Faʻafefea ona viliina sima: mea faigaluega, faʻalelei, fesoasoani

Anonim

O i tagata taʻitoʻatasi na latou fetaiaʻi ma le manaʻoga i le faia o se pu i le Pa o le lapoʻa, e mafaufau i po oa meafaigaluega e manaʻomia ona faʻaaogaina mo lenei. O le mea moni e le faigofie lava ona fai lea o le tamaʻi pu laititi, e aunoa ma le malamalama lelei i le auala e faʻafefe ai, ma lena mea e tatau ona e faʻaaogaina. O le sao o le meafaigaluega filifilia ma le punaʻoa i lenei mataupu e taua tele, aua o le taunuʻuga o le faʻagasologa o loʻo fuafua i ai. O le a fesoasoani le matou tusitusiga ia te oe ia e malamalama ai pe faʻafefea ona latou faʻafefe se puipui sima.

Filifiliga o Meafaigaluega

Afai e te faʻaputuputu e ave se pu i se pa sima, e tatau ona e sauni e galue. Ou te fautuaina oe e amata i le filifiliga o mea faigaluega. I se tulaga faapea, e naʻo ni filifiliga se lua - o se taʻavale toso poʻo se peritorator. E masani lava, o le tagata perforator o le a sili atu le sili atu o le tali, aua o le atoaga o lenei mea faigaluega o le tuiina o lenei mea faigaluega po o maa, faia pu mo eseese mata.

Faʻafefea ona viliina sima: mea faigaluega, faʻalelei, fesoasoani

O le uiga ese o le mea faigaluega o le tomai e fausia ai pu o se lapoa lapoa, a o le auala masani e le mafai ona laa mai le pito o le sili atu nai lo le sefulu ma le lua pasene o le sili atu nai lo le sefulu ma le lua seneturi Afai o loʻo matou talanoa atu e uiga i ni mea le masani ai, pei o le sima sima, e aoga tele le mea e fiafia ai, talu ai o le puipui o le a faʻaleagaina pe a afaina ai le uafu.

O se galuega le mautonu o le a matua leai se aoga mo ia galuega, e le gata i lea, i lea tulaga, o le mea faigaluega e mafai ona gagau.

O le mea moni, afai o le faʻaalu o ni pu o se masani tele, ona le atoa ai lea o le uati, e mafai ona e inuina le taʻavale sima i nisi tomai. Peitaʻi, afai o le galuega umi ua manatu, ona e aoga lea le faʻatauina o le mea faigaluega talafeagai.

Faʻafefea ona viliina sima: mea faigaluega, faʻalelei, fesoasoani

O le mea lea, o le ae sefe tele le taimi ma malosiaga, ona e te le tau vevesi ai mo se taimi umi ina ia e viliina le puipui ma le masini e le fuafuaina mo le tele o uta tetele. Afai o lea e tatau lava ona faʻaaoga le auatio mo nisi mafuaʻaga, e aoga le manatuaina o le tasi vaega o le galue ma ia - faʻaaoga na o se manumalo i se sima, o lona pito o loʻo ufitia i le faʻavae o le palu.

Tusi i luga o le autu: pamu mo le faʻamalosia o se ivi (ma le chipper ma aunoa) - solo ma isi faʻataʻitaʻiga

E i ai ni au faʻatau e iloa ai le auala e fai ai se pu i totonu o le sima faʻapitoa. E matua moni lava pe a e filifilia se meafaigaluega talafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga, Milwukee, ma le taimi tatau, o se mea lelei o le a maua ai oe ma le tiaʻiina. E talafeagai lelei mo mea laiti uma, ae e le talafeagai mo le faʻataunuʻuina o se tele o galuega i luga o le sima.

Faapitoa masini

I totonu o faleoloa faʻapitoa e mafai ona e mauaina ni faʻailoga faʻapitoa o le faʻatau atu, o loʻo i ai i le pito o se taimane e feololo. O loʻo faʻaaogaina mo le faʻailogaina o laau e faʻaaoga e vili ai ni pu tetele, o le lapoa o le mea e mafai ona ausia e oʻo i le luasefulu-lima inisinia. Ou te vave fia matauina, e uiga i ni masini e taugata tele, o lea e matua leai se aoga o le mimilo o pa i le fale.

Faʻafefea ona viliina sima: mea faigaluega, faʻalelei, fesoasoani

I mataupu o le mea e tatau ona faʻatele ai le pa ma se rosette pe fesuiai i le taimi o le toe faaleleia galuega, o le isi fesuiaiga o le mea faigaluega. O le palealii lenei, o loʻo i ai i le laʻei atoa o lona pito o se uʻamea. O le lapoa o le pale eseese i le va o le tolusefulu i le selau luasefulu mili a le ala, ae o le faʻavae faʻavae o le onosefulu-valu tū.

O le mea moni o lenei lapoʻa pu e tatau ona 'oloina i le puipui e tuʻu ai le fesuiaiga poʻo se mata. Afai e faʻaauau pea ona e mafaufau pe faʻafefea ona vili se sima, pe a faʻaaogaina se pale, o le a ou tali atu o le a iai le uaea e atoatoa mo lenei misiona, lea ua faʻanatinati ai le galuega. Afai e mafiafia le puipui o le puipui, e mafai ona e faʻaaogaina ni faʻailoga faʻapitoa.

Faʻafefea ona viliina sima: mea faigaluega, faʻalelei, fesoasoani

Kleleale ma ia e mafai ona avea o se au faitele, ae ua leva ona fai se galuega. O ituaiga ituaiga e leai se osofaʻiga, ae o loʻo ufiufi i le vaega o le pa puipui e aofia ai o le carbium-tingsteten. O se isi faʻaopopoina o lenei oona o le leai o se mea e manaʻomia e sui ai le mea faigaluega i mataupu o loʻo manaʻomia e faʻataʻitaʻi ai le puipui i laupapa laupapa. O le mea o le mea na pasi ai le pasi, uma fusi ma sima.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻamau le Hides o le faleuila ufiufi

Ou te manaʻo e matau e mafai ona faʻaaoga le ituaiga o le moliaga o le moliaga i luga o na ata, o le mana o le mea e le maualalo nai lo le faitau afe o le lima.

E masani lava, e tuuina atu faatasi le galuega a le perforator ala i le faaaogaina o drills, o le lapoa o lea e mafai ona fetuunai i le tele mai le fa e valu millimeters. Tele o loʻo feagai ai ma le tele o le fesili i onaposaʻo i le auala e filifili lelei ai le sili atu o le faʻailoga.

E mafai ona e aloese mai se tulaga faʻapena e aunoa ma le tele o faigata, ona o le le mafaufau i le auala e ave ai le faʻafefeteina, e mafai ona ave le seti o le faʻasaina. E masani lava, sili maualuga le maualuga o pa, faʻataga ia e te faʻaosofia le pamu ma le taugata, o lea na sili ona taugata, o lea na ou fautuaina ai oe e faʻatau se faʻamalosi e tusa ma le lautele o le au meataʻalo e manaʻomia.

Correcric trilling fesoasoani

Aʻo leʻi faiaʻi, e manaʻomia le faia o nisi taʻitaʻi ma le mea faigaluega. Ou te fautuaina oe e siaki ma le totoʻa le pulufana mo le aua le aveina o popolega, pe a maitauina e le tatau ona aveese, faʻaaoga se fasi pusa mo lenei.

Faʻafefea ona viliina sima: mea faigaluega, faʻalelei, fesoasoani

Afai e te tuulafoaʻiga o lenei tulaga, a o le a e viliina ni faʻafitauli o mea faigaluega. I le faʻaofiina o le 'au i totonu o le pulufana, ia mautinoa o loʻo ulufale i le itu taumatau, ma na tu ai le Shank na tulaʻi mai i le pito i lalo o le pulufana.

Ioe, o le faafitauli sili ona ogaoga o loʻo faʻaalia ai le puipui o le ata o le mauaina o le puipui i luga o uʻamea tino. E masani lava o na tulaga e tupu pe a potopoto le sima i se loloto loloto. I lea tulaga, o le alatoto o loʻo faʻagaioia i se suiga, pe a uma ona e mafai ona taumafai e fealuaʻi.

O le isi filifiliga mo le foia o lenei faʻafitauli, o afea, mo se faʻataʻitaʻiga, o le sima lea o le uʻamea faʻamalosia, o le faʻaaogaina lea o uʻamea uamea.

Faʻafefea ona viliina sima: mea faigaluega, faʻalelei, fesoasoani

Ona o le mea moni o le mea moni ma le fesoasoani a le mea faigaluega na faʻaaoga i le fale, e le mafai ona toe osofaʻia le sefululima minute, taʻitasi o le itula e manaʻomia le faia o le umi e tasi e manaʻomia e fai ai se malologa e tasi le itula. I le taimi o lenei malologa, o se sima sa malu ma o le mea faigaluega na faaaoga. O se tasi o foliga o le aofia ai o le mea faigaluega e galue ai i luga o le sima o le taimi e sosoʻo ai o se malologa o le auala e faʻataʻitaʻi ai ma le vai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se masini siku faʻataʻavaleina ma le malulu o le vai 'ua iloa ai le umi, o loʻo iai pea se vaega tele o galuega.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tapuni se pu i Linoleum i le fale

E masani ona amata ona sosolo le auala e alu ai le puipui i le isi itu. Na o le tuu o le, o le sima o le vaega e vavaeeseina ai le vaega o le sima. O na faʻagasologa tatau ona 'alofia i latou uma o lona uiga, ina ia mafai ona oʻo atu i le mea moni o le a faʻaleagaina ma le faʻagasolo o lona faʻatafunaga.

Ina ia sefe le sima i lona fore foliga, e naʻo le mafai ona toe seti le mea faigaluega, o le a le faʻaititia ai le malosi o lona aʻafiaga i le puipui. O lenei puipuiga e faʻamaonia ai oe o le sima o le a tumau pea le tumau.

Faʻafefea ona viliina sima: mea faigaluega, faʻalelei, fesoasoani

O le isi faʻafitauli e tupu i se taimi pe a fai o le auala o le faʻasologa o le sima o le puipui o se urill jam. E leʻi i ai se tulaga, aua le taumafai e aveese ia, ma le lofituina o le mea faigaluega i le puipui. E le gata, ona o lenei mea, o le sima o le puipui o le a maasiasi, e mafai lava ona malepe le tui - o le pito i luga o le mea faigaluega.

O meafaigaluega e tatau ona faʻaaoga lelei malie lava, sui le mea e alu ai i luga o se tamaʻi lapoa ma amata aveina le sima i le pipiʻi. O lenei faiga e ono umi se taimi, ae o le a le naʻo le faʻamaoni o le puipui, ma le faʻatinoga o le paʻu ua maeʻa ona ua toe aumai.

Ma o lea la tatou tusiga tatou te iloiloina auiliili pe faʻafefea ona faʻafefe se puipui sima. Faatasi ai ma le saʻo filifiliga o mea faigaluega ma aoga vaega, e mafai ona faigofie ona fai ni pu i le sima. E le gata i lea, o lenei galuega o le a faʻatino e maualuga lona uiga, aunoa ma tau faʻaopopo ma vave vave.

Vitio "Alu mo sima le gaoioi. O le a le tatau o ia o le "

O le vitio poʻo le a le faʻaalia le auala e tatau ai ona fai le galuega mo le tosoina lelei, ae o le a le mea e le tatau ona iai. E le o le taimi uma o le lauiloa igoa maua ai le lelei.

Faitau atili