Faʻafefea ona glie pepa puipui: filifilia o ni ata se lua

Anonim

O le a le soa pepa puipui? O le aso e lagona ai le suafa o le pepa pepa. Ma o lona uiga o le faʻatonutonu o ia mea teuteu lelei o pa o nofoaga taʻitasi ua lauiloa.

Faʻafefea ona glie pepa puipui: filifilia o ni ata se lua

Pepa puipui stickking matagaluega.

O lo latou igoa e talanoa mo ia - o ituaiga nei e lua o pepa latou te taofia ai lava le tutusa o le tele o mau, ae eseʻese lanu, lea ua fuafuaina e ulufale ma le faʻaaloalo i se potu e tasi.

O le mea autu pe a filifilia o le puipui o le mauaina o se manuia tuʻufaʻatasiga o lanu e le gata i totonu o le paga, ae o le valivali o mea ma totonu o le potu.

O le faʻaaogaina o lenei ituaiga o teuteuga o le paketi e mafai ona faʻaaogaina ma le manuia i totonu o le taulaga ma fale tumaʻoti. O le lafoina o laufanua o puipui e puipui o loʻo i ai pea le sili ona talafeagai filifiliga filifiliga mo potu faʻapitoa potu. I lenei mea, o lenei metotia e matua aoga, ma o le faʻafaigofie o le puipui o tagata o le a foliga tutusa mo pa. E masani lava, e lua lanu e tuʻufaʻatasia - tasi le monophoini pe sili atu le toʻafilemu, isi - ma se mamanu, mamanu. O le monophinic paʻaga o le a fausia ai se talaaga ma faʻamamafaina le matagofie o meafale ma mea faigaluega. Mamanuina o Waterpapers o le a tautua e avea ma teuteuga o le potu atoa pe faʻamamafa se tasi fasi o totonu.

O le a se mea e tatau ona e iloa e ala i le faʻaupuga lua ituaiga o pepa puipui mo le potu ma pe faʻafefea ona faʻapipiʻi le pepa puipui o lenei ituaiga?

Tuʻufaʻatasiga o le lua-lanu pa puipui: numera o le faʻaaogaina

Faʻafefea ona glie pepa puipui: filifilia o ni ata se lua

Faʻaputuputu o le faʻatonuga fautuaina o le shokk wallpaper i totonu o le potu.

Muamua e tatau ona e fuafuaina le taliaina filifilia mo le teuteuina o le potu. Ina ia mafai ona o le pepa puipui i totonu o le potu o le pito i totonu, ma e le gata i le faʻaopopoina o meaafale ma le faʻatagaina o mea i luga o puipui -e mea. O le a le mea e mafai ona faia i lenei mea mo lenei:

  • Vaʻai se filifiliga o ata ua saunia-faia o ata ma faʻatasi ai i totonu o lenei lomiga;
  • Mo fale o fau fale ma faleoloa, iloiloina o filifiliga latou te ofoina atu;
  • Vaʻai filifiliga i le faleoloa i luga ole laiga.

Mataupu i luga o le autu: 50 Manatu o meaalofa ia Fepuari 23 ma ou lava lima (35 ata)

Ma o le faavae o ia lagona na maua ai ia lagona, e mafai ona e sau i se tasi mafuaaga faanoanoa.

Mafaufau i le lanu autu. Mo lenei mea e tatau ona e tuʻuina atu le lanu o le potu. I le tulaga lautele, e manaʻomia le faagasolo mai le mea moni o le lanu masani e tatau ona fetaui ma le natura ma le mafuaʻaga o le potu, ma ia o se lagona. E taua le aua le galo le uiga o le mafaufau o le mafaufau o lanu uma ma e uiga i le aafiaga o ia i luma o le tagata.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e iloa e tagata uma o le lanu mumu e sili atu le fiafia i le tulaga o se tagata, e talafeagai le faʻaaogaina i totonu o le potu malolo o se lanu o le umukuka, o nisi taimi i totonu o le potu fanau. O sea lanu e le talafeagai mo tagata uma, ae o tagata e malolosi, faʻafiafia ma fatufatu.

Faʻafefea ona glie pepa puipui: filifilia o ni ata se lua

O le tuʻufaʻatasiga o mea eseese o loʻo faʻaaogaina e faʻaaoga e vase lalo o se vaega o le potu.

Afai e manaʻomia le tuʻuina atu o le potu o le fiafia o lagona, pupula lanu ma le sili atu o le lanu samasama, moli, mumu o le a talafeagai. Momong, pei o le mumu, o le a foliga lelei o le ausilali.

Lanumeamata lanumeamata malolo ma sihthes. E fautuaina e faʻaaogaina i totonu o le potu e fuafua ai i taimi e sili atu i taimi nai lo le isi vaega. O le moli lanumeamata e lelei mo le potumoe. O filifiliga masani mo le potumoe o le lanumoana ma ona ata. Na ia fealofani ma mafua ai le lagona o le filemu.

Piki i luga le lanu faatasi i le autu. I le pepa puipui e faigofie ona piki i luga, e sili atu le sili atu nai lo le sili atu ma le lua faaopoopo fasi mea.

E mafai foʻi ona taʻitaʻia e faʻataʻitaʻiga eseese o latou filifiliga:

  • paolo i totonu o le lanu tutusa;
  • Lanu e alavai;
  • Filifili eseese ata.

I le uluaʻi faʻamatalaga, faʻaopopo fasi ata o loʻo o soʻoga i totonu o le lanu faavae, pei o le lanu uliuli lanumeamata, moli lanumeamata, lanumeamata, lanumeamata.

Ina ia fausia se mamanu ola, filifili faaopoopo leo o pepa puipui i luga o le mataupu o le tutusa o lanu. O lea, mo le faavae lanumeamata lanumeamata, lime ma salati ma lanumoana ma le lanu o le sami ua manatu. Afai e samasama le lanu o le samasama, ona faʻatumuina ai lea o le moli, pi, fuamoa poʻo le salati.

Mataupu i luga o le autu: Tulaga maualuga-tulaga o le taualuga ma o latou lava lima o le vai-emulsion vali

Afai e te manaʻo e maua se mea manaia o aʻafiaga, vaʻai i le faʻaititia o isi lanu. Mo se faʻataʻitaʻiga: Green - mumu, samasama - lilac, sami galu lanu - moli.

Faʻafefea ona glie pepa puipui: filifilia o ni ata se lua

O le Wallpapers Skirs e mafai ona faʻapipiʻiina o ni fasi pepa - ma le saʻo ma faʻamilo.

Suʻe le eti o le lanu autu ma faʻaopoopo i le itu taumatau o pepa puipui-. Sii i luga le mamanu i luga o le pepa puipui e tusa ai ma le fuafuaga fuafuaina lanu ma ma le sitaili potu. O tuʻufaʻatasiga faʻaulutala faʻa-laiga: Tala o loʻo iai ni fale ma ni mea moperale. O se mea e fai ai le teuteu i le tele o lanu o lanu e talafeagai mo le fale o loʻo feagai ma le ata masani o loʻo feagai ma lanu. Mo le '' 'ai o potu ma umukuka, faʻaaogaina tulaga o le potu o le potu o le "faitauga": ata o mea suamalie poʻo le lanu lanu umukuka. Mo le siʻosiʻomiga, e fautuaina ai le faʻalogo lelei i mamanu o gemeter - na latou faʻaputuputu ai faʻaletonu o puipui ma faamamafa lelei elemene o le totonu.

O le pa puipui, ata pepa puipui, ata ata, sui i le tutusa avanoa o palepale paolo - o le a le mea sili e filifilia?

E le manaʻomia ni fetu pepa a le pepa e le manaʻomia i se isi suiga. Suia le avanoa ma fai se mea e le o se mea e le mafai ai e se tasi e mafai ma le auala e suia ai le tasi puipui. Tuu i ai ma le faʻatusa o se paolo o paolo - ma o le potu o le a taʻalo ai ni ata fou. Afai e tatau ona e taulai atu i se mea faʻapitoa, e mafai ona tuʻuina i luga o se moli mumu o loʻo avea ma suauʻu o loʻo siʻosiʻoti, eseese mai le lanu autu. O le ata pepa puipui ma le tele o fasi pepa e talafeagai mo le faʻalauteleina o ni nofoaga o avanoa.

Toe foi i le vaega

Faʻafefea ona pipii saʻo?

E faʻapipiʻi i luga o puipui i luga o le puipui, faʻaaoga tulafono lautele:

Glue amata mai i taimi uma mai le faamalama matala. Faia se laina sao ma se plum. Lolomi le pepa muamua e ala i le afifi i le tulimanu i luga o le puipui tuaoi. O le malosi i le tulimanu gali plust sili. Mulimuli ane, ma se sifi toto ma le laina, na latou tipiina le laina o tapoleni uma. Aveese le sili atu, smear pito i luga ma glue ma tuufaatasi. E maeʻa lenei mea, tusa lava pe o pa puipui ma tuʻuga o tuʻuga, e pei ona toetoe a le mafai ona maua saʻo le gemetry.

Mataupu i luga o le autu: nuces pe a faapipiiina pou pou pou

Pe a tuʻufaʻatasia pepa faʻapipiʻi ma se ata i soofaatasi, e manaʻomia le tuʻuina atu o se suiga pe a tipiina le vipola lautele. O laupepa o loʻo faapipiiina i le faʻaaogaina o le tuʻufaʻatasiga o le mamanu. Mo le manogi, o le tapoleni faʻaaoga se paʻu paʻu poʻo le paʻu o paʻu. E le manaʻomia ona faʻasoaina ni ie i le taimi e tasi, talu ai nisi o ituaiga laau na faʻataʻamilomilo i le susu. Ina ua mago, o le a latou toe foʻi i le tulaga masani ma fausia slots i le soʻoga soofaatasi.

Faʻafefea ona glue le pepa puipui i luga o le pito i luga o le adā? Muamua faʻaaoga pepa mago i luga o le Arch, valaʻau mo seisi tagata e fesoasoani ai. Mai a latou mea na fausia e ala i Contour, o le ARC e taʻu mai ai se laina. O laupepa e tipi i lenei laina ma faʻapipiʻi. Afai o pito o le tapolo na faia o loʻo faia pea le pito o le archi, ona pe a uma le faʻamago le kulimi, o le tele o pepa ua aveese i le maʻai naifi. I tua o maa faʻapipiʻiina le tapoleni ua sili atu faʻafitauli. Nofoaga ma tipi i se laina o laina i le nofoaga o le maa, ula lemu le tapoleni mo le maa, ma masaʻa ma le harmonica, ma le lamolemole mai luga.

Faitau atili