Faʻaaogaina le tioata Fencing mo Balconlies

Anonim

O le Fuese theng o le ipu popeneti o loʻo masani lava e le o foliga le masani ai ma sili ona lalelei foliga, ae i le maualuga malosi ma le faʻatuatuaina. O ia ituaiga faiga e tatau ona faamalieina sao saogalemu, ae, i le taimi e tasi, o loʻo faʻataʻamilo i puipui fafo o fale, faia i latou i se mea manaia.

O nei pa o loʻo faʻaalia ai i latou i le tele o avega. E naʻo le faʻaaogaina o lana mea, o lenei mamanu e mafai ona taofia uma lisi lisiina.

O foliga ma le faʻagaioiga o uiga o ata tioata

Faʻaaogaina le tioata Fencing mo Balconlies

O le tioata palu e masani ona faʻaaogaina i le ofisa ofisa.

O le tioata tioata o le faapaologa na fausia ina ia mafai ai ona suia le foliga mai:

  • fale o tofi;
  • Fale fale talimalo;
  • Fale o Aʻoaʻoga;
  • teraces ma veranda;
  • vai ma galuega.

I tulaga o le aai na faʻaleagaina, o ni laina na iloga i le fausiaina o paleni o paleni i le maualuga-tuluiga fale. I le faia o se tasi poʻo se isi mamanu, mamanuina ma tusiata faʻapitoa faʻapitoa gaʻoa i le faʻavasegaina elemene ma le faʻavasegaina o ia lava.

O loʻo seasea lava le tioata o tioata, ae latou te faia soʻo se paoponi poʻo le Loggion e le faigofie ona matagofie, ma mafai ona suia le lagona o le uamea e saʻo mai i le uamea ua sosoʻo mai i le uamea smipled.

Foliga o elemene elemene

Faʻaaogaina le tioata Fencing mo Balconlies

O le malosi o alavai ma fata o le a mautinoa le talitonuina o le tioata mamanu

O laʻau poʻo lima o le elemene o le vaega autu lea o le ata, faʻamautinoaina le saogalemu ma le faʻamafanafanaga o i latou e lava lea potu. Le foliga o le ita o le faapaologa mai le tioata e mafai ona i ai i se tasi o le sikuea i se laina pe o se lio.

O faʻataʻitaʻiga e le mafaitaulia ma le faʻataʻitaʻiina o le tele o tioata na faʻamaonia lena i lona malosi e le maualalo i se uʻamea.

Faʻaaogaina le tioata Fencing mo Balconlies

Mo le pa e faʻaaoga ai le faʻapitoa

O lenei ua faʻamatalaina e le faʻapitoa tioata gaosi. O le faamaʻaʻa o loʻo faia i le vevela i le 600 ° Celsius, ona tele lea o le malulu. Ile faʻagasologa o lenei faʻagaioiga, o le laufanua lauʻeleʻele lea, lea e faʻateleina ai le malosi o mea e tele. O le nofoaga sili ona vaivai o le pito i tua o le laupepa. Peitaʻi, pe a faʻatamaia le tioata, e taʻe ai i le tele o fasiga, le maua ai ni matatamaʻe ma le mafai ona mafua ai le afaina.

Mataupu i luga o le autu: Microwave Oven: Tagata Iloiloga

Faʻaaogaina le tioata Fencing mo Balconlies

Triplex - sili ona lauiloa tioata mo ata tusiata

Faapitoa lauiloa lauiloa triplex. O le laupepa lea o le tele-vaega, e fausia mo le itiiti ifo ma le lua vaega o tioata ma se manifinifi ata poʻo se vai mo le laʻau i le va o latou. O lenei oloa faasino i le numera o le taimi autu.

O le tioata leo ua faʻaogaina i le faʻavae o meaʻai ma loggia, e aunoa ma le mafaufau e uiga i ni uiga masani o le tausiga. O sea pafau e faigofie ona mama ma mea faʻapitoa ma e le mafai ona faʻamalosia ai aafiaga o le tele o vevela ma vailaʻau e faia ai ni meaola lelei poʻo faʻamamaina.

Faʻaaogaina le tioata Fencing mo Balconlies

O le isi taua taua o le talimalo o lomu. Mo le faʻapotopotoga i luga o le faapaologa poʻo le loggia o le taumalulu togalaʻau, monosite e masani ona faʻaaogaina. I luga o se faapapesega, e mafai ona e faʻatulagaina se potu malolo uma o le potu malolo, aemaise lava pe a e faʻaaogaina e fatu ai le mamanu ma teuteu i le faʻataʻotoina, Roma poʻo ie puipui o Roma.

Ata mamanu

O le fausiaina o tioata fencning o paleni o se gaioiga faigata tele e manaʻomia le tausisia o tulafono uma ma le tausisia atoatoa o le tekonolosi o loʻo iai i lenei taimi. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le tioata pa, vaʻai lenei vitio:

Fausiaina se faiga vave, e matua faʻasaina ai e tutoʻatasi i totonu o pu i totonu o le tioata luga faʻaaogaina se mea faigaluega lelei. O pu uma e tatau ona faia na o tulaga o aʻoaʻoga o aʻoaʻoga.

Faʻaaogaina le tioata Fencing mo Balconlies

O le a le mea e ono nonoa ai le ituaiga o mamanu, ae tusa lava pe a tele ni auala e faʻasaʻo ai le tioata pe a fai o le feʻei o le faapaologa:

  1. Tagata fesootai. O le Maota ua faʻatinoina e ala i le pu i totonu o le tioata i le 'aʻai, na vaʻaia i fata.
  2. Puipui. I luga o le pine, o loʻo maua i le itu taumatau e faʻatatau i le pupuni, o le tioata o loʻo ofuina ma mo le faʻavave o se kiliva o se curvings. O puipui e faʻapipiʻi i fata.
  3. Faʻaaoga faʻailoga uamea.
  4. I le pito i luga ma le pito i lalo o le ata, o le uamea talaaga o loʻo faʻapipiʻiina, i le Groove Group Mata.
  5. O tioata o papupuni e mafai ona faʻapipiʻi saʻo i sima ma le coppp ma se bolt po o pine.

Mataupu i luga o le autu: O le faapaologa i Khrushchevka fai ia te oe lava: Laasaga-i-laasaga faatonuga

I le gaosiga o failauga, e faʻaaoga le tekonolosi faʻapitoa, o lea e toetoe lava a le faʻaleagaina o tioata i le faʻapipiʻi galuega. Faitau atili e uiga i le faʻapipiʻi o le tioata pagutu, vaʻai lenei vitio:

Faapipiiina

Logginia poʻo le faapaologa ma le tioata paʻu (faʻapitoa mamanu. E mafai ona na o le saogalemu ma matagofie pe a fai o le a maeʻa le faʻapipiʻiina i tulafono uma. Amata le galuega i luga o le fausiaina o tioata fincing, e tatau ona e saunia le tulaga ma lafoia le tulaga tuai tuai. Faitau atili e uiga i le tioata tioata i totonu, vaʻai lenei vitio:

Filifili le faapaologa mo tioata fenclet na o le talitonuina o fusi ma mea faigaluega

O le mea muamua e tatau ona tausia le talitonuina ma faʻasaʻo le susunuina o le faʻavaʻa o le fola, le taualuga ma le puipui. O mea uma e tatau ona faamaoti ai i le poloketi pepa.

O galuega uma e faʻatino e tusa ai ma manaʻoga o le saogalemu ma tekonolosi. E manaʻomia e le faʻaeteete manatu i le faʻaiuga o faʻamaumauga, lea e tatau ona o loʻo feagai ai ma le ituaiga puipui ma luga aʻe o luga.

I le gasologa o le galuega, e le mafai ona faʻaaoga le tele o le malosi pe a faʻamalosia bolts. Faʻapipiʻi faigofie faigofie ma vave, o lapisi fale ina ua le tumau le galuega, o lona uiga e leai se manaʻomia e faʻatino nisi faʻafitauli e faʻatatau i le faʻamamaina.

Faʻaaogaina le tioata Fencing mo Balconlies

O tioata tioata e tetee ai

E tatau ona manatua ai le tioata o pa puipui e le fefefe i le teʻi, ae tusa lava pe o le faatamaia o vaega laiti naua, o le tumutumu o mea e mafua ai isi.

Kamupani o loʻo feagai ma ia sitaili o loʻo sauni e ofo atu a latou tagata faʻatau i le sili ona iloga o foliga ma tioata o foliga eseese ma lapoʻa. O le filifiliga e tumau pea mo le tagata faatau.

Faitau atili