Uamea (gagau) taualuga. Masini uamea fale

Anonim

Uamea (gagau) taualuga. Masini uamea fale
Uamea (piilima) o le taualuga o se ufiufi o se pepa po o le laina uʻamea, o se tulafono, o se faʻailoga, e ui lava e i ai foi ni mea faʻapitoa poʻo le le mafaufau i le faʻaoʻo. Eseese laupepa poʻo uʻamea pepa e fusia ai le tasi i le isi e faʻaaoga se metotia faʻapitoa, fausia se faʻailoga faʻapitoa - pipili.

O le tau faʻaogaina o se puipui o lona malosi, e aunoa ma le faʻaaogaina o isi tupe, pei o suafa, faamaufaailoga, poʻo le faʻaputuputu o mea. I le gagau faʻamau, e leai se aoga e folau ai le uamea i le lesitala, o lona uiga, e leai ni pu i luga o le eletise. O le fesāfuina i latou lava o faia le matafaioi o ivi o le malo, faʻateleina le malosi o le taualuga ma tuʻu i ai o se foliga manaia.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le laʻau laʻau?

Uamea (gagau) taualuga. Masini uamea fale

A e vaʻai i le laʻau gaugauluga mai le itu, e foliga mai o faʻafitauli faigata o loʻo faʻapipiʻi i le faʻasalalauga atoa, o soʻoga, siʻosiʻomaga i luga o latou e le o iloa. Ia ausiaina se aafiaga, o loʻo faʻaaogaina le faila. O le fesoʻotaʻiga e mafai ona faia se ata. I le va o latou lava, o atavali o loʻo tuʻuina atu i autafa o itu ma le tufuga tu, o le fea faʻasologa o ivi. Mo finauga, e faʻaaogaina faapitoa masini komipiuta, e ui ina mafai ona e avatu ia i latou ma le fesoasoani i paʻoti laupapa ma le samala. O le taʻoto o loʻo taʻoto e leai ni mea faigaluega e aunoa ma ni mea faigaluega. Faaluaina o le fauina o le gagau e manatu o le sili ona tumau, e talitonuina ma faamauina. O le vaega lenei e sili ona lauiloa pe a faʻapipiʻi le gagau o taualuga i fafo.

O le uʻamea o loʻo faʻaaogaina mo le taualuga e faigofie ona fetuʻutuʻunaʻi, ina ia mafai ona faʻaaoga e le gata i luga o le faʻaputuga, ae o le amioleleia poʻo le 'aufaā. O le maualuga o le lafu e masani ona suia mai le 30 i le 70 mm, lea e faʻalagolago i le tiʻetiʻe o le skate, o le mafiafia o le 5 mm.

O le a le uamea ua faʻaaogaina mo uʻamea taualuga?

Uamea (gagau) taualuga. Masini uamea fale

Mafaufau i auiliiliga i luga o mea e fai ai le laau gagau. O le mea e sili ona taatele Cink jeeel - Steel pepa, o loʻo faʻaaoga ai se vaega puipuia o ZINC i itu uma e lua. E aofia ai ona tausaga e matua maualalo le mamafa mamafa, gafatia ma le faʻamaufaʻailogaina o le faʻapipiʻiina, le agavaʻa e faʻaaoga mo taualuga o ituaiga. O le faaletonu e aofia ai le le taua o le puipuiga o le puipuiga, o le taimi lea i luga o le taimi ua fai o loʻo faʻamamaina i lalo o le malosi o le susu ma le faʻaleagaina.

Tusitusiga i luga o le autu: o le ie o le ie i luga o faamalama ma o latou lava lima

Polymmer coting steel E mafai ona sili atu le umi. Paral, Polyester poʻo le Plassastool, o le mea o loʻo nafa ma le lelei o le toto o loʻo avea o se ulo mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le le faʻatuatuaina e puipuia faʻamaʻi le uamea mai le amataga, matagi, o le vaitau o le vevela, o le polyester e le mafaatusalia o le mea. Pe a filifilia se tauina, e tatau ona e iloa poʻo fea mea e taua ia te oe. I se faʻaopopoga, polymer o ofutino e tuʻuina atu i le taualuga foliga sili atu ona lalelei foliga ma e i ai se lautele o lanu.

Aacycline - O le fou lea o le filifiliga fou e fai ai ni ie uʻamea uʻamea. Alumini o le tasi-55%), zinc (43.4%) ma silikicon (1.6%) o loʻo apalai i le luga o le uamea nai lo le zinc. I lona puipuiga faʻapitoa, o sea faʻapitoa e sili atu nai lo le mama zinc, o lona afaina o lona tetee e faʻateleina ai le 6 taimi, lea e sili atu ona faʻalautele le ola o le taualuga. Ina ia maua ni lanu eseese, alsizink mafai ona ufiufi i luga o se vaega o le polyers.

Apamemea E manatu o se tasi o sili ona faaaloalogia ma matagofie. Mo ia talafatu o lenei taualuga, o le lipine o le elolo ua faaaogaina, o lo oi ai le 99.9% o mama apamemea. Ona o le maualuga o le palasitika, o le apamemea e mafai ona faʻaaogaina i luga o se laufanua ma soʻo se ituaiga, faʻapea foi ma le tele o le taualuga o elemene mai ai, pei o le miti Talafatiaga pe a faʻapipiʻi le laititi, ma o le toe tala e le faigata tele, pe a fai o le apamemea e faʻamatalaina, ma e mafai ona faʻafaileleina ma le tin. A faʻafuaseʻi, o le taʻe poʻo se isi mea e afaina ai o loʻo aliali mai i luga o le taualuga, e te manaʻomia e tipi ese mai le pepa e totogi ai i luga o vaega faʻapitoa ma le vavaeina. O le taualuga, faia i apame, tele le faʻafaigofie le tausiga o ia, e le pei o isi mea e manaʻomia ni tupe faʻaalu i lona faʻagaioiga. I le aluga o taimi, o le laufanua o le apamemea amata ona lanumeamata ona o le foliga o le papertina, tuuina atu le taualuga o se uiga ese o le tuai tuai tuai. O nisi atiaʻe, saili ina ia vave maua se aafiaga faʻafaigofie, faʻaoga ni tuʻufaʻatasiga faʻapitoa e faʻatelevaveina le foliga o Palatina.

Mataupu i luga o le autu: gaosi oloa Iloilo talaaga

I le taimi muamua, sa faʻaaogaina Zinc mo le taʻamilomilo o taualuga, ae o lenei ua filifili ai e teʻele, ona sa leaga lava ona talafeagai mo le taualuga o taualuga. Nai lo le mama zinc, o le tagata e faʻaaoga e faʻaaogaina ma le numera o le soli o elemene: titanium, apamemea ma le alumini. O lenei ua taʻu Titan-zinc , D-zinc pe suia Zinc. E tofu le au o le onlonging elemene o loʻo i ai ni uiga faʻapitoa: Aluminim ma le 'apamemea - o le palasitika, ma titanium e teteʻe atu i le faʻamataʻuina o soligatulafono. Titan-Zinc, o le i ai o le maualuga maualuga o le laina o laina faʻalauteleina, e nofouta i mata o le vevela vevela, lea e tatau ona e manatua, tuu le avanoa vevela i le va o laupepa i le va o laupepa i le va o laupepa ANY, faʻafesoʻotaʻi le uʻamea poʻo le apamemea elemene, e fai si sivimea e paga ma i latou, o loʻo pa i foliga o electroorroon i le taimi o fesoʻotaʻiga. O lea e le tupu lenei mea, e manaʻomia le faʻaaogaina o le uʻamea poʻo le apamemea, ma pe a faʻapipiʻi na o steel steents i luga. A o le faʻavaeina o le taualuga o le Rotanium Zinc, o se tagata mautu ua faʻaaogaina, ma o le malifa o le skate e tatau ona le i lalo ifo o le 5%.

Alumini o se taualuga o loʻo iai le tele o lelei: teteʻe i aʻafiaga masani ma le la, umi auaunaga olaga, maualalo le ola ma le faʻatuatuaina o le ola ma le faʻatuatuaina. E faatau atu i le ituaiga o taavale. Atoatoa tuʻufaʻatasia ma le uʻamea sivine, o loʻo faʻateleina faʻaaoga mo le teuteuina o le tino o le fale.

O le faia o se faaiuga mai luga, e mafai ona maitauina o nei taʻitasi o loʻo tusia ai mea e talafeagai mo faʻapitoa mataupu. O le filifiliga e fuafua lava ile lavelave o le taualuga, o ona foliga, gaioiga faʻagaioiga, faʻapea foi ma le tau i le taualuga. Faʻatau pepa uʻamea pe aʻoaʻo e uiga i nisi auiliiliga e sui o tagata gaosi oloa, i luga o le latou upega tafaʻilagi poʻo manatu o le faʻatinoga.

Masini uamea fale

Uamea (gagau) taualuga. Masini uamea fale

Ia mafaufau nei i le uʻamea meamea. Muamua e tatau ona e filifilia mea ma mea tatau. Faamolemole ia manatua o le le mafiafia o pepa uamea mo lauulu ma alavai e tatau ona sili atu nai lo le mafiafia o ie o le taualuga, aua latou te maua mamafa o le taualuga, aua latou te maua mamafa o le taualuga, aua latou te maua mamafa o le taualuga, aua latou te mauaina mamafa o le taualuga, aua latou te mauaina mamafa o le taualuga. O le mafiafia o pepa masani o le 5 mm, ma laupepa mo pa ma alavai e 6 mm.

Mataupu i luga o le autu: o le 'olo suia i luga o le atigi pusa i totonu

O loʻo mafai ona faʻapipiʻi uʻamea falemaʻi i luga o taualuga, o le malifa o Sakes e le itiiti ifo ma le 10 tikeri. O le taualuga keke i lalo o le uamea e tatau ona iai se vaega o le suavai (diftonady gembrane) ma ventiperation gasminute e le faaputuputu i luga o le uamea. A o le tusi, e tatau ona mautu pe masani ai (Laasaga 250 mm) ina ia e le faʻasaoina le fasimea. Mo crates, laupapa laupapa ma se koluse vaega o 50x50 mm ua faaaogaina.

E pei ona taʻua i le amataga, o laupepa o uʻamea e le o se faʻamalosi i fao i le faitotoʻa, ina ia leai se laualuga e leai ni pu. O loʻo faʻapipiʻiina i latou i le 'auʻaunaga ma le fesoasoani a conmones, a o le lautele o vali e tatau ona 50-60 cm. O le pepa faʻapipiʻi poʻo le faʻailoga (e leai faaaoga). E mafai ona faʻatau ni pepa faʻapipiʻi i le taimi e tasi, o le a sefe le taimi ma le malosi pe a faʻapipiʻiina. Faapea foi tala taualuga ma lelei suamalie loka o tulaga masani, lea e faigata ona ausia ofisa.

O pepa e maua ai i luga o le 0.5x2 m o loʻo fesoʻotaʻi i ata i le umi o le saʻina atoa ma le fesoasoani a le taʻele. O le patipati e vavae ese mai i ie tutusa. O le aano lea, o uʻamea uamea ma o fua o 50x150 mm. Ua maeʻa le tale o loʻo pupuʻu o loʻo i ai i le poloka i le 50 cm sonduzular i le atigi. O ata o loʻo aʻe i luga o le taualuga, o la latou itu o le loka e fesoʻotaʻi ma le pito o le utupoto ma faʻataʻamilomilo i le taimi toetuga. E mafai ona e tauina loka faʻaaogaina fusiua ma lua hammers, pe faʻapitoa meafaigaluega. O lea la, o fasimea o loʻo faʻapipiʻi i le faʻavaʻa ma latou aofia ai.

Falaluga taualuga. Toe gagau ni metotia faaluaina. Ata

Faitau atili