Ituaiga o piliki mo le feagai ai ma le afi ma ogaumu

Anonim

Ituaiga o piliki mo le feagai ai ma le afi ma ogaumu

Faasaga i le piliki mo le magalafu

Faʻafeiloaʻiga

O le lalelei o le afi maʻesega e fuafua lava i le lelei o piliki, ma naʻo le lona lua, mai le tulaga lelei o le masonry. E ui i lea, o le mea moni e taua tele. O le upu "feagai ai ma pe a fai o le mea e mutia ai le magalanu o le faasaga i faigakomu, ua le faamaoni tonu tele. Mai mea uma, e le o feagai ma, e fausia foi le muimu. Ae, ona o le mea moni e faapea e le o refractory, ae stacked i luga o lenei mea, ua ave aa lenei vaitaimi. ogaumu Fireproof i le ogaumu ogaumu, ma i le magalafu o se faitotoa faaofuofu i luga o le aiga.

Ituaiga o piliki mo le feagai ai ma le afi ma ogaumu

Piliki-laina uila afi

Feagai piliki ua stacked i luga o refractory ma e tatau ona susulu, lava faamafolafola ma, o le mea moni, e tatau ona tausia umi mafanafana. Fausiaina o le magalafu ui ese mai le fausiaina o le ogaumu, ae le lava radically. o loo fausia ogaumu masani mai se piliki faapitoa alaasu, ma le teuteu e masani lava ona maua e ala i maa. o loo i lenei sili ona lelei, e masani lava ona faaleleia atili o le laualuga i fafo o le ogaumu e tupu e plastering ma whitewash mulimuli ane ai. Faagasologa (plastering ma faamaeʻaina o ogaumu) o le a eseese tele ma le piliki feagai. Lenei e te manaʻomia se faʻapitoa faʻamatalaga faʻapitoa.

Ituaiga o piliki mo le feagai ai ma le afi ma ogaumu

Piliki fanafu

Magalafu, i le fale po nei, mea e leaga ai, e le faataunuuina o lana matafaioi autu - faʻavevela, e pei o lona taimi i le umu. O nai se vaega matagofie o le totonu, ma e na o nisi taimi ua faaaoga mo tuusao faamoemoe. Ioe, e le mafai e kuka ai meaai, e pei o se ogaumu Rusia, ae e le o faamoemoe mo lenei. Ae o lenei taua o le lelei o le taofi ua na o le faʻateleina. Piliki, lea e faaaogā mo nei faamoemoega, i mataupu faavae e mafai ona e le gata ina feagai ma mama, ae faapea foi i so o se isi (tausagā, tago e faavasega, atoa po papaʻu, faaleleia tusi lesona, semi-matutu po palasitika fetaomi).

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona toso le uaea?

Ituaiga o piliki mo le feagai ai ma le afi ma ogaumu

Afi mumu mai piliki eseese

E faʻalagolago uma lava i le manaʻo o le pule. E na talafeagai ai ina ia manatua o nisi ituaiga te le tetee atu i le vevela maualuga ma e mafai ona taʻe. Mo lenei mafuaaga, o se maualuga-aoaoga faapitoa e tatau ona faia. E silafia lelei e ia e mafai ona faʻaaoga ni meaola faalatele, ma o le a le leai. I le avea ai o se tulafono, faʻapitoa le tagoina o piliki e faʻaaogaina mo nei faʻamoemoe, lea e faʻaaogaina mo tisaina o ogalaʻau, o loʻo taʻua o "Chimme". O nisi nei o ana ituaiga:

  • Manumalo Lsr (Fireplace piliki)
  • Brick chimney viitebsky
  • Latvian Fireplay LDE (Lody)
  • Atoatoa taimi o le ogaumu o le teaca (virter) gaosiga popolega wienerberger
  • Bellian Terca tusi lesona mamanuina.

Ituaiga o piliki mo le feagai ai ma le afi ma ogaumu

Latvian Fireplace Brick Lode

O tekinolosi faʻaonapone e mafai ai ona e maua se piliki o le toetoe lava o soʻo se lanu ma soʻo se ituaiga. Faʻafefea ona fai, mafaufau i lalo.

Gaosiga o le faʻatiga o piliki mo le magalafu ma lona faʻailoga

Le tuuina atu o feagai piliki mo fireplaces ma ogaumu ei ai eseesega taua mai le gaosia o le fausiaina masani. Qualitatively faatinoina o luga o foliga spoonful ma tonch, o se vaega tulaga ese. E le gata latou lamolemole, ae o le faʻataʻamilomilo foi pe o le matua faʻapitoa lava. Tele ituaiga o ituaiga i luga o le WHMMER i luga o pito, faʻafetai i le mea o loʻo mafai ai ona maua se fusi o le fuʻa. O loʻo i luga o le feagai ai ma faʻafitauli, o le pito i lalo o le pito i lalo.

O lona lanu e lamolemole i luga o le atoa luga. O fuaitau e sili atu le saʻo nai lo le masani ai, fausiaina poʻo le faʻaaogaina o ogalaau. E tusa ai ma le Gost, o le ese mai le tulaga masani e le tatau ona sili atu i le 4 milimita i le uumi ma le 3x i le lautele. Tufatufaina i le mafiafia i le ma le 3 ma i le minus 2 mm. E pei ona saʻo, le eseʻesega o le sili atu nai lo le 2 mm. O le polokalame lanu, e pei ona ua uma ona taʻua muamua, e mafai ona maua le tele o shades: mai le lalolagi le malamalama lanu samasama, e pogisa lanu moana ma e oo lava i le uliuli.

Ituaiga o piliki mo le feagai ai ma le afi ma ogaumu

Faletalimalo fale gaosi

Tuuina atu o feagai piliki (uma mo ogaumu ma fireplaces), faapea foi ma so o se isi gaosiga ua faaleleia le aluga o taimi. Ma le taimi nei i tausaga talu ai, na amata ona maua e lenei gaosiga o isi ituaiga. Nai lo le fausia o moli omea, ma o le tipiina o piliki, ona o le matagofie o le gaosiga o gaosiga, ma e oʻo lava i otaota mago. I le auala tuai, o le susu tele o oneone ma omea ua susunuina i le ogaumu. Ae o le taimi o ogalaau tumau na pasi. Lea la, mo le matutu ala na o le fetaomi e manaʻomia. O mea taua uma ua olopalaina i le malaia, misa ma fetaomi. O lenei metotia ua taʻua o le sili atu. E le gata i lea, ina ia mafai ai ona fai ni tamaʻi piliki e leai se mea e manaʻomia e faasau ai ia i latou uma pe o se vaega. O mea uma e tupu i le faifai pea taamilosaga e ala i le faʻapipiʻiina o le punavai oloa i totonu o le bunkker e fesoʻotaʻi i le sikulus. O le Prerika e fausia ai le mamafa o le mamafa ma le vevela e manaʻomia e tuʻuina atu ai le fanau. I le pito i fafo o le tele o latou fetaomi o loʻo i ai se tipiina o le masses (pe a fai e mafai ona taʻua o le tele) i fasi o le manaʻomia tele. Ma afai e faamisiona o faia i uila afi i le sami ma maua le faailoaina o le leiloa.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona tautau le tuufaatasiga o le EA o loʻo faia oe lava

Ituaiga o piliki mo le feagai ai ma le afi ma ogaumu

Faasolo o le Orick gaosiga

I le gaosiga o ia mea taua, o otaota nafu, pa mai le ogaumu, ma sili atu le tele, o le a le mea muamua na manatu o lapisi. I lea tulaga, e le atagia i le malamalama o le faasaga i meafaasolitulafono. E masani lava ona fiafia le tagata faatau, mai le mea ua gaosia uma. A e maise pe a vali le piliki, Ma o loo i ai le laualuga. Ioe, o se oloa e le mafai ona i ai lanu masani ma lanu synthetic dyes e faaaoga mo le pisia. Ae o le tau e sili atu le maualalo ifo nai lo chicrac. O le tau o le piliki mo le fausiaina o se ogaumu (ogaumu) e tusa ma le tolu taimi i lalo ifo o le le mautonu (Chamotte). Feagai ma, gaosia e le au tekonolosi tuai (ma se fana i totonu o le ogaumu), e tusa ma le faaluaina e taugata. Ma i luga o le fou tekonolosi (aunoa ma le fiafia i le ogaumu) mo le faatauina atu i le tau o komete. Ina ia mafai ona avea le maketi ma se filifiliga. Ma o le filifiliga e naʻo le tagata faʻatau.

Ituaiga o Fafine Faapipiiina

Vasega:
Imple:
  • pei o piliki
  • pei o le taele.
I le avanoa o le gaogao:
  • Hollow ma le gaogao sili atu nai lo le 13%
  • Taimi atoa ma le gaogao itiiti ifo nai lo le 13%
  • ma parallalel forel e faatatau i le moega
  • Ma le masani ai o loʻo i luga o tagata ua faʻatagaina.
I le tele (lapoa i mm):
  • Tasi 250 * 120 * 65
  • Tasi-itula 250 * 120 * 88
  • Amerika 250 * 60 * 65
  • Manifinifi 250 * 20 * 65.
E ala ile lanu:
  • tupu fua
  • lanu.
I le ituaiga o foliga foliga:
  • lamolemole
  • siitia
  • sisi.
Faiga o le oloa:
  • faatafafa
  • mamanuina.

Ituaiga o piliki mo le feagai ai ma le afi ma ogaumu

Brick Budplace Filifiliga

Faailoga

Ua i ai i le piliki le faailo, mo se faataʻitaʻiga: DH 105 - VHLZ B 28 - 2.0 - 2 DF. O lona uiga: faʻateleina ma le gaogao i le vasega, ma se vasega iloga 2, faʻamalosiina le vasega malosi o le vasega 28, i le 2 DF o lona uiga tele 240 * 113 * 14mm.

Ae ua taua tele e se piliki mai fafo. Ua faailogaina le aiga pei ona taua. Faailoga o le faasaga i le Orikitiki 1- nf F50 M25. O le mea e 1 o lona uiga o lona uiga o le f50 o lona uiga o le tetee i luga o se fua mai le 35 i le 100. m25- o lona uiga o le malosi malosi. O le tele atu o le numera, o le malosi tele o le piliki.

Mataupu i luga o le autu: aulelei tagata mo pupuni e faia oe lava

Faaiuga

O a ni mea mo le fausiaina o fala puipui e filifili naʻo le tagata faʻatau e mafai ona fofo. E fautua atu pe faaee atu lou manatu e le oi tatou agavaa. Naʻo le tasi le fautuaga, pe a e faʻatagaina. Aua le faia se faʻaiuga feololo, talanoa ma tagata poto masani. Ae sili i se tasi e le o se tasi, ae o isi. Ma o lau filifiliga e mautinoa e moni. Manuia ia te oe i le fausiaina.

Faitau atili