Italia CountIle Fale

Anonim

Italia CountIle Fale

Ina ia faatupuina se siosiomaga o le mafanafana ma le mafanafana i totonu o le fale, ua lava le faʻaopopoina o se kapeta talafeagai i totonu o le totonu o loʻo i totonu o le totonu o loʻo i totonu.

Ma o lea o le Baingale Skinsions faʻamolemole ma se foliga manaia e le o le tasi le tausaga, e sili atu le tuʻuina atu o le manaʻomia i oloa o le sili ona lauiloa Europa e lauiloa.

Ma iinei o le tagata gaosi mai Italia e le masani ai e leai ni tauvaga, aua o le Italia ia faʻamaumauga mo le fale i le lalolagi o loʻo faʻatatau i le tulaga lelei o le aogā.

Faalilolilo o le lauiloa lauiloa o tusitusiga mai Italia

Gentolose Velvet, Milan Kamka, Venetian Parch, Turni Allett, Faʻafiafiaga o le Docular, na matua fiafia ai i Europa, ma i le itu i sasaʻe.

Ona lamai lea e oʻo i lona aso, ma i itulagi o le atunuʻu masani ona tatalaina mea fou. Talu mai lena taimi, o le tele o tisu mai i Italia ua faalauteleina tele, ma o le mea e tupu iai, aua latou te matua ese lava, aua latou te:

  • aulelei;
  • Eco-faauo;
  • Tumau
  • ma le hypolillergenic.

Faʻateleina le lauiloa o le Italia Yoliales mo le fale ma le tele o oloa - e le gata i kapeta, Predic ma le faaʻoleʻole uaeaso, laulau ma moe lino.

Italia CountIle Fale

Italia County Home: Matagofie ma Faamafanafanaga

O le autu autu o le Italia o loʻo avea ma fale o loʻo mataʻituina ma e le masani ai le tele o lagona matagofie. O lea, ie lavalava ie lino, palakekeke ma kapeti o le a le gata le faʻaitiitia o mata, faʻatonutonuina totonu, ae o le a foʻifa atu o latou matai le mafanafana.

Ona o le tuʻufaʻatasiga o paʻu masani ma fualaʻau, o ie mai Italia faʻaalia ai le maualuga maualuga, malosi ma malu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se faletaele siphon: faʻapipiʻi faʻatonuga

Ma o le mea faʻapitoa o oloa e sili ona faʻatusaliaina i totonu o faleoloa o Italia multiling, tuuina atu muamua vaega: opper ma le le mautonu paʻu, sulugatiti ma le le mautonu paʻu ma le palapala.

Italia Carpets - Quintstol of Haundy ma le Leaga

Afai e te manaʻo e suia le totonu faʻatasi e aunoa ma le le aoga, faʻatau se kapeta sili atu kapeta, ma le masani masani o le a "leo" i se auala fou.

I le tele o mea e fai mai Italia e lua o papeta o le aganuʻu ma faʻatauga o oloa, faataʻitaʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, paʻu manu. Vave ma oloa mamanu - e mafai ona e maua le faatauina atu:

  • Carpec Capepets i Art Doco, Broque, Faamaoni, Rococo (Sahrai);
  • O loʻo vaʻaia i onapo nei ma le ata o loʻo iai le ata (faʻailoga o le Sulugalu i le Sulu) ma lanu uliuli ma lanu mumu ma tagata Iapani tattoos;
  • O mea e maua mai ai i aso nei ma le ata o le CC-Tappis Brand - latou te vaʻaia e peiseai latou te leʻi faʻaaogaina le tele o sefulu tausaga.

O oloa na leoleo e mafai ona faʻaavanoaina uma e le faʻasologa ma i se kopi e tasi. Ma e mafai ona i ai se umi, puʻupuʻu poʻo se tuʻufaʻatasiga (o loʻo tipiina i luga o se ata muamua, faʻafetai i le kapeta o le fesoasoani).

Mo le tele o vaega, o le au taʻavale i le tagata faʻatau o tagata faʻatau, a o tagata faʻatau e masani ona faʻaaoga le metotia, tuʻufaʻatasia le silika, cunn, line o le ofu o tibethed mamoe! Lea e mafai ai ona e maua ni mea manaia tele i luga o le faaputuga o le faaputuga o le uma oloa. Ma ni filo faaletagata na faʻaopopoina i le faʻavae faia kapeta sili ona tumau tumau ma tumau.

Italia CountIle Fale

Vaega o Italia Chiling mo Windows

O le isi vaega o le lelava o le faamalama desor. O loʻo avanoa ai le auvae i le Italia o le Italia mo le Windows i le aso o loʻo avanoa i se lautele lautele ma e aofia ai le mamafa ma feololo ma malamalama lelei.

Tusitusiga i luga o le autu: Filifili faitotoa i totonu o le lanu annegri: ituaiga ma lanu

Mo le suisui tasi seti, o pupuni na faia e faʻaaoga ai ituaiga o tusitusiga, pei o le jacquar, velvet, okeni ma velve. O le iʻuga, ua mauaina se vaega tele o le tele o mea e mafai ai, lea e mafai ona tuʻuina atu ma piki, pulumu, soʻulaʻu, lipine.

O se faʻailoga iloga o le ie puipui i le Italia faiga o le ata faʻapitoa. Ua potopoto pupuni mafiafia i totonu o le tele o le palu e faʻaaoga ai maea e o mai mai Cornix River Diginally Bignicaly Bigy

O ia lava e le faʻatagaina e le atoatoa le pupuni, ma o le faʻamalama ua masani ona foliga matagofie. Ole mea lea e mafua ai le sili atu o le faʻafanua o le Windows, ae maise talu ai ona e le mafai ona faʻaaoga e le auvae i le faleoloa o le Italia. oloa o le Moscow salon - http: //www.Fattaltanetane. ru / chealile.htmm)

Faitau atili