Tulaga ma le Talosaga o CSP ipu mo Paul

Anonim

O tausaga uma, o mea fou o fale e aliali mai i totonu o fata o fale o fale, e le gata i le sili atu nai lo latou muamua uiga, ae faigofie foi ona faʻapipiʻiina. O se tasi o ia mea o se sima-chipboard, lea ei ai le lautele lautele lautele o talosaga.

Ae o le i iloiloina le uiga o le faʻapipiʻiina galuega, o le a latou taliina le fesili i le taua, ona faʻatino lea o le a faʻatino.

Gaosia

Tulaga ma le Talosaga o CSP ipu mo Paul

Mo le gaosiga o sima-chipboard, chipen chips, coument faʻavae, vai, lima minuninu masima, o loʻo faʻaaogaina le suavai. Afai tatou te mafaufau i le pasene o vaega o loʻo avea o se vaega o mea, o le faʻavae o mea o le lautele faʻavae (65%).

Wood Chips e suʻe isi fua, ma o le 25% o lenei fale mea. O le vai ma le vailaʻau vailaʻau o loʻo aofia i totonu o le peʻa o le 8.5 2.5%, ma le tasi.

Wooden Chips o loʻo minerasi i faʻapitoa faʻapitoa. Ma, o le vai ma le faifaatoaga ua faaopoopo. O loʻo sasaʻaina lenei tele i totonu o le koneteina. I lea tulaga, sa amata ona fausia le tele o fausaga. I totonu o le ipu o se laupapa laupapa o se vaega tele.

I fafo atu o le autu chips chips papau. Ina ia maua se monolithic scab, o mea ua lafo i lalo o le press. O le galuega o le monolithic oloa, sauni e faʻaaoga. O le mea na maua ai le mauaina o le le manaʻomia e fesoʻotaʻi, lea e mafai ai ona e faʻaogaina pe a faʻatulagaina se mago o se mago mago.

I le faʻaopopoga o le fola faʻatulagaina, o le sima-chipboard e faʻaaogaina e faʻauma ai le tele o vaega ma le fausiaina o vaega i totonu o le fale, i totonu o teuteuga o nofoaga.

Mamalu

Tulaga ma le Talosaga o CSP ipu mo Paul

Muamua lava, e tatau ona matauina le mea moni e le fefe le CSPre i le susu. I le ao, e le maua e le mea le ono i le 16% o le vai i le ogaumu. I le mitiia o le vai, o le CPS i le aso e televave le sili atu nai lo le 5%. O le mea lea, o le mea ua maua ai lona faʻaaogaina i le faʻatulagaina o nofoaga ma le humã a nofoaga ma le hendū. O le teteʻe i le susu faʻatagaina e mafai ai ona e faʻaogaina le mea lea pe a faʻapipiʻi le vai inisinia le system "sili ona mafanafana Paulo".

Mataupu i luga o le autu: ie forbrics mo cuped couttins: Faʻavasegaina ma uiga

I tua atu o le teteʻe i le susu, e manaʻomia le maitauina o le teteʻe i le eseʻesega o le vevela auala. Mo le tele o tagata faʻatau i aso nei, o le siosiomaga faʻalelei o le mea e taua. Mafaufau o le faavae o le CPS o le ofutino, oneone, vai ma fafie, e mafai ona faaiʻufoa e uiga i le siosiomaga faauo o mea.

I le faaopoopo atu i taimi lelei, ia e tatau ona matauina le tetee atu i le afi. O le CSP ipu e mafai ona faia le afi mo le 50 minute.

Lua isi uiga e taua tele mo nofoaga e nofo ai: maualalo le mafai ona faia (0.26 W) ma maualuga le maualuga le maualuga. Le fola, ma le faʻatulagaina o mea na faʻaaogaina ai le tsā o le ipu, e mafai ona faʻaopoopoina foi.

Ma, o le mea moni, e tatau ona iloa le maualuga o le malosi o mea. E mafai ona faʻapipiʻiina, uma i totonu o le itu agai i le itu agai i le itu agai.

Fola folasia ma cpp

I le faʻaopopoina o le siʻosiʻomaga-plapiʻoloafa lava ia, ua manaʻomia le muaʻi sauniuni ai o se galuega faufale. Igoa:

  • Meafaigaluega mo le tipiina o papatusi (e mafai ona e faʻaogaina le masani masani hacksaw);
  • O oe lava le tofo;
  • o le rombling ruller (pe a fai o le galuega o loʻo faia i se nofoaga faʻatulagaina);
  • manai.
  • Filifiliga filifilia (pe a oʻo mai i le laupapa laupapa).

E manaʻomia foʻi le sasaina o le sikulukalaiva, o lona talosaga o le a sili atu le faia o le faʻapipiʻiina o le faʻaaogaina galuega.

O le simanatu-Chip, Mastics, Pricial and Car Shamū o le a manaʻomia mai mea fau.

Tulaga ma le Talosaga o CSP ipu mo Paul

E amata ona faʻagaioi galuega e faʻamalosia ai le fola mai le tapenaina o le faʻavae. Afai tatou te talanoa e uiga i le fale o Skeleton, e i ai le eleele o loʻo i ai, ona e amata loa lea i le faʻatulagaina o le aluga i lalo o le CSP. O le aluga o le aluga e fai i rumble.

Filifilia Blade e tatau ona aveese le pito i luga o le eleele o le eleele ma fausia se shallow pla i lalo o le aluga o le iliili. E manaʻomia ina ia mafai ai ona vevela le fola i totonu o le fale ma puipuia mai le susu. O se vaega o le lapisi ua tuu i totonu o le pu e saunia. E manaʻomia le lelei, faʻaaoga le taʻavale toso.

Afai o le Black Basem e sitaili, ona tuu lea o le DSP i luga o se mea faʻapitoa poʻo ni faʻailoga. Afai o loʻo matou talanoa e uiga i le faʻatulagaina o nofoaga le tumau, e le mafai ona faʻaalu se tupe ma le taimi i le faʻapipiʻiina o lag. Afai o le galuega o loʻo faia i le potu malolo, e sili le faia o se sima-chemboapi i luga o le lagsi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻafou mea tuai

A o le sima lea o le sima lea-chIPstones, e tatau ona e mautinoa latou te faʻapipiʻiina le tasi i le isi. Manino ma avanoa e le tatau ona fausia. E fautuaina le taofi o lau filifiliga i luga o mea, o le mafiafia o lea e sili atu i le 4 cm. O le le itiiti ifo le mafiafia, o le pito pito i lalo o mea totino.

Afai o le au slabs o loʻo fetaui i le pags, ona mafai ai lea ona tumu le gaogao i le va o laʻa i le vevela o mea. E sili le taofi o lau filifiliga i luga o le tele tele o le vevela o le tino. O mea e tatau ona tipiina mea. I le taimi lava e tasi, tuʻu i latou i se auala faapena e le o le faia o se puipuiga, o le a matua faigata.

O le taimi mulimuli, e mafai ona e tuʻufaʻatasia le alavai ma le tele o le vevela o le tino. E taua le faʻaaogaina o le vevela vevela, lea e teteʻe i le susu. A leai, o le a latou auai i le vaipuna, lea o le a iʻu ai i le manu i le tau o le lotu.

Tulaga ma le Talosaga o CSP ipu mo Paul

Afai o le sitaili na faia i luga o le mea e mafai ai, e mafai ona maua le vevela o mea i luga o le sima-chipboard. E sili le faʻaaogaina o mea e manaʻomia e tipi i luga o fuʻa o le umi o le umi. O soʻoga o nei fasi pepa o loʻo faʻataʻitaʻia ma le faʻapipiʻiina o le lipine. O lenei ua faia ina ia mafai ai ona faʻapipiʻiina le faʻaopopoga, o le faʻafitauli o le vevela ma le le amanaʻiaina.

Ina ua maeʻa le siʻosiʻomia o le siʻusiʻu-chipboard, e mafai ona e alu e faʻapipiʻi le teuteuga o le fola. Afai e te fuafua e faʻaopopo se laupapa laupapa, o le a tatau ona e faʻapipiʻiina le faʻailoga i luga o le CSP. A faʻapipiʻiina o le faʻailoga, e tatau ona e faʻaaogaina le tulaga o le fausaga.

A leai, o le faʻavae o le a le tutusa. Mo Lass, pe a tatau ai, e mafai ona tuu le faʻailoga o laupapa laupapa, ni uʻamea faʻapitoa, fasimoʻe uila poʻo le sima i latou, etcboard

Afai e i ai ni laupapa tele pe a faʻapipiʻi le fola laupapa, ona e tatau ona e taofi lau filifiliga i luga o le mafiafia o le siusiu mafiafia. Afai o le ceramic tile ua faʻaaogaina e pei o se fola e ufiufi ai, ua lava le faʻaaogaina o le sima-chipport, o le mafiafia o le 1.6 cm. Ae o le lalaga o loʻo teuina i le priment.

Mataupu i luga o le autu: Country Lodge ma ou lava lima: Mai le pa, ogalaau, pamu ma tioata ma tioata fagu (20 ata)

Ina ia faʻateleina le agionsion e mafai ona e faʻaopopo le sima faʻapitoa i le Primer. Ma e mafai ona e faʻaaogaina se vaega o sima sima ese i luga o le eleele. O galuega a se mea e mafai ona toe faʻataʻitaʻia na o le faʻamamaina o le eleele. O tagata atamamai ua fautuaina aʻo leʻi uma le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina mo tioti e faʻapipiʻi ai le malosi o le fogafale i luga o le fola. E faigofie ona fai i le fau fale. Ae o le faʻaaluina o o aʻoaʻoga o loʻo faʻateleina tele i lenei mataupu, o le a taʻitaʻia ai i le tulaʻi i le tau o le lotu.

A o le Komiti Laugatasi, linoleum, kapeta poʻo se paneta, ona fautuaina lea e tagata atamamai i lalo o papatusi o loʻo i ai le mafiafia o le 2 cmboard e galu ai I lea tulaga, e faʻatino ai le faʻaaogaina o le 1.6 cm mafiafia mea.

Tulaga ma le Talosaga o CSP ipu mo Paul

O le faʻaaogaina o faʻatasiga-pu pauna o loʻo faʻafaigofie ona faʻafaigofie e le au faʻapotopotoga. I se faʻaopopoga, o mea e faʻaalia e le maualuga o le malosi ma le tetee e faʻaleagaina ai ituaiga eseese. Na mafai ai ona ou faaaogaina i potu ma le susu maualuga ai. O le sima-chiphboapi e mafai ona faʻaaogaina mo le i totonu ma fafo galuega. Latou te taua tele pe a faʻatulaga se mago o le laʻei poʻo le taualuga o le fale.

O le maketi o loʻo faʻaalia mea o le le mafiafia. Weicker papatusi talafeagai mo potu tumaʻoti, ma laupepa manifinifi mafai ona faʻaaogaina e faʻatulaga ai fola i totonu o fale mautotogi.

Faitau atili