Faʻafefea ona tuu se linoleum i luga o le parqut poʻo luga o se tulaga le lelei?

Anonim

Afai e le fiafia lou fola ma le mata, ua matua lava le matua, matua lelava ese, ma le lelei o le laupapa laupapa laupapa e manaʻo e sauni ai i lenei tulaga. O le mea moni, e mafai ona e taumafai e toe faʻafoʻi le nofoaga malolo tuai, pe a faʻamuta le mea ua aveʻesea ai le tafina o mea leaga, ma e mafai ona e faia se taʻe fou pasi. Ae o le tele o taimi e le masani ai o tagata o aiga o loʻo iai mo le toe faʻaleleia o le fogafale o le fola. Ona sili lea o le le linouum.

Faʻafefea ona tuu se linoleum i luga o le parqut poʻo luga o se tulaga le lelei?

Fola faamautu o se faʻaputuga faʻaputuga o se faʻatamaʻiina, ina ia tatau ai le oʻo i le filifiliga o mea. Linoleum o se mea aoga, aoga ma taugofie mea.

E masani ona tele tagata e ona tagata e ona tagata e ona tagata e ona tagata i le fesili: Faʻafefea ona tuu se linoleum i luga o le le lelei parqutch luga? E masani ona tupu pei o lenei: E i ai sau linoleum ma le le mautonu o le lotoa sima, e matua le manaʻo lava e fausia se seti o le fausiaina o se seti o galuega, ma e aunoa ma le aʻafia o le sili ona totogi tagata faigaluega. E uiga i lea, o le a talanoaina lea i vaega o lenei tusitusiga, aua, e tusa ai ma tagata atamamai, ina ia mafai ai ona faia le linou i le maʻi tuai.

Sauniuni tulaga

Ae le i alu i le auala e tuu ai le Linoleum i luga o le foloa tuai fola, e manaʻomia lava le iloiloina o lona tulaga. Afai e tatau ai, faia vaega o le tulaga o le masini, faia le toe faʻaleleia o ana nofoaga ua faʻaleagaina, faʻagasologa o le faʻaoga i le bioppecticoul Standards. Afai o loʻo tusia paluga, e ao ona aveʻesea ma aveese le mafuaʻaga o latou pu.

Ina ua maeʻa, ma le fesoasoani a se tulaga fausaga, e manaʻomia le fuaina o le fola i le vaalele tafailagi, talu ai, o le linosum o le a le foia lenei faʻafitauli.

Faʻafefea ona tuu se linoleum i luga o le parqut poʻo luga o se tulaga le lelei?

A o le i taʻoto solo linoleum, tuʻu i le faʻasologa o le maʻi. Afai e i ai le manaʻomia e sui le dice.

E tatau ona maitauina, o loʻo taoto ia Linoleum i luga o le parqut, e manaʻomia e tuu se kesi mai se pepa faʻapitoa i le va o latou, o le mea e faʻapipiʻi ai (le nofoaga o faʻapipiʻi (o loʻo faʻapipiʻi (stuws) o le a matauina. E mafai ona e ufiufi pepa faʻa-Pili o Plywood poʻo se laau totogo papatusi. I le mea na tupu o le fola e laititi, o le a saʻo ai le lineum i luga o le foloa i luga o le fola, o loʻo i ai i le mafiafia mafiafia.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapopoleina ai se masini fufulu?

Ae le i tuʻuina le linoleum, e manaʻomia le mautinoa o loʻo i luga o le pito i luga o le maʻi, le nofoaga o soʻoga ma le faʻatafunaga poʻo le faʻaeteete, pe a latou le masani ai. E tatau ona iloa e oʻo lava i le tele o le tele-faʻatauga Linoleum, o loʻo iai se mea taua poʻo se isi faʻalumaina, o le a le nanaina le tulaga faʻale-uliuli.

Faʻafefea ona tuu se linoleum i luga o le parqut poʻo luga o se tulaga le lelei?

Faasalalau le linouum i totonu o le potu ma alu ese mo le aso.

Ina ua maeʻa gaoioiga sauniuni ma sauniuniga, e mafai lava ona tuu se taaloga fou i totonu o le potu, ma o ona polofesa ma faʻatamala o loʻo fautuaina i se tulaga le itiiti ifo i le tasi le aso.

O se taua taua i le foia o le faʻafitauli i le auala e tuu ai se linouum i luga o le tuai masini paketi o ma le auala e feaveaʻi ai. O iinei e tatau ona e mafaufau e manaʻomia e feaveaʻi ai le linoleum na o le pau lava le mea o loʻo iai i totonu o le skied pepa (roll), e matua faʻasaina e faʻaopopoina le linoleum o le linoleum o le linosum o le linosum o le lino o le linoleum o le linou o le linoleum e suia ai le linoleum.

Ina ua maeʻa le Linoleum o loʻo mapuʻelu, e mafai ona amata ona amata ona faʻaaoga pito o mea o le potu.

Taofia Linoleum o faataatitia

Faʻafefea ona tuu se linoleum i luga o le parqut poʻo luga o se tulaga le lelei?

O pito o le linouum motusia tonu lava ma saʻo, a leai, o taimi e mafai ai ona faʻamamaina ma o le a sau i lalo o le laupapa.

E manaʻomia ona lelei ona lelei, aua o le olaga atoa o lona faʻagaioiga e faʻalagolago i le saʻo o le linouum. E masani lava pe a uma se tamaʻi linouum Linoleum, e faʻatoʻilaloina - o le mafuaʻaga lea o lona le talafeagai o lona tipiina. Ina ia le tupu lenei mea, e manaʻomia le Linoleum e tatau ma se kilia mai i le puipui o le 10 mm. O le iʻuga o le gase o loʻo i luga o le upu.

O le isi itu taua o le faʻamauina o fasipepa o mea. E tatau ona faapipiiina e tagata uma kalafi i le fola, e alagatatau ona amata mai le puipui. E tatau ona maitauina o le pito (10 cm) tatau ona faʻapipiʻi i luga o le tasi le isi (i le 3-4 cm). I ni nai aso mulimuli ane, o laupepa talatala ma le mala ma ua naʻo le tele o le tipiina o le laina uʻamea, pe a maeʻa galuega.

Mataupu i luga o le autu: omiga i le fufuluina o moli matala

O loʻo iai leisi auala e faʻafesoʻotaʻi ai le Tava - "Faʻalelepale o loʻo toto ai", e aofia ai le faʻamafanafanaina o tapoleni ma le fesoasoani a le mea faʻapitoa. O lea, o loʻo faʻapupula se maea i totonu o le laititi-saunia loloto loloto loloto i le va o linoleam webs, lea e mamago i lalo o le faʻamalosiʻau o le maualuga o le vevela ma fausia se fesoʻotaʻiga mautu ma fausia se tulaga mautu. O le tulafono, o lenei metotia o le efuefu o linoleum stawest e faʻaaoga pe a faʻaaogaina ni mea faʻasaina faʻapisinisi.

Tele taimi e masani ai mo le pefu o le aiga Linoleum e faʻaaoga i le malulu metotia o le unlding (malulu o le faʻaaogaina o le mea moni o le vevela i le 300-400 ° i le vevela vevela, e mafai ona faʻaleagaina le ie. I lenei metotia, o le faʻafefeteina o le fefiloi o oloa pvc oloa, e ese mai le ogatasi o lona faʻavae:

Faʻafefea ona tuu se linoleum i luga o le parqut poʻo luga o se tulaga le lelei?

Polokalame o le malulu o le i ai o le tekonolosi o linouum.

  • Tape a - faʻaaoga pe a faʻasaʻoina se pisinisi poʻo se mea mautu linoleom. O sea mea faʻafefeteina o loʻo lava vai, e mafai ai ona e maua se anufa;
  • O le ituaiga C e faʻaaogaina mo le matua, ua uma ona laʻei, ua lava le mafiafia mafiafia. O lenei ituaiga o le faʻafefeteina le mafai ona e faʻaaogaina le tapoleni ma sili atu taua faʻaseʻe (luga i le 4 mm). Ina ua maeʻa ona maeʻa le faagasologa o le faʻamaufaʻailoga, o le kenels o le a faia ni gatapo i luga o le ie faʻamavae, ua aveesea i latou pe a maeʻa ona faʻamalosia ai le amo;
  • Ituaiga t - O lenei ituaiga o le faʻapipiʻiina o le faʻafefeteina o loʻo masani ona faʻaaogaina i le sili ona lelei tomai faʻatino mo le faʻaaogaina o le pvc ofu o loʻo i ai le faʻavae o polyester.

O nisi fautuaga a tagata tomai faapitoa

Linoleam o loʻo i ai ma le le mafiafia o le tino - e masani ona migao ma le o le tino o le fola faʻalagolago i lenei faʻailoga. O le mea moni, o foliga o le fola e faʻalagolago i le mafiafia o le kolovii, aua o le mea lilo o le mafiafia o le linoleum e itiiti lava, o le mea moni o le a le atoatoa o le lile o le lipine o le lipine o le linemu.

Faʻafefea ona tuu se linoleum i luga o le parqut poʻo luga o se tulaga le lelei?

Linouum fausaga ata.

Afai e leai ni avanoa, e le masani ai ma mea maualuluga i le va o le maʻi o lau fola ma ua e mauaina i le mafiafia o mea o loʻo o le a lava. O le i ai o se tamai potu o le potu e oʻo i le 30 ², o mea sese e le tatau ona faapipii atoa i luga, o le a le lava le faʻaaogaina o le tala o le mea (kolosi). Ae tusa ai ma tagata atamamai, o le pito sili ona lapoʻa o le laufanua, o le lelei lea o le a tetee atu i le avili atu ia Aperaamo.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e totoina le fale mai le ogalaau

I le mea na tupu pe a fai o le mafiafia o lau linoleum e itiiti ifo nai lo le 2 mm, ma o le fola e le tutusa (e i ai slots, i luga o le maualuga e sili atu i le maualuga. I le i ai o le laupapa laupapa poʻo le parquet, o le gatata o le fola o le fola o loʻo taoto i le afa o le afa. O se filifiliga mo le faʻapipiʻiina o slots, o le pefu o loʻo totoe e totoe pe a uma le afa, e fefiloi ma le kulimi poʻo le epox resin. Lenei o le a avea ma se fesoʻotaʻiga sili mo meli slots.

E mafai ona tuu le linoleum e aunoa ma le faʻaaogaina o le faʻapipiʻiina o le paluga, ma faʻaaoga le lua lipine mo le faʻasaʻoina o ie.

Faʻatinoina le faʻapipiʻiina o le plponths i le fola o le fola o le fola o le fola e le manaʻomia muamua nai lo ni nai vaiaso, ma naʻo le taimi lenei o le lino o Linoleum e mafai ona ofi malosi i le fola. E tatau ona maitauina e tatau ona faʻapipiʻiina le pron i totonu o le puipui, talu ai ina ua faʻapipiʻiina i luga o le fola i le suavai, o le a tupu "i le vevela, o le a" le lelei na o "taalo".

A leai sau talitonuga i au lava 'au pe leai foi sau poto masani, o loʻo iai le tele o auala e: Taumafai fesoasoani i le tele o tagata masani masani pe faʻaaoga auaunaga a tagata faʻapitoa.

Faitau atili