Faleoloa Table Borc e faia oe lava: sitaili ma fatufatuga

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • O le DEMOR ARRIEESS - Faʻafefea ona teuteu le laulau kofe
    • Valivali, atavali, tioata
    • Manatu Manatu - Autobahn, vaa, uati
    • Prolique, mosaic, vaneina
    • Uluai manatu: atopata laulau ma guitar laulau
    • Fabric ma fugalaʻau i meaafale mafuaʻaga

O le kofe laulau o se faigofie ma fetaui lelei o meaafale. E mafai ona faʻapipiʻi i toetoe lava o soʻo se potu i totonu: I le potumoe, i le potu malolo, i le umukuka, i luga o le velanda pe i totonu o le pa puipui poʻo le ofisa.

Afai o lau laulau kofe na leiloa, ona le aoga lea o le faʻavasegaina e tuli ese ai, ua lava le faʻafouina ma le teuteuga.

O se faʻailoga iloga o le laulau kofe o se tamai chartertop ma, e masani lava, faʻaititia (faʻatusatusa i le laulau 'ai) maualuga o vae. Faʻafou le Shabby Table, teuteuina ma au lava mamanu poʻo le mamanu, e faʻailoa atu ia te oe lava i le faʻaleleia o le laulau o le kofe tuai. Ma e mafai ona e faia se mataupu tulaga ese o le i totonu o le pito i totonu mai le valu.

Fai se laulau kofe e leaga ma lau lava lima - gafatia ma faʻafiafia ma faʻafiafiaina le fatufatu.

O a ni elemene e mafai ona teuteuina i se meafale i luga? O le a le sitaili e mafai ona ou faia se foliga o le laulau?

O le DEMOR ARRIEESS - Faʻafefea ona teuteu le laulau kofe

Faleoloa Table Borc e faia oe lava: sitaili ma fatufatuga

Mo le vali, e mafai ona e faʻaogaina uma art actulilic ma faʻafou susu susu.

O le teuteuina o le laualuga o le laulau pito i luga ma vae e mafai ona faia i le eseese faiga ma le faʻatinoina o meafaigaluega: ata, faʻapipiʻi, faʻapipiʻi, moli tioata laiti.

O le auala saʻo lava le auala e fausia ai se tupuaga tulaga ese o le laulau faʻavae.

O le ata vali o le a fetaui ma le tulaga i totonu o le tusiata. Ua e valiina lau laulau, e tatau ona e taumafai e faʻaumaina mamanu i se lagona lelei. Ona avea lea ma se tala masani a le vaega masani o le mea masani ai le fale.

Toe foi i le vaega

Valivali, atavali, tioata

O le pala o le kofe laulau e ala i le ituaiga o vali e mafai ona o i totonu o se ata ata o loʻo faʻaalia ai le sami poʻo fugalaʻau. O le tala e mafai ona i ai se vaaiga mai le ola po o le ata, o lo o fai ai ma se faʻataʻitaʻiga, le tulaga o le ausiaina ma mea fiafia a le 'au.

Faleoloa Table Borc e faia oe lava: sitaili ma fatufatuga

Mo le gaosiga o se laulau, e mafai ona e faʻaogaina atigifivae, BAMBoo ma isi Morne Motugaasi.

O lenei faamaoniga o le alofa i le malaga o le a avea o se laulau kofe, ma le puleaina o mauga. Ina ia mafai ona faʻaaogaina le laulau saulafono, o le sitaili ata o le mauga o le mageso o loʻo i lalo o le pito i luga o le tioata manino.

Gress Gordortp o loʻo faʻaalia ai se lautele lautele mo fatufatu fatufatu. E mafai ona faʻatino e pei o le tioata mataina. O le lanu i le tioata tioata ata e sili ona manino manino ma loloto.

I lalo o le faʻamatalaga manino o tioata e mafai ona e tuu le faʻavae i le ituaiga o se teuteu teuteu. O le teuteuina o le laulau kofe i fusi, kapeteni vavalalata ma turrets i foliga o vae o le a faia i le tele o tagata matutua.

E mafai ona e tuʻufaʻatasia se laulau kofe ma le aquarium. O le mafaufau loloto o iʻa o loʻo i ai se aoga aoga i le psyche: soo ma paleni.

Masalo o le tasi o le sili ona le masani ma le mafaufauina o se faʻataʻitaʻiga faia i foliga o se vaʻa. Nai lo le aufono o le au tusitala - le i totonu o le vaa o le vaa. Ufiufi mai luga luga o tioata, o le a faʻaalia i le taʻaloga o le olaga o le sami pirate.

Toe foi i le vaega

Manatu Manatu - Autobahn, vaa, uati

Faleoloa Table Borc e faia oe lava: sitaili ma fatufatuga

A o le i amataina galuega, e tatau ona gaosia le laulau, ona faʻataʻalo lea ma le umi ma faʻaaoga ai le ata muamua.

O le manatu o le tamaititi o le a avea ma laulau ma le gametop "Autobanball". E mafai ona tuu se tusi pe tuu se vase fua, faʻapea foi ma le naunautaiga e luʻiina taʻavale a tamaiti i luga o le ala-.

Manatua le sami mo le atoa tausaga, mafaufau o le a avea ma ou fale ma miti o le faimalaga i lalo o le folau o le a faʻatumauina le laulau ma le ave o le ipu.

I le auala lava e tasi, e mafai ona e faia se laulau - sundial, o le filifilia o le manino luga o le lumanaʻi o le taimi calpelis.

Toe foi i le vaega

Prolique, mosaic, vaneina

Faleoloa Table Borc e faia oe lava: sitaili ma fatufatuga

A o lei oʻo i le va o sui o le va o ata, e manaʻomia le ufiufi le vaega o le laulau pe a leai se paʻu.

O le manifinifi vali mamanu mafai ona faʻapipiʻi i luga o le laulau. O nofoaga mataga na nana i lalo o le applique o le mago laulaau, o lau o loʻo faʻapipiʻiina i se faʻataʻitaʻiga o le ata, faia le aafiaga o le paʻu o le lauluta Faʻamalosi le ituaiga o le susu faʻatagaina le fesuisuiai o le laualuga o pepa mama.

E mafai ona e faapipiiina ni ata, e oo foi i ata. O sea meafale e mafai e album ona faʻamatala e uiga i le vasega o le e ona poʻo ana malaga. Mo le puipuiga i fafo mai i fafo mai le susu poʻo le faʻamamaina, o le faʻaputuga o le chartertop ua tapunia ma tioata poʻo le manino a le tagata.

O Mochic Doror ma ona lava lima e faia i luga o se fuafuaga muamua na fuafuaina. E sili atu lea o filifiliga sili ona faigata i le tusiata o le natura, ae o le iʻuga o le a faʻapitoa ma le toʻasū.

O le teuteuga faapitoa o le kofe laulau o le a avea ma filo. Fuafua i le faʻavae o le mo le pule, o sea laulau e ono avea ma mataupu taugata poʻo fale mataaga mai le manaʻomia faʻapitoa. O le filo filo e mafai ona faasaga i ai. O lea, o le mataupu o le tulaga i totonu na fesoasoani i le faaleleia o le Agaga ma le tino o le tagata. O le faigofie filifiliga o le gaosiga o le laupapa laupapa o le pipii i luga o vae o le laulau kofe ma o latou lava lima ma lipine Eseta ata.

Toe foi i le vaega

Uluai manatu: atopata laulau ma guitar laulau

Ina ia faʻamalosia le laulau meafale ma ou lava lima i se faʻapitoa, o manatu muamua o loʻo faʻaaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaoga se atopau, ma faʻapipiʻi vae i ai ma ufiufi le laualuga i le decopupage. O le laulau kofe ma se mea lilo (tatalaina tapuni) ua sauni.

O le isi mea e le masani ai decktop mamanu o le laulau o le a avea ma guitar contour - o se meaalofa moni ia Melomanna i soo se aso malolo.

O se taʻaloga faigofie o le kofe laulau o le a avea ma taʻalo pusa mo chess poʻo checkers. E mafai ona faʻaalia i se penitala, fai le mumu ma siaki le mataʻitusi muamua. O tagata lagolago o le Universal Computer o le a fiafia i le manatu e teuteu le laulau kofe ma matagofie DVD. O mea taua na faia mai le fafie masani e mafai ona aoina se laulau le masani ai le le masani ai i le faiga o le ie puipui (o loʻo filifilia i luga o le nuʻu) i le nuʻu.

Toe foi i le vaega

Fabric ma fugalaʻau i meaafale mafuaʻaga

O le le mautonu e le mafai ona avea ma se tamaʻi malologa i le laulau pito i luga, faʻaaogaina mo se faʻavae malosi o le fugalaʻau o le fugalaʻau.

O le laulau mo le potu malolo e mafai ona ufitia atoa i se ie, ma maua ai se fasi fale.

O lea, e i ai le tele o auala e teuteu ai le kofe laulau. O le vaega o le kofe laulau e masani ona faia i luga o le laulau i luga, o nisi taimi i vae lagolago. Matou te tuuina atu se faʻataʻitaʻiga o se faʻasologa o gaioiga pe a faʻamalosia se meaafale luga.

  • Faamama. O se koleni tuai ua manatu e teuteu ma toe faʻafoʻi, o le ata, o le laupapa i lalo o le ata vali e guning ma eli ai ma le faanoanoa;
  • Faatauaina le tali. O teuteuga o loʻo faia saʻo o loʻo faia saʻo i luga o le laulau ma i luga o vaega eseese o le taofia. Mo laupapa mo Mose ua tetea ai faailoga faapitoa. E mafai ona avea o se coument palu poʻo le mafiafia o galue mo pou. O mauga e faia i le metotia o le papier masha po o le faatufugaga tupua;
  • Puipuiga o le faatufugaga a faatufugaga. Le fiafia, glashing.

Alofa mo fatufatuga tuleia tagata i le tulaga muamua o le olaga. O meafale vali ua teuteuina ma o latou lava lima e fausia ai se tulaga ese o le potu i totonu o le olaga i totonu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻatoga o tioata i luga o le Logginia ma le Paʻotoo

Faitau atili