Tuaoi mo pepa puipui

Anonim

Talu ai nei, o Whidē o laei o Wbid, ae ua masani ona latou le masani i le puipui i lalo o le puipui, ae i lalo o le taualuga.

Tuaoi mo pepa puipui

Le faʻaaogaina o ituaiga e lua o pepa puipui ma tuaoi ma le tasi mamanu, o loʻo fai ma sui mai le fale gaosi Wallpaper

O le Wallpaper tuaoi o se auala faigofie ma vave e faʻaleleia atili ai lau totonu, pei o se manifinifi manifinifi o pepa, faʻaputuputu i totonu o le lisi.

Talosaga o pepa tuaoi

Afai o lau totonu o loʻo aofia ai le motu o le potu i soo se sone ma isi faʻamoemoe (taʻaloga, faigaluega, o le faia lea o tuaoi, e talafeagai tele ona faʻaaoga le tuaoi. O le a fesoasoani e otooto nofoaga manino o avanoa.

O le tuaoi o loʻo faʻaaogaina e suia ai le faʻaaliga vaʻaia manatu o le potu, mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻateleina i le potu, poʻo se faʻasologa o le ala savali. O lima o le moni poto masani, o lenei tamaʻi fasi pepa e mafai ona galue i mea ofoofogia.

Tuaoi mo pepa puipui

Faʻaoga faʻaaoga o le Whibbish Border e faʻasoa atu ai le lua ituaiga o pepa puipui

O le isi metotia o le faʻaaogaina o se tuaoi, masani ona faʻaaogaina i le mamanu o 'au ma ofisa i le pito o le seneturi talu ai, o lona faʻapipiʻi i lalo o le puipui o le puipui. O lea la, tatou te faʻamalamalamaina le pito i lalo o le puipui, lea ua fautuaina e faʻamalosi i le kamuta, ma faʻamamaina pepa puipui ma luga, ufiufi i pepa puipui mo lou tofo.

E manaʻomia tele o mea uma e lua o loʻo faʻapipiʻiina ma le ituaiga ma le ituaiga, pe a fai e te ave le duplex pepa pepa puipui mai luga, pe e te fiafia tele i ai.

O se tasi o filifiliga filifiliga o le a tutusa lanu lanu o le pepa puipui mai le tasi aoina.

Tuaoi mo pepa puipui

Savali tuaoi o pepa, 12-15 cm lautele ma 15m umi

I fale mo nei vai faavaitaimi, e mafai ona e masani ai i le fale puipui, o le tautau i paga, o lenei gaosiga ua uma ona mafaufau ia te oe ma fausia fesuiaiga o le tasi ituaiga o puipui. Matou te filifilia le pepa puipui ma se fua, o le faʻailoaina mai ia i latou ma e tutusa ma latou e tutusa foʻi ma le lanu tuaoi, o le iʻuga, e aliali mai, ua aliali mai, ua iʻutia ai, e aliali mai, e aliali mai, e aliali mai, e aliali mai, e aliali mai, e aliali mai, e aliali mai, e aliali mai, ua aliali mai, ua iʻu mai ai, e aliali mai, o lona uiga, e aliali mai, e aliali mai, e aliali mai, e aliali mai, e aliali mai, e aliali mai, e iʻu ai i se mamanu sili.

Tusitusiga i luga o le autu: lilo ie puipui i totonu o le pito i lalo

O ia puipui e masani ona faia i le Vinyl Version, ae o paga fasi ua mamao nei mai le masani ai. Ua lelei le fetaui lelei pepa i se pepa pepa.

FAAMATALAGA: O se tuaoi tuaoi o le a le mafai ona faʻapipiʻi i le ogatotonu o le puipui, aua i lenei tulaga e matua faʻaititia ai le maualuga o le taualuga ma foliga valea.

I lalo o soʻo se tuutuuga, e leʻo se ogatotonu o loʻo i le ogatotonu o le siʻosiʻomaga, taofi i luga o le faʻaaliga tuʻutuʻuga - o se auala malosi lea, ma le fesoasoani e matua fausia ai. O le metotia lava lea e tasi o loʻo faʻaaogaina pe a faʻamamafa i luga o le fetuutuunai o meaafale, faitotoʻa, faʻamalama, o le pepa pepa e faʻataʻalo i le tului.

Tuaoi mo pepa puipui

O le faʻaaogaina o le lua ituaiga o pa puipui e vavaeeseina e se tuaoi, vinyl pito i luga, mai lalo

Matou te tosina mai lou mafaufau i le mea moni o le wobbil curb i se tulaga faateteleina o le faapipiiina i le lautele o le potu, ina ia foliga sili atu, leai ni mea e foliga ai, e aunoa ma malologa.

O le filifiliga mulimuli e faʻapipiʻi ai le tuaoi o le a valaʻau le nofoaga i luga aʻe o le upu. Lenei ua ia faia se teuteuga malosi, ae na pupuni foi le faʻafitauli o itu tau faʻalavelave: Totonu o loʻo afaina ai, ua afaina, ma le le aoga i le pito i lalo.

Sao sao

Afai e te manaʻo e faʻaaoga se auala mo le pepa puipui, ona mafai ai lea ona e faʻatau ma puipui faʻatasi. O lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i nisi o mea leaga, latou te mafaufau e uiga i manaʻoga o le tagata maʻi ma e le gata i o loʻo sauaina, ae o tuaoi foi ma le tino.

O lenei tali o le fofo sili lea ona lelei, ona o se taimi e faigofie ai le le malie ma se tasi o nei vaega e tolu. (O le tino e toetoe lava o le pepa i taimi uma, o le lanu e iloga i se lanu, ae o le ata e masani ona manifinifi.)

Tuaoi mo pepa puipui

Sili ona lelei tuʻufaʻatasiga o ni ituaiga o puipui ma tuaoi, tumu i totonu

Mo se faʻataʻitaʻiga, a o le filifilia o mea, e faigofie ona maua se tuʻufaʻatasiga pe a atagia ai se teuteuga i luga o le pepa puipui, pei ona e maua e se tasi tagata gaosi.

Mataupu i luga o le autu: uiga ma le faʻaaogaina o le CSP ipu mo le fola

O ituaiga o pepa tuaoi

E leai se faʻailoga tuaoi tuaoi, o le lautele e ese mai le 2-3cm i le 10-15 cm, o le umi e masani lava 10 poʻo le 15 mita. Ioe, e tele suiga o tuaoi o Waterpaper na faia i lalo o le poloaiga.

I nisi taimi, na uma ona faʻaogaina le KLAE i le pito i totonu o le auala, ona mo le pipii atu, ua lava mo oe e mimilo i le vai mafanafana. Afai e le faʻaaoga le kulimi, matou te filifilia, faʻalagolago i le tino o le tuaoi. E masani lava ona fai ni pepa, o lea tatou te faʻaaogaina ai se mea faʻapipiʻi mo pepa pepa puipui. Afai o le ata o le vinyl, ona tatou faʻaaoga lea o le malosi malosi.

Tuaoi mo pepa puipui

Le masani-tulaga tulaga o se tuaoi o le Whibbish Border, ae o le atoa atoa o le a afi

O se ata sili ona manaia o loʻo eseese - ma mea teuteu foliga, coated ma phosphoric fofo. I loʻu taimi pupula, o se mea e faʻaalu ai le malosi o le malosi, ma e oʻo foi i le pogisa, aʻo susulu atu le malamalama.

I le tuʻufaʻatasia o se vavega i mea teuteu teuteu i le ituaiga o fetu ma le masina o iai se mafuaʻaga tutusa, e faigofie ona maua se ata atoa o le fetu. Afai e le lava lea mo oe, faʻatau le starboat ma le phosphoices aafiaga.

Tele o loʻo fuafuaina ma le tuueseeseina o sone, vavaeeseina o nofoaga ma le fausiaina o faʻatelega ma le fesoasoani o le curb libbons faia i totonu o le umukuka ma i totonu o le umukuka

Tuaoi mo pepa puipui

Faʻatasiga i luga o mea faʻapipiʻi o pepa puipui, tuaoi ma ata

O tuaoi o tamaiti autu o loʻo lagolagoina ma ata o manu, mea, ata o ata. I totonu o le faletaele, o le faʻaaogaina o pepa e le manaʻomia, tusa lava pe e i ai manatu e uiga i le matagofie o le mou atu, o le a e le fautuaina atu i latou ma faʻapitoa ia latou, o iinei e fesoasoani faʻapitoa i latou ma faʻapitoa ia latou

Tuaoi mo pepa puipui

Tamaiti o pepa tuaoi ma faigofie foliga manaia pepa pepa

E talitonuina o le au tuaoi e le fufuluina ma vave ona leiloa a latou uluai foliga. O lea mea, fufulu e sili atu ona tatou maumaututu, aua e te faatuai ona o le taualuga, ae e le tatau mo oe.

Mataupu i luga o le autu: lua-fufula taualuga mo le gazebo lima

Faitau atili