Suia o le Glass i luga o Logginia ma Faleoloa

Anonim

Ua oʻo i le taimi e sui ai le tioata i luga o le faapaologa - O le toe faʻaleleia o le potu tele o le glarler ua faia ma o latou lava lima i se taimi vave. O loʻo taofia ma le Glashzed Loggidia ua leva ona avea ma se atoaga o le fale i totonu o le fale i le fale o loʻo tupu aʻe o se tulaʻi mai. O le sili ona lelei o le tino ma le loggia puipuiga puipuiga o le faʻapipiʻiina o le faʻaluaina-glazed Windows i le Alumini Srel. Aʻo leʻi amataina le amataga o le sikaina o galuega, e tatau ona faʻatino galuega sauniuni.

Galuega sauniuni

Suia o le Glass i luga o Logginia ma Faleoloa

Logginia nofoaga saunia mo galuega i le faʻapipiʻi o le fula i le tioata ma faʻauma le totonu o le loggia.

  1. O le potu o le Faleoloa ma Loggisia ua faʻasaʻolotoina mai nai lo mea uma, tuʻu ia mama uma i totonu o le potu tapunia.
  2. Amata le le fiafia o le glazing tuai. O faʻavaʻa i le tioata ua aveʻesea i vaega. Aveese mea tuai tioata mea. Ona aveese lea o le vaega o le Fod mamanu.
  3. I le nofoaga, o le iʻuga pito i luga o loʻo fesoʻotaʻi ma sima sima.

O le le mautonu o le faatagata sa iai, ina ia le paʻu ona malosiaga i le auala ma o le taufaʻamataʻu o le ola ma le soifua maloloina o tagata Pasemaliga.

Auivi

Suia o le Glass i luga o Logginia ma Faleoloa

I eria ma le tele o matagi avega, o se isi vaega faaopoopo mai le auala pe lua tutusa ma tulimanu tulimanu ua faapipiiina.

Faʻafeiloaʻi uʻamea i totonu o se tasi vaega fausaga i le nofoaga o le siʻi o le potu. O le faʻavaʻa e faʻatupeina ai le tumau i le auala taulaiga. Taula o loʻo tulia i totonu o pu e leʻi faiaina i le faʻavaʻa ma le sima poʻo le piliki o lulu.

Alumini Rama

Na faia Rama i le fale gaosi. Afai e iai faigata i le tuʻuina atu o tauleleia o tau ona o lona tele, o le faʻavaʻa na faia o vaega, talafeagai mo le tiliva i le nofoaga o le faʻapipiʻiina.

Montage faavaa

Suia o le Glass i luga o Logginia ma Faleoloa

O le faʻavaʻa e faia mai se faʻamatalaga o le 70 mm lautele. Afai o tatou 6 puao le umi, ona aoina lea o le faʻavaʻa mai le tele o vaega. Ile faʻatasiga o le faʻavaʻa, e mautu faʻatasi ai ma se almininim faʻavaʻa taula.

Taula tatau ona i le sima i le loloto o le itiiti ifo ma le 40 mm. I Britickwork, o taula o loʻo tulia i le loloto o le 60 mm.

Papatusi Papatusi

Suia o le Glass i luga o Logginia ma Faleoloa

A aunoa ma le faʻaputuga, o loʻo faʻapipiʻi foi le faʻavae i le fesoasoani a le taula. Muai-Alminim Fausiaina Taua i luga o Papatusi Papatusi Papatusi. Trapezoid papatusi ua i ai le tele o le mata. O faʻapipiʻi o papatusi faʻapipiʻi e faʻapipiʻiina ma le tele o le tasi i le isi, o loʻo mafai ai ona e fetuʻunaʻi le va i le va o le faʻavaʻa ma le faʻavae o le mamao tele o le tele o le tele o le lapoʻa.

Mataupu i luga o le autu: Tatou te tutoʻatasi faʻaaloaloga mai o ie mai ia te oe lava

Taofia avanoa

O le sili atu kilia i le va o le pito i luga o le talaaga ma le pito o le tatalaina e tatau ona 30 mm. O faʻavaʻa i luga o faʻavaʻa o le faʻavaʻa e tatau ona le itiiti ifo ile 20 mm. O le mamao i le va o le pito i lalo o le faʻavaʻa ma le papeta e faia le itiiti ifo 35 - 40 mm. O avanoa uma e tumu i le king osam. O pepa ma luga o papatusi o loʻo totoe i le tino faʻapitoa.

O vaʻaiga o lenei fua e mafai ai ona fai le puipui ma le taualuga, e aunoa ma le ulufale i le laufanua o le alminisum.

Laupapa laupapa

Suia o le Glass i luga o Logginia ma Faleoloa

Aua le faʻalogo i fautuaga i le mea moni e mafai ona faʻatumuina avanoa i mea fafie. O le laʻau lava ia o le Hygroscopically ma o loʻo i lalo o le liligi. I le tele o tausaga o faʻagaioiga, o se lagolago lea e mafai ona paʻu ma e taʻimua i ni taunuuga e le mafai ai, ona oʻo i le leiloa o le fuʻa i le auala.

Alalaupapa malulu

Ina ua maeʻa faʻatulaga le pito i luga o le faʻavaʻa, o le maualuga o le tuufaatasia i lalo o le pito i lalo o le faʻavae o le a faʻaititia i le pito i luga o puipui, e mafai ona faia se malulu o le a tui i totonu o le potu. O le mea lea, o le faʻavaʻa ua faʻapipiʻiina i le tasi tulaga ma le pito i totonu o le puipui. O le vaega pito i luga o le Fono Aoao o le a faʻateleina ai le matua o le malulu o le a puipuia i le taumalulu.

Tagata tafao

Suia o le Glass i luga o Logginia ma Faleoloa

I luga o le tulaga o le faʻavaʻa e le faʻatagaina. E faʻavaivaia e Drabra pa puipui o loʻo faʻavaivaia ai soʻoga o le faʻatasiga ma le faʻavaʻa mamanu. I le tulaga o se tamai curvature o le galuega o le dpp, e aoga e fai ma teuteuga sootaga.

Sioa

Swivel faʻavaʻa faʻavave i le tioata e tatau ona i ai le suamalie o le malosi faʻataʻamilomilo solo. E tatau i le faʻailoga e tatau ona tutu saʻo i faamalama. Uiga lelei tautua tautua i tausaga e tele. O tausaga uma lava e mama ma ufiufi i le sili sili ona lelei. A leai, i le mavae ai o le tausaga poʻo le lua, o le kumu mago ma o le a sau e faʻamatuʻuina atu le sese. O isi mea faʻapipiʻi e tatau ona tuʻu i lalo i le faʻavaʻa o le tino. O le a le faatinoina o le faʻapipiʻiina o faamalama e tusa ai ma le totō, vaʻai lenei vitio:

Tusitusiga i luga o le autu: potu ogatotonu 17 sq. M

O tala fatu o loʻo fautuaina e sui i le faafuaseʻi taimi uma 3-4 tausaga e pei ona faʻamago ma le faʻamago.

Momoliga

Suia o le Glass i luga o Logginia ma Faleoloa

O le maualuga o le loka maualuga ma swivel fixttings e tatau ona faʻapipiʻiina i luga o le faʻataʻamilomilo solo ma faʻamalama matala, faʻatuatuaina tumau ma faʻamaʻi. Ina ua uma ona fausia ni mea, ua faʻamalosia e le au faʻagasolo pea o le faʻamalologa ma le fetuʻunaʻiga. I nofoaga o le faʻatulagaina o le faʻamalama matala i totonu o le pito i totonu o le faʻavaʻa, o le tali o le tali (tali) e tumau i le aofaʻi o 5 fasi. O tagata o tetee e fai le matafaioi o le tapulaa mo se tapunia tapunia.

Sili ona lelei o le faʻapipiʻi o le glazing ma le tatalaina o le fafie

O vaega e faia ai le lautele o le 750 - 850 mm. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se fusuaga i se lautele o le 6 mita o faʻapipiʻi mai i le 6 glazing vaega. Lua vaega sili ona tu tutu. E masani lava i tulimanu o loggi ma le tautala e tuu ai fale laupapa. O lea la, o le fale sandwich o loʻo faʻapipiʻiina i tulaga sili atu nai lo tioata. O vaega o tuaoi nei e mafai ona maua fua-Air Statemes. Lua vaega tutotonu faʻatumu le faʻavaʻa i le tutuli ma le tutuli. I le faʻafefea ona faʻasaʻoina vaega o faʻamalama i se fale tumaʻoti, vaʻai lenei vitio:

Aisea e tatau ai ona e faia? O se faʻatulagaga o vaega e mautinoa ai le avanoa o le maua mai fafo glazing luga o le fufuluina. O le ata Glazia o le ai ai pea o le a i ai pea se manaia ma le mama foliga mai i fafo.

Afai o le lautele o le aso faʻatagaina oe e faʻatulaga ai le sash e ala i vaega e lua mai le tasi le isi, o le a saunia lelei le vevesi e aunoa ma ni ata. O le tele o vaega o le tatalaina o le a mafua ai le mamafa ma o se taua tele i tau mo le atoa mamanuina o glazing.

Faitau atili