Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faʻamalama i luga o le faapaologa

Anonim

O le faʻapipiʻiina o le faʻamalama vaituloto i luga o le pa o le tau faʻapaologa o le a toe faʻafouina le mamanu ma faʻaalia ai o ia. E manaia le tilotilo i le faaauupegaina faaauupela i lenei itu faaonapo nei, ma afai o le e ona le potu o lenei potu, o se tagata faigaluega o le potu, ia e mafai ona faauma le fale vevela. I le tulaga aoga, o le a mafai e le faamalama ona taofia le ulufale atu o nofoaga. O loʻo faia atoatoa le galuega o le faʻaolaina o le malosi.

Ituaiga o mea

Tele tagata nofoia ona o le mea moni o loʻo i ai ni latou palu ma se tamai sikuea, mumusu e faʻapipiʻi le faʻamalama i luga o le faapaologa. I le taimi nei, foia le faʻafitauli i le avanoa fua i le avanoa: O le faʻamalama o le faʻamalama e mafai ona faʻapipiʻiina nai lo masani. O le tau maualalo e tusa ma le 5 cm. O uiga o le Windows faalagolago i luga o mea na fai ai. E filifilia i lalo o lea mea mai le mea na fai ai le faamalama.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faʻamalama i luga o le faapaologa

Palasitika faamalama sill - o le sili ona mafai ona maua ma masani ona faʻaaogaina filifiliga

Vaai faalemafaufau i nisi o latou ituaiga:

  • Faalenatura fafie. O lenei mea e talafeagai mo se laʻau laʻau. O le taua taua o le siosiomaga faauo o lenei mea. I se faʻaopopoga, o le laupapa faʻamalama o Colite o loʻo iai se foliga manaia. O le le atoatoa o le manaʻomia o le tausiga tumau i tuʻutuʻuga o le valiina ma le faʻagaioiga ma eseese nei fofo, o se tasi foi o taugata.
  • MDF ma le chipboard. O lenei mea e gaosia e faʻaaoga ai laupapa papaʻe. O uiga lelei e aofia ai: Leve tele, faigofie o le tausiga ma le toe nofo O le mea lea e iai le lautele o le lanu o le lanu ma e iloga i le tele o fausaga.
  • Palasitika. O nei mea o nei o se tasi o sili ona taatele. E matua aoga lava, ae mautu ma taliaina mo le tau. O nei mea e faʻatauaina i aʻafiaga o le faʻamaaloga, eseʻese o faʻafitauli ole vevela. O lenei mamanu e lelei pe a maeʻa le faʻamalama i luga o le faapaologa poʻo loggia, palasitika.

Metotia mo le faapipiiina o le faamalama

Faʻafefea ona fuafua le metotia o le faʻapipiʻiina o le Windows Platete ma faʻafefea ona faʻapipiʻi le Windows i luga o le faapaologa? E tele auala e faʻatino ai lenei faʻagaioiga.

Tusiga i luga o le autu: faʻafefea ona fausia aiga mai fafie, i luga o le uʻamea

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faʻamalama i luga o le faapaologa

O le S-foliga faʻapipiʻi e mafai ona galue o se mea teuteu elemene

Mafaufau i le mea e sili ona taatele ia latou:

  • Faapipiiina ma se mea taua tele. E aofia ai i le mea moni o le mea moni i le nofoaga o le faʻapipiʻiina o le faʻamalama sill, o le ipu ua tuʻu, na faʻaalia lelei, ona faʻamautu lea i le mauga o Hamm. Mo lenei, o le va i le va o le faamalama sill ma o le base ma le sili ona fufula o le faga. I lenei auala, e mafai ona e faʻakeina mau faʻapipiʻi mai soʻo ni mea.
  • O le mauga o le faamalama mafiafia ma sima o loʻo faʻaaoga pe a fai o le lautele o le fausiaina.
  • E mafai ona faʻapipiʻi faamalama ma faʻapipiʻi. E aofia ai le uʻamea uʻamea M-laupepa ma puipui. Papatusi Faatinoina se tulaga. Ma le auala o le faʻapipiʻi i totonu o puipui i le faʻamuamua ona o le faigofie o lona faʻapipiʻiina.
  • I le tulaga pe a o le faʻavae i lalo o le faamalama e sologa lelei, e mafai ona e faʻaogaina le faʻapipiʻiina o kusi. Ile tulaga lea, e faʻaaoga tele le kenie i le faleoloa, ona amata ifo lea i lalo o le faʻamalama faʻata ma faʻasolosolo malosi i le faʻavae. E manaʻomia le faʻasaʻoina o le iʻuga e ala i le faʻatulagaina o le uta i luga i le faʻamalama.

Sauniuniga mo Galuega

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faʻamalama i luga o le faapaologa

O le faʻamalama e tatau ona faʻamautu naʻo le mama ma mago luga.

Ae e te leʻi amata faʻapipiʻi le faʻamalama e sill i le fetagisi ma ou lava lima, e tatau ona e faia le tele o sauniuni taimi.

Muamua, e tatau ona e gauai atu i luga o le a faapipiiina le Windows Windows. O le laufanua e tatau ona mama ma matuā matutu. O le umi o le ipu e tatau ona fetaui ma le tele o le poletini ma le 5 cm.

O le lautele o le ipu e fuafua ile faitalia a tagata e ana ma le tele o le nofoaga o le potu e faʻatagaina ai. O le Windows Plate e matua tafailagi lava. E manaʻomia le fuafua muamua ma le metotia o fusi faʻamau. E sili foʻi le manaʻomia o loʻo faʻaaogaina lava le na o le similiina o 'au, ae faʻapea foi le faʻaogaina o puipui poʻo puipui.

Faapipiiina o Tekonolosi

O le faʻamalama e tatau ona faʻapipiʻi i luga o se tekonolosi. Faia lenei, saunia mea taua:

  • Eletise Sikisa pe Hacksaw;
  • talimalo;
  • Faʻamau mea e fai, faotaʻo, faʻo;
  • Fafie pa;
  • Silikicone oglant;
  • Faapipii o Aam;
  • kelu.

Tusitusiga i luga o le autu: o le faaputuga o mea masani: o ituaiga o ituaiga mo totonu ma fafo atu teuteuga

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faʻamalama i luga o le faapaologa

Filifili na o le faamaonia o foloa speamps

O le faʻapipiʻi faʻagasologa lava o ia lava e aofia ai laasaga nei:

  • I luga o le laufanua i lalo o le submap shab matou te faʻataʻavaleina ni pulupulu e maua ai le lofituina. Lenei o le a avatua le avega i luga o le aupapalapa. E i ai la matou faamalama sill ma faaleleia.
  • Faʻapipiʻi puipui ma faʻapipiʻi le pito i luma o le ipu ma le fesoasoani o fao.
  • Le isi, faatino le siakiina o le tulaga o le subsicast plate. I lea tulaga, matou te amanaia manatu nei: E tuʻuina i totonu o le uumi, ma lautele, e manaʻomia le mautinoa o le faʻamalama i le pito o le faʻamalama sill. E faia lea ina ia le tuai le sudiu.
  • A o le i alu i luga o le mauga o fumm, o le muamua-utaina. A leai, punavai, faʻateleina, ma faʻaleleia le ogaumu. I luga o le faamalama e tatau ona tu i le tele o uta.
  • Matou te afua ai vailaau faataamilo i le ipu uma avanoa ma le gaogao ma avatu ia te ia e mago. E tusa ma le lua aso. Ina ua maeʻa lenei taimi, o le magoto mamao o le 'alaga ese mai le faʻaaogaina o se fau °.

Palasitika faamalama sill

Ae le i faʻapipiʻiina se palasitika faamalama suavai i luga o le faapaologa, e tatau ona e amanaia foliga o mea. Palasitika se tasi o sili lelei filifiliga mo le faapaologa. O se mea aoga, mama, tumau ai ma tetee i aafiaga leaga uma.

O le palasitika faamalama manogi o le suiina o le tutusa o le polokalame e pei ona faamatalaina i luga, ae iai ni peleni.

Matou te fautua atu e matamata i le vitio, faʻafefea ona faia le mauga o le apoali o le Windows o loʻo ia te oe lava.

Galulue ma lenei mea, e aoga le faʻaaogaina naʻo faʻamaumauga palasitika. O loʻo latou feʻei i lalo o le faʻamalama poloka. O loʻo i totonu o lenei talaaga o le stab faʻaiʻu o loʻo tuʻuina atu. O le vaega o loʻo sau mai i fafo o le faʻasaʻoina i le sima. O pito o le Windows papatusi ua tapunia ma plug.

Faapipiiina o laupapa laupapa

A o le i faia se faamalama sill i luga o le palu o fafie, e tatau ona e mafaufau i nisi foliga. E aofia ai le manaʻoga mo le faʻaopopoina o le faʻamalama o le Windows:

  • Ina ia faʻalautele le olaga tautua a le laupapa, e manaʻomia le vali pe ufiufi i le vaiti. O fua e iai foi a latou lava manaʻoga. O le mafiafia e tatau ona i lalo ifo o le 50 mm.
  • O le feteʻenaʻi e aliali mai i lalo. O lea, o le faʻamanuiaga o le faʻaletonu o le faʻateleina o mea e faʻaititia.
  • Ina ia mafai ona faʻaleagaina foliga mai, e sili le puipuia o le laupapa i se ata aʻo leʻi amataina galuega. Aveese puipuiga i le maeʻa o galuega uma.

Mataupu i luga o le autu: Tamaiti o loʻo faʻasolo mai ai le valaʻau "elefane" ma o latou lava lima (ata, ata)

Vaʻai i le vitio pe faʻafefea ona fai se laupapa laupapa laupapa mo isi faʻapipiʻi.

Faaiuga

Sa matou iloiloina mea tetele mai le vaega o lapisi e faia mo le faapalaga, faapea foi ma foliga o le faapipiiina o fausaga. Ma le palasitika leai ni faigata, ae o le laupapa laupapa e sili atu le siosiomaga faauo ma matagofie. A faapipiiina, e tatau ona e faia ni gaioiga talafeagai.

Faitau atili