ona e folau i le lanu o le aotelega o le aotelega o le potu.

E tusa lava po o le a le matagofie o le moli, e tatau ona lafoai pe a le ofi atu i le aotelega o mamanu o le potu.

Afai e te faʻaaogaina le moli uila ma le Dummer, o le pupula o le malamalama i potu e mafai ona fetuunai faʻalagolago i le tulaga ma luga o le lagona. O le dimem o se masini e mafua ai se suiga i le malamalama malosi malosi e ala i le faʻatapulaʻaina o le taimi nei.

O mea taua o lamepa

O le tele o moli moli i le sitaili o le faamaonia

O lanu o lamepa i le sitaili o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamafanafana, pastel, o le faʻasalaina. White Builduils, faapea foi ma le tutasi tule, kulimi, meli ma tipolo. Sesega o le lanumoana o lanumoana, turquoise, o le olive ma le laʻei e masani ona faʻaaogaina.

O nisi taimi e mafai ona e feiloai i leo o lanu piniki. O le lanu samasama o lamepa e na o ni lanu masani o lanu o le natura o le natura o le Metitirani.

Faʻamaonia e lauiloa mo ona laufanua mataʻutia ma le lanu viole. O se fugalaʻau agamalu ma se manogi mataʻutia o se faʻailoga o le itu i saute o Farani o Farani ma le faʻailoga o le igoa tutusa. E oʻo foʻi i le igoa o le laʻau ua fausia mai i Staropranszu Lavandre. O lea la i le faiga o faʻamaonia, e masani ona faʻaaogaina se paolo ma ata o le fugalaʻau suamalie.

Mataupu i luga o le autu: Cowboy pulou e faia oe lava mai pepa ma ata ma vitio

O mamanu ma teuteu teuteu uila suti o moli ua lafoina e le agaga o le itumalo o fautua. Tele taimi i fuainumera o lo o fuafuaina mai laufanua ma laufanua o le faamaonia lea faafoliga.

O le sili ona lauiloa mo le gaosia o lamepa o le uamea. Ua latou aumaia mai le 'apamemea, apamemea, Nickel ma siliva. O le manogi o mea ma le pogisa ma pogisa o le uamea o le uamea o loʻo tuʻuina atu ai se sitaili o loʻo tuʻuina atu i le stiy byay tuai. I lanu o le fausiaina, uliuli, tuai auro po o le siliva e puleaina. O se elemene o le malosi e mafai ona fausia. E masani ona faaaoga le au fafie. E masani ona faia e Wooden Boot.

O le tele o moli moli i le sitaili o le faamaonia

I ni faʻataʻitaʻiga o lamepa, e na o le malu, lamolemole laina, poʻo pepa malo. O moli auala e mafai ai ona aafia ai kanefi ma le alofa tunoa o laina ma manogi o le fausiaina. E le faʻatagaina ona faʻatagaina ni mea ma ni suiga ma le mataʻutia ma le vevesi o suiga. Faʻataʻitaʻiga foliga tutusa ma le ea. Latou te le maua le faʻaseʻe o mea taugata, tele o le pala ma le pomu.

O le sitaili o loʻo faʻaalia ai le taufaʻamataʻu ma le matagofie matagofie. Pepa faʻataʻotoina, filifili, fugalaʻau lapopoa poʻo ni manu laiti e masani ona faʻaaogaina. E masani ona i ai le Royal Crench Lily, Ivy ma le vine vine.

Faapitoa system faʻataʻitaʻiga o loʻo faia ma le faʻamalologa faʻamaloloina. I Farani, na faʻaaoga ai papatusi tetele e faʻaleleia atili ai le malamalama o moligaʻo o le afi i le moli eletise. O lea la, o le Crystal Points o loʻo faʻataʻamilo nei moli o moli ma moli i luga o moligaʻo. O le tioata e le tatau ona pulea le moli, ua na o sina vaega laititi o le au fai.

O le maualuga o moli moli o le faʻamaonia o lamepa. E faatinoina mai i le masani o le causle. Ae ui i lea latou foliga faigofie ma le ea ona o le mafanafana lanu ma manogi. O lamepa e teuteuina i attude laces mai le vae manifinifi ma se tamai fringe. O nisi faʻataʻitaʻiga ua faataatia ese mai le mata. Plafones maua se tulaga sao o se cauted cones po o curved pei o se bell fugalaau.

Moli potu

Mo se potu i le maualuga o le taua, e sili atu le filifilia o se chandelier i le lua pe tolu vaega. O sea faʻataʻitaʻiga na faʻamalolo i luga o filifili o le a faʻamamafaina le tele o le potu. Afai o le potu malolo e laititi, o le puʻupuʻu moli e sili ona tuu i lalo o le sili ona taualuga.

O le tele o moli moli i le sitaili o le faamaonia

I totonu o le potu malolo o le a vaai i se chandelier ma crystal proplets. Coupling moli ma moligaʻo o moligaʻo ma moli moli o le a faʻaopopoina i totonu o le totonugalemu o le medieval faʻalilolilo ma fatuina ai se mea lilo o le toto.

Mataupu i luga o le autu: Macrame Nodes: Matward polokalame mo Amataga ma Ata ma Vitio

Mo le sitaili o le faʻamaonia, o le sili ona lelei o le auala o le a avea ma chandelier ma se taamilosaga poʻo le faʻatamala tele o loʻo faʻapipiʻi. O le ata atoatoa lenei mo le potu malolo po o le 'ai potu. Afai o loʻo i luga o le moli moli i le laulau 'ai, o le a fausia ai le mafanafana ma foaʻi mai le lagona o le faʻamoemoeina o pa puipui. O se vaega masani i le alu ese mai i le tele o faavae ma lala ma lanu malamalama i le pito ua faatagaina.

Ia ulufale faaletulafono se mea e fai ai moli i totonu o le potu, e tatau ona e faʻaogaina ni elemene mo isi nofoaga. O le faʻamalosia o teuteuga e mafai ona i luga o meafale poʻo taofi puipui puipui. Lagolago le sitaili o le taualuga chandelier nofoa ma le tatalaina i tua o le au i tua, o se laulau po o se sofa. Faʻaopopo le ata o le chanwork channdelier o uamea faʻatusa i luga o se fata matala.

Mo le potu o se tamaitiiti, e sili le faʻatau atu o se kiona kiona-paʻepaʻe ma poletilin elemene ma tupe siliva, tuʻulefu fugalaʻau.

O pamu o pa puipui e ese mai ni ata eseese ma faigofie ona ofi i totonu. Lelei ma le le masani ai foliga ua maua ni moli tioata i le sitaili o le faamaoniga. Valivali mata tioata ave le potu o se mea sili ona manaia malamalama. Ua mafai ona faʻaaogaina le faʻaaogaina o le ata o lud lumerire o ni moli o le po. E faʻapipiʻi i le potumoe poʻo le vasega pepe. O ia moli uila foliga mafua ai le fiafia i tamaiti.

Faletaele ma le carridor

O le tele o moli moli i le sitaili o le faamaonia

I le faletaele i le sitaili o le faʻamaonia o loʻo i ai pea le faʻamalama. Ina ua faʻatuina lenei sitaili, o moli faalenatura i totonu o potu e manaʻomia. O le tamaoaiga o le failautusi Farani i le potu taele na laititi lapotopoto pe sikuea faamalama ma ufiufi i latou i se fasi tioata. E masani ona leai ni faletaele o aso nei.

Lamepa mo latou ua filifilia e tatau ona amanaia uiga o le potu. E tatau ona latou teteʻe atu i le tamaoaiga ma le leaga o le uʻamea ma le susu - faʻamaoniga. O le maualuga o le le gaoia o le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga e le tatau ona i lalo ifo o le 4.

Ina ia faʻamalamalamaina le faʻata, o se faʻataʻitaʻiga ma le ie o le afu i totonu poʻo le lanu mumu e le talafeagai. E manaʻomia le filifilia o se oloa ma ni mau taʻitasi o loʻo galue ai. O le moli i luga o le faʻata e manaʻomia le faʻamau ina ia le atagia ai le lamepa i le faʻata.

O le tele o moli moli i le sitaili o le faamaonia

I le va o le faletaele e sili ona lelei e tuu ai ni moli puipui. E tatau ona e filifilia le mea sili ona lelei e faʻasaʻo ai masini e le afaina ai. Nai lo le paolo, e mafai ona e faʻaogaina lamepa. Kandelabra ma faʻataʻitaʻiga i foliga o fugalaʻau, e aofia ai fafo, e talia. Lauiloa i le faletaele ua fuafuaina fausia-i lamepa mo le moni sitaili e le talafeagai.

Mataupu i luga o le autu: appliques mo tamaiti 3-4 tausaga le matua: crafts ma faapuupuuina

Mo le ala o le auala e aoga ai le faʻatauina o chandeliers ma nifo suamalie ma tioata. O taofi puipui taofi ma le matagofie o le lamepa poʻo lanksns o le a foliga muamua ma faʻalelei.

Afai o le ala savali i le alatele e mafai ai ona e faia se sofa, o le a vaai le foloa o le a vaai i ai. O le a faʻaopopo le mafanafana i le potu mai tagata valaʻaulia amata amata masani ai ma le fale.

Umukuka moli

Mo le umukuka i le sitaili o le faʻamaonia, o le pikiina o le puʻeina o le faʻamaloloina o le vaipuna i luga o le maea.

E mafai ona faʻaoʻo i lalo maualalo, tuʻusaʻo i luga o le laulau poʻo le galuega luga. O lea, o le malamalama i le lotoifale o loʻo aliali mai, ma taʻusalaina ai le afiafi ma se siosiomaga.

Siitia i lalo o le taualuga o loʻo tuʻuina atu ai le malosi o loʻo salalau ai le malamalama i le potu atoa. O le ogatotonu sone o loʻo i lalo o le moli masini o loʻo faʻamamafaina susulu. O le uluai mea o le anic Farani i totonu o le umukuka o le a fausia ai se lamepa manifinifi o papatusi manifinifi.

Afai e i ai ni laʻau maualalo i le umukuka, o le faʻauiga o le chanderer e sili atu e aua le faʻapipiʻiina. O le moli i lenei mataupu o loʻo tuʻuina mai e ala i lamepa puipui. O le Kitchen Kitchen SI ua faʻasaʻoina i luga o le faʻatonutonuina fesoʻotaʻiga, o loʻo fesoʻotaʻi e le Hinges.

O ia togafiti faʻaavanoa le tulaga o le palasi ma le faʻatonuga o le malamalama, fuafua i le manaʻoga. E mafai ona litaea pe aveese, ave i le puipui pe alu ese mai ai. Mo le umukuka i le sitaili o le faʻamaonia, e mafai ona e filifilia faʻataʻitaʻiga puipui ma o floral morof فائل.

Mafaufau i ni faʻapitoa o le potu, o le faʻataʻitaʻiga ma le umprome lamepa e le fautuaina. O luga o le laufanua e tatau ona faigofie ona fufulu.

Olddoor moli

Faʻamaonia moli o le a tuʻuina atu alofa i le fale ma fafo atu. Mo moli auala, uamea faʻafetai centerns o le ogatotonu o le a lelei.

Latou faʻapipiʻi i le puipui pe tautau i luga o filifili. O le mea autu o le nonoa o le taliaina e talitonuina.

Decorate faʻamalosiʻau mea faigaluega i luga o laulaau ma se vio ma le tele o vine o vine, fugalaʻau seevae, curls ma bends. O le lantern e mafai ona teuteuina i le puʻeina tioata tioata o pastel paolo ma vailaau o loʻo iai.

Ina ia tuʻuina atu le masini le aafiaga o le porition, o uʻamea vaega o le lamepa o le lamepa o panuna. O le ata lanumeamata lea e foliga mai i le taimi i luga o le 'apamemea ma ona auto i lalo o le gaioiga o le siosiomaga.

E mafai ona tuu le moli o le ogatotonu i luga o le faapaologa, le portito o le fale pe i le gazebo. O le a fesoʻotaʻi ma le maʻoti i le puipui ma piliki tuai poʻo le maso, faʻamanatu ai le faʻataʻitaʻiga i se tala fatu.

Faitau atili