Ave se crochet mo le taumalulu ma polokalame, faʻamatalaga ma vitio

Anonim

Ae masani lava, o fafine e tuu atu le pulou i le tautomita i le vaitau o le taumalulu, aua latou te vete i le alagatatau ma foliga i ni mafuaaga lelei matagofie, e pei ona manaʻomia. Sa matou filifili e faamanatu atu ia te oe e uiga i ai, o le a le mea lea o le a la latou ofo atu ai ia teʻi se taulaiga mo le taumatematega mo galuega tetele ma le maualuga o galuega.

Faigofie ma mafanafana

Ave se crochet mo le taumalulu ma polokalame, faʻamatalaga ma vitio

O le ae manaʻomia:

  • Matau numera 7;
  • Cotton vulu, pe tusa o le 50 kalama.

Muamua, faʻamautu se filifili e aofia ai le fa ea ea laʻasaga, ma fesoʻotaʻi i le lio. Ma, nai lo le tasi koluma i se uiga i laina taʻitasi, e tatau ona e faia ni paʻu o le ea.

Ave se crochet mo le taumalulu ma polokalame, faʻamatalaga ma vitio

Ave se crochet mo le taumalulu ma polokalame, faʻamatalaga ma vitio

Ave se crochet mo le taumalulu ma polokalame, faʻamatalaga ma vitio

Muamua tulaga: laina valu koluma ma Nakid ma faʻaiʻu i le lio ma se laina faʻafesoʻotaʻi. Laasaga lona lua: Faʻapipiʻi ni koluma e lua ma se faʻapipiʻi i kosi taʻitasi ma nakid i luma o le savali savali, o le, matou te faia le laina e tasi ma le faʻapipiʻi. O le tulaga lona tolu: tasi koluma ma se faʻapipiʻi i se koluma ma se maasiasi o le laina muamua, i le isi matasele - e lua koluma ma le jid. O lenei mataupu faavae, la pope seʻia oʻo i le iʻuga o le laina, o le iʻuga e i ai le tele o 24 koluma ma Nakud. Matou te tapunia le laina e se laina fesootai i le muamua koluma ma se faʻapipiʻi.

O le lona fa o le tulaga: tasi le koluma ma Nakida i se koluma ma se lisi o loʻo i ai, i le isi matasele - lua koluma i Nakud. Matou te galue e tusa ai ma le faʻavae lava e tasi, o le iʻuga, e iai lau numera e 36 koluma ma Nakud. O loʻo maeʻa le laina e se laina fesoʻotaga i le muamua i le Nakud. Lima Lima: Galulue ma koluma ma se faʻapipiʻi, i le laina lona fa o le laina o le laina muamua, i pou e lua ma Namud. O le iʻuga, o se laina o le 45 koluma faʻatasi ma Nakad e tatau ona liliu i fafo. Tapuni se laina e ala i le faʻafesoʻotaʻi koluma i le muamua koluma ma se faʻapipiʻi.

Tusitusiga i luga o le autu: Sheading lanu: polokalame mo tagata amata ma ata ma vitio

Laasaga Laasaga (ono): I le lona toʻafitu uma i le teugatupe, o le koluma ma le Nakada o le laina muamua, matou te fafagaina ni koluma e lua ma se faʻapipiʻi. Afai o iai sau numera o 54 koluma ma Nakad, ona e faia lea o mea uma. Na matou tosoina le numera o le laina fesootai i le koluma muamua ma le Nakid. O lea ua matou amataina le vaega lona fitu: i le pou pou taʻitasi ma le Nakad o le laina na muamua ai, e lua koluma ma Namud. O le iʻuga, o loʻo iai a matou numera o le 63 ma Nakud. Matou te tapunia se laina fesoʻotaʻi i le muamua koluma ma se faʻapipiʻi.

O le valu pasene: i le koluma fitu koluma ma Nukud i luma o le savali savali, matou te moliina ni koluse lua ma Namud. E iai sau laina, e aofia ai le fitusefulu lua pou ma Nakud. Na matou tosoina le numera o le laina fesootai i le koluma muamua ma le Nakid. O le tele o le oloa i lenei tulaga o faʻagaioiga e tatau ona 25 sene i le lautele. Matou te amataina le iva tulaga: Ua ou lalagaina se tasi koluma ma se faʻapipiʻi i koluma taʻitasi ma se maasiasi o le laina muamua. A e oʻo atu i le laina lona sefulu, amata ona faia le faʻaputuga.

O le lona sefulu o le maualuga: Matou te faʻaauau i koluma ma le nuakud i koluma taʻitasi ma le nakad o le faʻasologa muamua, pasi uma koluma atoa ma se faʻapipiʻi. E i ai sau faʻasologa o le onosefulu ni laina ma leukud. O se faʻasologa o le faʻafesoʻotaʻi koluma faʻaiʻu i le koluma muamua ma Nakud. Togalualua Tulaga: Matou te galulue o se koluma ma se faʻapipiʻi i kosi taʻitasi ma le nakid i luma o le laina, sikipi i le laina lima o le lima ma le faʻapipiʻi. Numera e tuʻuina atu se numera e aofia ai le fasefulu-valu laina ma leukud. Faatumu se laina e ala i le faʻafesoʻotaʻi o loʻo i ai i le muamua koluma ma se faʻapipiʻi.

O lenei, mai le sefululua i le sefulufa tulaga, galue e pei o koluma ma se faʻapipiʻi i koluma taʻitasi ma se faʻapipiʻiina i luma o le koneseti i le kolose muamua ma Nuck. O lenei ua matou gagau le filo e galue ma toe faaleleia mai le itu sese.

Mataupu i luga o le autu: aluga na faia i le auvae tuai: Mai le masani ai i le muamua

Ua sauni le matou oloa. Faʻaloaloa i totonu o le mafanafana vai ma faʻamago, faʻaloaloa i luga o se ipu.

Ave se crochet mo le taumalulu ma polokalame, faʻamatalaga ma vitio

Seisi tagata eseese

Ave se crochet mo le taumalulu ma polokalame, faʻamatalaga ma vitio

Sei o tatou taumafai e nonoa se sili sili ona manaia o loʻo faia i le metotia o faʻaputuga faʻaputuga.

O lenei metotia e faia pei o lenei: o papaʻu o loʻo lalagaina ma nila, ma le pito i luga ma le fesoasoani a se matau, ona o lenei oloa e masani ona masani ai. Muamua, faʻamasani i le polokalame, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia i le gasologa o le galuega.

O le ae manaʻomia:

  1. Cotton vulu, e tusa ma le 130 kalama;
  2. Matau numera 2;
  3. Tautala numera 2.

Vaega o galuega:

  • Ituaiga sefuluvalu matasele ma amata ona o le pulupulu lua paʻu paʻu, e tusa ma lenei polokalame: o faʻamaʻi o le lua. Lalaga i luga o lenei mataupu faavae o se fasipepa e uiga i le 52 centimeters umi. Ona matou tapunia lea o matamuli ma latalata i le mama.
  • O lenei ua alu le matau i le gaioiga, o le galuega i ni mea o fai i lenei. Cont 12 Spotwport o le mamanu na faʻaalia i le polokalame i le pito o le pamu. Aua neʻi galo le faʻatasiga i na nofoaga o loʻo lisiina i le ata.
  • E tatau ona e faia se matasele i le pito i luga o le matou oloa. Ia faia lenei, lolomi le filifili o 17 ea, tapuni i totonu o le mama ma lalagaina ma koluma e aunoa ma se nukid.

Ave se crochet mo le taumalulu ma polokalame, faʻamatalaga ma vitio

Vitio i luga o le autu

E pei ona e vaʻai, e faigofie tele le nonoa o le taumalulu ma le fesoasoani o se matau, e le manaʻomia le faia o lou ulu i le malulu malulu. Matou te fautuaina e te leoleoina le ata o loʻo faʻaalia i lalo, o lea e te aʻoaʻoina ai le tele o fou ma manaia manatu.

Faitau atili