Bronze Chandeliers: foliga ma penefiti

Anonim

O le mafanafana ma faʻamafanafanaga i le ma le magafagafa e faʻalagolago i le tulaga lelei o le faʻauma ma aumaia ai foi mai le mafaufau lelei. O le mea e lelei ai, o maketi o le itu i lalo o le tino, o loʻo ofoina mai ai i faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga o loʻo faia mai le tele o mea, o lea e matua faigata lava ona filifili i latou ma chondelis ma moli autu o le filifilia saʻo.

Bronze Chandeliers: foliga ma penefiti

Vaega o moli moli mai le apamemea

E ui lava i mea fou-o loʻo fuafuaina-faʻavae faʻatonuga, o le le mautonu o loʻo avea ma sili ona lauiloa i totonu o le faitau aofai o tagata, igoa o Barochko ma Rococo Syles. Latou faʻaaogaina i le mamanu o potu, faʻatagaina oe e avatu i nofoaga e mauoa ai, foliga matagofie, faʻamamafa, faamamafaina le tulaga faʻapitoa ma le le talafeagai o le tagata e ona. I le taimi lava e tasi, o se tasi o itu taua o ia tulaga o le ata lea o loʻo i ai o le iai o le tele ma taugata ma taugata i totonu. O ia oloa o loʻo gaosia, o se tulafono, mai le uamea o loʻo iai le uʻamea, e tele ina pa 'apamemea, lea e maua ai foliga matagofie matagofie ma foliga malamalama. Lelei, o le leiloa o le vaʻai taimi ma uʻamea foliga e le manaʻomia ni isi tulaga ma talafeagai.

Mo mafuaʻaga, o le tele o nei mea o le atunuʻu o le vasega matapoleni e faʻaaogaina lautele e le apaʻau pe a fai o latou oloa, saili e toe gaosia le laina o faʻataʻitaʻiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, neura, nenefu channze channdeers ua vaevaeina i ni vaega se tolu: faʻalealuga o foliga, faʻamalolosi ma tele, faʻamoemoe mo le malamalama o faleʻaiga o faleʻoloa Ma o isi Italia tagata gaosi oloa e faia ai i fafo atu o fafo ma puipui o le potu mai lenei uafu igoa. E tusa lava poʻo le a le auala o le faʻapipiʻiina ma le aotelega o le tusi talosaga, o nei nofoa faataavaleina uma e iloga i le matagofie ma le lelei, ona o loʻo mafai ona latou tuʻuina atu se potu faʻapitoa iina.

Bronze Chandeliers: foliga ma penefiti

Aoga o Bronze Chandeliers

O masini moli na faia o le Bronze ei ai le tele o le lelei faʻatusatusa pe a sili atu le taugata "o le" ForterParts ", igoa:

  • O le tele o faʻataʻitaʻiga - faʻalagolago i le manatu iloga, e mafai ona e filifilia o se tupu tupu ma mamalu o aso anamua ma le faiga o mea faʻaonapo po
  • ofoofogia matagofie ma se tele o foliga o lenei uamea;
  • Oloa apamemea e avatua le ogatotonu o le ata ma le tulaga;
  • Tumau ma le maualuga uiga ona o mea taugata ma e masani lava ona faia le lima-utu galuega i le gaosiga o fale talimalo.

E pei ona tatou tusia i luga, afu fatu e masani ona tuʻufaʻatasia ma ituaiga eseese o tioata. O lenei vaʻai vaʻaia ma aumaia le alofa tunoa i le moli uila, faʻatagaina oe e faʻateleina le aofaʻi o moli moli ma le aotelega o le moli o le potu. O le iʻuga, o le reandelier o le a avea ma filifiliga atoatoa mo soo se talanoaga (ma e le gata) totonu, faʻafaigofie ai ma sili atu ona matagofie.

Tusitusiga i luga o le autu: tipiina tamai tamai mamoe matamrequiin i le faila: faʻafefea ona faia?

Faitau atili