Faʻafefea ona timu vali ese mai le fola

Anonim

O le vai-faia vali ua avea ma lauiloa tele. Ma e le aoga ona o se mea aoga, e iai le tau maualalo ma faigofie ona faʻaaoga. Ma o le mamafa foi e faaopoopo i lona manogi. E le o le taumamafa ma faitioga, ma e mafai ona faaaogaina ma le saogalemu mo galuega i totonu. Ina ua uma ona valiina le taualuga, puipui po o se isi lava mea, o auala o vali e tumau pea i luga o fola.

Faʻafefea ona fufulu vai-emulsion vali mai le fola

Faʻafefea ona timu vali ese mai le fola

A o le i faʻatamaʻia se vai-leai se vai-saoloto mai le fola luga, e tatau ona e fuafuaina.

  • Polyvinila Acetate (e faavae i luga o pva);
  • Sinicate (fofo o le vai tioata ma le tele o mea fai mai);
  • acrylic (o le vaega aofia ai acrylic resili);
  • Silkone (i le tuʻufaʻatasiga o le tuai).

Faʻafefea ona timu vali mai Linoleum ma isi pito i luga pe afai o le polyvinla acetate

Faʻafefea ona timu vali ese mai le fola

Ma polyvilila acetate vali faigofie, pei ona faia e faʻavae i luga o le pv kulu. O mea o totoe i luga o Linoleum ma isi Fetaui e faigofie ona aveese le faʻaaogaina o se fasimoli fofo. E tatau ona faatatau i luga o le foloa ma olo le pulumu po o le malosi o le sponge. Afai o le pisia o le vai-sublizon polylivilini o le valiina ata vali na mafai ona mago, tele le fiafia i ai ma le vai ma tuu mo sina taimi. Ma tatau ona galue i le faʻataʻitaʻiga i luga.

Faʻafefea ona oʻo i le timu acrylic vali

Faʻafefea ona timu vali ese mai le fola

A le mago le valiina, ua lava le fufulu ma le fasimoli.

A o le a matutu Deric Dylic Dye, e le faigata tele ona aveese. Ae ina ua la faagaeeina, na te suia ia meatotino ma feagai ma ua avea atili ma faigata. I le gaosiga o le acrylic faaaoga ata tifaga tagata faatau. E nafa ma le galugalu vali. O le ata tifaga e teuteu i le 30-60 minute.

Mataupu i luga o le autu: kofe laulau mai se laau ogalaau ma o latou lava lima

Afai e te matauina le faʻafitauli ae leʻi maeʻa le taimi faʻapitoa, atoa le vevela o le vai, fasimoli, ma pupuʻu. Muamua, fufulu le pisia ma se fasimoli ma se fasimoli fofo, ona fufulu lea o le faʻaaogaina vai mama.

Afai e a uma le vaʻaiga o le nofoaga i luga o le Linoleum na pasia le tele o itula, e manaʻomia le amio faʻapena, i lenei mea: aua o se de deving, muswhher I le fesoasoani a so o se vaega, e mafai ai ona faʻamamāina le vai-Emlilions acrylic vali. Tauemuina le mea e maua ai le fola i luga o le fola tele. Faʻamuta vali aveese le faʻaaogaina o se fasimoli fofo.

Faʻafefea ona timu vali ese mai le fola

O le poine mai o Shoyc Scion o le a fesoasoani i le faamalulu lea o le ava malosi, penisini, paepae o le agaga.

Afai e sili atu nai lo se aso na pasia, sili atu "malosi" o lona uiga o le a manaʻomia. Sa faamaluluina lemu e le Sherylic Poangen i lalo o le malosi o le penisini, "Roma Agaga", Keysene, Acetone po avaned. Ave se solosolo taele, sasaa le tali filifilia i luga ma faʻaaoga i le filogia. Mo le afa itula, suia 3-4 taimi. A pala le pala, aveese le solosolo o le solosolo i le tutusa auala.

A leai se aoga o lona uiga, aua le lotovaivai. Taumafai e aveese le vali faʻaaogaina le ea vevela mai se mea tau mago. Nofoaga e susu i le fasimoli fofo, ona sosoo ai lea ma le vevela. A avea ma emrylic, aveese ma se tupsue tatagi lima susu susu i se fasimoli fofo.

Faʻafefea ona fufulu le foloa mai le sili-vali vali

Faʻafefea ona timu vali ese mai le fola

Suavai Vaitaimi Sinalite Paiches e tumau, ae le talafeagai mo le pisia i potu ma le vevela vevela. O le mea e maua mai i le ituaiga o le Dys e matua faigofie foi ona aveese. Faaputu vai i le vaega filogia o le vaega, lelei faitau le pulumu.

Faʻafefea ona aveʻese le sinicone vali mai le fola luga

O Paicone vali, faʻapea foi ma le acrylic, o loʻo i ai i latou o lo latou tuʻaiga. E le maualalo le afāla ole acrylic, ae o le susu lava - peimeni ma taufaʻamataʻu. E aveʻesea i latou o le a tatau ona faʻaaogaina ni auala faʻapitoa. E mafai ona e faʻatauina i latou i faleoloa na fausia ai. O lona uiga mo le aveesea o sifile vai-tulaga dyes ei ai se mafiafia fausaga. O lenei faʻafaigofie ona faʻaaoga i le nofoaga saʻo. E vave i latou, o loʻo amata ona 'aʻai vali pe a uma le 2-3 minute.

Tusitusiga i luga o le autu: Bead Beam: Underang Bedcume mo Amataga ma Ata ma Vitio

Faʻafefea ona timu vali ese mai le fola

Ae le i faʻaaogaina le socket solcone meafaigaluega, maosia le pisia mai le vali ma se uʻamea uʻamea poʻo se isi mea lelei o le vai-susu.

Faʻaaoga se solvent e faʻaaoga ai le pulumu. Uu le taimi ua faamautu i luga o le afifi. Ona faʻapipiʻi lea o le tagata ma le spatula. Mulimuli i ai e tusa ai ma faʻatonuga mo le faʻaaogaina. A maeʻa ona faʻaaoga le fofo lelei, fufulu le nofoaga o le aveeseina o le mama vai.

Faʻafefea ona timu vali ese mai le fola

A o galulue ma vailaʻau, ua matauina puipuiga saogalemu.

A galulue ma le faʻamalosi vailaau, e manaʻomia le tuʻu i luga o totini limu, matatioata ma le manava. O le a fesoasoani lea i le saogalemu o oe mai le mauaina o le paʻu ma mucous membranes o se mea mataʻutia, faʻapitoa vailaʻau.

O le potu o loʻo e galue ai e tatau ona faʻaoʻo atu, a leai e mafai ona e faia ni solo. Ma ona e feagai foi ma le tonu i lea vaega maualalo o le fola, faʻataʻitaʻiga, i le tulimanu, i tua o pupuni poʻo le mea e tatau ai.

O le aso, o le maketi maketi ofoina atu se tele ituaiga o vali. A pa'ū lau filifiliga i luga o le vai uamu mai ai nei, ona faitau lea o lenei maleni atu, o le ae aʻoaʻo e uiga i ana faiga autu. Ma e faʻapea foi i auala e faʻateʻaina ai mai nofoaga na ia pa'ū ai i se iʻuga. E taua le manatua naʻo le pisia e aveʻesea vave e aveese ai le televave nai lo le mago. O lea, ia faʻaeteete ma o lau tala o le a naʻo le mautinoa o lagona lelei.

Faitau atili