Faapipiiina o le ape alapefai i le taele

Anonim

Faʻapipiʻiina o se auala faʻaalu o se galuega faigata, ae afai e te sau ma lenei fesili lelei ma faʻamaoni, mafai ona faʻatino i au galuega uma na o oe.

Faapipiiina o le ape alapefai i le taele

Ina ia mafai ona taʻele le laʻei i galuega e tatau ona faia e fausia ai se itupa o le fola i le 1-2%.

O le faʻapipiʻiina o se moli moli, oe manaʻomia le faʻatinoina o le tele o togafiti: Faʻafesoʻotaʻi le apefai i le otaota osofaʻiga, fai le faʻamalologa o le vailaau, o le a i ai le sima.

Leai ni meafaigaluega faʻapitoa mo nei galuega e te manaʻomia:

  • tamavali;
  • Fesuiaiga ki;
  • o se atigipusa mo le fofo;
  • Tulafono.

Mamanuina o alavai alavai

O se masini apefai a Ladder e matua lavelave ma le tele. Faʻafetai i le ata o le alavai o loʻo faia, o loʻo faia:

Faapipiiina o le ape alapefai i le taele

Ata o se masini laina taleti ta puipui.

  • o le sasaina o le vai i totonu o le pusato;
  • Faʻamaufaʻailoga o le tuʻu faʻatasi ma fola;
  • Puipuia le leai o se vaega (otaota o otaota o loʻo faʻamamaina mai lapisi tetele);
  • Faʻamautinoaina le faʻaaogaina o le faʻatulagaina o alavai mo le faʻamamaina o ia;
  • Le mafai ona maua se fox stwer i totonu o le ea ona o le hydraulic taavale.

Mea mo le gaosiga o Spin Svaliy Sneakers mo le taʻele o le aumea uʻamea ma / pe faʻamalosi tino. Faailoga e faia mai mea uma e lua o nei mea e taua. Mea ua faʻaaoga mo lo latou gaosiga e le tatau ona palapala, talu ai o anafaiti o loʻo agamalu pea ma le vai. O le mamanu o le apefai e tatau ona avatua mo le avanoa o le taimi umi gaioiga, e tumau, e tumau ma le faʻalavelaveina le fufusi o le fola.

E taua tele ona eseese vaega o le 'auvae i tagata e alu aʻe i ai i nei manaʻoga, lea ua fuafua i totonu o le fola ma maliu ai i totonu o le vaipuna mumū. Maliega o le tasi plum ma pasia paipa. O le mea mulimuli ua tipiina i totonu ua uma ona saunia auala ma mafai ona eseese maualuga. O lenei vala e taua tele, pei ona fuafuaina o le a manaʻomia le maualuga o le a siitia i le taʻele.

O le apeta o le apefai o se vaipuna ma se flanget e maua ai le hisminic station. Atoa i le faʻafiafiaga o loʻo i ai le siphon ma se grid, lea e fausia ai se vai ma puipuia le seʻe mai poloka. O le siphon sraille e mafai ona aveeseina i le taimi o taotoga. Ae e te leʻi faʻatau se apefai, ia mautinoa e leai ni faʻaletonu i totonu ma le faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga e talafeagai mo oe. I se faʻaopopoga, o le faʻapipiʻi o le a manaʻomia nisi mea:

  • O paipa toto.
  • Fesootai fonotaga.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona fausia se agaga pallet ma ou lima lima

Lautele Tulafono o Galuega

Faapipiiina o le ape alapefai i le taele

Polokalame o le Fonotaga o le auala taele.

Faʻapipiʻiina o le apefai mo le alavai i totonu o le taʻele e manaʻomia le siʻitia o le fola ma fatuina o se malifa i totonu o le alavai. O le tulaʻi mai e tatau ona le itiiti ifo 15 cm. O le faʻapipiʻi e aofia ai le monolithoc tofa i le apefai ma alavai i le fola ina ia le faia le fola. Afai o le sima o le fola o le fola o loʻo i luga o le malulu eleele, o le a manaʻomia le faia o le le atoatoa le afaina, talu ai le eseesega o le malulu eleele ma, o le mea e mafua ai le vevela o le eleele. lona malaia. Mo le faʻamalosia o le malosiaga, o le a manaʻomia oe i apamemea, o le malosi o le 35 kg / m³.

A o le i amataina le faʻapipiʻiina, oe manaʻomia e fuafua ai le maʻeno o nei taʻitasi fola o loʻo mulimulitaʻi ma faʻamautu le saʻo nofoaga o le maileia lava ia. Ile tele itu, e faʻalagolago i le mafiafia o le lisi auala, e manaʻomia le manatu faʻamaonia e le tatau ona tautala mo le ato. Fuafua le pito sili ona maualuga ma maualalo o le fola i lalo o le tilt i lalo e mafai ona faʻavae i luga o le maualuga o le apefai ma le malifa e tatau ona le itiiti ifo i le 1 cm / m. Faatasi ai ma le faʻaputuga siʻosi o le vai, o le a faigata le vai.

Mo le faʻapipiʻi saʻo o le apefai, e manaʻomia mo le puipuia mai le puipui i se mamao o le tele o le tele o le tele o lau paʻu, e tatau ona e mafaufau i le i le va o papatusi ia e tusa ma le 2 mm. I le faʻapipiʻiina o le apefai i lenei auala, o le a e faʻaititia le aofaʻi o le Tile Tipi ma o lau foloa o le a matagofie. A o le filifilia o se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, e sili le lafoaia o le ata faataamilo, aua o le a avea ma se lavelave le tipiina o le faaputuga. E manaʻomia ona manaʻomia le paʻu o le paʻu. O le tagi lea e fautuaina e amata mai le apefai i le puipui, o le a le faʻamau le pulumu o le a i lalo o le pa ma e le faanatinati ai mata.

Mataupu o loʻo i luga o le autu: Patchwork Master Club: Fai loa oe lava, Vitio Patchwork suisui mo paie, o oloa, faʻataʻitaʻiga fou, faʻataʻitaʻiga

Ae le i gatete le ie puipui, e fautuaina e tagi mo siʻosiʻomia uma o puipui ma le fola ma se lipine faʻamaufaʻailoga - o le a puipuia ai le fogafale.

Frapp Station faasologa

O le faʻasologa o gaioiga i le taimi o le faʻapipiʻiina o se auala faʻaalu e tatau ona manino ona faʻamatalaina. O le mea lea, e te faʻamasani ia lava i fautuaga i luga o lenei faʻamatalaga.

Muamua lava, fuafua le tulaga o le alatele i puipui, ia amanaia tulaga o le otaota ma ia mamao le tele o puipui o le faaputuga o puipui. Faatasi ai ma le fesoasoani mo le sao, e tatau ona fesoʻotaʻi le faʻasoasoaina i le pusapou. O soʻoga e tatau ona faʻamalosia i le fesoasoani a le sami (sili atu i luga o le sili-o le sili atu I luga o le malae sima o le fola e te manaʻomia e taoto ai ni laupepa ma le mafiafia o le 5 cm. O le a mautinoa le vevela o le vevela ma le le fiafia.

Faapipiiina o le ape alapefai i le taele

Faapipiiina polokalame o le ta puipui.

Na lolofi mai le tolili o le fofo-oneone, ua tapena i le vaega o le 1: 3. O le fofo o loʻo faʻapipiʻi ma le faaeteete. Faamolemole ia matau o mea uma e faasagatau ai, e masani ona aʻafia ai le avanoa latalata i le pese ma lalo o le siamali. Ma ina ia mautinoa e mautinoa o le laumei ma taʻitaʻi o loʻo faʻapipiʻiina i le tasi tulaga. Lenei o le a iloa le maualuga o le sima o lo o faimalaga. A maeʻa ona faʻatumuina le simasama, e tatau ona vaeluaina e le tulafono.

Talu ai o le fola i totonu o le taʻele o loʻo faʻamauina ma se malifa, e tatau ona e fuafuaina le tulaga o lona pito i luga. Auina atu i le mea fou o le fogafale fou o le fola ma le itiiti ifo i le mist gofie - 1 cm / m. Mo le teteʻi, e tatau ona lavea le ie 'apamemea, ia ala ai ona o loʻo manaʻo mai i ai. O le pepa faʻapipiʻi e tatau ona sikuea ma tele le talepeina o le flange, i totonu o le tino i totonu o le flange i le kesi e tatau ona e tipiina se pu. Faapipii le kesi ina ia o le tali o le flange o le admetitically totoina i luga o le kesi. Fao i le tali vaega o le flinge draww i luga o le atoa lautele. Faamolemole ia matau e le mafai ona fetaomi le kesi. I lalo o le fola o le vaega o le vaega o loʻo i ai, o le pu ua tipiina, o le a tele lava o le tele o le a sili atu nai lo le fuʻa o le a faʻateleina i le kesi.

Tusitusiga i luga o le autu: Bronnoscope i luga o le Cylinder Lock: Puipuiga i auiliiliga

Mo tulaga maualuga o le faʻapipiʻiina o mea susu, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi vaega o vaega o le Floa, a o le mea e tatau ona vevela ma faatonuʻu ai le faamauga. O le aupito maualalo ona totogi e tatau ona totogi i papupuni o pa ma fofoga o lot infice. I le tali, e tatau ona e faʻapipiʻiina se siphon ma le pupu.

O le isi mea e tatau ona e taofia ai se mea na oso ai. Ina ia faia lenei mea, faʻapipiʻi taʻiala, faʻaofiu i se tulimanu (tutusa ma le itupa o le fola). O le maualuga o le taiala i le Siphoon e tatau ona faʻaititia i le mafiafia o le Tiē. E tusa ma le faʻavaeina o taiala, o le sima-oneone mortar ua sasaa ma palu. O faʻasalalauga na faʻataʻitaʻi e faʻaaoga ai le lipine tatagi, ma le ulaga e fausia i le nofoaga o taiala mamao ua tapunia i se fofo. Ona faaputuputu lea o le taʻele. O le mea lea, e mafai ai ona faʻapipiʻi se fagu fagu na o oe, pe a fai e te faia lelei le galuega.

Faitau atili