Falami laulau ma ou lava lima

Anonim

Falami laulau ma ou lava lima

O le laulau o le a e vaʻaia i totonu o le aliʻi Maualuga Maualuga e Atoatoa lelei mo i latou o loʻo nonofo i fale mautotogi tele ma lo latou ofu taʻitasi. E mafai foʻi ona faʻaaogaina mo meafaigaluega o se tamai laulau pepa i luga o le Loggia ma le faapaologa. O le laulau e talafeagai o le mea lea i le faʻaputuga foliga e pei o se ata faʻapipiʻi i le puipui. I le tatalaina - e liliu i se laulau puʻupuʻu, fuafuaina mo tagata e toʻalua.

E leai se faʻamatalaga gaosi o fale gaosi, ae o loʻo iai ata vaʻaia, mo na o vaega uma o le mea taua o lenei meaaā, ma pe faʻapefea ona i ai.

Mea

Auā o le gaosiga o le laulau faʻasolo ma ou lava lima, o le a manaʻomia:

  • Laʻau lapoʻa;
  • laupapa;
  • Meafale lopsend;
  • vili;
  • rofautte;
  • Tusitusiga;
  • sikulukalaiva;
  • Penitala ma le solo;
  • maualuga;
  • Lobzik;
  • Pese, Mordada, Vanise A o le a.

Laasaga 1 . Talu ai, o lenei poloketi na faia e le Komiti Faʻatonu ma le fuli. Afai e te maua se foliga talafeagai, o le laupapa o le a le manaʻomia e teʻi ai - lelei.

A leai, fai se laulau e te manaʻomia mai laupapa vaapiapi. I le amataga e faʻaaoga ai le faʻaaogaina o kapeti ma omiga. A maeʻa ona faʻamalosia le mamanu, i le pito i lalo o le fao, o loʻo faia muamua o le au-taga.

Laasaga 2. . Ma le isi mea, pe a manaʻomia, mafai ona teuteu le galuega. I lea tulaga, sa vali ese lava ma faapau i latou i vaiti. E mafai foʻi ona e faia i le fuaiupu, afai e te manaʻo e sefe ma faʻamamafaina le tuina o le tino o laʻau, pe ufiufi i vali talafeagai ma le vali talafeagai.

Laasaga 3. . E tatau ona faʻasaʻo le countertpop i luga o le puipui e faʻaaoga ai se laupapa laupapa ma meaafale matasele. E taua le faia o le tutusa tutusa i le fola.

Falami laulau ma ou lava lima

Laasaga 4. . Ina ia mafai ona e faʻaleagaina le laulau, e tatau ona e faia puipui mo totonu. O le a latou i lalo o le laulau mai le itu. O le mea moni, o puipui o le a tafatolu. E avatu ia i latou se orphanage ma se tasi o itu, e pei ona faapena, pe leai, e foia ai oe. O le mea autu o le fuafuaina lea o le tapulaa. Elemene e tatau ona tatalia lau galuega e aunoa ma faigata.

Tusitusiga i luga o le autu: povi, mamoe ma googh ma gogosina o Amaturumi. Bluesting polokalame

Falami laulau ma ou lava lima

Laasaga 5. . E manaʻomia foʻi le faʻaaogaina o le tulaga e iloa ai le tulaga saʻo o puipui. Ogatasi ma faʻataʻitaʻiga, o le mea moni, o le mea autu i lenei galuega.

Falami laulau ma ou lava lima

Laasaga 6. . A maeʻa ona saunia ni puipui, e mafai foi ona e ufiufi i latou i va eseese, e alu ese mai le faʻamago ma, pe a uma le otaota mataina, alu i le pa.

Falami laulau ma ou lava lima

I lenei tulaga, sa faʻatagaina lava ona tau le fufuluina i paʻu, o lea na loka ai taga tamai paʻu laʻau i luga aʻe o luga. Taumafai e aloese mai le mea e foliga ai le oloa.

Falami laulau ma ou lava lima

Ua ou mataala i le nofoaga o le mata o le mata i le taimi e tapunia ai le laulau. O puipui e tatau ona alu i lalo o le laulau pito i luga ma fetaui lelei i le puipui, le tautala i tua o le mea manogi, ina ia le luluina le laulau.

Falami laulau ma ou lava lima

Faitau atili