Faʻaoga i luga o le Loggidia ma Badcon Payraomic Windows

Anonim

Tele tagata o le aso e le faʻalogo i le malamalama ma se faigofie, aua latou te mananaʻo i faʻatonuga mo nei faʻalapotopotoga i totonu. O tagata faʻatau e manaʻo e fai o le pakemomi o le pamupalo i luga o le faapaologa ma faʻapipiʻi i latou ma le fiafia tele. O lenei faʻailoga iloga e suia atoa le faʻatusa o le potu. Ma le isi, e maua ai lelei galuega ma, moni, o puipuiga.

Parumamic glazing

Glazing O lenei metotia aofia ai le faʻapipiʻiina o Windows o loʻo i ai le tele o le puipui. O le mea lea, o le tioata faʻapipiʻi e le gata o fesoasoani e mafaufau ai i se siʻosiʻomaga fafo i lona mamalu, ae e te vaʻaia foʻi se isi tagata tulaga ese. O foliga mai e mafai ona faia e tutusa: sami laufanua, vaaiga matagofie o le vaitafe po o le sami. E aoga tele, aemaise lava pe afai o le paka paka e mafai ona vaʻaia mai le faʻamalama o le paneta.

Faʻaoga i luga o le Loggidia ma Badcon Payraomic Windows

Parumacial Glazing i le potu mafanafana faaaoga le malosi-sefe faamalama

E i ai le tele o le sikauti o le Sotoracomi i le malulu, ma i le taumafanafana faaitiitia o le ea malulu tau. Mo se ituaiga o glazing, e masani ona faʻaaogaina tioata gaʻo malosi. E mafai ona faʻaauupegaina i le otometi drive e tatala ma tapuni le polokalama. O le isi uiga lelei o le sili ona lelei le maualuga.

Mamalu

Pei o isi manatu o manatu, o latou mea e tatau ai ma faaletagofie. O le pa o le kamela o le kamela. Ua faailoa mai i latou i lena mea:

  1. Ua alualu i luma le tulaga malamalama, o se vaaiga matagofie e tatalaina mai le faamalama. O lenei tali ua manuia i le mataupu pe a uma nei mea uma e lua itu e mafai ona tuʻufaʻatasia. I totonu o le potu e mafai ona e fausia se puipui tele ma le manino tioata, ma toe toʻeseʻeseina le puipui e tolopo ai le faapaologa.
  2. O le taumafaina o le eletise eletise e faʻaititia ona o le siʻitia o le siʻitia o le olaga o le olaga.

    Faʻaoga i luga o le Loggidia ma Badcon Payraomic Windows

  3. E leai se mea e manaʻomia mo le faʻamaeʻaina o pa o loʻo mofeʻau, talu ai o le ata o le paseramic o loʻo aofia ai le faʻaogaina o le tele o mea.
  4. O le agavaʻa e filifili ai se faitotoʻa o le faapaologa, o loʻo faʻaoʻo atu o se Portal: Faʻalu pe leai.
  5. Le faʻaaliga o le potu faʻateleina.
  6. Vaʻaiga faʻaalia le avanoa o le potu faʻapea foʻi ma le nofoaga lata ane.

Mataupu i luga o le autu: Suavai mafanafana fola: Faʻapipiʻiina ma ou lava lima, faʻataʻapeina le polokalama ma le system, faʻapipiʻi o le faʻamalieina mai le eletise

le atoatoa

Faʻaoga i luga o le Loggidia ma Badcon Payraomic Windows

Le lelei uiga e aofia ai:

  1. Ina ia faʻatumauina uiga lelei, e manaʻomia le tausiga i taimi uma mo le siva.
  2. E le mafai ona faamama le pito i fafo.
  3. E tatau i le potu ona iai le siosiomaga tulaga ese, aemaise i le taumafanafana.
  4. Ina ia mafai ona lagona le tioata, o le faʻapipiʻiina o se fola mafanafana e manaʻomia pe faʻapipiʻi o mauga o le a faʻamafanafana ai le potu atoa.
  5. O le fuafuaina o ia fausaga e sili atu ona taugata.
  6. Fatuina fua avanoa i le tagata lava ia avanoa.
  7. A faia faʻamalosi mo le faʻamalosia, lamination poʻo le faʻavavevave tioata mo mamanu, o le tau faʻateleina.

Glazing filifiliga

E leai se mea o le "malulu o se" malulu "metotia, e aveʻesea le faʻaaogaina o faʻavaʻa. I fafo o le faiga o tautau i le ea mamanu. O le tioata malie e faʻaaoga mo le faapipiiina e iai le mafiafia o le 1 cm. Ua faʻapipiʻi ni taʻiala o Roller. O le Scioracrac Sound e amoina le lautele o le 650 mm, ma le umi e tutusa ma le maualuga o le puipui. Lafo le mamanu i totonu o le potu. Ae afai e te manaʻo, e mafai ona e faia faapena na latou faia le tusi. E faigofie ona mama. O meatotino autu o sea tulaga e aofia ai:

  • tiga le poto;
  • aoga i le faaaogaina;
  • Unsircation ulufale i le ao
  • Matagi puipuiga.

Faʻaoga i luga o le Loggidia ma Badcon Payraomic Windows

Ae, pei o isi filifiliga manaia, o lenei ituaiga e i ai o lona tagata ese:

  • E leai se mea e lava ai le faʻaseaiga;
  • Faia le glazing i le fola e faia ai se mamanu ma se sili atu teuteuga filifiliga nai lo puipuiga mai le afaina ai siosiomaga;
  • Maualalo le malosi o le faamasinoga;
  • O le iʻuga o le vevela eseʻesega e oʻo ai i le Deperate o taiala;
  • O le tele o le matala i le lautele o le pokmoni o le faapaologa;
  • Leai se puipuiga mai iniseti, ona e le mafai ona mou atu le namu netquio.

O le faʻavaʻa e mafai ona faʻatino se filifiliga le talitonuina mai mea eseese, faʻapea foʻi ma ni tekinolosi eseese.

Mea mo Ram.

E mafai foʻi ona faia ni faʻavaʻa e mafai ona faia mai mea eseʻese.

Palasitika o se filifiliga a le tamaoaiga o loʻo aiaia ai mo le faʻapipiʻiina o le namu netquio. E mafai ona e faʻaaogaina le tele o le tele o le tele o faʻamatalaga amata. O le tioata e tele le mamafa, o lea o le ogaumu e manaʻomia ai le faʻamalosiʻau faʻamalosi. Mo auiliiliga i luga o le Windows mo le Groaramic Greazing, vaai lenei vitio:

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga i luga o le faapaologa - fai oe lava

Alumini o se mea e faʻaaoga e faʻaaoga uma ai mo se malulu ma faʻamafanafanaina le tele o mata. O le faatūina o loʻo faia mai i nei mea o loʻo malamalama, ae o le tau sili taugata nai lo le uluaʻi filifiliga. Ae, afai e te mafaufau i ana meatotino a sisinaina, e mafai ona faamaonia le tau maualuga.

Grokromacumsite o se mea e maualuga atu le tetee i le faʻaleagaina, faʻapea foi ma le lelei o le vevela. Masani ai, uiga e masani ona iloiloina le maualuga. Aʻoaʻo atili e uiga i le a ni faʻataʻitaʻiga o tioata, vaʻai lenei vitio, tagata atamamai tala:

Lelei o le faʻavaʻa:

  • Le moni, faʻatatauina o se faʻafitauli e taofia ai le leiloa tioata;
  • faamafanafanaga a o faatino se faafiafiaga o le mafanafana, talu mai le faapaologa e faamafanafana lava i le tau malulu e oo lava i le tau malulu;
  • agaalofa lelei mai le leo tele;
  • Tomai e faʻapipiʻi ai ni faʻamatalaga o tagata tauaso poʻo le namu

Faʻaoga i luga o le Loggidia ma Badcon Payraomic Windows

E mafai ona maua le faaletonu e mafai ona maua:

  • O le mamanu i luga o le manatu e sili atu couldome o le tele;
  • o le manaʻoga mo le pepa faʻamaonia e faʻamaonia ai le toe faʻaleleia o le failaina;
  • E puipuia ai le faʻaʻaisa e faʻaaoga ai le laulau o le vasega po o le taupulepulega;
  • E i ai le manaʻoga e puipuia meaafale mai le burnout i luga o le faapaologa.

Filifiliga o le Glazing ituaiga

Ae le i filifilia se tasi o filifiliga o loʻo i ai nei, e tatau ona e mafaufau i ni isi taua vaega. Muamua mafaufau pe o ni suiga i le toe faia o le a faia i luga o le Logginia pe tuu mea uma i ona nofoaga. Afai o le filifiliga lona lua ua filifilia, o foliga talafeagai o le malulu o le malulu ma le tasi-potu tioata. A faʻalauteleina le potu, faʻaaoga se faʻamafanafanaga mafanafana ma le tele o le potu tioata.

A tatou filifilia, e manaʻomia le filifili poʻo le a se mea sili atu le taua: o se potu susulu, faʻamafanafana, saogalemu, ma le pisapisaʻo le pisapisao leotele. O mea e tatau ona filifilia e faʻatatau i le filifilia filifilia filifiliga. Afai e manaʻo, nana mea uma o loʻo faia i luga o le faapaologa mai mata mataga, e sili atu le faʻatulagaina o se tioata mo le pito i lalo, o loʻo atagia mai ai le ata tifaga poʻo le liligi. O le pa masani o le Pa masani e sili atu le pasene o le vevela o le vevela nai lo le genoracis greazing.

Ina ia mafai ona teu le vevela faʻaaogaina le tele o le soft-faʻasaoina tioata. Ae o le filifiliga sili o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le faʻaopopoina o le siʻitia o le faapaologa. O le a manaʻomia e faʻaaoga ai se eletise eletise poʻo se tagata faʻatau.

Filifiliga Filifiliga

Afai e i ai Windows e faʻapipiʻi i le fola, e manaʻomia le tausiga e tapunia le avanoa i totonu o le potu i totonu o le faapaologa ma le potu lata ane. Filifiliga mo le faia o lenei galuega e tele naua. Pipiina ma le 3D aafiaga o loʻo faʻaalia ai le laufanua laufanua laufanua laufanua na faʻaalia, o pupuni o pa pupuni o palakalafa o ni auivi e fofo ai lenei galuega. Faitau atili e uiga i le mea pupuni e filifili ai mo le pakeramilom Windows, vaai lenei vitio:

Mataupu i luga o le autu: O le fesoʻotaʻiga talafeagai o le proces conmps faia oe lava

O se mea teuteu teuteu poʻo le afu e mafai ona faʻapipiʻiina i le teuteuina o le kamela mimiti. Latalata i lenei mamanu, e mafai ona uma i se maʻa foliga. O le totonu o le a faʻaopopoina fugalaʻau masani poʻo ni fugalaʻau. E manaʻomia le manatuaina o le latalata i le tioata luga e le tatau ona tuʻu latalata i mea tau meaafale. O se filifiliga lelei o le a fai ma gagau lapa laulau, atoa ai ma le hingaded loka.

Faitau atili