Apron i le umukuka o le tioata faia oe lava

Anonim

Apron i le umukuka o le tioata faia oe lava

Soʻo se umukuka, mai le ipu i le fufuluina o loʻo i ai se sone ua vave ona afaina. O se mea e fufulu ai i taimi uma mai le tele o le palu, palapala vai. I le taimi muamua, na faia le Aparon mai le seevae, pepelo akerirotic. A o loʻo lauiloa le taliʻole, e lua mai le mea tuai ma tioata.

Apron i le umukuka o le tioata faia oe lava

Muamua le umukuka atoa lana umukuka. O lenei o tagata sefe ma faaali isi mea maualuga uiga. e mafai ona tataina O le vaega galue i maa, ma le pa o loo tuueseeseina latalata ane: pepa puipui, vali teuteu, maa faafoliga, vali le panels tioata.

Afai e te manaʻo i le tioata luga, o le ipu tioata e filifilia i luga o le apili, ufiufi i se ata tifaga, lea e taʻua o le tiplex (pe pisa). Afai e te faafuasei taia si malosi i luga o le tioata (masani i) ma se fofoa, pikiina aano o manu, o le a solia ai lea i ni vaega laiti. Ae o nei vaega o le a le soona faasaʻiina ese mai le masani ai. Ae e masani lava ona faaeteete tagata 'au. E leai se tasi e faʻaleagaina au mea totino ma e faia lelei.

Manuia

O le tioata e faigofie, aoga, aoga, ma le toto. E mafai ona e faʻatonuina se vaega atoa i luga o le kamupani, o le a le itiiti ifo o soʻoga. O na soʻoga o le a faʻapipiʻiina lelei, e le mafai ona vaʻaia. O le palapala o le a le oloina iina.

Faamanuiaga:

  1. E mama atoatoa le talieleele. E faigofie i ona lava lima ma detergents i le omomi: gaʻo, faʻasū, palapala ma le vai fasimoli, lea spattered puipui i le taimi o kuka, ipu fufuluina.
  2. E te maua le avanoa e tutoʻatasi ai le ata lolomiina oe manaʻo e vaʻai i le fale faigaluega i luga o le tioata.
  3. I totonu o le tamai umukuka, o le talieleele o tioata o le a vaaia o le lautele.
  4. Afai e te filifili e tuʻu i ou lava lima, e mafai ona e toe faʻafouina. I nisi o tulaga, o le a le mafai. Feutagai ma tagata atamamai ma filifili vave pe o le a le filifiliga e fetaui ma oe?
  5. Ina ua uma le aso faigaluega, toe foʻi i le umukuka, ma o loʻo i ai le aulelei! Ma e mafai ona e faia ma ou lava lima.
  6. Fatufatuga. Fai se talieleele, tuu se ipu ituaiga ituaiga ata lea na te miti i ai. Filifili le ituaiga tioata ma faʻatino le faʻamoemoe.
  7. Malosiaga. O le tioata mafiafia e tatau ona i luga o le 8 mm. O le agamalu o le a manifinifi ma anagata, ae ina ua toe faaleleia, o le a maua e atoatoa suia i se tagata fou, e pei ona o le malosi tele, i le fale e leai se vaega tipi i le fale.
  8. Avanoa avanoa. O le talieleele o le tioata e taugofie ai. E sili atu le aoga nai lo le faatonuina o le kamupani.
  9. Le maliega. E na o le tausia o ia. O le palapala e leai se mea, vagana ai o mea namu, ua pupuni. O lea, e le faateleina fātelia i le tele o mea laiti, ae ina ua maeʻa le faʻamamaina ma le faʻaeteete ma le ai atoa, o le a le vaega faigaluega, e faʻamamaina.
  10. Aua nei galo le faʻasologa, tiʻetiʻe lelei lava o avanoa mo le nofoaga o loʻo iai i le nofoaga e tele ai. Ina ua mavae le auoata ua mavae - e leai se tasi e faia. Toetoe lava a le mafai.

Mataupu i luga o le autu: o se vaega e te faia oe lava

Manatu

E te mautinoa mautinoa o le a tatou taulimaina - faia se tioata apamemea ma ou lava lima? Faaalu Fuataga ma poloaiga mea i luga o le kamupani. O isi mea e totoe, ae o loʻo e faia oe lava, ae mo tioata gaosi e te manaʻomia masini. Peitaʻi, o mea ia iloa 'ua.

O nisi na taumafai ma taumafai e faʻaaoga le manaʻomia o le ata o loʻo faʻaalia i luga poʻo le tipiina o le manaʻomia fesuiaiga. Ae paga lea, ua manaʻomia mea faigaluega, e leai se isi mea e oʻo mai ai. Faʻalogo i le fautuaga lelei a le poto masani komiti faiaʻoga ma tagata faʻapitoa o le a faia ni avanoa vave,

Filifili po o le a le ituaiga mea e te manaomia:

  1. Monophaic matte.
  2. Glossy.
  3. Ma le tusi ata.

O ni avanoa sili ona lauiloa o loʻo iai se ata. Le taulaitu i le auala sese o le a faia le ata. Faaaogaina Uv vaitusi. Latou te le susunuina. I le taimi lava o le a tutusa malamalama. Taofi le vevela i le 120 tikeri.

O se apu mo se umukuka o le a tautua mo se taimi umi pe a fai e te ave ni avanoa e lua, ma o loo i ai se pepa lautele i le va oi latou, poʻo se auala faʻapitoa o le ata na tusia. Na faapea mai matai e faapea mai le Fou e mafai ona suia, ae o le faʻatusa, e faʻamoemoe iai le metotia mataitu poʻo fea metotia o loʻo faʻaaogaina.

Gaosia

Mafaufau I auiliiliga pe faapefea ona faia le apamepo? Muamua faʻapipiʻi le umukuka seti, ona alu lea i le faʻapipiʻiina.

  1. Fuaina le umi o le fale faigaluega umi. Ave le maualuga e tusa ai ma le maualalo faʻamatalaga na fuaina. Vaega o le fale faigaluega o le a tapunia le upu mai le laulau. E faʻapipiʻi ai, gagau le ie i le vaega. Mai le afa mita i se mita umi, 60 cm maualuga - sili ona lelei.
  2. Afai o iai se ipu tioata i le tulimanu, ona ave lea o le mafiafia o le tasi e toe foʻi i le isi i le tulimanu o le tulimanu.
  3. Order masters o ese uma pito. O lea o le a le iloa o soo. Glass mafai ona faia ni mea (sili ona manaia), ae i le mafiafia o le leai se mea e sili atu nai lo le 0.6 cm.
  4. I luga o le pito i tua, faʻatau se ata pepa puipui na e te fiafia i ai i le faleoloa. E tau le taua. Afai e te faʻatonuina se Lolomiina i se laʻau na auai i faʻasalalauga, o le a sili atu ona taugata. E i ai le tele o ata. O le sili ona taugata filifiliga - i luga o le laau e faʻatau ai se ata tifaga ma se mamanu.

Mataupu i luga o le autu: mafanafana fola i totonu o le potu mai totonugalemu o le vevela

O ia lava ia ma oe lava. Ina ia mafai ona vaʻaia e le puipui, naʻo le faʻatauina o se ata tifaga. E tele taimi e masani ai pe filifili paʻepaʻe, ae e mafai ona uliuli, lanu, e faʻalagolago i au fuafuaga, manaʻoga.

Apron i le umukuka o le tioata faia oe lava

O le ata o le a faʻaaogaina saʻo i le ata i le mea e leai se kulu. E faʻapipiʻi le ata i le tioata. Aua le pipii i luga o le puipui.

Afai e tatau ai, o le ata o loʻo faʻatumuina. I nisi aʻoaʻoga, ua lolomiina nei, e pei o latou na vaʻai i le faʻata. A e filifilia se ata mo le tua aʻe o tua, ia manatua e semanu e manino, ae o le lanumeamata.

Tusi se tautua o le a le ata o le a mautinoa e te mautinoa ai i lalo o lau ata. Ia e faigofie ona faʻaaoga i vaega o le tapoleni. O le aotelega o le ata o le a saʻo, matagofie.

Afai na e faʻatau se ata pepa puipui, ona faʻapipiʻi lea i luga o le puipui o lau umukuka, muamua-ma-suesuega mai le 5 i le 6 cm i lalo ma luga. Vaega o le tapoleni, o le ie o loʻo faia i luga o le stab) ua faʻapipiʻi e le p-ata o le almininum faʻamatalaga. Tioata o loo tietie i le itu o nei talaaga.

O lenei faapipiiina o loʻo faia muamua ae e te leʻi faia loka loka. A le o lea, o le a tatau ona latou aveʻese e faʻatumuina ai le tioata ie i faʻamatalaga. Loka tautau i nofoaga. I le latou pito i lalo o le pito i lalo, faʻapipiʻi se m-foliga o le almininum talaaga. Feiloai le tagata faatau. Aʻoaʻo poo fea le faʻamatalaga e te manaʻomia, o le umi ma faʻatau.

Gagau le fao. Afifi i le amataga talaaga. Faʻaofi le pito i luga o le laupepa i le faʻamatalaga o le m-foliga foliga. Lalo faʻamau le faʻavae.

Vaega e mafai ona faʻapipiʻi i faʻapipiʻi faʻapitoa ma le lautele o le pulou. O loʻo teleʻaʻi, glossy poʻo le matte, lou tofo. Faatau i le supamaketi kapoti.

A faia le pepa i luga o le kamupani mo oe, fai mai e 'ai ona' oloo i le 5 cm mai igoa uma a le 6 i le 8 mm lautele. E mafai ona e fai atu e fai ni pu i lalo o ou softket. 7 cm - o le lapoa sili atu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona aumai le suauʻu pisia o lavalava

Tekinolosi:

  1. Faapipii vaega o le laupepa i le puipui.
  2. E ala i le tioata tioata, tuu le Mark i luga o le puipui.
  3. Tuu le potu ma vili pu iina.
  4. O isi mea faʻapipiʻi tuʻusaʻo i le puipui.
  5. Ave le laupapa mai le ipu tioata i luga.
  6. Faapipiiina i ni maa fiafia tele, faʻapipiʻi i latou i le puipui.

Afai na e filifilia le ata pue, o le afu tele ma le foliga o loʻo lomia, ona fai lea:

  1. O le mea taʻitasi e faʻaaoga i se lamolemole lamolemole lamolemole. Afai e pei o ia - sili ona lelei.
  2. Folafolaina le itu gafatia o le itu o le itu e mafai ai ona e pisa le ata manino.
  3. Atoa (a o lei mago) solo.
  4. Ave le Purverizer, o fugalaʻau fugalaʻau, sasaa i totonu o le vai, faʻafilemu le fasimoli fasimoli.
  5. Spray le tioata.
  6. Aveese le vaega o le ata ma se ata ma se mea e tupu ai. Spray o le fasi fasi vai i luga o le tioata ma le ata tifaga lava. Ona o lenei fofo, o le ata e mafai ona ulo i itu eseese. A ou ogatasi atoatoa i luga o le potu, sili atu.
  7. Suavai, o le alu ese mai le ogatotonu i pito, e tatau ona e aveese. Faaaoga le roketi. Ina ia le mafai ona maʻea le ata, ave le mea na tupu muamua mai le ata tifaga, tuu i luga ma alu ese le masini - aveese vai loloto.
  8. Tuu le ata e goto ai. Pipii foi le mea e tupu ai i le lanu. Tipi pu i nofoaga manaomia. Afai o pito o loʻo aliali mai i tua o le vaega - tipi tele.
  9. O vaega o loʻo i ai, e pei ona faʻamatalaina muamua: ma faʻamatalaga faʻaogaina se faʻapitoa faʻapitoa.

Teuteu

Ma, pei ona faia e tagata mamanu, o le a le aoga i taimi uma. Faatasi ai ma ou lava lima, matou te filifili le nofoaga galue i lou tofo. Matou te filifili. Lelei nofoaga moli (laititi) pe taʻitaʻiina lipine. O le manatu mai le umukuka o le a manaia, le masani ai. Eletise eletise.

Apron i le umukuka o le tioata faia oe lava

O le ata i luga o le umukuka o mafai ona suia. Rosettes aveese, pei o le panels. Tuu mea uma i luga o le laulau. Aveese le ata. Fai mea uma.

O le mea autu o le leai ai ni mea leaga ua tuua, latou te faʻaleagaina foliga. Glass Aplon o se sili, aoga, galuega aoga mo lau umukuka. Na ia faia se tusi fou i totonu. Lelei mo i latou e fiafia e lata mai lata mai le umukuka.

O le paʻu poʻo se vaega o papalagi papa e faigata ona suia, ma o iinei e mafai ona e sopoia le ata ma faʻafou le mamanu o le potu.

Faitau atili