Faapipiiina faatonuga tusi mo le taualuga o le taualuga

Anonim

A e mafai e le masini, le avega mo le mataʻutia uma e tatau ona taʻitaʻiina uma le teufaafaigaluegaina aemaise ina ia mafai ai ona faʻagaioia galuega i totonu. O faʻatoʻaga ma isi vaega e faʻatatau i le mea e tatau ona tuʻuina atu ina ia maeʻa ona maeʻa le paʻu ma le kiona i se isi itulagi. O nei taimi uma e faʻamoemoega i le faʻatulagaina o mea. I le manaʻo, o le faʻapipiʻiina o le taʻavale mo le 'autū o loʻo tutoʻatasi ua tutoʻatasi.

Faapipiiina faatonuga tusi mo le taualuga o le taualuga

Faapipiiina o polokalame taavale.

Faʻamatalaga faʻavae e uiga i Raf Rafacens

Manzard o se potu i lalo o le taualuga, o loo tu i luga o le fogafale o le fale o le fale. O lea faʻailoga e mafai ai ona e manaʻomia le fuafua lelei o le alualu i luma o nofoaga faʻaaogaina e aunoa ma tau taua. I luga o le AscIc ia mafai ona ola le leaga nai lo se isi potu. Ae mo loʻo manaʻomia le faʻaauuina tatau, aemaise lava, e faʻapipiʻi saʻo ai taʻavale mo le taualuga.

Faapipiiina faatonuga tusi mo le taualuga o le taualuga

Slinge faiga o le taualuga autu.

A o le i faʻapipiʻi ni malaga mo le falealuga, e tatau ona e filifilia le ituaiga talafeagai o lenei mamanu. O le au malaga e faanatinati ma tautau.

Slot Rafters mo le taualuga o le falefai o le sili ona lelei faʻapipiʻi i totonu o fale o loʻo i ai se kapeti o le puipui. Ina ia seti le maata o le rafters mo le taualuga o le fale puipui, e tatau ona i ai 2 fanauina puipui e tu i se mamao e le sili atu nai lo le tasi mai le 7 mita mai le tasi.

Afai e leai se puipui i totonu, naʻo le pau lava le filifiliga e mafai ona tautau ai le osofaʻiga mo le taualuga o le fale. Tulaga masani e aofia ai rapters ma maualalo fusi - taofiofi. O Marylalat o loʻo faʻaaogaina o le vaega o loʻo taʻua. Uaea ma puipui o loʻo faʻaaogaina mo le faʻapipiʻiina o le rafter. O le faʻapipiʻiina o loʻo faia ma se iloiloga faʻapitoa o le maualuga o le faʻaaogaina o le uta.

Foliga o le mauga o le rafter system

Faapipiiina faatonuga tusi mo le taualuga o le taualuga

Faapipiiina o le rafting taualuga fatu.

Ae le i amataina le faʻapipiʻiina o le rafquer mo le taualuga o le falealuga, saunia mea uma e te manaʻomia i le galuega:

  1. Le mautonu o le laupapa.
  2. Laupapa laupapa.
  3. Vevela faalumaina mea.
  4. Fao.
  5. A uaea uaea ma le lapoa o le 3-4 mm.
  6. Twit.
  7. Lautele o le 15 cm lautele ma 4-5 cm mafiafia.
  8. O le sulugatiti o lotoa.

Mataupu i luga o le autu: fesoʻotaʻiga o se fola mafanafana: o se ata o se vevela pule faatonutonu, video ma eletise ma o latou lava lima, ua atoatoa

E tele ituaiga ituaiga o le maota o le maota o le maota, igoa:

  1. Tafatolu.
  2. Asymetric.
  3. Symmetric.
  4. Malepe.

O se tasi o mea sili ona taua o le mamanu o le fuafuaina o tulimanu o le lagona o le taualuga o le taualuga o le taualuga o le taualuga. A o le faia lea tulaga, o foliga mulimuli e tatau ona amanaia:

  1. Tulaga o le itulagi o le itulagi.
  2. Foliga mai o foliga ma uiga o mea faʻaaoga mo le fausiaina ma le maeʻa.
  3. Mea e fiafia i ai le tagata lava ia o le e ona le fale.

Faapipiiina faatonuga tusi mo le taualuga o le taualuga

Faapipiiina o node o le rafter system.

O le tele o le tulimanu o le taualuga o le taualuga o le taualuga, o le a laititi o le a maua fua i totonu o le potu Toto. Ae ui i lea, afai o le laʻau e laʻititi tele, o le taualuga o le a sili ona faigata ona faʻamamaina mai le iʻu ma le filogia. A maeʻa se taimi, o le a faʻatupuina ai le paʻu i le faʻamaonia o le tino. O le mea lea, e taua tele le filifilia o le mea sili ona lelei i le taualuga mea mo tuutuuga o iai.

O le faʻapipiʻiina o le rafter mo le taualuga o le faʻamasinoga faʻamaumau ai le malosi ma le mautu o le taualuga. A faʻatino lenei galuega, e tatau ona e tausisia le tele o tulafono. Muamua, o le mamanu ua fausia mai laupapa utupoto i totonu o le koluse o 100x100 mm poʻo le 150x150 mm. Lona lua, o le system o ma le faaeteete E masani ona o Rubroodids pe naʻo le faʻaaogaina o le faʻasusu.

O le faʻavaʻa o loʻo tuʻuina i luga o le faʻavae mai le faʻamalosi sima. Uaea ma uʻamea puipui o loʻo faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai le 'auʻave node. E masani ona faatatauina spike-grooves. E taua tele le faʻaaogaina o le fafie lea e faʻaaoga ai le fausiaina o faleʻaiga i le fauina o Taʻatiiti. Afai e mafai, e tatau ona faʻatatau le filifiliga i papa e fesoʻotaʻi ma tagata e fesoʻotaʻi.

Ia mautinoa e fausia se le le atoatoa le siosiomaga. Na tumau le paleni o pa o le faaaogaina. Ona o latou, o le faʻavaeina atoa o le faʻavae e mafai ona pauu. O lea la, aʻo le i faʻaaoga, o vae e tatau ona faʻamago. Ma le isi, o fafie e tofoina i aftippite ma le aneti-vae.

Faʻatinoina le faʻapipiʻi faʻailoga o le lagolago, fuafua le faʻapipiʻi laʻasaga ina ia faʻapipiʻi uma Rafters i totonu o le vaalele lava e tasi. Siaki le faʻapopoleina o le faʻapipiʻi o le a fesoasoani ia te oe i se uo i soʻo se tagata fau fale o le plumb.

Ina ia faʻasaʻoina vaega e sili ona talitonuina, faʻaaoga le le lelei pe faʻaloaloa. Fata faʻapipiʻi i luga o mea talafeagai. Tele e masani ona faaluaina le pito i luga o le ufiufi ma plywood ma drywall. I le va o laupepa o le faʻapipiʻi e tatau ona ofi i ai.

Mataupu i luga o le autu: o mea na faia i le teuteuga o le fale mautotogi

Laasaga-i-sitepu faatonuga faatonuga mo le nanaina o rafters

Faapipiiina faatonuga tusi mo le taualuga o le taualuga

Faamalolosia o le compred sfereble ma le faafiapeina.

O le faʻagasologa o le nanaina o le rafting system mo le taualuga o le osofaʻiga amata i le omea o le pito i luga pa. Ina ia malupuipuia, e mafai ona e faʻaogaina fao, faomea ma uʻamea puipui. O Brinaces o loʻo faʻaaogaina e se koluse vaega o le 150x150 poʻo le 100x100 mm.

Ina ua maeʻa, o le faʻapipiʻiina o le malaerlat o loʻo faʻatino. E manaʻomia, muamua o tagata uma, ina ia le faʻaleagaina le taualuga ma se malosi faʻatosinaga. O Maouer) e tatau ona fuafuaina ma faʻapipiʻi i se auala e tusa ai ma le avega o loʻo o mai i le taualuga o le fale ma luga o ona puipui. Tuusao Maouerlat ua faaauupegaina mai le pulumu. E sili le faʻaaogaina o le BRS 100X150 mm. E mafai foi ona e faʻaogaina ni laupapa ma le mafiafia o le 50 mm.

O mea filifilia e tatau ona tuu i luga o le faaupuga, pe a uma le fuafuaina o le tele o le laualuga o puipui. I lalo o le pa poʻo le laupapa, o mea e faʻapipiʻi ai mea o loʻo tagofia, o le a puipuia ai elemene o Mauro puipui mai i aʻafiaga leaga o le susu.

I le faaiuga, o le rafting vae o loʻo tuʻuina atu. O nei ata o elemene e mafai ona faʻatauina i le maeʻa o le pepa pe faia oe lava. Muamua, o le laasaga o le fofter vae ua fuafua, pe a maeʻa le faʻailoga o le faʻailoga i le Maouerlat. Ia faia lenei mea, e tatau ona e tuu ni faʻailoga i luga o le Ram ma Marylala. O polofesa ua fautuaina i le Mauga o Rafters i se laasaga o le 1-1.2 m. Faapipiiina le sili atu le ogaoga o taavale i luma. E taua le laina o le pito o le pito i luma ma le pito i luga o vae na i ai i le tulaga tutusa.

O le rafters e faia mai pa poo laupapa. E taua ae o fea o apopoina.

Mai le faʻaaogaina o mea ma le bitch e sili atu le faʻatumauina, le maualuga tau mafai ona o le bitch - 3 fasi i le mita.

Faapipiiina faatonuga tusi mo le taualuga o le taualuga

Ituaiga o rafter fausaga.

Le isi, e tatau ona e ave ma twne ma toso i le va o le ogaoga o le lafi. I lea tulaga, o le a latou faʻatino tulaga lelei mo le tuʻuina atu o isi mea o totoe. I le faaiuga, o le ae manaʻomia le faʻafesoʻotaʻiga o vaega pito i luga o le osofaʻiga ma le tasi le isi ma faʻapipiʻi le skate um. E manaʻomia pe a fai o le taualuga e silia ma le 7 m le umi, ma le faʻavaʻa o le mamafa o isi mamafa tele.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e vavaeʻese se fale piliki i totonu: Faʻataʻitaʻiga Manatu

Afai e tele le tele o le taualuga, o le a lava lea e faʻafesoʻotaʻi ai vae ma le faʻaloaloa. O le taimi nei o le faʻaloaloa e mafai ona e faʻaaogaina i le lumanaʻi o le tuʻa lea o le fale faʻapipiʻi. Ma le matagi malosi ma le kiona, o nei elemene o le a avea i luga o le vaega o le avega.

I le faaiuga, o le a faapipiiina le moli, o le suluisina o lo o tuʻuina atu o loʻo tuʻuina atu, o le taualuga, o le taualuga, o puipui o le potu tofaʻai ua malu.

Afai e iai Windows i le taualuga autu, o loʻo faʻatino le galuega i le faʻasologa tutusa, ae o le Faʻapipiiina tulaga, e faataatia ai le tatalaina faʻamalama o le a faʻapipiʻiina. Aua neʻi galo o le falealuga e tatau ona i ai le tele o le itiiti ifo ma le 3x2.2 M. A leai, o le ola i se potu o le a matua le mautonu.

O le taualuga e faʻatino ai, na faia e tusa ai ma tulafono uma, o le a avea ma se faʻailoga lelei o soʻo se fale ma o le a tautua faʻatasi ma le tasi e tasi leono tausaga. Ua tatau ona totogi le totogi i le masini o le auala o le rafter ma sau i lenei galuega ma le tiute atoa. E le gata ona sefe tupe, ae o le a e faʻatonutonuina vaega taʻitasi o galuega, o le a faʻatagaina ai oe e mautinoa faʻamaonia o lona tausalaina. Ia maua se laki!

Faitau atili