Polycarboate taualuga. Faʻafefea ona ufiufi le taualuga o polycarboate?

Anonim

Polycarboate taualuga. Faʻafefea ona ufiufi le taualuga o polycarboate?
O le sili ona lauiloa taualuga mea mo galuega, lanumeamata ma o le veranda o se clilledur polycarboate. Ae le fua fua, aua e lelei lelei i lenei galuega. O le taualuga o Polycarbonte na misia le malamalama ma maua ai le talitonuina o le ea.

Uiga lelei o polycarboate

Masalo e faigata ona maua se mea e na o ni uiga lelei. E leai ni oloa lelei. Ma e le manatu o lenei ua faʻamalosia ai le palasitika i faʻailoga faʻapitoa mai tulafono.

Polycarboate taualuga. Faʻafefea ona ufiufi le taualuga o polycarboate?

O uiga lelei, o mea nei e mafai ona maitauina:

  1. Faigofie ma le malosi. Faʻafetai i le telefoni feʻaveaʻi, o le 24 mm mafiafia o lenei mea i se tuʻufaʻatasiga ma le con (sela tele (sela lapoʻa 75x150 cm) le tele o luga o le 200. O lenei olaga e masani lava ona tele e tatalia le kiona i le taumalulu ma le aisa.
  2. Maualalo le malosi o le vevela. O le sela o le sela o loʻo faʻatumuina ao e tumu i le ea. Latou te faia le ea puipuia i totonu o le mea. Pei ona lua-uliuli faamalama. I le faʻaopopo atu i lenei mea, o palasitika lava e i ai lona lapoʻa lapoʻa faʻamalosi nai lo tioata. O lenei mea totino e mafai ai ona tatou faʻaaogaina ma le manuia lenei mea mo le fausiaina o lanumeamata.
  3. Lelei mea totino. Polycarboate Ponels mafai ona valivali i lanu eseese. Ma faʻalagolago i le lanu, e pasia ai le 11 i le 85% o le la rat. I le faaopoopo atu i lea tulaga, e mafai ai ona tolia le malamalama. E le misia UltraViolet.
  4. Saogalemu le saogalemu ma le malosi aafiaga. Ona o le mafai ona faia e tetee atu i le taua tele, 200 taimi sili atu nai lo uiga o le tioata, o lenei ituaiga palasitika o loʻo faʻaaoga e fai ai puipui-vaniva. Tusa lava pe malepe mea, e le fausia ni vaega tau tino. O le mea lea, ua ou fiafia e faʻaaoga mo le fauina o Felauaiga Felauaiga taofi. I se faʻaopopoga, polekecarboate o loʻo i ai uma afi afi.
  5. Tele, faigofie-i-faʻaaoga fua. Mo le fausiaina o tioata fale ma tagata leoleo, tele vaega eseese o manaʻomia. Pe faʻaaoga lelei le poto ua faʻamalieina masini ma faʻapipiʻi. A leai, o foliga mai o le nofoaga e tigaina i ai. E le pei o le tioata, sela palasitika e le faia se faalavelave. O le aotelega o itu o polycarboate laupepa e mafai ona oʻo atu i le 1200 x 105 cm. Ma o lenei i le 44 kg o le mamafa mo le 24 mlymeter plustie.
  6. Faigofie o le faapipiiina galuega. Faʻafetai ia maualalo le mamafa, lava le malosi ma lapoʻa lapoʻa, mo le munging o le taualuga o le taualuga e le manaʻomia se aratu o fesoasoani. O se tasi matai e iloa ua lava lana pisinisi.
  7. Vevela tetee. O le mea lea "lagona lelei" i le vevela o le tau mai -40 i le +120 tikeri.
  8. O tau o le Democratic.
  9. Faigofie gaosi.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fatuina se nofoaga sili ona taugata i totonu ma ou lava lima?

Le mautonu o polycarboate

O le filifilia o lenei mea, e manaʻomia le amanaia le mea moni o tikeri tetele o ni tikeri ua mafai ona momomo e ala i le polycarboates taualuga. E ui ina aʻoaʻo le tagata gaosi oloa e tau ai lenei faʻafitauli ma le fesoasoani a se ata faʻapipiʻi ufiufi.

O le isi taua taua o lenei palasitika e maualuga lona aoga o le vevela o le faalauteleina.

O le isi Missus tasi e mafai ona manatu o le laualuga o le palasitika e faigofie ona scratatch.

Polycarboate taualuga rofaters

Polycarboate taualuga. Faʻafefea ona ufiufi le taualuga o polycarboate?

E ui lava i le mea moni o polycarboate e matua mamana, ae aoga le mafaufau ia ma fausia se fausaga. O le lamepa e faia i le manifinifi talaaga. E mafai ona e faʻaogaina se sikuea satauro vaega o le 20 x 20mm poʻo le 20 40 mm. E masani lava ona lelei lea e faʻamautinoaina o le 'eleʻai na te maua ai le malosi manaʻomia.

O le taualuga o le taualuga e matua faʻateleina ai le malosi o le fausaga ma faʻatagaina oe e faʻafoʻi tele tele avega. O lenei vaega o loʻo faʻaaogaina atoatoa pe a faʻaaogaina le polycarboate. O le 16-fale falelauasiga o Celū Palu, faʻapipiʻi i luga o se fausaga na tuʻuina, maua ai se pitch 125 cm, ma se faʻasolosolo o le faʻasologa o le viʻiga. Naʻo na o le taʻiala na o tagata lagolago na tuʻuina atu i le tasi ma le isi.

Pe a fai o le rafters mo le taualuga o polycarboate, e tatau ona e manatua o le slope mo le slote e tatau ona 45˚ pe sili atu. O le sili ona lelei o le tulaga o le tulimanu o le fiafia o le 50˚.

Foliga o polykarbonata

Polycarboate taualuga. Faʻafefea ona ufiufi le taualuga o polycarboate?

O le polycarboate laupepa o loʻo faʻapipiʻi i rafters, o le a tutusa a latou laasaga e fetaui ma tapulaʻa o laupepa.

Ina ia mafai ona faʻapopoleina le polycarboate, pefu ma isi vailaʻau e faʻaputuputu, faʻapea foi ma le le mautonu mai le malulu o le ea malulu, o pito o le laupepa. A mafai, e mafai ona e faʻaaogaina ni pupuga faʻapitoa. O lea, e mafai ona maua ai se ofoofogia o faʻamanino ma sima o mea faitino, ma aumaia ai lona faʻailo i le tioata.

O laupepa ma le lagolagoina o fale e faʻapipiʻi ai ma le tagata lava ia-tusia ma fetaomi-faaputuga.

Mataupu i luga o le autu: O le a le mea e tatau ona avea ma o le taumafanafana umukuka i se fale tumaoti

A faʻapipiʻiina e aoga e mafaufau i le malosi o le palasitika e faʻalautele ma le vevela. O le mea lea, o sui o le sui o le sui o loo fuafuaina. E faatinoina i nofoaga o le faia o ipu taʻitasi ma faʻaaoga e le vaaia. Ua lava lea e tuu ai se avanoa i le va o laupepa e uiga i le 5 mm. O nisi taimi e faia ai e sea taui se mea e sili atu, o le iʻuga o loʻo latou faia ai se galuega teuteu, fatuina o laʻau manaia.

Tipi polycarboate

Polycarboate taualuga. Faʻafefea ona ufiufi le taualuga o polycarboate?

Ua uma ona matou maitauina le mea moni o le laualuga o palasitika faigofie ona faaleagaina. O le mea lea, e manaʻomia le tipi ma le faʻaeteete lelei, ma ina ua maeʻa le puipuia o le sāʻetia o le showccphacum ata tifaga.

Ma se poverp polycarboate, o le bulgarian ma le jigsaw ma se palu-paʻu paʻu muamua. A o galulue ma le Jigsaw, o lona tulaga faʻatatau i mea e faʻatatau i le mea o loʻo talimalo e se mea vaivai. Lenei o le a sefe ai le laualuga o le pepa mai le le mautonu faaleagaina.

Ona o ona meatotino tulaga ese, cellular polycarbonate o se sili sili fofo i le gaosiga o taualuga, kapeteni ma lanumeamata. O le mea taua o le agavaa e faʻatautaia ai le ata o le taualuga ma faʻailoa i uiga o mea.

Faia, ola ma fiafia i taimi uma. Ma tuu lou fale e tumau pea le fiafia ma le loto malie.

Faitau atili