Eseese auala e faʻapipiʻi ai umukuka sinks ma o latou lava lima

Anonim

O se tasi o nofoaga autu i le mamanu o aso o onapo nei o lo o vaaia. O lana matafaioi o le faamautinoaina o tuutuuga mo le faagasologa o galuega, kuka ma fufulu ipu. O le mea lea, o le faapipiiina o le fufuluina i le umukuka e tatau ona maua:

  • Lautele vaega i luga o fesoʻotaʻiga i luga: Suavai sapalai ma otaota;
  • fufusi o le paluga;
  • Faasee le malie.

Eseese auala e faʻapipiʻi ai umukuka sinks ma o latou lava lima

Polokalame o le faʻaputuga taʻavale teuina faʻapipiʻi i lalo o le laulau i lalo.

O le filifiliga o le umukuka fou o le umukuka e tatau ona amanaia e le gata i fafo atu o foliga mai fafo, ae faapea foi le auala e faʻapipiʻi ai io latou lava lima. E tele oi latou:

  • Faapipiiina i puipui: i le mauga i le puipui i le aumea;
  • Upthead: Faʻapipiiina o le vaega mo se tulaga faʻapitoa e aunoa ma le laulau;
  • Faʻapipiʻi se Moorsese, tuʻufaʻatasia o fufulu: O le vaega o loʻo faʻamauina i le tatalaina o le laulau pito i lalo pe i lalo o le ogaumu o le laulau i luga.

O le a fesoasoani saʻo i le Stainging le isi faatonuga i le auala e faʻapipiʻi ai le umukuka sisina i auala eseese.

Galuega sauniuni

A o le i faia le galuega i le umukuka i le le mautonu o le tuai o le magoto ma faʻapipiʻi se tasi, e manaʻomia le faʻaalu o le suavai mai le vai vevela ma malulu vai.

Aveese le tuai o le magoto: O le motusia o le mea e fetaui ai ma le paleiga, eyeliner, aveese le paluiga; Na motusia le siphon mai le pu i luga o le pu, sosoo ai lea mai le tapuvae o le tapuvae, o le pu o le paipa e tapuni ma masini; Aveese le magoto.

Faapipiiina i luga o puipui

Faapipiiina o le fufuluina i le galuega.

Meafaigaluega ma Mea e manaʻomia le faʻapipiʻiina:

  • fale malo;
  • Uafu;
  • sikulukalaiva poʻo le sikulukalaiva;
  • o ia lava-tipitipi fao ma solo palasitika;
  • Puipui mo fusi fufulu.

Laasaga 1. Fai makaina. Faailoga le laina faalava i se tulaga lelei. O loʻo siakiina le siʻomaga faʻaaoga se tulaga fausaga.

Laasaga 2. Toe liliu le magoto ifo i lalo, tuʻu le ato o le a latou tutu ai pe a faʻapipiʻi le fufuluina, fuaina le mamao i le va o latou. Faia le taunuuga o le puipui, faailoga le nofoaga i le lumanai o puipui. O puipui e faʻaaoga i le puipui e tusa ai ma faʻailoga ma faʻailoga nofoaga o pu mo le nonoa.

Laasaga 3. Aveese pu mo le faapipiiina i pine. I totonu o pu e sikoa ai se palasitika e faʻapipiʻi. Faʻapipiʻi puipui o puipui ma fao.

Laasaga 4. Faatu le luko, malupuipuia e tusa ai ma le mamanu. Faʻafesoʻotaʻi le faʻafefiloi ma le siphon i le fufuluina. O faʻatonuga mo le latou faʻapipiʻi e masani ona aofia ai. Fesootai i le suavai sapalai ma le otaota. Liliu le vai, siaki le fufusi o fesoʻotaʻiga. A faʻapea o loʻo mauaina o loʻo maua ai ni mea, le le taualoa, mago ma aoina faʻaopopo le faʻamaufaʻailoga o Inopa, faʻapipiʻiina ma le faʻaeteete ni kesi e aofia ai le pusa.

Mataupu i luga o le autu: fugaina o vaomatua mo le tuuina atu - ulutala ma ata o laau

Faapipiiina o le maualuga

Polokalame o le magoto i le galuega.

O luga o Hasheheaths o loʻo faʻaalu e faia faʻapitoa e fai lenei mea mo lenei mea, anoa le fausaga i totonu, ina ia le gaosia le faʻalavelave i totonu pe a fesoʻotaʻi vai. O le laulau i se tumu e tautua ai le fale faamasino. O le mea lea, o le faʻaolaina o falepuea a le Kapeneta e tatau ona faʻatinoina le saogalemu lea i se taimi talafeagai ma saʻo. Totonu o le Kapeneta, pe a tatau ai, e tatau ai ona faʻapipiʻi ai vaega o loʻo faʻapipiʻi ai le puipuiga o le fausaga. E mafai ona faia i ni togafiti poʻo ni vaega o le laupapa ma faʻaaoga o ni tamaʻi fata.

Meafaigaluega e manaʻomia mo galuega:

  • sikulukalaiva e faaputuputu ai le nofoa pupuni;
  • Electrolovik poʻo le hacksaw - e oti pu i le tino mo fesoʻotaʻiga, pe a manaʻomia;
  • Ulufale i le ki - mo le susging eyeliner.

A o le filifilia o se nofoaga e faʻapipiʻi ai tulaga, e ono tupu mai o nei tuʻutuʻuga o le suavai o le vai ma le suʻisuʻi i totonu o le umukuka o loʻo i ai i le itu a le pito i tua o le itu avanoa mo nisi mafuaaga. I lenei tulaga, o le faapipiiina o le fufuluina o le a manaomia markup uluai ma pu vavaeina i fesootaiga lea e mafai ona aotele i luga (mati. 1 A) ma b)).

Eseese auala e faʻapipiʻi ai umukuka sinks ma o latou lava lima

Faapipiiina polokalame o le magoto.

O le SLONS vaega, o loʻo faʻapipiʻiina i le iʻuga, e mafai ona sili atu ona faʻaalu pe o ese mai le pito i luma. I le tulaga lona lua, e i ai ni aʻoga mo curved "faasaupao" o le vaega o loʻo agai atu ai seʻia taofi.

A faʻapipiʻiina le SLOK COMING, o se faʻamatalaga puʻupuʻu o le a fesoasoani e aloese ai mai mea sese e aloese ai mai le mea sese:

  1. Faailoga le tulaga o le pito i lalo o le magoto ifo o le magoto, muamua i luga o le SPIN vaega ma i le tulaga o le igoa o le lagolago o pa o le atigi tumu i le vai.
  2. Faʻaaoga se vaega o le sami i luga o le pito i luga o le kapeneta ma faʻapipiʻi le sipela i le nofoaga masani.
  3. Faʻapipiʻi le palu ma fesoʻotaʻi e faʻapipiʻi paipa ma se fetuʻutuʻunaʻi poʻo se laina ligid. Faʻapipiʻi le siphon ma faʻafesoʻotaʻi i le paipa o le sami. Siaki le malosi o le pa puipui, tuu le vai. Iloilo le faaletonu o le faʻapipiʻiina ma le faʻateʻaina o le mea.

Tusitusiga i luga o le autu: pepa pepa ata tifaga: O le a le vali e faaaoga ai

Faapipiiina o le tuʻufaʻatasia o atigi

O le fufuluina na faʻatauina mo le faʻapipiʻiina e ala i le tuʻituʻi i le galuega e tatau ona filifilia ma le auivi e aofia ai i le pusa. A leai, o le faʻailoga ma tipiina o pu i lalo o le magoto e mafai ona mafua ai faigata ma le le lava, lea o le a tupu ai le paʻu o le susu i lalo o le susu.

O le faia o ni pu mo le fufuluina o se laulau na faia i le o le a faia i le maʻa o le a tuʻuina atu e se fomaʻi faʻapitoa. E faigata tele le faia o lava le lava o le mea faigaluega talafeagai ile ala ile faiga o mea.

Meafaigaluega mo Galuega:

  • Otorolzik ma Drill;
  • Ulufale poʻo le kesi ki - mo le tau o fesoʻotaʻiga.

  1. Laʻasaga 1. O le faʻamamaluina ma le faaeteete i lalo o le faʻaputuga ata mo le faʻapipiʻi o le umukuka goto. Fautuaina le nofoaga i luga o le laulau pito i luga, le mea e le faʻapipiʻi ai le faʻapipiʻi o le mokesi le faʻamamaina o le a le faʻalavelaveina i lalo o elemene o loʻo i lalo o le laulau. Faʻaaoga le auivi i luga o le laulau pito i luga ma o loʻo tuʻufaʻatasia e tutusa ma le pito, malu ma lioina se peni i luga o le faʻaputuga.
  2. Laʻasaga 2. O le laualuga o le laulau pito i luga o le 'aʻai e faʻaseʻe ai ata vali. O lenei ua faia ina ia puipuia ai ona luga o lona mata ese mai le faaleagaina o le jigsaw homis pe a inu pu.
  3. Laasaga 3. Trull se pu viliina pu mo le lau o se eletise. Oti le pu i luga o le auala. E manaʻomia le faia o lenei mea e aunoa ma le faʻamalosi i luga o le jigsik, a leai o se avanoa, ma o le oti o le a le tutusa pe o le a le mautonu. I soo se tulaga, e manaʻomia le faʻaleleia atili o le fasilaau ma le Sherrybhaham, o se faila, ma le matua. Tipi se pu mo le otaota o loʻo i ai ma suavai vai, pe a manaʻomia.
  4. Laasaga 4. luga o luga luga o le lelei togafiti lelei silig o le sami. E tetee atu i le taimi e tatau ai. Feololo fufulu.
  5. Laasaga 5. Faapipii le siphon filifilia mamanu i luga o le magoto. Faʻapipiʻi se popo mo le inu vai i luga o se laulau (pe a manaʻomia). Faʻaaogaina se auivi e tuu ai pu i luga o le SLOK COMEL e faʻapipiʻi ai le paleʻu. Vili pu. Faʻasaʻo le paluga ma se stlexed liner i luga o le taʻavale taʻavale. Seti faʻapipiʻi mo le fufuluina e aofia ai i totonu o le pusa pusa. Le lava le mautinoa o latou. E mafai ona faia lou lava lima faapipiiina mai se uʻamea faʻamau lipine o le lipine o loʻo taʻavale i totonu o pa.
  6. Laʻasaga 6. O le pito o le laulau pito i luga o le tagi o le paʻu o le paʻu pe faʻaaoga le fagu fagu. Faatulaga le SLOK COMEN. I le pito i lalo, i totonu o le kapeneta, nonoa ma le feteʻenaʻi o le mauga lipine faʻaaogaina le fao i le auiliiliga o le nofoa. I le tulaga o le tulaga o le faʻapipiʻiina o le vaega, faʻaaoga se vaega o le sili ona manino le taligalu (o le tele o le mea e mafai ona tipi pe a uma le aisa).
  7. Lala 7. Fesootai Fesootaiga i totonu o le Kapeneta.

Mataupu i luga o le autu: taele poloketi ma le gazebo ma barbecue - foliga o fausaga

O le sili atu le faigata filifiliga mo le faʻapipiʻiina o lau lava taʻavale fufulu i le umukuka o le faʻapipiʻiina o le fale faigaluega. O le faia o lenei mea, pe a uma ona tipiina le pu e ala i le ata, o se isi faʻataʻitaʻiga o le togavao e faia faataamilo i le itu pito i tua o le laulau.

  1. Laasaga 1. Fai se faʻataʻitaʻiga o le a toe faia le tele o le lapoʻa ma le faʻatamaʻia o le magoto i luga ma le "apaau" o loʻo tatau ona tatala. Faʻaaoga le faʻasalalauga e le auivi i le pito i luga o le laulau pito i luga.
  2. Laasaga 2. Ina ia tipiina le pu i luga o le 'apaʻau, tago i le pito i luga o le laulau pito i luga ma se faila, Polani. Liliu le laulau pito i luga.
  3. Laasaga 3. Mai le itu pito i tua, filifili se togavao ina ia maua fua le laulau.
  4. Laasaga 4. I le iʻuga o le fale, ia faʻaaogaina se vaega o kesi mai le suia o le Sloane ma tuu le fufuluina o le fale i totonu o le "luga). Fetaomi le vaega faataamilo i le tino ma lima, ona ala lea i le mea e sui ai le tosoina o laupapa i nisi nofoaga ma tuu mo le mautu o le glue mo le 12-24 itula.
  5. Laasaga 5. A uma ona faʻamalosia le atigi pusa o le Sheell e faʻasaʻoina e se lua-vaega o le epoxy resin. O le tuʻufaʻatasiga ua saunia e tusa ma faʻatonuga ma ua sasaa i le va i le va o le potu ma le tali o le laulau pito i luga. E maeʻa ona faamaʻimau, o le nofoaga o le fesoʻotaʻiga o le countertp ma fufulu ua mamaʻi ma le almininum scotch.
  6. Laasaga 6. Liliu le laulau pito i luga ma le umukuka mago, faʻapipiʻi i le iʻuga. O le sili atu le pisapisao i luga o le atigi. Vai ma le supa fesootai.

Faʻapipiʻiina maila i totonu o le umukuka e le mafai ona faigata ona foliga mai i le amataga. O manaʻoga autu o le saʻo lea o galuega i luga o le faʻamaufaʻailoga o mea e mafai ona iai ni nofoaga o loʻo ulagia ma saʻo le fetaui lelei mo le laʻasaga o le fofo o le Morting.

Faitau atili